Новите поправки в ЗДП и традиционната МВР пумярщина!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 09 Юли 2007, 21:45

така е... който не е съгласен с нас - просто да не пише - тук сме за да направим нещо по въпроса - който е овчедушен, както каза колегата... просто да не чете темата :!: Предлагам да направим една подписка като начало ... нека колегата [Georgi] да направи нещо по въпроса ;) пък дотогава се надявам да станем повече :)
П.С. колегите от ауди форума наистина приеха нещата насериозно :) ще се радвам да прочетете темата и там :)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 10 Юли 2007, 15:07

Turbo_Ted написа:така е... който не е съгласен с нас - просто да не пише - тук сме за да направим нещо по въпроса - който е овчедушен, както каза колегата... просто да не чете темата :!: Предлагам да направим една подписка като начало ... нека колегата [Georgi] да направи нещо по въпроса ;) пък дотогава се надявам да станем повече :)
П.С. колегите от ауди форума наистина приеха нещата насериозно :) ще се радвам да прочетете темата и там :)

Доообре, вее ;)
Ма, като гледам колко са такива овчи душици и по другите форуми дали ще стане нещо.
Или като предишния път с инициативата "Не на войната по пътищата". Събирахме се, обсъждахме проблема и други клубове, това ще напечатим, онова ще разлепим, ще се обадим на медии, у, а, бихме се в гърдите и кво си мислиш стана? Едно голяма НИЩО, но... от сърце.

По вашата убийствена логика нещата са се разсъхнали щото сме овчи душици ли??? ИЗИСКВАМ ОТГОВОР

Друг пример - децата от Гуцал. Когато се пусне тема за тях пак се почва тъй, па инак, кой бе аз ли, как бе, идвам, изписват се по пет страници, а, накрая като се съберем сме три-четири коли. Не казвам че винаги съм присъствал, но когато съм поел ангажимент, винаги съм се старал да го изпълня.

Не сте Вие тези които ще определят кои са Овчи душици и кои не.
Колкото до закона - закона е добър, както и поправките. Малко е тъпня с тези седалки до 14 годишна възраст, но това ще бъде регламентирано допълнително. Сигурен съм.
Колкото за куките и тяхната избирателна амнезия - съгласен съм.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: хората да го гледат тъпо

Мнение от bmw318_94 » 10 Юли 2007, 16:46

само така .Това е то Българската полиция.Гледат си задниците и да минеш с 200 няма да те забележат(ако си депутатско момченце разбира се) :!: :!: :!: :!:

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 10 Юли 2007, 19:29

rado_rf написа:
Turbo_Ted написа:така е... който не е съгласен с нас - просто да не пише - тук сме за да направим нещо по въпроса - който е овчедушен, както каза колегата... просто да не чете темата :!: Предлагам да направим една подписка като начало ... нека колегата [Georgi] да направи нещо по въпроса ;) пък дотогава се надявам да станем повече :)

Доообре, вее ;)
Ма, като гледам колко са такива овчи душици и по другите форуми дали ще стане нещо.
Или като предишния път с инициативата "Не на войната по пътищата". Събирахме се, обсъждахме проблема и други клубове, това ще напечатим, онова ще разлепим, ще се обадим на медии, у, а, бихме се в гърдите и кво си мислиш стана? Едно голяма НИЩО, но... от сърце.

По вашата убийствена логика нещата са се разсъхнали щото сме овчи душици ли??? ИЗИСКВАМ ОТГОВОР

Друг пример - децата от Гуцал. Когато се пусне тема за тях пак се почва тъй, па инак, кой бе аз ли, как бе, идвам, изписват се по пет страници, а, накрая като се съберем сме три-четири коли. Не казвам че винаги съм присъствал, но когато съм поел ангажимент, винаги съм се старал да го изпълня.

Не сте Вие тези които ще определят кои са Овчи душици и кои не.
Колкото до закона - закона е добър, както и поправките. Малко е тъпня с тези седалки до 14 годишна възраст, но това ще бъде регламентирано допълнително. Сигурен съм.
Колкото за куките и тяхната избирателна амнезия - съгласен съм.

значи ако гледаме негативно на всяка инициатива ... по-добре да не си хабим времето и клавиатурите. истина е чо има процент от хората, които подкрепят инициативата само на книга, но и това е нещо, защото колкото повече хора сме, толкова по-голяма вероятност има да направим нещо - все пак трябва да се борим с нещата, които не ни харесват :!: малко по-късно ще пусна и още едно мнение, което ще изкажа още едно мнение, породено от една статия във в-к Капитал :)
П.С. овча душа - това е човек, който се примирява със всичко :evil: е, има закон за тва, ще го търпя...нали ми дава все пак някво право да се движа по пътищата...нали трябва да си пазя заплатката и т.н. ся жената е болна, не ми се протестира и т.н... това са овчи души .
П.С. ако съм те обидил с израза :uups: извинявай не съм го казал конкретно за тебе, виждам че си човек, който подкрепя инициативите 8)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 10 Юли 2007, 19:56

ма що не си ги слагаш на кура бе, немаш ли си проблеми та в тия тапаци си се угледал, аз 7 месеца си карах с акта а данък на колата никога нема да платим, и гражданската даже ми е за 3 месеца до февруари беше,
кат да си ебе маиката :1:
:)

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 15 Юли 2007, 1:00

извинявам се за отсъствието, няколко дни нямах достъп до компа :) нови идеи има ли по въпроса :roll:
Изображение

Аватар

Мнение от HAMANN » 31 Юли 2007, 20:49

По принцип съм тотално съгласен, че законите са за нас простите данъкоплатци, а за другите си е чисто безаконие.

