За кожата на един мъж и още нещо ..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Най добрата жена за мъжа

1 Млада 15-25 обаче дърво в леглото
7
32%
2 Златната среда 25-45
12
55%
3 МИЛФ 45-100
3
14%

Общо гласове : 22
старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Re: За кожата на един мъж и още нещо ..

Мнение от ivoaudi » 13 Юни 2022, 8:54

Jordana написа:Мен ме интересува дали любовницата ми може да е на 25 пък аз на 50 . Не ме вълнуват джендъри и проблемите им със обърканата идентичност :dunno:

Ще ми се да ти напиша, че си длъжен, не само може, ама не мой човек. Не може! Не може не защото вината ще е в теб, а точно наоборот! Погледни какво се случва в темата за войната с група Малинка. Имай предвид, че детското мислене там е на хора на по 40-45 :idea: Представи си какво удоволствие и как ще го споделяш с кърмачета, че и инфантилни на всичко отгоре. Ако в суматохата още преди да сте се запознали успееш да чукнеш нещо това ще ти е :mrgreen:
Ще ми се да ти напиша и вместо млада върба да се огледаш за някоя запазена, ама ти си от Варна :mrgreen: Кофти! Много кофти! Аз от 2 седмици съм в града на дебелите жени и аз. Града на жените с подпухналите пръсти като кебапчета!:)
Според мен си обречен! При всичкия ми респект към теб! :ok:
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 13 Юни 2022, 9:09

Плащай си, тази ти е възможността. Има една мнооооого малка част млади жени, които действително са прогледнали как мъжете не порасват, но трябва и да са наясно от какво има нужда в действителност женската им природа! С тоя тип жени би трябвало дори да ти е лесно, но те едно, че са супер малко, второ, че е важно и двете условия да са налице иначе няма файда!
Абе, трудна ти е задачата! :bchug:
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 13 Юни 2022, 12:57

Jordana написа:Колко лесно ни манипулират жените ? Колко лесно се поддаваме на чифт щръкнали цици и тънко кръстче със закръглено дупе ?

Много лесно и бързо :shock:
Докато човек не изстрада и мине по тоя път. След това се научава, как той да манипулира.
Перфектния вариант е това да се случи преди децата, но в повечето случай не се получава :mhihi:

Jordana написа:дали любовницата ми може да е на 25 пък аз на 50 .

Може, ама в краткосрочен план. Винаги има по-богат, по-красив, по-млад.
И е задължително, жена ти да няма какво да ти вземе (щот винаги научават, най-вече от "приятели") - разведен, да не си сключвал брак (най-огромната грешка в живота на един мъж) или да нямаш нищо на твое име.
Децата обикновено ги взимат жените (те с това най-много плашат при развод), но бързо след това осъзнават, че не могат сами да се грижат за децата само с една издръжка и бързо клякат.

Давам пример: близък познат, хлътна по една млада красавица.
След няколко месеца я хвана в "изневяра" :lol: и й взе колата, която й беше купил.
Тя сега се плющи с други, ама нон-стоп му иска яко пари, щото иначе ще каже на жена му какви ги е вършил.
Държи го за топките, щот жена му може да му вземе много при развод. Шах и мат с пешката е милия.

Относно по-възрастните жени, в класа на сина ми, има майка на 40+, която първо мислех че е по-голямата сестра на детето.
Опознахме се по-отблизо с нея :mhihi: и тя ми показа че носа й е правен, циците също и има ботокс тук и там.
Но много културно и премерено. И много, ама много спорт всеки ден, за да се поддържа.
Хубавото е, че е семейна и зависи от мъжа си, та има стимул да пази тайни :D

В крайна сметка, всичко може, но трябва да се внимава.
Последна промяна carmanf1 на 13 Юни 2022, 13:04, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Юни 2022, 13:03

Според мен си обречен
!
Бе не знам на какво съм обречен , ма не е това дето го чоплиш . Имам два брака и двете ми жени са по малки , разликата с първата 9 години втората 14 . Мисля че 20 години диференциална разлика не са много в моя случай . Аз и визуално съм най много на 45... :mhihi:
Може, ама в краткосрочен план. Винаги има по-богат, по-красив, по-млад

То със всички жени е така , не само с любовниците . Е горе пауъра е описал случая , а както казах видял съм от първо лице няколко брака разцепени така че квото такова . Преди години имах една любовница стриптизьорка в Италия , направо им изкъртваше портфейлте на ония тарикати в Италия . И пак си лягаше с мене без пари че и сметки плащаше чат пат . Жени има всякакви , единствения важен момент е да не хлътнеш повече от допустимото че ще те обезкостят за нула време . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 13 Юни 2022, 13:17

Е па що треа да е 1 любовница. Караш , караш с една, после с друга. Като Е да Е :))
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 13 Юни 2022, 14:01

Може, ама в краткосрочен план. Винаги има по-богат, по-красив, по-млад

Jordana написа:То със всички жени е така , не само с любовниците . Е горе пауъра е описал случая , а както казах видял съм от първо лице няколко брака разцепени така че квото такова . Преди години имах една любовница стриптизьорка в Италия , направо им изкъртваше портфейлте на ония тарикати в Италия . И пак си лягаше с мене без пари че и сметки плащаше чат пат . Жени има всякакви , единствения важен момент е да не хлътнеш повече от допустимото че ще те обезкостят за нула време . :mhihi:

Много вярно. :yes:

Ако пък човек е разведен, няма кво изобщо да го мисли.
Влиза с 200, гледа си кефа на макс, без илюзии и очаквания и к'вот такова. :D

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Юни 2022, 14:28

Аве младото си е младо. Преди години имах зарибявка с една мацка... ми то бати кефа беше.. точно златната среда(нито си в началото, да е като дърво, нито след вече много км..)

мойте 5ст по темата. :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 13 Юни 2022, 16:56

А тия с многото км. кви чудеса правят, особено ако са били семейни до скоро 8)

Не говоря за дъртите, изтърбушени лелки с превъртян километраж.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 13 Юни 2022, 17:39

Чудеса щото са омръзнали вече на един куп мъже . Всяка красива жена е омръзнала на някого и някой едвам я търпи в къщи , така че няма затворени врати в тая работа . Просто трябва да им се говори по същество , не празни приказки . И да се действа на момента когато има шанс да се случат хубави неща . Всяка жена иска да е харесвана , да е обичана да и се обръща внимание . И като не го получава си го търси при този който го дава . Комерсиалния елемент е ясен но това не е рещаващо при повечето жени .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 13 Юни 2022, 18:16

Чичаци, вижте чичо Лео Дикаприо. Без значение какви обяснения си правите, за да спите по-спокойно, ако изглеждаш ок, имаш кинтье и не си чехльо, всеки ще прави, като чичо Лео...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 13 Юни 2022, 18:22

Искаш да кажеш че истинските мъже , тоя изчезващ вид сме на прав път с тая тема...?!!!! :bchug:

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 13 Юни 2022, 18:53

Не съм на мнението, че "истинските мъже" са на изчезване, както и че, има такова нещо, като истински мъже ;) Еволюционно и исторически, има едни, да кажем 5% най-успешни и разумни, които обират лаврите(младите тупалки) и те избират. С подготовка, почти всеки, може да дойде в тази група, ако иска :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 13 Юни 2022, 18:58

Еее.. нищо повече не мога да кажа за "истинските мъже" от вече казаното .. :dunno:
https://www.vbox7.com/play:1b6a5191
Последна промяна Jordana на 13 Юни 2022, 19:03, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 13 Юни 2022, 18:59

Jordana написа:Чудеса щото са омръзнали вече на един куп мъже . Всяка красива жена е омръзнала на някого и някой едвам я търпи в къщи , така че няма затворени врати в тая работа . Просто трябва да им се говори по същество , не празни приказки . И да се действа на момента когато има шанс да се случат хубави неща . Всяка жена иска да е харесвана , да е обичана да и се обръща внимание . И като не го получава си го търси при този който го дава . Комерсиалния елемент е ясен но това не е рещаващо при повечето жени .

Именно де.

Както казва бат Ицо, еб*ш и бя*аш :smoke:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Юни 2022, 19:45

Kroki написа:нито след вече много км.

Подката, Кроки не е сапун да се изтърка.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата