Моят ужас!
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
Благодаря на колегите и на моите приятелки за подкрепата и съветите,наистина се надявам да се оправят нещата,защото е много неприятно,аз наистина съм доста афектирана заради деянието,но очаквах да срещна рабиране тук,тъй като на много хора са им се случвали подобни неща..
Най-тъпото е че колата беше пред Мола,където работя...и имаше полиция целия ден,защото направиха една уличка там еднопосочна и те седяха да глобяват подред който влезе...тоест супер нагла кражба...и то безсмислена,защото това е емблема,която не можеш току-така да пласираш..
Да,днес паркирах пред УНСС, аз там уча,моята количка беше..за някой може да не е зле как изглежда,но за мене е-още повече че не са просто две дупки да не си личи...то стои някакво като черно нещо от странен материал нещо като легълце на емблемата и за мен е супер грозно..Незнам,който ме разбира разбира...който не...
(Пояснявам,че това не е колата на мистър Бийн,неговата е по-стара и специална и лимитирана,само в жълто и черно.)
Някои от колегите вече се отзоваха с предложения как да си поръчам емблемка,сега избираме най-лесния и бърз начин и дано стане..Защото тя е рядка и почти я няма а и не всички магазини в интернет доставят до България..
Относно приятеля от Англия,той си идва утре и не е вариант-не може да ми донесе-вече му звъннах,мерси;)
На вас разчитам!!
Най-тъпото е че колата беше пред Мола,където работя...и имаше полиция целия ден,защото направиха една уличка там еднопосочна и те седяха да глобяват подред който влезе...тоест супер нагла кражба...и то безсмислена,защото това е емблема,която не можеш току-така да пласираш..
Да,днес паркирах пред УНСС, аз там уча,моята количка беше..за някой може да не е зле как изглежда,но за мене е-още повече че не са просто две дупки да не си личи...то стои някакво като черно нещо от странен материал нещо като легълце на емблемата и за мен е супер грозно..Незнам,който ме разбира разбира...който не...
(Пояснявам,че това не е колата на мистър Бийн,неговата е по-стара и специална и лимитирана,само в жълто и черно.)
Някои от колегите вече се отзоваха с предложения как да си поръчам емблемка,сега избираме най-лесния и бърз начин и дано стане..Защото тя е рядка и почти я няма а и не всички магазини в интернет доставят до България..
Относно приятеля от Англия,той си идва утре и не е вариант-не може да ми донесе-вече му звъннах,мерси;)
На вас разчитам!!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
в ebay мисля, че ще се намери най-добрата цена... аз до колкото успях да мерна са по 10-12 лири в ebay.uk... може да се разтърся и в немският ebay, там може да излезнат по-евтино... за купуване от ebay нямаш проблеми - ше ги вземем 
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
да,аз намерих в e-bay и са 12 лири едната..просто някой ми каза че не доставяли до България, а и аз незнам как да си поръчам нито имам подходяща банкова сметка...просто се надявам някой да се смили,да ги поръча отнякъде ако не може от e-bay и после аз да дойда, да си ги взема и да му платя на ръка.. 

- Elle
- кандидат ентусиаст
-
ВЕЛИК Е КОЛЕГАТА bum bum ВЕЧЕ МИ ГИ ПОРЪЧА И ДО 10ТИНА ДНИ ИДВАТ!!ЗНАЕХ СИ ЧЕ ТУК ЩЕ МИ ПОМОГНЕТЕ!!МНОГО СЪМ HAPPY!!!!
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Колежке, поясних че минах бързо и за това питах дали е като на Мистър Бийн и казах че не е толкова зле...
Иначе си е кофти, като ти се случи подобно нещо...като се сетя брат ми как го отнесе като на мен ми свиха задната емблема
Иначе си е кофти, като ти се случи подобно нещо...като се сетя брат ми как го отнесе като на мен ми свиха задната емблема
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
Да вече всичко е ок,поуспокоих се,минито ще се оправи,общо всичко след крайни изчисления ще ми струва 78 лева...не е много,страшно съм щастлива че всичко ще се нареди добре благодарение на милите хора тук!!

След като разбрах, че си паркирала до мола мога да ти кажа, че въобще си се отървала с малко. Да работиш там и да не слагаш колата на паркинга е все едно да оставиш торба пари във Факултета и да искаш да си я намериш после.
Последно когато си оставих в тия пресечки колата я заварих със разбито стъкло и изкъртена музика. Тва ми струваше 700лв. От тогава няма ли места на паркинга просто си тръгвам или на платен. Тоя МОЛ е най-скапаното място в цяла София, там постоянно пропищяват хора заради гадните мангалчета и наркоманчета
Така че повече не прави тая грешка, ако искаш да си намериш колата цяла.
Последно когато си оставих в тия пресечки колата я заварих със разбито стъкло и изкъртена музика. Тва ми струваше 700лв. От тогава няма ли места на паркинга просто си тръгвам или на платен. Тоя МОЛ е най-скапаното място в цяла София, там постоянно пропищяват хора заради гадните мангалчета и наркоманчета
Така че повече не прави тая грешка, ако искаш да си намериш колата цяла.
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Тя е жена какво друго да направи?
Нестига че си имаш малък борд и бели мигачи ами и се оплакваш
Последният път бастина на автомивката ми издуха лайсните на калниците с пароструйката и ...
Нестига че си имаш малък борд и бели мигачи ами и се оплакваш
Последният път бастина на автомивката ми издуха лайсните на калниците с пароструйката и ...
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5