С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Операционната система на телефона ви е :

Android
279
42%
iOS
129
19%
BlackBerry
18
3%
Symbian
149
22%
WindowsPhone
35
5%
Друга
53
8%

Общо гласове : 663
User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

Мнение от b00st » 07 Сеп 2013, 22:27

Най-дразнещо е като лагва при обаждания. Имах един SE където като вдигнеш първите 2 секунди никога не се чува отсреща. Тва беше много дразнещо щото неможе да кажеш ало трябва да изчакаш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Сеп 2013, 22:28

b00st написа:Най-дразнещо е като лагва при обаждания. Имах един SE където като вдигнеш първите 2 секунди никога не се чува отсреща. Тва беше много дразнещо щото неможе да кажеш ало :mhihi:

До тук съм стигнал до извода, че това се дължи на вайбър или вероятен вграден бъг.
Освен това като се преинсталира телефона, е хубаво да не се възстановяват старите настройки на приложенията, а да се инсталира всичко на чисто и отново от маркета. За момента това е формулата, която ми дава прилични резултати.
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 08 Сеп 2013, 10:19

Хехе, аз си мислех, че моята тухла SE Xperia X8 само е способна да ми изпише "приложението phone не отговаря" и аз съм поставен пред дилемата "force close" или "wait" :mhihi:

В интерес на истината, имах някакви мисли да си взема някой телефон и то не от евтиния клас, щото тъпото СЕ ми почна да ми къса нервите 6 месеца след покупката, но като ви чета мненията почвам да се отказвам. Боцнал съм му къстъм Ром, ползвам си 4-5 приложения, които въобще не са тежки и не натоварват иначе миниатюрния процесор. През 3-4 месеца се налага да го преинсталирам, щото почва да бози извънредно яко. Проверявам си мейла, влизам във фейса (ама през браузъра, че нямам място за приложението вече, а и постоянно е включено и ми точи адски много рам :mrgreen: ), мога през тапаталка да си гледам форуми..и когато приложението телефон не забива, даже и ми върши работа апаратчето :) Най-важното, не го мисля толкова, пада по сто пъти на ден, разкарва се в колата из барчето без никакви кейсове и протектори и си е живо още. Не мога да играя игри почти никакви вече, ама се свиква с мисълта, ако си поправя таблета може и да го реша тоя проблем. А ако реша да си купя нов телефон, ще трябва да нарина 500-700 лв, за да си струва и пак след не много време ще имам същите проблеми :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 08 Сеп 2013, 11:11

Здравейте,някой ползва ли CAT B15 или поне да има реална представа дали си заслужава?
Приемам съвети и за други екстремни телефони близки по цена и функции! :bchug:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 08 Сеп 2013, 11:28

(bubsa) написа:Здравейте,някой ползва ли CAT B15 или поне да има реална представа дали си заслужава?

За здрав- апарата е здрав, като са казали IP67 не се бъзикат. Но апарата НЕ заслужава цената която му е сложена...
Виж тези:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3476/
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2 ... -xperia-go

Има и други модели, но не са много- аз за тея се сещам на момента...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 08 Сеп 2013, 20:18

Зависи колко хард ще го ползваш
ако е ежедневно без да го мислиш дали ще се надраска или пукне може да вземеш и по обикновен водо ударо прахоустойчив.

Имам познат, който работи в сервиз и не искаше да чуе за тъч скрий телефон понеже нон стоп сменял бюджетните нокии - падали в масло, натискал ги и им пукал дисплеи / панели...

Та за такъв вид позлване може да погледнеш Motorola Defу - здраво е и върши работа и е доста евтино вече.

Ако обаче ще го ползваш за чук или има шанс да си алпинист с него и да пада от високо - взимай нещо по-здраво!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 08 Сеп 2013, 21:09

intention написа:Зависи колко хард ще го ползваш
ако е ежедневно без да го мислиш дали ще се надраска или пукне може да вземеш и по обикновен водо ударо прахоустойчив.

Имам познат, който работи в сервиз и не искаше да чуе за тъч скрий телефон понеже нон стоп сменял бюджетните нокии - падали в масло, натискал ги и им пукал дисплеи / панели...

Та за такъв вид позлване може да погледнеш Motorola Defу - здраво е и върши работа и е доста евтино вече.

Ако обаче ще го ползваш за чук или има шанс да си алпинист с него и да пада от високо - взимай нещо по-здраво!

Основно ме притеснява пукането на дислпея и надраскването му.Има и малък шанс за мокрене,когато съм на риба.
Като цяло ми харесва бруталния вид на КАТ Б15 :twisted:

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 08 Сеп 2013, 22:35

(bubsa) написа:.....Като цяло ми харесва бруталния вид на КАТ Б15 :twisted:

:OT: Имам приятели работещи във Виваком,та от тях знам че 80% от продадените нови телефони от тая марка се връщат за гаранционен ремонт.
Дали партидата е дефектна,или самия телефон не е изпипан както трябва не знам....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Сеп 2013, 1:48

Изображение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F30 335i M Sport Estoril Blue

Мнение от Anordetic » 24 Фев 2014, 10:50

Създадох тема, пък я оставих на произвола :mhihi: Айде сега и аз да се разпиша... След създаването на темата минах на Уиндоусфон, по-конкретно Nokia Lumia 900. Ами какво да кажа - като работа беше наистина бърз, без замисляния, но тази операционна система беше твърде "тясна" за мен. Липса на разнообразие в приложенията, самият телефон имаше лоша камера, дотолкова, че бяха пъхнали приложение, което да изсветлява снимката след като е направена, нещо явно си беше сбъркано хардуерно. След известно време това еднообразно въртене на икони - живи, умрели, големи или малки просто омръзва, общо взето е слаба възможността за персонализация. Единственото, което спасяваше тази Nokia беше навигацията, беше уникално точна, а намираше сателити за не повече 8-9 секунди. И дотам... Смених го, защото ме задушаване честно казано. В момента съм с Google Nexus 4, 16 gb, от САЩ за 350 лв. :ok: Еми страхотен телефон, с последния Андроид, супер е отвсякъде. Има приложения колкото искаш - като се почне от Навигона, минава се през приложение за набиране и указател с контакти, фейса е по-добър и уведомява когато се случи нещо, купувам си билетите за кино пак през телефона, не на последно място - неограничен си по повод на неофициалните издания на платени апликации, знаете за какво говоря.... :mrgreen: и много други, няма да съставям ферман. И все пак - за мен лично Андроид е може би най-доброто на пазара - отбелязвам - "за мен". Нека няма раздори по темата с операционни системи - всеки си има нужди и вкус, аз съм достатъчно удовлетворен от Андроид, затова и моят избор е именно такъв :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 24 Фев 2014, 11:23

(bubsa) написа:Здравейте,някой ползва ли CAT B15 или поне да има реална представа дали си заслужава?

Брат ми си купи нЕкво китайче, от диъл екстриима, доволен е. Аз лично нямам мнение, 'ма като цяло доста масивен и здрав изглежда, на мокрене носи :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 24 Фев 2014, 12:16

Изображение

http://www.sonimtech.com/

гарантирам ти от личен опит, че държи на оставяне във вода за 3-4 часа, автомобил мина през него няколко пъти и е хвърлян е стената. Нищо му няма :mrgreen:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 24 Фев 2014, 13:14

Размислих за катерпилара и си взех Samsung Xcover2.За момента единствено ме дразни малкото памет,иначе е ОК.Даже чрез един познат на брато го взех за 350лв преди 2 месеца :lalala:

ПС За тея пари е супер.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 26 Фев 2014, 19:40

Nokia 8800 Sirocco
Nokia 8800 Sirocco Silver

Изрових от някъде и старата 3310, но сърце не ми дава да махна някое от железата, за да я върна в обръщение.

Общо взето съм върл противник на всичко със сензори и прочие модерни глезотии :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 палатка и Е38 735и баткомобила
Мечтае да кара: М20-ката дълги години
Детайли за колата: Необикновена

Мнение от Pe3a4 » 26 Фев 2014, 23:32

TheDriver написа:Nokia 8800 Sirocco
Nokia 8800 Sirocco Silver

Изрових от някъде и старата 3310, но сърце не ми дава да махна някое от железата, за да я върна в обръщение.

Общо взето съм върл противник на всичко със сензори и прочие модерни глезотии :mhihi:

Колега значи не съм единствения дето ползва 2 от старите железа :) И аз си ползвам още Sirocco Black i Sirocco Silver ... общо взето 2-та на различни оператори и са перфектните слушалки !
Fuck replica's, Nur original ist legal.
Изображение Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата