Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Re: Мотористите във форума!
Има и една друга олигофрения която забелязвам напоследък. В големи градове. Вижда че идваш и осъзнава, че ще има контакт ако ти не предприемеш някакви действия, но все пак излиза пред теб. Знам, че ме вижда, защото още с излизането веднага се натиска надясно до тротоара колкото е възможно за да ти остави път да минеш. Но това не значи, че ти не трябва да намалиш значително и да направиш маневра за да го избегнеш. Тоест виждам те, давам ти предимство ама не точно... После разни огледала се търсят втора употреба...Това каква болест е не знам...
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
Който иска да е видим в града да кара със светлоотразителна жилетка вместо с тея панаирджииски лампи. Не говоря за такива от 2лв , а примерно във fcmoto има доста богат избор. За извънградско с тези мигащи и заслепяващи светлини най-много някоя заспала лелка да се панира и да се забие във вас.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Я от една 2-ра употреба си бях намерил преди време много хубава. hi-vis жилетка за спорт от неопренов материал, с джобове, яка и т.н. и си карам с нея извънградско. Като панаирджийска мечка, ма боли ме к*реца.
Абе, тези дни пак ми беше влезла мухата да сменям генерацията, и почти я бях сменил, ама са ми пратили грешната
Та забелязах, че на 1-ви цилиндър си има саждички в тръбата, докато другите 2 са чисти като бебешко дупе. На свещи ли отива работата?
Edit: Разчиствам малко гардероба, та ако на някой му трябват топ ръкавички на форумна цена да драска. Размер M са.
Абе, тези дни пак ми беше влезла мухата да сменям генерацията, и почти я бях сменил, ама са ми пратили грешната
Edit: Разчиствам малко гардероба, та ако на някой му трябват топ ръкавички на форумна цена да драска. Размер M са.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Пътят Юндола-Разлог е основно ремонтиран и преасфалтиран с канавки и т.н. Остава маркировката само... Огън е!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Онзи ден се разходихме до Бекови скали. На някой ако му се карат остри завойчета и катерене пътят нагоре от Брацигово към Равногор е топ.
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Планирам другия месец Стелвио пас / не с мотор ,с колата - съчетаваме с море / и гледах сега няколко клипа . Тея с моторите се убиха да падат по обратните завои баси .Не могат да карат ли , мотора не е като за тях ли 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
mr_petroff написа:Планирам другия месец Стелвио пас / не с мотор ,с колата - съчетаваме с море / и гледах сега няколко клипа . Тея с моторите се убиха да падат по обратните завои баси .Не могат да карат ли , мотора не е като за тях ли
Не могат да карат, но ... някъде си е тегаво на тези 'фиби'!

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Съседът пак ме врънка да му взимам мотора - Кавазаки вулкан 500 от 91ва. Кефи ме машината, а и иска само едни нови гуми. Но е редови, а аз съм голям фен на V-образните. А пък започвам да се навивам за мотоциклет да си обикалям из страната, а може би и в съседни страни, че за колата все не намирам хора да я напълня за пътуване.

Ако мислиш да правиш трипове из чужбина този Вулкан май не е особенно подходящ
Най-малкото е на 35 години. По-добре разгледай нещо по-туристическо и по-новичко 
Най-малкото е на 35 години. По-добре разгледай нещо по-туристическо и по-новичко 
Последна промяна seimo на 11 Май 2026, 12:09, променена общо 1 път
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Вчера по дефилето беше страшно...супер много мотористи, 2/3 караха с единствената цел да се пребият май
Един даже беше успял по най-балъшкия начин да се сурне на земята заради хлъзване върху пясък...внимавайте!!!
Един даже беше успял по най-балъшкия начин да се сурне на земята заради хлъзване върху пясък...внимавайте!!!
- drifty
- младши ентусиаст
-
seimo написа:Ако мислиш да правиш трипове из чужбина този Вулкан май не е особенно подходящНай-малкото е на 35 години. По-добре разгледай нещо по-туристическо и новичко
Бих си взел нещо новичко, да съм му първия, но нямам такъв бюджет. А съм си ретро фен.
Вулканът като цяло изглежда в топ форма, само гумите са му стари. Уж е реставриран в някакъв етап от живота си. Но предпочитам V-образна машина. Триповете в чужбина са просто далечна идея. Тук има какво да се види за години напред. 

drifty написа:seimo написа:Ако мислиш да правиш трипове из чужбина този Вулкан май не е особенно подходящНай-малкото е на 35 години. По-добре разгледай нещо по-туристическо и новичко
Бих си взел нещо новичко, да съм му първия, но нямам такъв бюджет. А съм си ретро фен.Вулканът като цяло изглежда в топ форма, само гумите са му стари. Уж е реставриран в някакъв етап от живота си. Но предпочитам V-образна машина. Триповете в чужбина са просто далечна идея. Тук има какво да се види за години напред.
Имах предвид по-ново от вулкана, не съм се изразил правилно. Друго като минус е малкия резервоар и гумите които би трябвало да са с вътрешни. При едно пукане оставаш на място. Ама ако е запазен и на добра цена що не

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Вземи си едно 'гуци' Невада 750. Евтини, инжекция, здрав на 'ковашки чук', върви, има ги с куфари и т.н.

- drifty
- младши ентусиаст
-
Мотори много, място - малко.
В гаража се помещават вече 39ката и симсонката, мястото е силно ограничено, по принцип по-малък мотор някак може да събера вътре.
Иначе ми се иска да си ходя на работа с него и насам натам като ми скимне, вече колко е това насам натам, не знам.
Днес разглеждах новите хонди и много ми допадна цбф125, за ходене до работа би било перфектно, обаче извън града - не. 3100 евро за нов мотоциклет обаче си е примамлива оферта.
В гаража се помещават вече 39ката и симсонката, мястото е силно ограничено, по принцип по-малък мотор някак може да събера вътре.
Иначе ми се иска да си ходя на работа с него и насам натам като ми скимне, вече колко е това насам натам, не знам.
Днес разглеждах новите хонди и много ми допадна цбф125, за ходене до работа би било перфектно, обаче извън града - не. 3100 евро за нов мотоциклет обаче си е примамлива оферта.