40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да живее…
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: 40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да жив
Дедото вчера навърши 76. Здрав, прав, нищо му нема. Е, не може да спринтира и със сигурност в мола нема да го вземат за 40 годишен. Сигурно и плочки нема и не е каратист. Па ся като на 50 се чувствате стари...не моа ви помогна.
С малката съм на площадката в момента и съм навъртял 6-7 дечурлига. Участвам активно в играта. Е как да ти е скучно? Спрях да пуша и пак отивам.
С малката съм на площадката в момента и съм навъртял 6-7 дечурлига. Участвам активно в играта. Е как да ти е скучно? Спрях да пуша и пак отивам.
Последна промяна Моджо на 19 Юни 2024, 20:45, променена общо 1 път
Хм,хм...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
alx написа:За всяка кола на човек му минава мерака за каране/ притежание след изненадващо къс срок. И колкото си по- напред с материала- толкова по- къс е срока.
Пак да кажа, че щом е така значи си сбъркал изначало с избора си на каквото и да било. Връщаме се на приказката от друга тема: не се ли обръщаш към колата си след като си я паркирал вече, сбъркал си колата. Без значение дали е след първия или милион първия път когато я караш.
Много хора си купуват скъпи коли само за да се покажат, за статут в обществото и за да си почешат егото.
Правиш ли го по тези подбуди и защото имаш парите - и единствената бройка от нещо да си купиш, пак ще ти омръзне.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ако всичко ти омръзва, винаги може да си купиш 850 csi. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Top Gun Maverick написа:Ако всичко ти омръзва, винаги може да си купиш 850 csi.
Иван Бакалов има... черно... ама няма да му ареса цената на бако

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Don_Diego написа:alx написа:За всяка кола на човек му минава мерака за каране/ притежание след изненадващо къс срок. И колкото си по- напред с материала- толкова по- къс е срока.
Връщаме се на приказката от друга тема: не се ли обръщаш към колата си след като си я паркирал вече, сбъркал си колата. Без значение дали е след първия или милион първия път когато я караш.
Бе не е баш така....помня кво съм правил 2 години преди брака (прясна връзка) и 10-15 год. след брака

Сигурно има и "спряло време" в някои случаи, ба ли го

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Аз гоня 40 и съм по-добре от всякога във всеки един аспект. И ще става все по-добре в следващите 10 години... Така ги виждам нещата
Но за съжаление има и моменти, в които осъзнаваш, че не си на 20 вече... Преди две седмици се връщах от морето и возих 3 девойки на по 19-20. По едно време казаха, че са гледали изгрева и аз ги поздравих за ентусиазма да станат толкова рано, а те ми викат "не, ниe просто го дочакахме в дискотеката..."
Нещо, което на мен не ми се е случвало повече от 10 години и едва ли ще ми се случи някога отново

Но за съжаление има и моменти, в които осъзнаваш, че не си на 20 вече... Преди две седмици се връщах от морето и возих 3 девойки на по 19-20. По едно време казаха, че са гледали изгрева и аз ги поздравих за ентусиазма да станат толкова рано, а те ми викат "не, ниe просто го дочакахме в дискотеката..."

Нещо, което на мен не ми се е случвало повече от 10 години и едва ли ще ми се случи някога отново

Последна промяна drago_pavlov на 16 Юли 2024, 21:12, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
drago_pavlov написа: Преди две седмици се връщах от морето и возих 3 девойки на по 19-20. По едно време
3 девойки на по 20 или една девойка на 60?

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Значи има някакъв кръговрат, след 60 примерно ще ставаш в 4 часа сутринта, защото няма да можеш да спиш и вече може да дочакаш изгрева
Може и да ставаш и за пикаене де

Може и да ставаш и за пикаене де

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е то е нормално да си кукуряк в 5 сутринта на тия години , след като заспиваш пред телевизора в 8 вечерта .... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
drago_pavlov написа: Нещо, което на мен не ми се е случвало повече от 10 години и едва ли ще ми се случи някога отново![]()
Нали съм свободен електрон напоследък

Преди наколко дни с едната откарахме в разходки и какви ли не глупости от 9 вечерта до 5 сутринта

Таааа - както казваш на почти 40 (на 38 съм) и аз така мислех като теб . Но когато се заговориш с някой или си в компания - става . И което беше странно - същият ден не бях толкова изморен колкото нея (пък е 10 години по-малка от мен) и даже вечерта пак някъде около 1 заспах

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Здравословната храна е основата на това как ще се чувства човек. Плодове, зеленчуци повече вода, колкото се може по малко сладко та направо хич, мазнотии също и веднага човек ще усети разликата.Нооооооооооо...........всеки си знае за себе си
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
wladio написа:Здравословната храна е основата на това как ще се чувства човек. Плодове, зеленчуци повече вода, колкото се може по малко сладко та направо хич, мазнотии също и веднага човек ще усети разликата.Нооооооооооо...........всеки си знае за себе си
А слушал ли си рекламата "Който яде кебапчета не пие хапчета"

Което разбира се е обратното но "Кой да знае"

- wladio
- младши ентусиаст
-
barty написа:wladio написа:Здравословната храна е основата на това как ще се чувства човек. Плодове, зеленчуци повече вода, колкото се може по малко сладко та направо хич, мазнотии също и веднага човек ще усети разликата.Нооооооооооо...........всеки си знае за себе си
А слушал ли си рекламата "Който яде кебапчета не пие хапчета"![]()
![]()
![]()
Което разбира се е обратното но "Кой да знае"
Ооооо, да.
Винаги има две страни монетата
Всичко си е индивидуално за всеки организъм.
И пак ще го кажа-Кой както живее, така старее!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
ивчо написа:drago_pavlov написа: Нещо, което на мен не ми се е случвало повече от 10 години и едва ли ще ми се случи някога отново![]()
Нали съм свободен електрон напоследъки реших че няма няма и се заговарям с почти всяка мома дето ми хареса
.
Преди наколко дни с едната откарахме в разходки и какви ли не глупости от 9 вечерта до 5 сутринтаИ то не за друго, ама минаха няколко трамвая и се усетих колко е .
Таааа - както казваш на почти 40 (на 38 съм) и аз така мислех като теб . Но когато се заговориш с някой или си в компания - става . И което беше странно - същият ден не бях толкова изморен колкото нея (пък е 10 години по-малка от мен) и даже вечерта пак някъде около 1 заспахНещото което ми прави впечатление за подобно поведение е храната !!! Колкото и да е странно почти спрях всякакви боклуци и подобни неща и не знам защо го обърнах на някакви зелении и животински протеин . И усещаш как ти е по-леко .
Аз нямам проблем с неспането. Боклуци не ям, само месо, яйца, млечни, риба, ядки... Спортувам почти всеки ден и си ми е леко по принцип

Мисълта ми беше, че не съм усъмвал в дискотека скоро и едва ли вече ще ми се случи...
Иначе за други работи си карам по 2 дни без сън или по 1 седмица с 3-4 часа сън на ден... Приоритети... Променят се с времето

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- wladio
- младши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:ивчо написа:drago_pavlov написа: Нещо, което на мен не ми се е случвало повече от 10 години и едва ли ще ми се случи някога отново![]()
Нали съм свободен електрон напоследъки реших че няма няма и се заговарям с почти всяка мома дето ми хареса
.
Преди наколко дни с едната откарахме в разходки и какви ли не глупости от 9 вечерта до 5 сутринтаИ то не за друго, ама минаха няколко трамвая и се усетих колко е .
Таааа - както казваш на почти 40 (на 38 съм) и аз така мислех като теб . Но когато се заговориш с някой или си в компания - става . И което беше странно - същият ден не бях толкова изморен колкото нея (пък е 10 години по-малка от мен) и даже вечерта пак някъде около 1 заспахНещото което ми прави впечатление за подобно поведение е храната !!! Колкото и да е странно почти спрях всякакви боклуци и подобни неща и не знам защо го обърнах на някакви зелении и животински протеин . И усещаш как ти е по-леко .
Аз нямам проблем с неспането. Боклуци не ям, само месо, яйца, млечни, риба, ядки... Спортувам почти всеки ден и си ми е леко по принцип![]()
Мисълта ми беше, че не съм усъмвал в дискотека скоро и едва ли вече ще ми се случи...
Иначе за други работи си карам по 2 дни без сън или по 1 седмица с 3-4 часа сън на ден... Приоритети... Променят се с времето
Кой каквото ще да каже, но спорта си е спорт, и си оказва влияние!