Море в Гърция 2020
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Море в Гърция 2020
Нито Рамъс, нито Цибалаб са акредитирани. Кажете лаборатория, моля? Не че до другата седмица не се знае какво ще измислят.
Хм,хм...
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Абе хора , зае...те я тая Гърция тази година,мазохисти ли сте,кво ли.Ако е рекъл господ септември съм на Кефалония ,ама при това положение да го д.х.т.Много важно-кефа си мога си го направим и на Крапец примерно ...Или пък из Родопите някъде.Ами няма да умрем ,ако тази година не стъпим в Гръцко.Византийците се гъбаркат с нас и ние им се дупим , аре бегай..... 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
mr_petroff написа:Абе хора , зае...те я тая Гърция тази година,мазохисти ли сте,кво ли.Ако е рекъл господ септември съм на Кефалония ,ама при това положение да го д.х.т.Много важно-кефа си мога си го направим и на Крапец примерно ...Или пък из Родопите някъде.Ами няма да умрем ,ако тази година не стъпим в Гръцко.Византийците се гъбаркат с нас и ние им се дупим , аре бегай.....
+1
Да се еват гърците, ако и септември е такава простотия предпочитам да изгоря с капарото, отколкото за 4 членно семейство да дам 600лв на кулата за добро утро

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Миии..капарото дет съм дал хич не е символично. Ще ги зачкам и тая седмица и евентуално ще го отложим за август. ПЦР засега ще искат до 29 юли. И ако тогава е така май, май..ще се врънкяме за догодина да остане.
Хм,хм...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
mr_petroff написа:Абе хора , зае...те я тая Гърция тази година,мазохисти ли сте,кво ли.Ако е рекъл господ септември съм на Кефалония ,ама при това положение да го д.х.т.Много важно-кефа си мога си го направим и на Крапец примерно ...Или пък из Родопите някъде.Ами няма да умрем ,ако тази година не стъпим в Гръцко.Византийците се гъбаркат с нас и ние им се дупим , аре бегай.....
Никой няма да умре без море, но в България е всеобщо мнението, че Бил Гейтс е измислил вируса а Бате Бойко го използва за да топи фондовете... И като си извадим главата от пясъка и погледнем какво става извън БГ, ни е малко странно.
Ако бяха въвели всички страни този сценарии с ПЦР за допускане в страните, нямаше да се стигне до глобалната зараза.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Внасям си корекция на мнението. Нещо акробат рийдъра не търси кат хората. И Рамус и Цибалаб са акредитирани. Демек 400 кинта за 4 пцр теста, на виждам защо ще зимат пари за превод като това са медицински резултати и освен да напишат името с английската транскрипция и евентуално Negative
)) друго не виждам какво.

Хм,хм...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови

Мисля си тия дни как на нашите тикви и идва дюшеш това “увеличаване” на заразените. Гърците се насират и правят влизането там сложно, което пък ще насочи немалко хора към нашето море.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Само пионерски лагери не са измислили още, да пратим лапетията по черноморието да спасяват бизнеса 

Ubi dubium, ibi libertas
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Тихо да не чуят само 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Преди малко гърците при които имам резервации ми писаха, че Маказа остава затворена до 29 Юли.
Не знам колко е вярно, за информация само.
Не знам колко е вярно, за информация само.
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Моджо написа:Нито Рамъс, нито Цибалаб са акредитирани. Кажете лаборатория, моля? Не че до другата седмица не се знае какво ще измислят.
От извора дет се вика:
https://mfa.bg/bg/situationcenter/25986 ... LhK3hb1SIY
Има линк към списъка с лабораториите.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Еба ти и световната схема стана тоя вирус. А последните 15 години са вилнели 2 корона вируса с над 10 000 заболели на седмица в България и общо над 1000 хоспитализирани с респираторни инфекции. И нямаше карантини, и никой нищо не е разбрал. Като гледам, и аз май ще я пропусна Гърция при тези условия. Няма шанс да дам 300евро само за да вляза там 

Never mistake motion for action...