Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Re: Мотористите във форума!
dhtj написа:
А в тоя ред на мисли, някой може ли да ми обясни, за кого ги правят тези най-високите и изправени шосейни мотори? ....
За такива като мен
Не знам дали заради избора на слюда + допълнителна стойка да я повдигна с няколко см. още, но нямам абсолютно никакви проблеми да се движа със 170-180 и нито ме духа вятъра, мога спокойно да гледам назад без да се боря да си върна главата обратно.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Мотористите във форума!
Имах такъв ойлер... Копие е на "Cobra Nemo 2". Имам му и чертеж, ако някой иска да си го изработи сам... Има няколко 'забележки' китаеца, за които ще ти напиша на ЛС, че сега нямам време. Слагай само трансмисионно масло, 'активирай' го на 300км или след дъжд.
С ойлерите 'схемата' е следната - първо си измиваш/почистваш веригата и след това редовно го използваш! Маслото я мие и няма и капка мизерия по нея (наблюдения върху доста мотори за десетки хиляди километри)... Единствено си бършеш джантата от време на време с някоя салфетка. Ако имаш централна стойка, смазването без ойлер става за под 3мин, по принцип...
С ойлерите 'схемата' е следната - първо си измиваш/почистваш веригата и след това редовно го използваш! Маслото я мие и няма и капка мизерия по нея (наблюдения върху доста мотори за десетки хиляди километри)... Единствено си бършеш джантата от време на време с някоя салфетка. Ако имаш централна стойка, смазването без ойлер става за под 3мин, по принцип...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?