Кой, къде и как прекарва ИП/карантината

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Кой, къде и как прекарва ИП/карантината

Мнение от c04 » 24 Апр 2020, 10:04

TNT написа:Не знам някой трезвомислещ да си мисли, че на 13 май ще падне. Надеждите и желанията са едно, реалността е друга.

13 юли чувам нещо :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 24 Апр 2020, 10:11

alekangg написа:Средно са по 1-2 полета на ден в паследните седмици, има дни без нито един.

Бъркаш, малко повече са.
Част от работата ми е свързана с кацащите, та...
Отделно информация има на самия сайт, само днес са 6 полетите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 24 Апр 2020, 11:53

c04 написа:
TNT написа:Не знам някой трезвомислещ да си мисли, че на 13 май ще падне. Надеждите и желанията са едно, реалността е друга.

13 юли чувам нещо :banghead:

Аз за 13 юни чух - уж от сигурен източник .
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 24 Апр 2020, 11:57

grkv написа:Отделно информация има на самия сайт, само днес са 6 полетите.

# стой си вкъщи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 24 Апр 2020, 12:35

laviatan написа:...Аз за 13 юни чух - уж от сигурен източник .

Тъкмо за рождения ден на вожда слънце! :mhihi:

Иначе ИП го карам сравнително леко за сега. Имам тренинг с тотално неизлизане от няколко тежки контузии на левия глезен.
Бачкам от вкъщи, както и през 90% от времето преди това. Имам двор, куче и доста изтрещяла вече бременна жена вкъщи и не страдам от липса на занимания.
Ходя веднъж седмично от Нови Искър до Фантастикото в Драгалевци на пазар, да раздвижа бавареца! :driving:
Единственото, което реално се промени и много ме товари е, че не мога да ходя за риба, заради ограничените пътувания.
Това ми е единствената истинска разтуха!
Абсолютно сам по планинските потоци едва ли създавам опасност за някого, но каквото такова!
КПП-то, което ме спира може да се заобиколи по един селски калдаръм, но не го правя. Съвестно ми е някак си! :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 25 Апр 2020, 18:31

За мен нещата с карантината се развиха прекрасно, с жената грабнахме лаптопите и си кодим от Чепеларе на вилата, а всеки удобен момент палим бавареца и отиваме до някоя местност на разходка, а тук са толкова много и все места където няма хора а гледките са НЕВЕРОЯТНИ наистина, че 2-ри месец още не може да ги обиколим , общо взето спокойствие, чист въздух, липса на хора,истинска храна, природа абе рай ви казвам..... как не сме се изибили още и аз не мога да си обясня, ама има нещо много съмнително в цялата работа :conf: :conf:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Апр 2020, 19:28

ivanski_2 написа:За мен нещата с карантината се развиха прекрасно, с жената грабнахме лаптопите и си кодим от Чепеларе на вилата, а всеки удобен момент палим бавареца и отиваме до някоя местност на разходка, а тук са толкова много и все места където няма хора а гледките са НЕВЕРОЯТНИ наистина, че 2-ри месец още не може да ги обиколим , общо взето спокойствие, чист въздух, липса на хора,истинска храна, природа абе рай ви казвам..... как не сме се изибили още и аз не мога да си обясня, ама има нещо много съмнително в цялата работа :conf: :conf:

Такава карантина мога да карам цяло лято :lol:

Иначе мерките май са ги отпуснали вече негласно...
Днес бяхме на плаж за 2 часа и си имаше хора.
След това лек поход по едни баири и после с колата през някаква нива минахме и се оказахме отвъд барикадата :mhihi:
А тя се оказа лесна за минаване - полицаите си седяха в патрулката и никой за нищо не спираха/проверяваха :ok:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 25 Апр 2020, 21:57

drago_pavlov написа:
ivanski_2 написа:За мен нещата с карантината се развиха прекрасно, с жената грабнахме лаптопите и си кодим от Чепеларе на вилата, а всеки удобен момент палим бавареца и отиваме до някоя местност на разходка, а тук са толкова много и все места където няма хора а гледките са НЕВЕРОЯТНИ наистина, че 2-ри месец още не може да ги обиколим , общо взето спокойствие, чист въздух, липса на хора,истинска храна, природа абе рай ви казвам..... как не сме се изибили още и аз не мога да си обясня, ама има нещо много съмнително в цялата работа :conf: :conf:

След това лек поход по едни баири и после с колата през някаква нива минахме и се оказахме отвъд барикадата :mhihi:
А тя се оказа лесна за минаване - полицаите си седяха в патрулката и никой за нищо не спираха/проверяваха :ok:
Демек балъците да си седят по апартаментите като им е толко акъла :wave:

Sent from my iPhone using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 25 Апр 2020, 22:03

:OT: Няма го емигранта сега да ти каже, че си овца защото спазваш каквото са казало по теУевизора :mhihi:

Днес прекарах над 6 часа в детайлно почистване на 39ката...пак се влюбих в тази кола :help:
Утре захващам градината :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Апр 2020, 22:11

Ще искате карантина после , ама няма.. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 25 Апр 2020, 23:03

Dextuar написа:
drago_pavlov написа:

Демек балъците да си седят по апартаментите като им е толко акъла :wave:

Демек, изкарай месец и половина в апартамента с две деца, на 2 и на 6, и после ми се обяснявай...
Извинявам се, че разнесох заразата по нивите... Сега всички овце, кози и чакали ще го лепнат тоя вирус...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Кой, къде и как прекарва ИП/карантината

Мнение от Dextuar » 25 Апр 2020, 23:54

Дееба тоя плаж в нивите :mhihi: . Само ти имаш 2 деца и жена, само ти не издържаш, да знаеш :ok:
Ама така е в страната на тарикатите, трябва да има й овце да си седят вкъщи, докато по-хитрата част от населението ходи да плажува :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 26 Апр 2020, 0:06

Dextuar написа:Дееба тоя плаж в нивите :mhihi: . Само ти имаш 2 деца и жена, само ти не издържаш, да знаеш :ok:
Ама така е в страната на тарикатите, трябва да има й овце да си седят вкъщи, докато по-хитрата част от населението ходи да плажува :mhihi:

40-50 човека на 2 км плаж дали са много...

В била и кауфланд е по-малка гъстотата, да знаеш...

П.П.: Плажовете и нивите не са включени в заповедта:
https://www.mh.government.bg/bg/novini/ ... ed-s-koya/
Можеш да спиш спокойно, не съм тарикат :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525 TDS

Мнение от ben_g » 26 Апр 2020, 1:08

Dextuar написа:Дееба тоя плаж в нивите :mhihi: . Само ти имаш 2 деца и жена, само ти не издържаш, да знаеш :ok:

С извинение към колегата, но това малко ми прозвуча в стил: “Не сакам на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле”.

Дали трябва да се отнасяме отговорно в ситуацията с вируса - определено.

Дали наложените мерки са адекватни - може да се поспори доста. Четейки коментарите в тази и другата свързана тема виждам как доста колеги са в двете крайности.

Според мен на този етап е важно и задължително спазването на “физическа дистанция” както сега го наричат, ползването на маски, когато сме в магазин, бензиностанция и т.н. - места в които има близък контакт, спазването висока лична хигиена и отнасянето ни отговорно към останалите хора - нещата които ще спомогнат да продължим живота си в “новото нормално” ежедневие.

Не мога да разбера с какво и кого ще застраша на разходка в гората, където съм далеч от други хора, или на плажа като съм през 5-10 метра от други плажуващи.

От друга страна съм съгласен с колегата за тарикатщината (която може би е и причината за тези мерки) - но за мен тя не се изразява в това дали си стоиш в къщи или не, а по-скоро я свързвам с тези индивиди, които “все не са разбрали” правила, закони и порядки, и които ще подходят по същия, познат за тях начин в ситуацията с корона вируса.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 26 Апр 2020, 2:46

Колеги дайте малко снимков материал за по интересно, стига сте писали фермани.
Малко от вчера и днес, още не съм свършил с двора, а и отпред има за дооправяне.ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата