Къде да са сбирките ни в четвъртък....?! 1 част

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Къде?

Лукойла след караулката към Пловдив
42
29%
Паркинга на стадион "Васил Левски"
26
18%
ОМВ-то след Люлинския тунел
44
30%
Паркинга на "МЕТРО" (след задължителен разговор с управлението на магазина)
20
14%
Паркинга между Панчерево и Кокаляне
7
5%
Битака в Орландовци
7
5%

Общо гласове : 146

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 18 Апр 2008, 23:01

Гласувах за метро-то :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 18 Апр 2008, 23:06

Извинявам се много, но не ми стана пределно ясно каква точно е зависимостта между винетката и "пиленето" на бензин и гуми... :roll: Ако обяснението с думи е много дълго, приемливо би било и цифровото съотношение? ;)
"... _ _ _ ..."

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 19 Апр 2008, 0:54

!!Asen_X написа:
genezis написа:
Дилян Пенчев написа:На люлин ще е ;) Там е яко, широко и има много готини и хлъзгави завой :mhihi:

мястото найстина е добро...
но пак проблема с пушенето на бензиностанцията си остава налице

Заведението на бензиностанцията се намира от задната страна - там където е и паркинга. Там може да се пуши.

И има доста място за паркиране.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от duh4e » 19 Апр 2008, 23:57

така като гледам ОМВ-то ми се струва най-удобно местенце за збирки, но само от нас зависи колко ще ни търпят там, ако не се държим човешки и не спрем да пушим около колонките!!!

старши ентусиаст
Аватар

лукойл

Мнение от Любо Мегов » 20 Апр 2008, 0:28

на лукойла след караулката не става, ще ни надушат и куките ще искат ни чукат за винетки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Апр 2008, 8:20

DrivinGGoD написа:На мен също много ми харесва ЛукОйл-а като идея но да не забравяме че първо на всички ни трябват винетки за там и второ сме на 200 метра от караулката и ако само нещо малко не им хареса ще дотичат веднага чичковците...Според мен е по-подходящо Метрото ако се разберем с управата...Въпреки казаното по-горе и на мен ми харесва повече ЛукОйла и е най-добре да пробваме и ако не стане тогава Метро...

Саше, нали се сещаш, че ако говорим предваритлно с управата на Лукойла, чичковците, мое ме фанат по родословна линия за дедовия! Още повече, не съм сигурен, че ни трябват винетки, мисля, че винетките влизаха в сила на разстояние от изхода на града, точно поради такива причини, но трябва да се обърне внимание дали на самата караулка има знак

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Апр 2008, 8:33

има знак на караулката със сигурност! и важи от знака-няма никакви разстояния... за съжаление.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 20 Апр 2008, 8:55

Ако ни пуснат на метро ,ще е най-добре,иначе на Лук-а най ми допада от изброените
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Re: лукойл

Мнение от BMW lover » 20 Апр 2008, 13:53

Любо Мегов написа:на лукойла след караулката не става, ще ни надушат и куките ще искат ни чукат за винетки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Mи купете си бе :mhihi:

Мисля че това е най малкия проблем с тия винетки дето ги говорите, но и за мен лукОйла си е най-добре, от гледна точка на това, е голям, широк и почти винаги безлюден паркинг ;)

А и пак да си кажа, че стигам по-бързо от половината ви софиянчета :mhihi:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Re: лукойл

Мнение от Pitbull_Germany » 20 Апр 2008, 14:34

BMW lover написа:
Любо Мегов написа:на лукойла след караулката не става, ще ни надушат и куките ще искат ни чукат за винетки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Mи купете си бе :mhihi:

Мисля че това е най малкия проблем с тия винетки дето ги говорите, но и за мен лукОйла си е най-добре, от гледна точка на това, е голям, широк и почти винаги безлюден паркинг ;)

А и пак да си кажа, че стигам по-бързо от половината ви софиянчета :mhihi:

Колега, тука се бистри къде ние "софиянчетата" да се събираме ;) Така че май май мнението ти не е много за тази тема ;) А и май ще са малко хората, които да си купят годишна винетка заради едни сбирки през седмицата...много нагорно ще им дойде ;)

Имам и едно друго предложение! Мисля, че тази тема е за ключ и би трябвало да се отвори нова тема, където да се пуснат само първите 2 или 3 предложения (както прецени инициатора на тази тема). ОчевАдно е, че се колебаеме между ОМВ и Лукойл, така че мисля, че е време да се избере нещо измежду тях!

Поздрави на всички!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 20 Апр 2008, 14:47

Абе мене понеже ме нямаше много време та сега я виждам тази тема.. Паркингките на магазини БИЛА България не са ли подходящи за тези мероприятия?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Апр 2008, 17:31

Giorceto написа:Абе мене понеже ме нямаше много време та сега я виждам тази тема.. Паркингките на магазини БИЛА България не са ли подходящи за тези мероприятия?

Не, бечер пускат бариерите и даже когато някой си остви колата там за през ноща мрънкат, няма да ни дадат да сме там.или евентуално, ако се говори с управителя на съответния магазин, но тогава ставаме с казус като опцията с Метро, шанса е минимален

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 20 Апр 2008, 17:44

кауфландите не ги затварят ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 21 Апр 2008, 1:04

Предлагам, като има вече ясни 2 или 3 места да се пусне втора анкета
само с тези места на която ще се види къде да бъдат сбирките, защото
в момента гласовете са доста разхвърляни.
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 21 Апр 2008, 3:57

Като цяло повечето варианти си имат сериозни минуси.

Лукойла на Тракия е на майната си за всички ни, трябват ни винетки, куките веднага ще виснат при нас. Да не говорим колко точно мазаляци ще станат при излизане от бензиностанцията. На всичкото отгоре трябва да се кара още няколко километра за да се обърне посоката като се прибираме.

ОМВ-то на Люлин е удачен вариант, защото е в София, наоколо няма жилищни сгради, има голям паркинг и много улички обаче.... често точно на входа на бензиностанцията застават куки, които дебнат за тъпаци в тунела. Принципно полицаите в Люлин са читави пичове, но това трае докато някой не им скъса нервите.
Зимата е абсурд да се побираме вътре, защото заведението не е голямо. Също така не се знае колко ще опънем нервите на персонала и вероятно ще е въпрос на време да търсим пак място. Вечер си има и доста хора там, защото е удобно за срещи на кафе.

Паргинга на стадиона... няма заведения, зимата загиваме от студ, а лятото от жажда. Освен това си гарантираме често посещение от полицията.

Паркинга на Битака (както и този на Била, Метро и т.н.) е същата история .... просто няма заведения там, респективно ще стане сбирка на десетина човека, които ще се въртят с колите си и до там. Няма къде да се седне. Има хора, които идват с жените или хлапетата си ..... ще изгубим тези ентусиасти. Според мен срещите трябва да са цивилизовани. За простотиите - има си други места да ги правим.

В общи линии сме шах и мат. Сашо DrivinGGod добре беше написъл някъде, че тиа партизански сбирки така не могат повече да продължат. Нещата трябва да се легализират и да стават със съгласието на собствениците на местата, които се каним да втрещим. В противен случай се излагаме като кифладжии.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата