С какво се занимавате?
Модератор: Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: С какво се занимавате?
xerial написа:6-та год НСА 4-ти курсСпортен Мениджмънт, работя за HP,проект - Ericsson, Adecco ми плаща
![]()
схемата е
ха от няколко дни и аз съм там, само че за проект на НР

я всички калинки от адеко да си признават, пък и тези в района също

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
продавам употребявани автомобили в Балкан Стар - Варна
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re:
Публикувано на: 15 Дек 2006, 12:03
Близо 3 години по-късно....
Жоро, 23 години.
Студент в НСА, 2 курс, като догодина записвам втора специалност "Спортна журналистика", която ще ми е полезна за настоящата професия.
Продължавам да работя това, което бях написал, продължавам да обичам работата си, въпреки че все повече и повече заставаме на ентусиастки начала. Всичко, свързано с нея, правя с кеф.
Продължавам да пуша, но понамалих. Продължавам да не пия, но... ако се е паднало, се правя на дроб.
От хобитата изчезнаха картингът и боулингът. Просто понаедрях с тая спортна академия и картовете вече не тръгват, като съм на борда, а кебапчетата едвам влизат в топките за боулинг.
Реших да си направя евридей колата собствен карт и се забавлявам с нея. Когато мога си поспивам до късно. Музикалните възгледи все още не са се променили. 
err0r написа:Жоро, 20г.
Псевдо студент в НБУ 1-ви курс информатика.
Работя в медия, издаваща 3 автомобилни списания. Обичам работата си. Раздавам се изцяло за нея и почти нямам време за университета, а скоро идва сесията...
Пуша доста. Пия рядко, но случи ли се...
Хобита - картинг, боулинг, драйвинг, слипинг... Музикален поклонник - няма нещо, което да върша без да слушам музика...
Близо 3 години по-късно....
Жоро, 23 години.
Студент в НСА, 2 курс, като догодина записвам втора специалност "Спортна журналистика", която ще ми е полезна за настоящата професия.
Продължавам да работя това, което бях написал, продължавам да обичам работата си, въпреки че все повече и повече заставаме на ентусиастки начала. Всичко, свързано с нея, правя с кеф.
Продължавам да пуша, но понамалих. Продължавам да не пия, но... ако се е паднало, се правя на дроб.
От хобитата изчезнаха картингът и боулингът. Просто понаедрях с тая спортна академия и картовете вече не тръгват, като съм на борда, а кебапчетата едвам влизат в топките за боулинг.

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
_65536_kb_sec_ написа:xerial написа:6-та год НСА 4-ти курсСпортен Мениджмънт, работя за HP,проект - Ericsson, Adecco ми плаща
![]()
схемата е
ха от няколко дни и аз съм там, само че за проект на НР![]()
![]()
![]()
![]()
я всички калинки от адеко да си признават, пък и тези в района също
Бая хора сме... ама то трябва отделна тема за тва

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Хехехе, много сме, силни сме... +1 за HP-то в БПС, с Вълчо се знаем 

Si non confectus, non reficiat.
Студентка съм във ФМИ, Софтуерно инженерство, 2 курс
Притежавам едно сладко 316i. Отдавна следя форума, наскоро се и регистрирах 

Последна промяна teddie на 17 Ное 2010, 12:54, променена общо 1 път
- bmw_fen89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
- Мечтае да кара: E60 M5
Студент съм в ИПФ Сливен (филиал на ТУ София) 2-ра година, в момента работя в магазин за мобилни телефони "Internity" при нас шИ сЪ вЪрнити
И към админите "недейте спира повече форума, че как се изкарва смяната без форум"

Жените и колите, ако не въртят задница не са за хвалене - BMW ти си всичко за мен !!!
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
E аз бях студент само един семестър- работата ми повлия и не успях да продължа в ТУ.
Иначе от как се помня жици и токове са ми в главата. И сега само за коли, инсталаций, ЕCUта, и тн и тн мисля. И това ми е хляба де.
Иначе от как се помня жици и токове са ми в главата. И сега само за коли, инсталаций, ЕCUта, и тн и тн мисля. И това ми е хляба де.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Помощник-частен съдебен изпълнител 

- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна
незавършил студент/преди много години/,професия-шофьор,хоби-мързел,понякога се занимава-с коли/с които други не искат/
Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
По последни данни : Студент 3та година право - The Hague University (Холандия), работа - помагам в една кантора по няколко часа в седмицата , и работя в една дискотека като разцъквам лазарите и ефектите по хаус партита 

- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници
Михаил Петров,
22 години,
Студент съм в Свищов 2ра година задочно-Стопански и финансов контрол. Имаме частна гинекологична болница в Сливен, но не се отбивам често там, повечето караме с братовчед ми пътници за чужбина и такива неща общо взето
22 години,
Студент съм в Свищов 2ра година задочно-Стопански и финансов контрол. Имаме частна гинекологична болница в Сливен, но не се отбивам често там, повечето караме с братовчед ми пътници за чужбина и такива неща общо взето

Удоволствието да караш BMW не може да се опише... то просто трябва да се изпита....
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Казвам се Мартин за по кратко Марто или всеки както реши, но не обичам да ми казват Мартин или Мартине
Работа: работя във фирма за спедиция и логистика, митническо посредничество и авио спедиция и туроператорска деиност. Аз се занимавам само с автомобилнита спедиция, намирам транспорт за товари и за камиони товари. Работя със цяла Европа.
Завършил съм Технологии и управление на транспорта в БСУ-( Бургаски Свободен Университет), работя точно това, инженер по транспорта съм. Обичам си работата и е работя с голямо удоволствие. Занимавам се с това вече две години имам сертификат от НСБС (национално здружение на бългаските спедитори) за автомобилни превози. Това е един голям плюс за мен в бъдеще защото освен това което съм учил в процеса на работата и този курс се научава много.
Хоби: от малък се занимавам с фитнес. Обичам спорта, обичам адреналина, винаги го търся дори и във работата да има адреналин. В това което работя го намирам в изобилие и за това го работя с кеф. Другото ми хоби е моята кола това е едно от нещата, които ми доставя неизмеримо удоволствие. Но сега за един месец ще я изоставя
защото напраих една глупост и книжката е на трупчета. Ама аз съм си виновен деееба. Не пия алкохол изключително рядко и в умерени количества, привърженик съм на качествени питиета. Пуша като нафтова печка, обичам красиви жени и си падам така наречените каки
А щях да забравя бе на 25 години съм от София!
Относно музиката не мога без нея непрекъснато и на всякъде сслушам музика. Само като спя не слушам!
Ами това е от мен.....

Работа: работя във фирма за спедиция и логистика, митническо посредничество и авио спедиция и туроператорска деиност. Аз се занимавам само с автомобилнита спедиция, намирам транспорт за товари и за камиони товари. Работя със цяла Европа.
Завършил съм Технологии и управление на транспорта в БСУ-( Бургаски Свободен Университет), работя точно това, инженер по транспорта съм. Обичам си работата и е работя с голямо удоволствие. Занимавам се с това вече две години имам сертификат от НСБС (национално здружение на бългаските спедитори) за автомобилни превози. Това е един голям плюс за мен в бъдеще защото освен това което съм учил в процеса на работата и този курс се научава много.
Хоби: от малък се занимавам с фитнес. Обичам спорта, обичам адреналина, винаги го търся дори и във работата да има адреналин. В това което работя го намирам в изобилие и за това го работя с кеф. Другото ми хоби е моята кола това е едно от нещата, които ми доставя неизмеримо удоволствие. Но сега за един месец ще я изоставя

А щях да забравя бе на 25 години съм от София!
Относно музиката не мога без нея непрекъснато и на всякъде сслушам музика. Само като спя не слушам!
Ами това е от мен.....