Младото поколение

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Апр 2008, 19:47

2advanced написа:
Когато не уважаваш и зачиташ мнението на другите, не очаквай товоето да бъде уважавано и зачитано..единствената задача на ДЗВЕР е да се самоизтъква, да избива комплекси колко е умен, велик и голям..от където идва и смеха...само не разбрах, защо го защитаваш? Даже на тебе ти е казвал, че си по-тъп от него, някак си по-заобиколно...абе болна история...ае че ми писна нон стоп да си говорим за човек, който си говори само колкото да не заспи...
ПС. А аз съм сигурен, че бам-бам никога няма да пише повече в тая тема, щото толкова сурово наранихте неговата душевност след като му казахте, че повече няма "да си играете" с него. Хаъха

Поздрави!

Явно е че много от Вас за съжаление, не можете да защитите тезата си, а той точно това Ви кара, като твърдите нещо - докажете го.
Именно за това е и темата, да става спора.
Но странно защо всички го обръщате на "ДЗВЕР ти си комунист, ти си луд и тн" :mhihi: Не искам да му ставам адвокат, но никъде не видях да се самоизтъква, а ти лично ако ми покажеш някъде където дори съвсем бегло ДЗВЕР се опитва да ме засегне на интелектуална основа, ще те почерпя ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Апр 2008, 19:55

Почти никой не познавам тука затова, ако обидя някой е било без да искам. Тъпо е да го превръщате в чат.
Визирам само стар приятел, който е 21 и е още дествен, тяло на 5-то класник, ще спори с теб и за мравката в гъза си, хипер всезнайко, няма приятели, така че никой не обича всезнайковците.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 14 Апр 2008, 20:04

k1k0 написа:Модата на черешите отмина сега се крадът емблеми,лаистни,огледала,халогени жалко но факт :twisted:

оня ден минавам покрай едно училище и са се събрали неква група деца и единия се хвали пред останалите как крадял емблемите на мерцедеси (говореше доста силно) а те му се кефеха :evil:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 14 Апр 2008, 20:26

Така е.
Това са последиците от Чернобил и честата употребата на китайски стоки от магазина за 1 лев. Алкохола и цигарите не са виновни. Нито тревицата. Имам си един светъл пример. Това съм АЗ. :mhihi:
А, там където се е намесила природата медицината е безсилна.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 14 Апр 2008, 20:50

Когато не уважаваш и зачиташ мнението на другите, не очаквай товоето да бъде уважавано и зачитано..единствената задача на ДЗВЕР е да се самоизтъква, да избива комплекси колко е умен, велик и голям..от където идва и смеха...само не разбрах, защо го защитаваш? Даже на тебе ти е казвал, че си по-тъп от него, някак си по-заобиколно...абе болна история...ае че ми писна нон стоп да си говорим за човек, който си говори само колкото да не заспи...

Уважаеми млади приятелю,
След като забърка интрижка с администрацията на форума,
струва ми се че се опитваш да интригантстваш и с моите приятели?
Ти наясно ли си, че ако те нароча, нито могат да ме баннат, нито ще има кой да те спаси от моите приятели, с каквито ти трудно ще се похвалиш?
И че всъщност добре е този, който е застанал зад теб и подкрепя на административно ниво интригите ти да знае, че съм абсолютно способен заради такива действия да предизвикам осиране?

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 14 Апр 2008, 20:56

D3BEP написа:

Уважаеми млади приятелю,
След като забърка интрижка с администрацията на форума,
струва ми се че се опитваш да интригантстваш и с моите приятели?
Ти наясно ли си, че ако те нароча, нито могат да ме баннат, нито ще има кой да те спаси от моите приятели, с каквито ти трудно ще се похвалиш?
И че всъщност добре е този, който е застанал зад теб и подкрепя на административно ниво интригите ти да знае, че съм абсолютно способен заради такива действия да предизвикам осиране?

D3BEР, остави ги тия бе брато! Качил се е на колица от бащица, никога не е ринал някой кенеф(да речем казарма) и такъв пикльо да почне да ми се обяснява!
По-добре си казвай лафа, и не им обръщай внимание!
А, админите ако са мъже на място ще си кажат!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 14 Апр 2008, 22:12

... ;) :)
"... _ _ _ ..."

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 14 Апр 2008, 22:23

леле хора- тук с напредване на часа се изостря и тона!давайте го по-спокойно няма да оправим ние света1 младите никога не са били разбирани- нас също не са ни разбирали и разни бабки са цъкали поучително отбалконите- сега е наш ред да се възмущаваме от "младите"....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Апр 2008, 22:27

Оха, май доволно ще потривам кунки :mhihi:
А колега не си прав, ти кат малък друсал ли си се :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 15 Апр 2008, 1:55

bobi_maxo написа:bam-bam, до сега на никой не съм го казвал, но мисля че запалването на колата си си го заслужил! Такъв дървен философ може да има само по македонско! Е, разбира се във всяко стадо си има и изключения, но на фона на останалите просто бледнеят!
D3BEР МОЖЕ И ПОПИСВА ПОВЕЧКО, НО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТВОЙТЕ ПОСТОВЕ ГИ ЧЕТА С УДОВОЛСТВИЕ, ОТ ТАКИВА ПОСРЕДСТВЕНИ ХОРА КАТО ТЕБ МИ Е ДОШЛО ДО ГУША!!!!

п.п. И понеже по-умния отстъпва, смятам да не "разговарям" изобщо с теб!

кфо викаш бате .. нема да си пишеш с мен .. ей ся ревнах :mhihi:
и да всяко стадо си има изключения е пак си го разбрал .. сигурно си спрел зоба та ти е дошло малко просветление отгоре :mhihi:
и само да ти кажем .. аз може да си драскам може да си споря ама НЕ ОБИЖДАМ и не псувам пич ... правиш разлика нали ;)
като искаш да ме храниш спори ми а не викаи кои колко е умен и какъв е или само до толко ти стигат възможностите ?
и Дзвер е пич само че колко и да си драска нищо няма да промени (освен ако не го издигнем за депутат та вече да се бори на друго ниво с акълите горе) .. както в другата тема с убиството така и в тая и в следващите 10000 такива пак ще си се смея на глас че някои си мисли че от него зависи нещо в тая държава ... е за тфа си драскам щот нема никаф смисал а вие така се палите че чак и си вервате и се хиля и се чудя на акъла ви че голями хора могат да си помислят че ще променят нещо с драсканици в форума :idea: .... то не беха въстания то не беха бутане на власта .. та събиране пред парламента и да изброявам ли всички глупави теми и идеи които съм срещнал от такива като теб тука (твои ли беше патента за лепенките или кфо беше там че не се сещам добре :mhihi: )то не знам си кфо беше ... яко интернет освободители тука има :mhihi:
мога да ви дам една идея .. спрете да зареждате 1 месец и правете стачка против високите цени на всичко та може и да ве огрее :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ако ще и 1000 книги да си прочел да си ЯКО умен ... гаврош ли си си такъв си оставяш и в тая държава на никои не му пука за твойто мнение
така че дай да си лафим тука да си разтегаме лукуми .. политиката я остави на хората които имат власт и пари, като гледам нито аз нито вие сте от тея че да промените нещо

п.п. а ти за колата ми не се коси праща ти много поздрави ... тфа сигурно като се позамисля маи некои от КЛУБА ми я е запалил бая ми е насъбрал и те така събрал е смелост и я е драснал ... дали верно а :mhihi:
а админите са си мъже .. да си ги видел да пишат в някоя от СМИСЛЕНИТЕ теми за освобождение на България ... сещаш ли се защо не го правят или да ти дам жокер :winky:
така че ... нека шоуто да продължи и да не прекаляваме с острия тон все пак сме тука за фън и за изпускане на нервите :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 15 Апр 2008, 8:14

:repost: :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 15 Апр 2008, 8:35

аз доколкото помня сливенската група му се беше заканила по повод негово изказване в темата за събиране на пари за радослав :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 15 Апр 2008, 16:45

BeXTMaN написа:аз доколкото помня сливенската група му се беше заканила по повод негово изказване в темата за събиране на пари за радослав :evil:

и са кфо да не идвам на събора ли :mhihi:
а и там така и никои не схвана какво исках да кажа но какво да направя че не четете добре ;) .. и до колко си спомням после Радослав си беше признал грешката пред разни общи познати така че ... да не намесваме стари глупости,да се надявам поне той да е разбрал след това какво съм написал и какво съм имал в предвид и да си е зел поука че другия път може и да нямате възможност да събирате пари ;)
така че ако знаеш нещо по темата давай ако не си чети и се забавляваи
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 15 Апр 2008, 16:53

Направо се съдрах от смях с тоя диалект, не е реално и това е човек на 18 години, искам да видя едно твое изпитване на дъската по Български език и Литература :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 15 Апр 2008, 17:20

По повод мненията,че моето поколение е отвратително - ми прави сте си !Аз се чудя като стана на 20 години какъв живот ще живея?Искам един ден да дойде някой побърканяк и да разстреля пушещите и пиещите боклуци наркоманчета,пишман мутри и др утайки.

За инфо : '92 набор съм !
Последна промяна DanielzZz на 15 Апр 2008, 17:20, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата