Новогодишна ХЕЙТ/СПАМ/ тема
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Новогодишна ХЕЙТ тема
peshehodetz написа:А иначе Е39 М5 са си култови, цената им расте нагоре, ето тази допреди няколко месеца беше $89к, сега гледам са я вдигнали почти двойно.
http://enthusiastauto.com/qsearch/?id=4721&form_display=51
Историята на същата кола на видеото по долу:
https://www.youtube.com/watch?v=EZuNjkz8_EQ&t=139s
Защото е имало голям наплив на тая цена, и за това са я вдигнали двойно

Ghostdriver написа:Хейт:
На 1-во място към всички политици, гъзолизци, дупедавци и подлоги!
На 2-ро към необразования, невъзпитан и прост народ!
На 3-то към образователната ни система, която ни прави безмислещо стадо от първи ден в яслата та чак до вишето образование!
На 4-то към всички живеещи в София и плащащи данъци в провинцията!
На 5-то към към всички лъжци, мошеници и крадци, възползващи се от всяка удобна ситуация и от наивните хорица!
Най-много ненавиждам лицемерието и неуважението!
И все пак да не забравяме, че сме хора и трябва да си прощаваме.
Sent from my iPhone using Tapatalk
По всички, които НЕ са от София, живеят в София и плюят, колко била зле София, и как се застроило!
п/п
От София съм, но живея на село
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ghostdriver написа:На 4-то към всички живеещи в София и плащащи данъци в провинцията!
Мен пък точно обратното, тия дето плащат в София

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Няма особено значние, защото общините не са със самостоятелен бюджет. Всичко отива на едно и също място и се преразпределя така или иначе.
Те затва мислят изобщо да махнат тва с буквите на номерата. На всичкото отгоре данъците в София са най-ниските за областен град.
Те затва мислят изобщо да махнат тва с буквите на номерата. На всичкото отгоре данъците в София са най-ниските за областен град.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
мразя да пазарувам коледни елхи.
отивам вчера в "магазина" в една гора до нас да купя елха. редовен клиент им съм от много години. имат всякакви елхи, от такива за маса до такива по 7-8 метра и 300 кила.
... и какво виждам- празно. има буквално 5 елхички и то съвсем дребни. викам- кво стаа тая година? собственика нещастно ми се оплаква, че тази година камионите с елхите дето идват от нова скотия ги спрели на границата и не ги пускат... и трябвало да търсят елхи от щатски доставчици, ама нямало и така... викам му- ще ти докарат ли все пак още? ми не. това е...
търся по нета и намирам някаква ферма за елхи в някакво долно уйново на майната си. отивам там- лудница, не можеш се размина от хора дървета няма почти никакви. гледам некви току що докарани на едни палети, ама добре пакетирани - към 5-6 метра високи и овързани и събрани около метър- метър и половина дебели. викам си- точно. като се отвори ще е към 2 метра и ще е прекрасна.
купвам, товарят ми я на камиона, трябваше да се усетя, че нещо не е наред щото 5 големи мъжаги с усилие я метнаха на возилото ама кво... намерих елха
прибирам се в къщи, и се опитвам да я сваля. не помръдва и е много много по-тежка от колкото си мислех. събирам съседите, сваляме я, извлачваме я в къщи и я изправяме. късам и обръчите с които е стегната и.... разбирам защо е толкова тежка. ми че тя поне 3-4 метра широка и прилича на хеопсова пирамида повече от колкото не елха. и вътре се разкланя на две та всъщност са две елхи. и една полска мишка която избяга като се отвори елхата... явно си е живяла вътре ама греда накрая
хванах мишката, пуснах я в двора на съседа и всичко беше точно
днеска сутринта я гледам- елхата се е отворила още и е заела почти цялата стая.... сега може би някой трябва и да я украси
и така... мразим...
отивам вчера в "магазина" в една гора до нас да купя елха. редовен клиент им съм от много години. имат всякакви елхи, от такива за маса до такива по 7-8 метра и 300 кила.
... и какво виждам- празно. има буквално 5 елхички и то съвсем дребни. викам- кво стаа тая година? собственика нещастно ми се оплаква, че тази година камионите с елхите дето идват от нова скотия ги спрели на границата и не ги пускат... и трябвало да търсят елхи от щатски доставчици, ама нямало и така... викам му- ще ти докарат ли все пак още? ми не. това е...

търся по нета и намирам някаква ферма за елхи в някакво долно уйново на майната си. отивам там- лудница, не можеш се размина от хора дървета няма почти никакви. гледам некви току що докарани на едни палети, ама добре пакетирани - към 5-6 метра високи и овързани и събрани около метър- метър и половина дебели. викам си- точно. като се отвори ще е към 2 метра и ще е прекрасна.
купвам, товарят ми я на камиона, трябваше да се усетя, че нещо не е наред щото 5 големи мъжаги с усилие я метнаха на возилото ама кво... намерих елха

прибирам се в къщи, и се опитвам да я сваля. не помръдва и е много много по-тежка от колкото си мислех. събирам съседите, сваляме я, извлачваме я в къщи и я изправяме. късам и обръчите с които е стегната и.... разбирам защо е толкова тежка. ми че тя поне 3-4 метра широка и прилича на хеопсова пирамида повече от колкото не елха. и вътре се разкланя на две та всъщност са две елхи. и една полска мишка която избяга като се отвори елхата... явно си е живяла вътре ама греда накрая

хванах мишката, пуснах я в двора на съседа и всичко беше точно

днеска сутринта я гледам- елхата се е отворила още и е заела почти цялата стая.... сега може би някой трябва и да я украси

и така... мразим...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Ххахахахаахаа.
Трябваше да се усетиш още като ти я калкулират на кубик къде е скрито кучето.

Трябваше да се усетиш още като ти я калкулират на кубик къде е скрито кучето.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ха ха ...елха за домашен Bushcraft по време на великата пандемия . В комплекта влиза и гризач , който да уловите и сготвите на лагерния огън от елхови клонки 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Преди няколко вечери у нас дойде някакъв черен Персийки котарак със страхотни тъкмо жълти очи на видима възраст около 2 до макс 3 години. Валеше дъжда, приличаше на плъх в тъмното, целия премръзнал и мокър. Приютихме го и жена ми пусна обява във фейсбука с идеята да си го познаят и потърсят като щяхме да проведем реално "интервю" с евентуалния собственик за да ни увери, че е той. Споделиха го на стените си няколко хиляди човека, дори и хора от форума защото има доста познати от тука и бяхме уверени, че ще се появи някой. Първо защото е живо същество, невероятно красиво и едва ли някой би го захвърли, второ защото беше ресан и подстриган на места където е имал спластена козина и накрая вече понеже ако някой иска да не го гледа, спокойно би могъл да го подари или дори ако е достатъчно алчен да го продаде. За дните му у нас бяха писали сигурно 100 човека ако не се намери собственика, че са готови да го вземат, нормално, все пак Персийска котка, красива е, а и струват едно 200 лева. грубо осреднена най-ниска цена да кажем. За улични котки да осиновяват, но друга тема.
Пиша това тук понеже котарака беше настинал явно и го водиха на един познат ветеринар и той ги шокира с нещо. Откакто имало коронавирус имало МАСОВО изхвърляне и натирване на котки, понеже имало такъв вирус по котките и се пренасял от котка на котка, но не можел на човек. Аз бях чувал, че го носят кучетата и уж може да е на човек от куче, обаче тоя бил само котешки. Не знам дали тоя котарак така беше изхвърлен, не вярвам по принцип, но е факт, че никой не го потърси. Братовчедката на жена ми го взе и сега ще си живее като лорд както и се почувства още първата вечер у тях като го занесохме(когато играеше Кобрата
)само ще делят територията с Африканския таралеж, който съска като котка нищо, че е голям колкото мишка
Та това с изхвъряленто на животни си е за огромен хейт.
Пиша това тук понеже котарака беше настинал явно и го водиха на един познат ветеринар и той ги шокира с нещо. Откакто имало коронавирус имало МАСОВО изхвърляне и натирване на котки, понеже имало такъв вирус по котките и се пренасял от котка на котка, но не можел на човек. Аз бях чувал, че го носят кучетата и уж може да е на човек от куче, обаче тоя бил само котешки. Не знам дали тоя котарак така беше изхвърлен, не вярвам по принцип, но е факт, че никой не го потърси. Братовчедката на жена ми го взе и сега ще си живее като лорд както и се почувства още първата вечер у тях като го занесохме(когато играеше Кобрата

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
alx написа:мразя да пазарувам коледни елхи.
![]()
купвам, товарят ми я на камиона, трябваше да се усетя, че нещо не е наред щото 5 големи мъжаги с усилие я метнаха на возилото ама кво... намерих елха![]()
прибирам се в къщи, и се опитвам да я сваля. не помръдва и е много много по-тежка от колкото си мислех. събирам съседите, сваляме я, извлачваме я в къщи и я изправяме. късам и обръчите с които е стегната и.... разбирам защо е толкова тежка. ми че тя поне 3-4 метра широка и прилича на хеопсова пирамида повече от колкото не елха. и вътре се разкланя на две та всъщност са две елхи. и една полска мишка която избяга като се отвори елхата... явно си е живяла вътре ама греда накрая![]()
хванах мишката, пуснах я в двора на съседа и всичко беше точно![]()
днеска сутринта я гледам- елхата се е отворила още и е заела почти цялата стая.... сега може би някой трябва и да я украси![]()
и така... мразим...
Това е страхотно, снимки няма ли да се порадваме и ние?
Аз в двора имам 2 броя по около 4 метра. Мисля да я накича с лампите, украса и 4-5-6 римски свещи за по-така
Top Gun Maverick написа:Преди няколко вечери у нас дойде някакъв черен Персийки котарак със страхотни тъкмо жълти очи на видима възраст около 2 до макс 3 години. Валеше дъжда, приличаше на плъх в тъмното, целия премръзнал и мокър. Приютихме го и жена ми пусна обява във фейсбука с идеята да си го познаят и потърсят като щяхме да проведем реално "интервю" с евентуалния собственик за да ни увери, че е той. Споделиха го на стените си няколко хиляди човека, дори и хора от форума защото има доста познати от тука и бяхме уверени, че ще се появи някой. Първо защото е живо същество, невероятно красиво и едва ли някой би го захвърли, второ защото беше ресан и подстриган на места където е имал спластена козина и накрая вече понеже ако някой иска да не го гледа, спокойно би могъл да го подари или дори ако е достатъчно алчен да го продаде. За дните му у нас бяха писали сигурно 100 човека ако не се намери собственика, че са готови да го вземат, нормално, все пак Персийска котка, красива е, а и струват едно 200 лева. грубо осреднена най-ниска цена да кажем. За улични котки да осиновяват, но друга тема.
Пиша това тук понеже котарака беше настинал явно и го водиха на един познат ветеринар и той ги шокира с нещо. Откакто имало коронавирус имало МАСОВО изхвърляне и натирване на котки, понеже имало такъв вирус по котките и се пренасял от котка на котка, но не можел на човек. Аз бях чувал, че го носят кучетата и уж може да е на човек от куче, обаче тоя бил само котешки. Не знам дали тоя котарак така беше изхвърлен, не вярвам по принцип, но е факт, че никой не го потърси. Братовчедката на жена ми го взе и сега ще си живее като лорд както и се почувства още първата вечер у тях като го занесохме(когато играеше Кобрата)само ще делят територията с Африканския таралеж, който съска като котка нищо, че е голям колкото мишка
![]()
Ако ти попадне йорширски териер- мъжки или мини шнауцер-мъжки, може веднага да ми кажеш къде да дойда да го взема

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
alx написа:ukelichko написа:Като стана въпрос за ледове, да ти шибам колите произведни в последните две години. То не са ледове, то не са дисплеи и други гадории. За един приятел разказвам...... Та той има някаква такава лед кола и решил да вземе една съседка през две улици, да си поговорят на паркинга в парка. Тя му казала, да спре колата инкогнито пред тях, че по прозорците висят клюкарки всякакви. Няма никакъв начин. Може би в някой друг живот, но не и кола произведена 2019-та. Спира приятелят колата пред съседката, гаси двигателя и......светва цяла феерия от светлини в купето, та клюкарките да видят и кой е в колата. Вади ключа, дано тая гад ненормална изгасне, но се включват предните и задните лед светлини, да го изпратят до вкъщи, което автоматично осветва и номера на автомобила. Когато след известно време всичко загасва и нещата се укротяват, дамата отваря вратата за да влезе и пак светва всичкото амбиентно шибано лед осветление в купето, та да се види и кой се е качил в колата. И двамата си мислели, че всичко е приключило и вече са инкогнито. Да, ама не. Отиват с колата в парка, намират си едно закътано място на пракинга и се оказва, че няма шанс да работи двигателя и нещо отвън по колата да не свети като коледна елха. Гасиш едните фарове и автоматично светват някакви други гирлянди или ледчета. Позатолила се колата изгасили всичко и ще се местят на задната седалка, защото е по-удобна за разговори. И на съседката и се приискала някаква предразполагаща музика в колата. Груба грешка. Само с докосването на бутона за пускане на аудиото светнало половината табло и поне два големи телевизора, та пак в купето станало като в Лас Вегас и отново се видяло кой е вътре. Накрая без музика, някак си на задната седалка докато си говорели станал зверски студ и решили да запалят двигателя и каквото иска да свети, майната му. Е, изненада, то остави че цялата кола светнала отново като коледна елха, но и започнала да пищи неистово, да си закопчаели коланите на здните седалки. И после що намалявал прираста. Е как да се прави секс в такава кола, която постоянно ти имитира лунапарк. Остави това ами са направили и някаква висока странична конзолиа в купето, така че буквално трябва да имаш два метра ръка, та да погалиш спътницата си по крачето. Когато идеш в магазина, предлагат всякакви допълнителни пакети, но никой не се сети да измисли един пакет "секс" (може за благоприличие да го кръстят Стелт или Сайлент Дарк), където като натиснеш едно копче и всичкото лед и пискалки да умрат временно, та човек наистина да се отпусне в приятна компания и атмосферата в колата да предразполага към....да го кажем висок левел на общуване
Аз мисля, че с този пост темата спокойно може да се заключва
Да кажа и нещо позитивно за подвижния лунапарк, който съм си купил. Днес една колежка ми каза, че откакто ме видяла на паркинга с новата ми кола, имала една мечта свързана с тази кола, но не било каквото съм си мислел

alx написа:... и една полска мишка която избяга като се отвори елхата... явно си е живяла вътре ама греда накрая![]()
хванах мишката, пуснах я в двора на съседа и всичко беше точно .
Понеже си ми приятел предлагам ти да се запознаеш с:
https://www.mass.gov/guides/wildlife-as-pets
Това, че си пуснал мишката в двора на съседа е едно на ръка. Лишил си горкото животно от естествената му среда на живот и вече практически си го убил.
След като свършиш горното, ето още нещо:
https://www.mass.gov/service-details/moving-wildlife
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома

И аз. Непреходна класика - 5 годишна гроздова в бутилка от уиски, получена като рушвет за извършена услуга.
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Ако на бутилка от кола има капачка от фанта, значи е ракия.ukelichko написа:
И аз. Непреходна класика - 5 годишна гроздова в бутилка от уиски, получена като рушвет за извършена услуга.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
ukelichko написа:Като стана въпрос за ледове, да ти шибам колите произведни в последните две години. То не са ледове, то не са дисплеи и други гадории. За един приятел разказвам...... ..............
ukelichko написа:Да кажа и нещо позитивно за подвижния лунапарк, който съм си купил. .........

<3 <3 <3 <3
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Нема да е много спам, ама ... С новата тоалетна дето ми завещаха ( тди легендата
) се подхоних с некъв Мерц
и ме лупнаха естествено с палката
А-у, камера няя, микрофони тоже - другарите разбрани
Оставих им там за по едно каЙве да пият ( бях около 40+ извънградско) и след половин км тоо с Мерца в ливадата, подминах го и като взе да свети отзад, викам нещо съм забравил ... Спирам аз, тоя зад мен и излизаме (викам ся шсе почне с въпросите кво тди кви 5 лв) и тоз директно - Колко им остави ?
Викам по една 20-ка , и младежа извади и ми даде и на мен една
И ся се чудя има ли надежда или няя

И ся се чудя има ли надежда или няя

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o