По принцип силно подкрепям и с голям удоволствие бих участвал в един митинг пред парламента.

Но ДЕФАКТО.

Нищо неможем да променим за сега.

1. Как ще накар полицай да почне да пиши акт на депутат. Все едно куче да ухапе господарят си.
2. Идеята с митинга е страхотна, но ние нямаме нужното самоуважение и съзнание за момента. Гледахте ли новините когато Стинкаджиите бяха излезли на протест. Само селяци, който само мизерстваха и ругаеха и се държаха като първобитни същества. Е С ТАКИВА ХОРА НЕ МИ СЕ ХОДИ НИКЪДЕ. Не ми се ходи никъде с такива хора, не че защото не ги уважам или имма нещо против тях ами защото същият този квалитет от хора е и в парламента. Същите селяни, които немогат да проумеят, че ние сме РЕПУБЛИКА и че демокрацията е на власт и все още се мъчат да бъдат ДИКТАТОРИ. Чисто и просто БОЯТ Е ЗА СЛАБИТЕ, ДУМИТЕ ЗА СИЛНИТЕ.

Всички мутри дето ги виждате по телевизията и на всички, които ми се чува имената са слабите. Въпросът е те за кой силен и незнаен чичко работят и му изпълняват заповедите като малко кученце чакащо господарят си да се приебре и да го нахрани.

Знам, че сигурно и мен ще ме впишите в графата с овчиците, но ние българите имаме завидната способност да се приспособяваме към нови среди мигновенно, за разлика към останалите нации и това е нашият проблем. Прекалено много вече сме свикнали да се приспособяваме.

И какво като ни пишат актове? Както виждате има варианти да се избегнат. Нима мислите че в Германия не пишат актове или във Франция или в Англия или в Америка.

Лично в Америка на 3 акта и честитутка 6 месеца си оставяш книжката на трупчета в полицията, но разликата между тези държави и нас е че НИЕ СМЕ ДРЕБНАВИ. Нима в някой друга държава шибаните полицай стоят зад храста и се крият, за да те хванат? Нима в друга държава ще ти пишат акт ако случайно си забравил да си сложиш колана (че ти го слагаш за твое добро, така или иначе колана е ефективен до 60 км/h).
Нима в друга държава някои ти следи дали имаш шибана светлоотразителна жилетка? Нека и аз да не издребнявам с примери, защото мога така цял ден.

Извинявам се ако някой е бил засегнат.

Но и на мен ми е дошло до гуша не от нашите полицай и политици а от простотията в тази държава.

Наскоро четох във форума за това, че са ни изгонили от Еко-о на България ами някои хора като правят само мизерии какво очаквате?

Тез дето сме от село е по-добре да си стойм там.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 31 Юли 2007, 23:53

то хувабо се изказваш...проблема е, че хората които мислим така сме малко :evil: пък и доста добре видях омразата на другите форуми с/у БМВ собствениците... просто някакси ми изчезна ентусиазма да спасявам и техните задници.... наистина не знам какво да правя :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 01 Авг 2007, 0:59

http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=354023

я още малко четиво да си чешем езиците докато скучаем :)
Изображение

Аватар

Мнение от HAMANN » 01 Авг 2007, 3:47

Е това не го знаех, че хората ни мразят за дето караме BMW може би сме си си го заслужили, не че заради нещо друго ами защото нямат възможностите да се порадват на истинска кола. :)
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 01 Авг 2007, 12:25

на няколкио пъти ми се случва да засичам
униформени и не униформени служители на МВР да карат
личните си мотоциклети и мотопеди без какска наи нагло
аз аз се наложи да си продам скутера защото ми съдраха гъза дет го карам без каска :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 01 Авг 2007, 23:31

bam-bam написа:http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=354023

я още малко четиво да си чешем езиците докато скучаем :)

явно и ние не сме сами, бам бам :)
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 04 Авг 2007, 13:58

Та, докъде стигнахте с инициативата ;) Нещо не виждам раздвижване :roll:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 04 Авг 2007, 21:40

rado_rf написа:Та, докъде стигнахте с инициативата ;) Нещо не виждам раздвижване :roll:

скоро скоро ше се съберем и ше става мазало :lol:
Изображение

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 04 Авг 2007, 22:06

и аз на това се надявам, въпреки че се замислям вече има ли смисъл да спасяваме задниците на тия останали 70% (айде да не казвам кви :evil: ) да променяме законите за тях и да се опълчваме с/у държавната машина...иначе на драго сърце ще продължа инициативата, с ваша подкрепа :winky:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата