дойде ли времето за зимни гуми 2011
Модератор: Общи модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: дойде ли времето за зимни гуми 2011
оборудвах Yesката със зимняци 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Мно'о изнежени дами имало в тоя форум бе. Ма динамометричен ключ, ма това, ма онова. Тц тц тц. Крик, ключ за болтовете, адаптер за секрета, нямате ли? Или не знаете на коя страна се равиват болтовете? Смених си четирите гуми в гаража за по-малко от 40 мин., сам развих, сам завих и ся какво, да очаквам да паднат ли? Така правя всяка година. Ставате смешни вече с тия гуми и смяната им.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Според мен на 2-3 сезона така удобно качените на други джанти зимни гуми трябва да се балансират,да се изчисти гняста под борда и т. н.
На 5-6ти този месец качих на 15ките зимните гуми-24лв и 40 мин при моя гумаджия
.
ПС Сега някой ще каже,че на 2г нови гуми купува,но едва ли са много такива хора.
На 5-6ти този месец качих на 15ките зимните гуми-24лв и 40 мин при моя гумаджия

ПС Сега някой ще каже,че на 2г нови гуми купува,но едва ли са много такива хора.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
vanci88 написа:Според мен на 2-3 сезона така удобно качените на други джанти зимни гуми трябва да се балансират,да се изчисти гняста под борда и т. н.
На 5-6ти този месец качих на 15ките зимните гуми-24лв и 40 мин при моя гумаджия.
Колега,това трябва да се направи на цялата кола+всички гумени там маркучи,спирачна течност+ходова част,смяна на дискове,шарнирите имат и те някакви луфтове...
Глупости,прав е многоуважаваният от мене колега @Elesar74,какво толкова станало,на 12-20-25 годишни морги-нови гуми сложили,то тая кола като спира-скърца от всякъде,гледал съм БМВ-та ,дето като накове по-яки спирачки,имам чуството че гумите ше му останат на асвалта,ама самото купе ше продължи...обаче наточени,с некакви брони,означения накичени по колата,които могат да предизвикат радост само у друг дето кара БМВ но останалите не знаят какво е това и смътно подозират че му е некоя буква от заглавието на собственика или любимата му жена и тн. аксесоари..

Поста ми всъщност беше че да не се вталясваме много,гумите се затягат докато може на ръка и това е
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
vanci88 написа:Според мен на 2-3 сезона така удобно качените на други джанти зимни гуми трябва да се балансират,да се изчисти гняста под борда и т. н.
На 5-6ти този месец качих на 15ките зимните гуми-24лв и 40 мин при моя гумаджия.
Бавен ти е гумаджията

И според мен тая работа с криковете е малко смешна. Но всеки сам избира къде и как да си сменя гумите. Но определено времето за това дойде.
- vanci88
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Dirty M5 driveR написа:vanci88 написа:Според мен на 2-3 сезона така удобно качените на други джанти зимни гуми трябва да се балансират,да се изчисти гняста под борда и т. н.
Бавен ти е гумаджията![]()
И според мен тая работа с криковете е малко смешна. Но всеки сам избира къде и как да си сменя гумите. Но определено времето за това дойде.
Бе не е бавен,но не бях само аз там хахахаха.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
vanci88 написа:Dirty M5 driveR написа:vanci88 написа:Според мен на 2-3 сезона така удобно качените на други джанти зимни гуми трябва да се балансират,да се изчисти гняста под борда и т. н.
е той да не прави на 5 човека гумите едновременно

както винаги всеки си тълкува нещата по свой начин и естествено няма нищо общо с това, което са имали предвид тези преди него 

- vanci88
- ентусиаст
-
barabqga написа:vanci88 написа:Dirty M5 driveR написа:vanci88 написа:Според мен на 2-3 сезона така удобно качените на други джанти зимни гуми трябва да се балансират,да се изчисти гняста под борда и т. н.
е той да не прави на 5 човека гумите едновременно
Ти май чакането не го смяташ май хахахахах те може и за 5 мин да ти ги сменят,но като чакаш 2 часа хаххахаха.
ПС Повече образователни канали колеги

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
© написа:както винаги всеки си тълкува нещата по свой начин и естествено няма нищо общо с това, което са имали предвид тези преди него
абе и аз си помислих , че може друго да има впредивд

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
BadAngel написа:най-чистата работа е подемник, аз лично винаги държа да ми се вдига колата на подемник
Тва е щото не си виждал как пада кола от винтов подемник

Сори за оффтопика ...

plradev написа:BadAngel написа:най-чистата работа е подемник, аз лично винаги държа да ми се вдига колата на подемник
Тва е щото не си виждал как пада кола от винтов подемникЗа предпочитане е да падне от крика ...
![]()
Сори за оффтопика ...
това няма как да стане, колега
единствения вариянт е, ако не са ти нагласили добре лапите
аз съм виждал от идиотско слагане на лапа да се изкърти прага и да падне колата, но това не е проблем на подемника
No bling at the Ring
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
И кво му е толко голямо предимството на подемника пред крика?

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
че ще падне по от високо
.... следователно ще е по интересн крайният резултат

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Е колко по от високо ще падне? Като ви сменят гумите да не вдигат колата все едно ще сменят масло ..... Вдига се колкото да отлепят 4-те гуми и да е удобно на монтьора.