Тема форумен-протест
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Тема форумен-протест
Казах, че нямам спомен. Има много лесен начин, да се провери и аз съм ОК с това.
Направи го и дай да видим резултатите
Да не се окаже, че в грешка си ти
Направи го и дай да видим резултатите

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Подкрепям предложението на колегата Немо на по предната страница, всъщност той POWER-a го направи още в първия си пост. В смисъл Маверик да стане модератор, трябва си да има поне двама които да бдят денонощно във форума с поне 7 часа разлика. А за Маверик предложението е сериозно. Той е бивш модератор във форума на Милан, а всички които сме чели или писали във футболни форуми знаем колко е тегаво да се модерира такъв, така че и тук ще се справи. Може и анкета да пуснете който знае как става или му се занимава.

keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Шшш, абе стига с този Маверик, що искате да ме скопите не знам. 
Иначе да, във футболен форум работата може да е тегава, но за щастие в този специално фенската маса е подобна и на тази тук, в смисъл...абе хубави хора. Даже влизаха хора от кръвните врагове Ювентус и Интер защото им харесваше нивото и ги уважаваме, както примерно тук да влезе фен на ХаЛуди. Естествено е имало тъпотии де, но само псувните бяха забранени, иначе заяждането когато беше забранено се беше оказало, че е по-зле и все пак е футболен форум, мъжки основно, та нямаше нужда всичко да е все едно е манастир и някакъв оазис на външния свят. Вече рядко пиша там де, понякога с месеци нищо.
Между другото атакуващият тук колега отказва да приеме реалността на констатираните неща, просто защото ги вижда по друг начин. Та не виждам смисъл повече да се обяснява едно и също от всички, по гръб няма да падне защото е трудно да допусне човек, че може и в нещо кардинално да бърка.
Бубо хем вика, че имат различен мироглед, хем продължава да обяснява едно и също. Да те разбраха случайно Бубо? Що се напъваш тогава?
И да, цензурата е кофти нещо, особено ако е според на който и да е мирогледа без значение дали става дума за източни разбирания или западни ценности. Нека всеки си спори с който си иска, ама да се използва положението на силата за да се подтиска едната страна видно не е редно за никой от потърпевшите.
Иначе за втори път да питам, колко още мнения за АЕЦ нямащи нищо общо с политиката ще се оставят в съответната тема или това е някакъв скрит план да се делне? Или щом са писани от източния лагер и вчера и днес и целящи само присмех и провокации няма проблеми? И понеже за АЕЦ не клъвна никой, сега се минава пак на немските пейки.

Иначе да, във футболен форум работата може да е тегава, но за щастие в този специално фенската маса е подобна и на тази тук, в смисъл...абе хубави хора. Даже влизаха хора от кръвните врагове Ювентус и Интер защото им харесваше нивото и ги уважаваме, както примерно тук да влезе фен на ХаЛуди. Естествено е имало тъпотии де, но само псувните бяха забранени, иначе заяждането когато беше забранено се беше оказало, че е по-зле и все пак е футболен форум, мъжки основно, та нямаше нужда всичко да е все едно е манастир и някакъв оазис на външния свят. Вече рядко пиша там де, понякога с месеци нищо.
Между другото атакуващият тук колега отказва да приеме реалността на констатираните неща, просто защото ги вижда по друг начин. Та не виждам смисъл повече да се обяснява едно и също от всички, по гръб няма да падне защото е трудно да допусне човек, че може и в нещо кардинално да бърка.
Бубо хем вика, че имат различен мироглед, хем продължава да обяснява едно и също. Да те разбраха случайно Бубо? Що се напъваш тогава?
И да, цензурата е кофти нещо, особено ако е според на който и да е мирогледа без значение дали става дума за източни разбирания или западни ценности. Нека всеки си спори с който си иска, ама да се използва положението на силата за да се подтиска едната страна видно не е редно за никой от потърпевшите.
Иначе за втори път да питам, колко още мнения за АЕЦ нямащи нищо общо с политиката ще се оставят в съответната тема или това е някакъв скрит план да се делне? Или щом са писани от източния лагер и вчера и днес и целящи само присмех и провокации няма проблеми? И понеже за АЕЦ не клъвна никой, сега се минава пак на немските пейки.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Top Gun Maverick написа:Между другото атакуващият тук колега отказва да приеме реалността на констатираните неща, просто защото ги вижда по друг начин. Та не виждам смисъл повече да се обяснява едно и също от всички, по гръб няма да падне защото е трудно да допусне човек, че може и в нещо кардинално да бърка.
Мда, особено такъв тип е безмислено да се дискутира с него. Твърде ще боли егото и това да си признае, че е в грешка е невъзможно. При ясни доказателства, е очаквано да каже:
BMW_POWER написа:Казах, че нямам спомен.
Та е загуба на време да му се обръща внимание. Темата е достатъчно показателна - има я, резултатите са ясни.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Странна и интересна тема.
Всеки трябва да си зададе въпроса, защо е тук, какво е нещото което го кара да посещава този форум.
Интересното е че членувам в доста предприемачески и затворени общества в България и не само, доста от тях си имат и различни форми за комуникация чрез интернет, на тези места за да съм член съм се доказал, показал съм определни качества и финанси и на някои от тях си плащам и абонаментни такси, но НИКЪДЕ не съм срещал подобна тема, кефи ме как хората тук хвърлят доста енергия и усилия за отстояват гледната си точка дори тя да няма реална практическа полза за никоя страна.
Според мен ако някой наистина има притеснения от цензура има само 2 варианта:
1/Спира да пише тук, ако наистина има такава цензура други ще го последват и ще си намерят ново такова място, което е естествено следствие
2/Да направи това което прави тук с тази тема, но не знам дали формата е правилния, дали не трябва да се пише на другите от управата
Аз бих създал темата така "Човек Х ми промени и изтри Х Y Z , прави го системно и не го приемам за нормално" , със снимки и доказателства , бих пратил темата на въпросните от които зависи и бих ги питал дали техните разбирания за кореспонденция се припокриват с това и ако не да вземат мерки

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
Spunky написа:Top Gun Maverick написа:Между другото атакуващият тук колега отказва да приеме реалността на констатираните неща, просто защото ги вижда по друг начин. Та не виждам смисъл повече да се обяснява едно и също от всички, по гръб няма да падне защото е трудно да допусне човек, че може и в нещо кардинално да бърка.
Мда, особено такъв тип е безмислено да се дискутира с него. Твърде ще боли егото и това да си признае, че е в грешка е невъзможно. При ясни доказателства, е очаквано да каже:BMW_POWER написа:Казах, че нямам спомен.
Та е загуба на време да му се обръща внимание. Темата е достатъчно показателна - има я, резултатите са ясни.
Или другия дежурен отговор след като си писал 5 страници глупости прочетени от шокистината.ru и всички ти казват че бъркаш
BMW_POWER написа:
Тъй де. Лошото е (пак се повтарям), че има хора с оперирано чувство за хумор... И вместо на бъзик се тръгва в друга посока.
Ма както и да е.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ивански, то по тази логика никъде по света е нямало да има революции, никой народ е нямало да си отстоява своето, ами е щял да се изнася на някъде. Колкото да не ми се пише по темата, толкова повече ме чоплите.
И какво значи е щял да прикачи доказателства?
Някой от години насам е щял да знае във всеки един момент кога ще му изчезне мнение и ще го снима предварително ли?
То първо никой не си е мислил за подобна тема още от преди време, че да трупа доноси. Да не говорим, че в 99% от случаите през тези години на някой му изчезне мнение и той не знае какво става, не знае кой го е изтрил, защо го е изтрил(пораждат се съмнения основателно или само защото не го кефи) и всеки се придържа към правилата, че обяснение не трябва да се иска от модератор, пише си го там. И така всеки си траеше. В един момент обаче тези 10-100-1000 случая почнаха да се набиват на очи и понеже потребителите не са тъпи виждат кой модератор е на линия и кой не, по едно време имаше слух за друг, че ги прави тези неща, но няма да казвам кой защото няма смисъл. Та видя се, че въпросният въобще не е на линия когато мистериозно изчезват неща. И в един момент зачестиха да изчезват нощем.
Ставаш сутринта и някаква метла. Един почва да се чуди, втори, трети, пети, десети. И това става почти винаги късно през нощта. Което доста стесни кръга на заподозрените. Или ти мислиш, че ние от 100 години в този форум, ама никой не общува с никой извън мненията в темите? Ми то си е жив организъм форума, мърда си. Дори аз съм получавал лични съобщения от потребители дали случайно не знам кой замита така мненията нощем и ме питаха конкретно за другия модератор защото е бил на линия. Както казах с времето се видя, че не е той защото на никой не му пречи да напише, че маха, променя мнение или затваря тема поради някаква си причина. След като не се казва нищо работата отива на съмнения. И с времето питащите станаха повече, с времето то взе да става ясно от самосебе си, в началото всеки мълчеше защото айде нали, да не се оплакваме както казваш ти, то ще се размине. Накрая и от други място се чу кой, но не и с каква мотивация прави тези мистериозни неща, аз лично пък питах набедения друг човек, че да се махне от уравнението. И още един двама се случи да гледат и по пътя на изключването всички пътища сочеха посока Гренландия. Особено и когато се видя, че модератора е проруски настроен, което за всеки е без значение, всеки си избира и ние уважаваме избора на другите, но просто като следа беше ясно.И всички почнаха да гледат само сеир вече, много време, сигурно от над година знаят масово, ама точно защото не искаха да влизат в спорове всеки си траеше. И в един момент вече неочаквано за мен като си правехме базик пак защо е изчезнало мнение съдържащо думата Русия в негативен аспект макар да си беше точно по темата, на някой потребител му писна и реши малко да каже нещо видно за всеки. Защото и такива мнения е имало да се махат съдържащи въпроса защо се трие сега даденото мнение.
Много може да се пише по темата и нещата хич не са "ей тука бутнахме малко невинно с четката, ама само този и още 2-3 пъти". Там вече дали и как ще се сее пропаганда в дадена насока и дали ще се спори без доказателства както написа колегата си е друго нещо и всеки сам си решава, дали е ок да го прави някой, който трябва да е обединител във форума, може и сам да си решава човека или други там да решават, все тая.
Не виждам как някой от недоволните ще си сменя форума. Всеки е дал години от времето си за този форум, енергия, пари и просто изразяваме нещо с което не сме ок. И пак казвам, лично аз не искам да се сменя, написал съм защо и съм гласувал против защото вярвам, че всеки малко или много може да преосмисли някакви неща. Ако не ги преосмисли естествено ще реша, че явно няма желание за проявяване на разбиране към проблема.
За мен целта на тази тема е постигната и вярвам, че нещата ще са по-добре, няма смисъл от всеки саркофаг да се вадят сега всякакви спомени за обвинения. Всички много добре знаем за какво говорим и нито сме се объркали, нито пресоляваме(даже напротив)и истината няма да се отрича.
И какво значи е щял да прикачи доказателства?
Много може да се пише по темата и нещата хич не са "ей тука бутнахме малко невинно с четката, ама само този и още 2-3 пъти". Там вече дали и как ще се сее пропаганда в дадена насока и дали ще се спори без доказателства както написа колегата си е друго нещо и всеки сам си решава, дали е ок да го прави някой, който трябва да е обединител във форума, може и сам да си решава човека или други там да решават, все тая.
Не виждам как някой от недоволните ще си сменя форума. Всеки е дал години от времето си за този форум, енергия, пари и просто изразяваме нещо с което не сме ок. И пак казвам, лично аз не искам да се сменя, написал съм защо и съм гласувал против защото вярвам, че всеки малко или много може да преосмисли някакви неща. Ако не ги преосмисли естествено ще реша, че явно няма желание за проявяване на разбиране към проблема.
За мен целта на тази тема е постигната и вярвам, че нещата ще са по-добре, няма смисъл от всеки саркофаг да се вадят сега всякакви спомени за обвинения. Всички много добре знаем за какво говорим и нито сме се объркали, нито пресоляваме(даже напротив)и истината няма да се отрича.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Оставете форума да си следва естествения път, без триене или забранени теми. И без това е останал един от малкото активни автомобилни форуми.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Top Gun Maverick ПРЕЗИДЕНТ
Ако не се справя
Поне ако ме дразни, често пътувам София-Бургас по подбалканския и мога да му отида на гости да се саморазправяме на по бира, а Канада е далеч и студено.
Да гласуваме:
+1
Ако не се справя
Поне ако ме дразни, често пътувам София-Бургас по подбалканския и мога да му отида на гости да се саморазправяме на по бира, а Канада е далеч и студено.
Да гласуваме:
+1
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
последните 2 страници, ако аз бях модератор щях да ги пратя в кофата
тоя НАРОДЕН СЪД не ми харесва, ама хич
правила има и те се спазват, кат не ви кефи - пътя
айййй малко
айййй малко
You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:последните 2 страници, ако аз бях модератор щях да ги пратя в кофата
айййй малко
Знаете ли, погледнете календара. Утре е Бъдни вечер, след 25 часа (ваши) е Коледа. Най-светлият празник в годината. Хората пътуват с часове, за да се видят, да празнуват, да прекарат време заедно. Тук няколко човека седнали да се занимават с мен. Само се опитайте, да си представите, какво представлявате. Откровени лъжи, злоба и жлъч.. Бих добавил и немалък процент завист. Няма да ви казвам, че трябва да се засрамите. Няма да стане. Аз може да не съм най-перфектния на Света и да съм грешен, както всеки простосмъртен, но тук виждам няколко човека, които са олицетворение на Господ бога. И точно те са седнали да плюят. Бе барем един факт да бяхте дали, ама това е друг въпрос.
Темата има една единствена част, която ми даде добра идея. От тук нататък, когато променям мнение (имам впредвид да махам епитети), с червени букви ще пиша, какво съм махнал. Случвало се е да сменям "а бе ...." с "колега". Ако някъде има нещо променено, ще се вижда от всички.
За мен темата е приключена. Нито ще чета повече, тук нито ще отговарям.
Желая Ви на всички една наистина Весела Коледа! Бъдете живи, здрави, усмихнати и се опитайте дълбоко в себе си да сте малко по-добри и малко по-смирени. Желая Ви да прекарате незабравими дни с най-близките си хора и дано Дядо Коледа Ви донесе най-желаните подаръци. От все сърце Ви желая да сте заобиколени само с любов и топлина!
Весела Коледа!
Леле, забравих

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
BMW_POWER написа:Откровени лъжи, злоба и жлъч.
Дали? Логовете си стоят записани, кой какво правил /триене на мнения И редактиране на мнения/.
Бях решил да не се намесвам, ама след последното ти мнение, и това, че преключваш писането тук, не мога да оставя така нещата. Показа ти се, че това което твърдят хората е истина, но тук в темата реши да оставиш нещата, все едно нищо не е станало ... да е приключиш, много удобно ...
BMW_POWER написа:Казах, че нямам спомен. Има много лесен начин, да се провери и аз съм ОК с това.
Направи го и дай да видим резултатите![]()

Аз съм редактирам много мнения. Но никога не съм променял смисъл. Никога.
И аз ще напиша, какво си спомних. Вижте долните мнения.
Не помня какви още "любезности" бяха описани в случая.
Това, че махам недотам прилични обръщания между спорещите явно се отчита като грешка.
Е, грешен съм!
Всички праведни са свободни да ме замерят с камъни оттук нататък.
С любопитство бих чул и прочел гледната точка на пряко засегнатия колегата Димитров. Реално той е потърпевш, не Бубо.
Тази забрана не е от мен. Обърни се към по-вишестоящите. Ако Кроки и Леон решат, те могат да отворят (разрешат) всички "забранени" теми. Войната, соца и т.н. Те ще ги отворят и те ще ги редактират. Аз съм пас
Още една добра идея:
Само да уточним, кое е "вулгарно" и какво е "цинично". "Мамата" и производните да, ама оттам нататък докъде е лимита, без да влиза във "вулгарно" и "цинично"?
И особенно, когато в темата за електричките дизел-мафията започне да развива теории, колко са по-добри, евтини и икономични. Ми да си направят тема и да пишат там, не да спамят в чужди такива.
Колко от вас прочетоха скрийншота на изтритото мнение? Там освен Путин, войната и Украйна, да виждате нещо друго?
Аз съм ЗА, ама някои хора ги друса кризата на средната възраст и тази енергия се изсипва само тук.
Един въпрос, ето така.
Колко от вас се познават лично?
Питам, защото когато се познаваш с някого и сте изпили много литри бира заедно, отношението е съвсем различно.
И като за десерт:
Аз съм против това, да има "забранени теми". Нямам ядове да обсъждам всичко и с всички. Проблемът е, че се започва междуличностно изясняване на позициите.
И още нещо. Дойде ми друга идея, която явно ви допада повече. Няма да махам обидни думи. Прави сте. Много по-лесно е доклад до по-вишестоящите и направо тропически плодове. Казват, били полезни за здравето
И аз ще напиша, какво си спомних. Вижте долните мнения.
BMW_POWER написа:Намерих това, след каро изчетох всичко още веднъжЕ.Димитров написа:Както и да е, надявам се модераторите отново да се намесят и да ти дадат време за умисляне поведението ти, както и хигиената ти на писане в интернет пространството!
Бяхте влезли в етап на обмяна на любезности
b_u_b_o написа:...
По-скоро твоята сметка е прилично тъпа![]()
Имаше част, която не беше много любезна, като това е само завършека. Не помня обаче, какво беше написал. Аз махам епитети и обидни думи. Смисъл не променям, тъпо е.
Не помня какви още "любезности" бяха описани в случая.
Това, че махам недотам прилични обръщания между спорещите явно се отчита като грешка.
Е, грешен съм!
Всички праведни са свободни да ме замерят с камъни оттук нататък.
С любопитство бих чул и прочел гледната точка на пряко засегнатия колегата Димитров. Реално той е потърпевш, не Бубо.
b_u_b_o написа:...Тва да забраниш горещите теми да не се обиди някой е крайност която дразни почти всички...
Тази забрана не е от мен. Обърни се към по-вишестоящите. Ако Кроки и Леон решат, те могат да отворят (разрешат) всички "забранени" теми. Войната, соца и т.н. Те ще ги отворят и те ще ги редактират. Аз съм пас
Още една добра идея:
bereta написа:... Предлагам, ако няма нищо вулгарно или цинично в един пост, да не се трие. Дори да е пълен с неистини и манипулативни твърдения и фалшиви новини. Поне ще знаем кои са разумните “чичаци” тука.
Само да уточним, кое е "вулгарно" и какво е "цинично". "Мамата" и производните да, ама оттам нататък докъде е лимита, без да влиза във "вулгарно" и "цинично"?
TNT написа:И кви факти, ти си триеш фактитеЧета сутрин мнение, в Канада всички се събудят и изчезне половината тема.
И особенно, когато в темата за електричките дизел-мафията започне да развива теории, колко са по-добри, евтини и икономични. Ми да си направят тема и да пишат там, не да спамят в чужди такива.
Колко от вас прочетоха скрийншота на изтритото мнение? Там освен Путин, войната и Украйна, да виждате нещо друго?
Superexstatic написа:Оставете форума да си следва естествения път, без триене или забранени теми. И без това е останал един от малкото активни автомобилни форуми.
Аз съм ЗА, ама някои хора ги друса кризата на средната възраст и тази енергия се изсипва само тук.
Един въпрос, ето така.
Колко от вас се познават лично?
Питам, защото когато се познаваш с някого и сте изпили много литри бира заедно, отношението е съвсем различно.
И като за десерт:
Аз съм против това, да има "забранени теми". Нямам ядове да обсъждам всичко и с всички. Проблемът е, че се започва междуличностно изясняване на позициите.
И още нещо. Дойде ми друга идея, която явно ви допада повече. Няма да махам обидни думи. Прави сте. Много по-лесно е доклад до по-вишестоящите и направо тропически плодове. Казват, били полезни за здравето

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Свободата Санчо или салама.
Със сигурност ще има редактирани заслужено мнения, едва ли някой отрича. Самият факт на такива защитни реакции говори достатъчно. Обаче едно "може и да съм бъркал в някакви неща" върши идеална работа, безгрешни няма, обаче отричай докрай не върви.
И аз тогава да кажа, че пиша последно в тази тема и то е за да задам един въпрос на който нито искам да ми се отговаря, нито е с цел да се заяждам, а просто да е повод за размисъл.
Защо друг модератор не е бил обект на такава полемика и наистина ли причината е цитирам "злоба, не малък процент завист и се сипят откровени лъжи" и колко други модератори са замитали с голямата метла мнения, които СА по темата, но не ги кефят защото не споделят техните възгледи. Според мен щом е имало и други модератори на линия в масовия случай, но нищо не се е махало, значи или наличието на субективизъм или някаква особена строгост. Каквото и да е било мисля, че всеки изказа мнението си и е въпрос на желание как да се действа спрямо писането на някакви неща във форума.
Айм аут, Весела Коледа както се писа и по-нагоре и нека бъдем по-смирени.
Със сигурност ще има редактирани заслужено мнения, едва ли някой отрича. Самият факт на такива защитни реакции говори достатъчно. Обаче едно "може и да съм бъркал в някакви неща" върши идеална работа, безгрешни няма, обаче отричай докрай не върви.
И аз тогава да кажа, че пиша последно в тази тема и то е за да задам един въпрос на който нито искам да ми се отговаря, нито е с цел да се заяждам, а просто да е повод за размисъл.
Защо друг модератор не е бил обект на такава полемика и наистина ли причината е цитирам "злоба, не малък процент завист и се сипят откровени лъжи" и колко други модератори са замитали с голямата метла мнения, които СА по темата, но не ги кефят защото не споделят техните възгледи. Според мен щом е имало и други модератори на линия в масовия случай, но нищо не се е махало, значи или наличието на субективизъм или някаква особена строгост. Каквото и да е било мисля, че всеки изказа мнението си и е въпрос на желание как да се действа спрямо писането на някакви неща във форума.
Айм аут, Весела Коледа както се писа и по-нагоре и нека бъдем по-смирени.

BMW_POWER написа:Всички праведни са свободни да ме замерят с камъни оттук нататък.
Не можеш да схванеш, че не е нужно и никой не ти иска разрешение за това. Предното ти мнение потвърждава нуждата от тая тема. Идва ми да те питам, как не те е срам, но знам, че болезнено те е и всичките ти мнения и обяснения в темата са опит да го притъпиш и да контролираш наратива. Няма да се получи.
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5