Моля ви за помощ
Модератор: Общи модератори
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Моля кажете как да позная хората на Еко-то днес?! Все отлагах идването там, но сега... Не съм сигурен дали ще позная хората! В колко часа?! Нямам възможност да отида до банка, затова моля отговорете на съобщението ми!
Призовавам всеки член на клуба, а и не само (аз не съм член на клуба, но това не ми пречи да бъда ЧОВЕК) които чете темата да помогне!
Не познавам човека, но съм чел негови постинги! Искрено желая бързо възстановяване, а на близките му - кураж!!! Очаквам някой да ми отговори за часа!!!
Призовавам всеки член на клуба, а и не само (аз не съм член на клуба, но това не ми пречи да бъда ЧОВЕК) които чете темата да помогне!
Не познавам човека, но съм чел негови постинги! Искрено желая бързо възстановяване, а на близките му - кураж!!! Очаквам някой да ми отговори за часа!!!
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
След 21:00. Няма как да не познаеш хората - отиди и ще разбереш 

It's not who You are, it's who You know...
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Парите се събират!!! Аз довечера съм на ЕКО и ще помогна с каквото мога!!!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
молба
и аз искам да помогна.отивам в банката.много касмет на 4овека и дано вси4ко е успе6но.от скоро сам тука и не го познавам но тва е без зна4ение.важното е тои да се оправ и да е добре 4е да ни радва и помага. 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Бул.България над НДК в посока Бояна...на светофара за иван вазов се прави обратен завой за връщане към ндк и тя се пада от дясната страна след училището 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Всеки един от вас,които ще дойдете за пръв път на ЕКОто ще попитате за Георги или Дилян Пенчеви ,те ще ви упътят а пък аз се надявам Мад Ваньо да е там на 100% за да събере всичко
Звънях пак на него да го питам за операцията ,но все още не вдига телефона
Пари продължават да се събират и ще се събират докато се достигнат така нужните 6000 лв
Георги Пенчев

Звънях пак на него да го питам за операцията ,но все още не вдига телефона

Пари продължават да се събират и ще се събират докато се достигнат така нужните 6000 лв

Георги Пенчев
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Penchev написа:Всеки един от вас,които ще дойдете за пръв път на ЕКОто ще попитате за Георги или Дилян Пенчеви ,те ще ви упътят а пък аз се надявам Мад Ваньо да е там на 100% за да събере всичко![]()
Звънях пак на него да го питам за операцията ,но все още не вдига телефона![]()
Пари продължават да се събират и ще се събират докато се достигнат така нужните 6000 лв![]()
Георги Пенчев
Пенчев,
Съмнявам се да мога да дойда след 21:00 на ЕКО.... Има ли начин да предам сумата на някой, който да я донесе довечера на ЕКО? Мога да мина през ЕКО около 17:30 - 18:00, но за по-късно - май няма да мога. Освен Пенчев ако някой може да помогне с това (предаването на сумата в ЕКО) - работя в лозенец на Бигла... нека пише тук или звънне 0888 315691 - Светльо.
Искам да помогна, но не мога да дойда след 21:00 на ЕКО.... това е...
Dr. Lektar написа:Penchev написа:Всеки един от вас,които ще дойдете за пръв път на ЕКОто ще попитате за Георги или Дилян Пенчеви ,те ще ви упътят а пък аз се надявам Мад Ваньо да е там на 100% за да събере всичко![]()
Звънях пак на него да го питам за операцията ,но все още не вдига телефона![]()
Пари продължават да се събират и ще се събират докато се достигнат така нужните 6000 лв![]()
Георги Пенчев
Пенчев,
Съмнявам се да мога да дойда след 21:00 на ЕКО.... Има ли начин да предам сумата на някой, който да я донесе довечера на ЕКО? Мога да мина през ЕКО около 17:30 - 18:00, но за по-късно - май няма да мога. Освен Пенчев ако някой може да помогне с това (предаването на сумата в ЕКО) - работя в лозенец на Бигла... нека пише тук или звънне 0888 315691 - Светльо.
Искам да помогна, но не мога да дойда след 21:00 на ЕКО.... това е...
Аз мога да ги поема и да ги дам на Ванката, сега тръгвам към горен лозенец и мога да мина през теб

- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39