Кучешки въпрос - помощ за избор на Стаф
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Кучешки въпрос - помощ за избор на Стаф
Ей ги звяра и пумияра след разходката днеска се препичат на слънце
Почна последно време много да се дърпа докато го разхождам. Чел съм отдавна как се приучава да върви без да дърпа напред, ама преди като си вървеше добре не се е налагало да се учим. Почнах 2 дена обучение и резултатите веднага са на лице. Още една седмица да го тренирам и ще върви до мен кротко. Чак му се чудя колко лесно се учи тва куче

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Binev_OuT написа:...Пита не тъжи дълго за стопанина , иска човек толкова.
Виж Ротвайлер , доберман - е такова в къщата ми няма да влезе никога....
Какво му е на добермана в това отношение?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
ildivvy написа:Binev_OuT написа:...Пита не тъжи дълго за стопанина , иска човек толкова.
Виж Ротвайлер , доберман - е такова в къщата ми няма да влезе никога....
Какво му е на добермана в това отношение?
За мен добермана е опасен за семейството - точно поради причината която е споменал алх предната страница.

- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
plam75 написа:
Синия нос е наистина красиво куче, но не е сърцато, затова им казват булита.
Първо, че булито няма нищо общо с блунос питбул , 2ро как по цвета (а не линия или нещо друго) определи дали е сърцато или не? 3то какво въобще разбираш под сърцато?
Binev_OuT написа:alx написа:Binev_OuT написа:Пита няма проблем хората.Всеки човек на него му е алфата
нали? всъщност точно един човек му е алфата а другите както казах са в диапазона "играчка <-> враг".
ама ти си знаеш де. света е пълен с питове и други бойни кучета дето са били изключително добри цял живот ама в един момент са направили страшните бели
темата е дълга. но бойно куче в дом с повече от един човек си е скрита лимонка.
поздрави
Alx , много пъти се е налагало мои приятели да се грижат за моето куче - няма проблем.
Аз съм взимал на моя човек стафа , освен леката нервност първия един час ... и то първия път - друг проблем няма.Опика паркета на 3 4 места и толкова.
Моето куче като го оставих при роднина преди 3 години свикна за седмица.
Пита не тъжи дълго за стопанина , иска човек толкова.
Виж Ротвайлер , доберман - е такова в къщата ми няма да влезе никога.
Защо ?
Нали в тоя форум държим на немското
Сериозно, защо не ти харесват тези породи ?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
На мен ми харесват на външен вид, но не бих гледал. Не знам защо
Апропо, питбула е ирландска порода по начало, а не американска, както вероятно мнозина мислят.
Апропо, питбула е ирландска порода по начало, а не американска, както вероятно мнозина мислят.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Не бих взел такава порода защото са сложни.Не са ми професия.Да гледаш такова куче в къщи трябва да си доста на ясно като цяло.Алх го е написал доста точно , само че е сбъркал породата.
Териториална порода , силна с характер да се възпитава от Лаик ... свършва изоставено на пътя или на селския синджир.
Териториална порода , силна с характер да се възпитава от Лаик ... свършва изоставено на пътя или на селския синджир.

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Някой има ли от вас или въобще да сте имали някога Дого Аржентино ? Всякакво инфо ще ми е полезна, също така ако имате познати или приятели с такова куче, най-вече как става приобщаването му ако в къщата има и друго макар и от различна порода.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
peshehodetz написа:Някой има ли от вас или въобще да сте имали някога Дого Аржентино ? Всякакво инфо ще ми е полезна, също така ако имате познати или приятели с такова куче, най-вече как става приобщаването му ако в къщата има и друго макар и от различна порода.
… я не се занимавай с глупости- като ще взимаш куче убиец направо скачай на кане корсо-то поне да знаеш, че не си направил компромис.
Бе какво е това желание в един момент кучетата ви от домашен любимец да се превърнат в домашен убиец? И после хората не си създавали житейски усложнения …
Познавам човек с такова куче… супер готино беше. Играли сме сме си с него от малък. Дружелюбен, чак подпикваше от кеф като ме видеше. Само дето го приспаха щото в кучешкия парк беше се сбил и за секунди беше убил някакъв Голдън ретривър… и така.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:като ще взимаш куче убиец направо скачай на кане корсо-то поне да знаеш, че не си направил компромис.
Как бе, такова ангелче?

Това е на един съсед, ама много ме е харесало, бяга от къщи и влиза с взлом при нас. Май ще си остане мое
Лошото е, че като ме няма безчинства из квартала, другите съседи се оплакват Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
.. статистиката не лъже. отиваш на произволен американски застраховател на сайта и търсиш "restricted dog breeds" и ще ти излезе списъка им със забранени за застраховане кучета - един вид - ако имаш такова в дома си (и застрахователя го знае) - или отказват да те застраховат или застраховката ти е по-висока... всеки застраховател си има собствен (леко различен) списък, но някои породи са най-малкото общо кратно дето се вика и са във всеки лист. дръпваш 3-4 листа и гледаш и си правиш изводите. това добермани, роти-та, акита, *були... са във всеки лист без изключения.
това са породи дето са там защото цифрите не лъжат и като цяло не подлежат на (практично) съмнение. ама това "ама моя е добре възпитан", "моя никога няма да ухапе/нападне/бъде агресивен", "зависи си от стопанина- аз знам как да го дресирам моя/та"... това са глупости- цифрите не лъжат.
и така. опичайте си акълите с тия кучета. аз съм заклет кучкар, но не случайно имам .. нюфита. станаха две между другото преди 2 месеца
това са породи дето са там защото цифрите не лъжат и като цяло не подлежат на (практично) съмнение. ама това "ама моя е добре възпитан", "моя никога няма да ухапе/нападне/бъде агресивен", "зависи си от стопанина- аз знам как да го дресирам моя/та"... това са глупости- цифрите не лъжат.
и така. опичайте си акълите с тия кучета. аз съм заклет кучкар, но не случайно имам .. нюфита. станаха две между другото преди 2 месеца

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
нюфита . Дай снимки, че на гугъл нищо не излиза.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
Голем пес, но с много кратък живот. По-кратък дори от НОК.
sssssl написа:Голем пес, но с много кратък живот. По-кратък дори от НОК.
Не ми напомняй… 8-10 им дават… големия е на 6 и затова му взех приятелка преди 2 месеца…
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5