Странни неща в "нормални" хора
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Странни неща в "нормални" хора
drifty написа:В задни джобове нищо не слагамКато гледам коментарите, и това е странност
Като напълниш предните с пари, къде ще сложиш останалите

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
И аз като някои колеги които споменаха по горе на бензиностанция предпочитам сам да си пълня резервоара, като на първо кликване винаги спирам. Не обичам някой да опитва по няколко пъти да долива или закръгля цена или литри, това в България, на повечето места в чужбина така или иначе е на самообслужване. Винаги зареждам само на Шел в Европа, в щатите също, но от време на време и на Костко според както дойде. Падне ли ми горивото между половината и една четвърт винаги спирам и дозареждам.
В колата ми освен вода друго за пиене не се внася в купето, ако се разлее да не изцапа, особено кафе. Ако ще пием кафе това става преди тръгване или ако сме на дълъг път се спира за почивка, яде се и се пие на кой каквото му се иска и се продължава. Пак по същата причина не се и яде в колите ми, освен да не се цапа и да не се умирисва колата на храна.
Когато се пазаруват хранителни продукти или каквото и да било няма значение с коя от колите ще се ходи, но ако се взима сготвена храна от ресторант, пицария или дори магазин за в къщи, никога не се е отива с БМВ ( или преди време с Мерцедес когато сме имали ) а с някоя от другите коли пак с цел да не се умирисва колата на храна.
В колата ми освен вода друго за пиене не се внася в купето, ако се разлее да не изцапа, особено кафе. Ако ще пием кафе това става преди тръгване или ако сме на дълъг път се спира за почивка, яде се и се пие на кой каквото му се иска и се продължава. Пак по същата причина не се и яде в колите ми, освен да не се цапа и да не се умирисва колата на храна.
Когато се пазаруват хранителни продукти или каквото и да било няма значение с коя от колите ще се ходи, но ако се взима сготвена храна от ресторант, пицария или дори магазин за в къщи, никога не се е отива с БМВ ( или преди време с Мерцедес когато сме имали ) а с някоя от другите коли пак с цел да не се умирисва колата на храна.
Последна промяна peshehodetz на 03 Фев 2020, 21:56, променена общо 1 път
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Мразя някой да ми яде от чинията. Побеснявам и агресирам. Нямам проблем, ако е общо плато, купа и т.н. С приятелката салата винаги ядем направо от купата - така е ок. Ама ако си имам чиния и някой да ми бърка в чинията "да опита от това" и издивявам
Преди години бях убол майка ми с вилица по ръката в опит да си бодне нещо

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Аз пък братовчедка ми. И предпочитам да ям последен. Да си знам, че каквото е останало си е за мен.
Хм,хм...
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
аз имам навика да изхвърлям неща,които смятам за ненужни само и само да напълня торбичка в много случаи съжалявам,не търпя риба с лимон,
мусака с кисело мляко,супа с оцет,солени макарони,сол в айрян и др. два пъти от една манджа никога не ям. подивявам ако ми се направи забележка или ако подредя нещо и някой го размести.
не понасям алкохола,дори миризмата ме отвращава, чалгата и чалга културата много ме напрягат,отблъскват ме съвсем дребни физиологични детайли па било то и от най красивата жена. изпитвам ужас при мисълта,че някой може да ми пипне носа и нещото на което моите приятели от години се чудят дъвча си езика все едно съм с дъвка в устата .....балончета обаче още не съм се научил да правя
мусака с кисело мляко,супа с оцет,солени макарони,сол в айрян и др. два пъти от една манджа никога не ям. подивявам ако ми се направи забележка или ако подредя нещо и някой го размести.
не понасям алкохола,дори миризмата ме отвращава, чалгата и чалга културата много ме напрягат,отблъскват ме съвсем дребни физиологични детайли па било то и от най красивата жена. изпитвам ужас при мисълта,че някой може да ми пипне носа и нещото на което моите приятели от години се чудят дъвча си езика все едно съм с дъвка в устата .....балончета обаче още не съм се научил да правя

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
А аз се чудех как са ме търпели бившите, направо съм си ангелче, като ви чета 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Ще допълня малко един от предните колеги, защото не казва всичко на 100%. За единия знам, че мирисът и наличието на кръв го кара да превърта. В буквалния смисъл.
За мен, леле. И аз мразя да ми бъркат в чинията. Ще ти купя цяла порция, но не ми взимай дори едно картофче. "Дай да опитам", може, ама не от моята чиния. Давам единствено на деца. За сметка на това мога да им изям техните лакомства, ако съм сигурен, че няма да ме хванат. Имам еинаги четири неща по джобовете и ги броя, защото все търся неща. Очила, телефони (личен и служебен), документи и ключове. Кешът не е задължителен и не му обръщам внимание.
Помня всеки, който ми е подал ръка в тежък момент. Но и съм много злопаметен. Разваля ли си с някого отношенията, това е завинаги. С т.н. "родители" не съм си проговорил от 2001г и не съм ги виждал от 2006г. Имах много добър приятел. Бяхме дупе и гащи 13 години. Да не влизам в подробности, но той 1997г каза: "Аз ще ти се бадя". Още го чакам (финансови взимоотношения) . Още съм и безкрайно отмъстителен. Зъб за чене, око за две. Няма да влизам в подробности, само една случка. На едно лайно му подадох ръка. Новодошъл и работеше на непълна седмица на минимална, наравно с маймуните. Той си постъпи на краката в в един момент със 120 децибела взе да ми крещи в лицето, че не съм му намерил високо платена работа. Не му паднах на нивото. Изсипах 500мл отработено масло под двигателя на колата му. Той си викна паяк и си закара колата на сервиз. Олекна с няколко стотака, за да му кажат, че колата му е ОК. Другите неща са далече по-брутални и няма да уча младежта. Паркирам винаги назад. Когато чуя изстрели, винаги броя колко са. Винаги броя и времето между светкавицата и звука на гръмотевицата. Имам поне 30-35 фанелки с къс ръкав и реално нося само пет. Винаги си купувам по някоя отнякъде. Не съм ревнив и не страдам от вещомания. Пазя си още стария мобилен телефон, защото имамбг-карта в него и работи. Samsung D600. Тук 2015г ми дадохателефон при подписването на договора и затова го смених. Сегашният ми телефон е на 5 години, моделът е на 7 години. Купуваме магнити за хладилника отвсякъде, кудето сме били. От няколко години купуваме и чаши за чай (кафе) с картинки.
Мога да пиша още, ама женицата заспива до мен и прави муцуни ...
За мен, леле. И аз мразя да ми бъркат в чинията. Ще ти купя цяла порция, но не ми взимай дори едно картофче. "Дай да опитам", може, ама не от моята чиния. Давам единствено на деца. За сметка на това мога да им изям техните лакомства, ако съм сигурен, че няма да ме хванат. Имам еинаги четири неща по джобовете и ги броя, защото все търся неща. Очила, телефони (личен и служебен), документи и ключове. Кешът не е задължителен и не му обръщам внимание.
Помня всеки, който ми е подал ръка в тежък момент. Но и съм много злопаметен. Разваля ли си с някого отношенията, това е завинаги. С т.н. "родители" не съм си проговорил от 2001г и не съм ги виждал от 2006г. Имах много добър приятел. Бяхме дупе и гащи 13 години. Да не влизам в подробности, но той 1997г каза: "Аз ще ти се бадя". Още го чакам (финансови взимоотношения) . Още съм и безкрайно отмъстителен. Зъб за чене, око за две. Няма да влизам в подробности, само една случка. На едно лайно му подадох ръка. Новодошъл и работеше на непълна седмица на минимална, наравно с маймуните. Той си постъпи на краката в в един момент със 120 децибела взе да ми крещи в лицето, че не съм му намерил високо платена работа. Не му паднах на нивото. Изсипах 500мл отработено масло под двигателя на колата му. Той си викна паяк и си закара колата на сервиз. Олекна с няколко стотака, за да му кажат, че колата му е ОК. Другите неща са далече по-брутални и няма да уча младежта. Паркирам винаги назад. Когато чуя изстрели, винаги броя колко са. Винаги броя и времето между светкавицата и звука на гръмотевицата. Имам поне 30-35 фанелки с къс ръкав и реално нося само пет. Винаги си купувам по някоя отнякъде. Не съм ревнив и не страдам от вещомания. Пазя си още стария мобилен телефон, защото имамбг-карта в него и работи. Samsung D600. Тук 2015г ми дадохателефон при подписването на договора и затова го смених. Сегашният ми телефон е на 5 години, моделът е на 7 години. Купуваме магнити за хладилника отвсякъде, кудето сме били. От няколко години купуваме и чаши за чай (кафе) с картинки.
Мога да пиша още, ама женицата заспива до мен и прави муцуни ...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Я гледай, какви интересни... особености (да ги наречем) имали хората... Иначе няма откъде да научиш, никой колега от работата (например) няма да ти сподели такива лични неща.
Аз мразя да ме пипат по лицето и по главата изобщо. Също побеснявам, когато ми пипат нещо, което си слагам на главата - очила, шапка, каска. Стигали сме до скандал, защото някой взел да си играе с моторджийския ми шлем. Никога не нося чужди дрехи (знам, че за жените е нормално да си разменят блузи, поли и др.). Дразня се, когато се сблъскам с алчност, дребнавост, арогантност, тъпота и ограниченост. Вбесявам се, когато видя да томозят някакво безащитно същество, независимо дали човек или животно.
Иначе нямам проблем някой да ми яде от чинията и да ми пие от чашата, не се дразня от доливане на чаша или сипване "през ръка" (по нашия край това се смята за голяма обида, все е едно са те напсували на майка). Не ми пречи да карам мръсна кола, дори вътре да е кочина, стига предния прозорец да виждам през него. Също и разхвърляна къща не ме дразни особено. Не съм капризен на ядене - ям сварен боб в кутия или грах от буркана и чак се чудя колко е вкусно...
Имам някои абсолютно не-мъжки наклонности - не се впрягам (ама искрено!), когато ме изпреварват, не съм ревнив, мразя лов и риболов, не съм фен на нищо, не гледам футбол и спорт изобщо, не обичам мусака...

Аз мразя да ме пипат по лицето и по главата изобщо. Също побеснявам, когато ми пипат нещо, което си слагам на главата - очила, шапка, каска. Стигали сме до скандал, защото някой взел да си играе с моторджийския ми шлем. Никога не нося чужди дрехи (знам, че за жените е нормално да си разменят блузи, поли и др.). Дразня се, когато се сблъскам с алчност, дребнавост, арогантност, тъпота и ограниченост. Вбесявам се, когато видя да томозят някакво безащитно същество, независимо дали човек или животно.
Иначе нямам проблем някой да ми яде от чинията и да ми пие от чашата, не се дразня от доливане на чаша или сипване "през ръка" (по нашия край това се смята за голяма обида, все е едно са те напсували на майка). Не ми пречи да карам мръсна кола, дори вътре да е кочина, стига предния прозорец да виждам през него. Също и разхвърляна къща не ме дразни особено. Не съм капризен на ядене - ям сварен боб в кутия или грах от буркана и чак се чудя колко е вкусно...
Имам някои абсолютно не-мъжки наклонности - не се впрягам (ама искрено!), когато ме изпреварват, не съм ревнив, мразя лов и риболов, не съм фен на нищо, не гледам футбол и спорт изобщо, не обичам мусака...

Excellent! Steven is my name!
Проблем ли е, че се припознавам в половината и повечето постове?
Като допълнение: светнати и зарязани лампи, телевизори, уреди и т.н.; харесал съм си конкретно шкафче във фитнеса и ако някой го е взел и ме жегва (отбелязвам го, дразни, но не откачам де); пак фитнес...безразборно подреждане на тежестите (в стария фитнес бяха освен по размер и по цветове и превъртах като ги видя шарени); не стъпвам на инвалидни паркоместа, рампи и т.н.; винаги проверявам цените на нещата, които купувам, някои дреболии ги помня с години до стотинка колко са били; с влизането вкъщи първо си мия ръцете после всичко друго.
На първо четене толкова.
Като допълнение: светнати и зарязани лампи, телевизори, уреди и т.н.; харесал съм си конкретно шкафче във фитнеса и ако някой го е взел и ме жегва (отбелязвам го, дразни, но не откачам де); пак фитнес...безразборно подреждане на тежестите (в стария фитнес бяха освен по размер и по цветове и превъртах като ги видя шарени); не стъпвам на инвалидни паркоместа, рампи и т.н.; винаги проверявам цените на нещата, които купувам, някои дреболии ги помня с години до стотинка колко са били; с влизането вкъщи първо си мия ръцете после всичко друго.
На първо четене толкова.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Сетих се още една моя "особеност", колкото добре, толкова и зле, за мен, и за околните... 
Изнервям се, или най-малкото отношението ми е "особено", към смотани/непохватни/"спрели"/"бавни" хора
Дори към себе си съм още по-критичен, и всяко мое действие сякаш е програмирано на подсъзнателно ниво и се извършва чрез набор от минимални по брой, но доста прецизни (чак грациозни
) движения с добре дефинирана цел. Например отключване на врата, затваряне на врата, връзване на обувки, палене на колата. Като седна да се храня, не правя и една троха около чинията, нито на маса или под. Отделните съставки на храната - гарнитура, пържола, хляб, питие ги приключвам заедно до края и нищо не свършва преди другите
Във всеки един момент знам къде се намирам в пространството и точно на какво разстояние съм от предметите и хората около мен. Същото и като шофирам
Ходя "като котка" и много рядко ми се случва да си нацапам обувките или да се намятам с кал по крачолите
Когато се случи, все пак да "сгафя", не мога да се понасям
Преди да стигна до това "съвършенство" съм го мислил многократно как да стане заученото положение и накрая ми се е получило
Лошото е, че имам подобни очаквания към хората наоколо, а те просто са "нормални" и са над тия неща
Хората тръгнали на пазар, на стълбище, да речем, водачи на пътя, незнаещи къде се намират ме изкарват извън релси 

Изнервям се, или най-малкото отношението ми е "особено", към смотани/непохватни/"спрели"/"бавни" хора

Когато се случи, все пак да "сгафя", не мога да се понасям

Преди да стигна до това "съвършенство" съм го мислил многократно как да стане заученото положение и накрая ми се е получило

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Само на мен ли 70-80% от нещата описани в темата ми се струват напълно нормални? С тях бих определил "нормалният" човек, а с обратното на тях "странния"...
Tires are evil - destroy them all ...
cmdkick написа:Само на мен ли 70-80% от нещата описани в темата ми се струват напълно нормални? С тях бих определил "нормалният" човек, а с обратното на тях "странния"...
Малко от хората, които познавам лично в този форум бих определил с думата "нормални". Справка в подписа ми

След два месеца е Великден. Само аз ли виждам Коледните емотикони или всички са така?
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Моджо написа:Аз пък братовчедка ми.
За братовчедката не разбрах...

Excellent! Steven is my name!
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Набол я е, но дали с вилицата и аз не разбрах.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
С вилица, с вилица. Пет пъти я питах искаш ли пържени картофи? Не. Изпържих си и седнах да си ги хапна и тя се намести да ми ги яде...
Друга "откачена " работа е, че не мога да заспя ако не ида да си полея краката с ледена вода. Няма заначение зиме или лете. Задължително, иначе няма заспиване. Лятото на морето си държа една бутилка вода и се поливам през нощта
)) По неколко пъти
)
Друга "откачена " работа е, че не мога да заспя ако не ида да си полея краката с ледена вода. Няма заначение зиме или лете. Задължително, иначе няма заспиване. Лятото на морето си държа една бутилка вода и се поливам през нощта

Хм,хм...