Тренировки за отслабване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Тренировки за отслабване

Мнение от Jordana » 27 Дек 2024, 18:45

Има не малко хора които не полагат никакви грижи за спорт и хранителни режими , и пак са слаби . Така че аз лично не вярвам тази стратегия с диети калории спорт и т.н да е особено актуална . Алкохолиците например поглъщат калории по общоприетите норми в пъти над необходимото , и са като чирози в повечето случаи без да бягат маратон всяка година .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Дек 2024, 19:17

Grozdanoff написа:
alx написа: Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле.....

Честито! Ти смени Екалчев в подписа ми! :mhihi:
Как не те е срам?!?.. Поне сигурно с тази голямата уста можеш да лъжеш жените добре! :mhihi:

надявам се да те мотивира по някаква схема... от писанията ти усещам генерално, че не си доволен от себе си как изглеждаш...

за лъгането на жените - ае няма нужда. само проблеми после ...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 27 Дек 2024, 21:06

alx написа:
Grozdanoff написа:
alx написа: Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле.....

Как не те е срам?!?.. Поне сигурно с тази голямата уста можеш да лъжеш жените добре! :mhihi:

надявам се да те мотивира по някаква схема... от писанията ти усещам генерално, че не си доволен от себе си как изглеждаш...

Мотивираш ме! Съвсем отговорно го признавам! Ти... да покажеш в темата, че имаш нулеви знания относно Спорт, и после да имаш наглостта да разправяш на хората, че си "шампион" в маратоните!?!!... Искам да имам твоя уста и арогантност! За нея ти завиждам!
Обидно е за всеки един човек, който някога е спортувал(особено в маратон) ти да лаладжийстваш така!!!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 27 Дек 2024, 21:51

Grozdanoff,аз така и не разбрах доволен ли си от резултата или си очаквал повече? За мен лично 10 кг за два месеца са хубаво начало защото трайни и устойчиви резултати се постигат бавно .Кога тренираш ,в почияните дни,преди работа или след ,всеки ден ли правиш едно и също или редуваш натоварванията,колко време ти е загрявката и колко чисто тренировката?

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Дек 2024, 22:46

Grozdanoff написа:
alx написа:
Grozdanoff написа:

Мотивираш ме! Съвсем отговорно го признавам! Ти... да покажеш в темата, че имаш нулеви знания относно Спорт, и после да имаш наглостта да разправяш на хората, че си "шампион" в маратоните!?!!... Искам да имам твоя уста и арогантност! За нея ти завиждам!
Обидно е за всеки един човек, който някога е спортувал(особено в маратон) ти да лаладжийстваш така!!!

… ти си този които пусна тема за отслабване - не аз :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 27 Дек 2024, 23:01

Така и не разбрах от заглавното мнение какво се "търси" в тая тема. Почти съм сигурен ,че и авторът не знае.... :dummy:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 28 Дек 2024, 10:17

Преди два месеца и нещо , взех че настинах.Удари ме в стомаха.Никъде другаде , само там.
На третия ден започнах да се чудя ,кво става.Няма ли да се оправя вече тоя проблем.Взех един пробиотик и седнах да чета за храносмилателния тракт.
И разбрах какво съм си причинявал толкова много време :banghead:
Храненето все на бързо , кроасани , солети , сандвичи , закуски - ужас.Плодове изобщо нямах навика , зеленчуци рядко , само боклуци.
Не съм дебел в никакъв случай - 1.80м около 95кг , имам малко корем , но като цяло съм едър.Винаги съм спортувал , с паузи по няколко месеца, но винаги нещо съм спортувал.
Но от тоя случай , започнах да внимавам какво ям.
Сутрин си правя салата с киви , авокадо и портокал - задължително , няма значение колко рано трябва да тръгвам.Тва ми е закон Божи!
По обед си ям квото ми се яде ,няма значение , вечер си хапвам един грепфрут или една чепка грозде.
Готвя си боб или леща събота и неделя , с една дума без плод или зеленчук не консумирам нищо.
В колата винаги си имам вода , пийвам си и така.
Иначе от към физическа активност - гледам поне 3 пъти в седмицата да правя по 3 4 серии опори , малко дъмбели , малко лост и 10 15минути на крушата.Ходя много ,едно че ми е такава работата , а вечер си имам един маршрут от 5км , взимам го за 30-40минути.Не всяка вечер , особено сега в тоя сняг , няма как.
От както си промених начина на хранене , мисля едно 3 4 килограма съм на долу , другите неща които правя си ги правя кажи-речи цял живот , та не мисля че ще продължавам да смъквам.Но определено се чувствам много по-добре от както махнах боклуците.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 28 Дек 2024, 11:19

Бързото хранене и символ на една затлъстяла задокеанска кочина където полуфабрикатите ,макдоналдс и кфс ги докараха до свински вид .Жалкото е,че тая простащина полази целя свят като чума и в частност България ,дюнери ,мазни баници ,мекици ,хот-дог ....секви тестяни шизофрении .Лошото е,че този начин на живот се гледа и от децата .

Преди работа ставам в 5,30 ,две кафета ,тоалет и си правя закуска .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Дек 2024, 11:22

Пробиотиците са една от най големите измами на биг фармата . Ползата е почти нулева от тях, но се печели много добре . Микробиомата в червата не може да бъде възстановена или моделирана с пробиотици от аптеката . Причините са комплексни , но най простите са че това което се продава като панацея са десетина проиботика - бактерии от най разпространените които ги има в млякото примерно или често срещани храни . Искате не искате те си присъстват в червата и без пробиотик . Само че освен тях има още хиляди щамове бактерии които в голямта си част дори не са изследвани . Те са почти уникални за всеки човек затова и цялото това количество от килограм два полезни и вредни бактерии в червата се нарича микробиома . Тоест коктейл от милиарди бактерии които са се приспособили към условията в червата и се понасят едни други . Външни пришълци трудно се допускат в това изискано общество . Отделно че пробиотиците не им понася киселиноста в стомаха и само нищожна част остават живи след като бъдат погълнати . Само най устойчивите гадове напимер като хеликобактера виреят в стомаха .
Последна промяна Jordana на 28 Дек 2024, 13:20, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 28 Дек 2024, 11:25

Киселото зеле ,туршиите изобщо всяка една зимнина ,която ферментира е естествен пробиотик.Тиа апове са алабала.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 28 Дек 2024, 12:14

:OT: По повод спора по-напред в темата...нагледен пример на написаното от мен в другата тема за равносметката, че не трябва да се говори и показва повече от необходимото :wave: :bchug:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Дек 2024, 14:44

Don_Diego написа::OT: По повод спора по-напред в темата...нагледен пример на написаното от мен в другата тема за равносметката, че не трябва да се говори и показва повече от необходимото :wave: :bchug:

… което ми напомни, че умствената хигиена е също важен фактор във това как изглеждаме, как се чувстваме и тн- това стрес, злоба, негативни емоции дърпат надолу страшно. Масовия българин вместо да избягва такива неща ги е превърнал в основен елемент на битието си…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 28 Дек 2024, 15:45

Байо пуска тема "дебел съм, как да отслабна", хората му обясняват, Байо се ядосва и вика "аз си знам ве, кво ми обяснявате" :mhihi:

Класика, новогодишна класика! :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 28 Дек 2024, 16:03

Не успях да изчета цялата тема. Само пускам едно интересно видео. В един момент затлъстяването и надномерното тегло се превръща в хронично заболяване. При едни хора не става с глад и спорт, защото те са болни.
Приятно гледане :)

https://www.youtube.com/watch?v=B9xWiZIuJGc

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 28 Дек 2024, 20:46

dhtj написа:Байо пуска тема "дебел съм, как да отслабна", хората му обясняват, Байо се ядосва и вика "аз си знам ве, кво ми обяснявате" :mhihi:

Класика, новогодишна класика! :lol:

Той Байо е отслабнал 10кг. за 2 месеца само със физическа активност. Ама Байо не се замисля дали не е влязъл в калориен дефицит. Също така Байо приравнява силови трвнировки с бодибилдинг, без да си дава сметка,че се е объркал.Байо евентуално не сеща, че туй, за което отваря темата е комбинация от хранителен режим и физическа активност . В края на краищата Байо се изплющя като ч___я на песък и взе да се кара с юзърите. И после що Бум-Бум вече е само читател....деив@.....
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата