Предлагам ПРОТЕСТ !!!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 14 Май 2008, 15:49

и аз съм за протест :!: с най-голямо удоволствие бих участвал за винициативата за намаляване на цените на горивата :!: до колкото знам половината цена на едно гориво е от мита акцизи и други шмекериий които правят боклуците в парламента :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 14 Май 2008, 15:58

Съгласен съм ....... Предалагам да се направи няква анкета ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 14 Май 2008, 15:59

Тези акцизи са спуснати от ЕС. Даже в България са по-ниски и щели да ги вдигат още за да се изравним с тях.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 14 Май 2008, 16:52

Anthony_J написа:Тези акцизи са спуснати от ЕС. Даже в България са по-ниски и щели да ги вдигат още за да се изравним с тях.

И каманите са им малко на тия... що не се пробват първо да изравнят пътищата и заплатите с тези от ЕС... В Гърция като стъпиш на асвалта и не можеш да си мръднеш (плъзнеш)крака... такова сцепление има...

П.с. Гърците на времето също бяха много зле и пред изхвърляне от ЕС ама се оправиха, тъй че и за нас може би има няква малка надежда.. :bgflag:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 14 Май 2008, 19:21

Аз съм твърдо 100% ЗА протест!!! Освен всичко останало предлагам да организираме групово "посещение" пред парламента заедно с "нашият" форум (vwclub-bg.org). Там се намериха доста поддръжници на идеята и смятам, че в неособено дълъг срок ще успеем да организираме нещо сериозно, стига да се намерят сериозни хора. Защото всички знаем, че това никак не е лесно начинание, а нашият народ е свикнал да плюе ли плюе, но когато стане въпрос за истински протест много хора се разболяват, отиват неотложно на работа и редица такива причини... ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 14 Май 2008, 20:10

С вас съм! :yes: :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525 TDSA '95
Мечтае да кара: X6 M

Re: ас

Мнение от E34PSH » 14 Май 2008, 20:47

alpi написа:
nigh7lif3 написа:А чу ли че ще ни глобяват че са ни мръсни колите, и това ще става по преценка на ония снешници с зелените жилетчици ......

майка им циганска
протест му е майката

:mhihi: :mhihi: :mhihi: и аз съм за !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 14 Май 2008, 20:55

С две ръце "ЗА" :twisted: Мамицата им
Изображение

Е30-джия
Аватар
Кара: ssssssss
Мечтае да кара: e30

Мнение от etmoni » 14 Май 2008, 21:32

и аз сам ЗА

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 14 Май 2008, 21:46

колеги трябва да се направи нещо че как е тръгнало ще трябва да си купиме велосипеди

Потребител
Аватар

Мнение от ivanhow » 14 Май 2008, 23:37

Колеги ние от Mercedes Club България Ви подкрепяме.
Дано да се организираме а не да си остане само писането по форумите.
Моето предложение е да поканим всички авто клубове да се присъединят към този протест

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 15 Май 2008, 6:45

bakzo написа:горе долу навсякъде по Европа е на тея цени.
така, че протест или не така стоят нещата. ЗЛЕ.
Не само в Европа и в САЩ яко скача бензина,от два месеца работя в една бензиностанция-три пъти се вдигна,хубавото е че при тях е галон,а при нас литър и пак се оплакват.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 15 Май 2008, 13:47

аз предлагам протеста да бъде в началото на Юни! да речем в делничен ден Понеделник на 2-ри ! Страната ще блокира няма начин!
да кажем е 9 сутринта! Тъкмо ще имаме време да се организираме всички клубове и като като се реши окончателни дата и час отговорниците по градове казват мястото и да видите как ще караме бенз за по 1.80 лева литъра :twisted:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 15 Май 2008, 14:49

ineedmoney написа:... Тъкмо ще имаме време да се организираме всички клубове и като като се реши окончателни дата и час отговорниците по градове казват мястото и да видите как ще караме бенз за по 1.80 лева литъра :twisted:

Нали не си вярваш, че тая работа ще стане ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 15 Май 2008, 15:05

ms написа:
ineedmoney написа:... Тъкмо ще имаме време да се организираме всички клубове и като като се реши окончателни дата и час отговорниците по градове казват мястото и да видите как ще караме бенз за по 1.80 лева литъра :twisted:

Нали не си вярваш, че тая работа ще стане ;)

еми да типичната черта на мързеливия българин пак си казва думата!! :evil:
като видите нещо друдно и като се стреснете маа му стара и дай ще лижем гъзове и ще я караме кой както може :evil:

ок като не ти е скъпо карай на 2.50 до края на годината може и 3 лв да стане! никой не те е насилил да участваш ама ако погледнеш темата има доста навитаци..........
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата