Шампионска лига 2012-2013

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Re: Шампионска лига 2012-2013

Мнение от ///Maximalniq » 24 Апр 2013, 0:51

Точно пък феновете на Барса най-малко имат право да говорят за съдиите и съдийски "грешки" ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 24 Апр 2013, 0:51

Съдиите да бяха сгрешили и в полза на на Барса, ама като нямат положения на точната врата.
Байерн яко ме изненадаха, очаквах дори равен, най-много с триста зора, победа с гол разлика. :clap:
Не трябва в този форум да се говори срещу Байерн, това е "НАШИЯТ" отбор. :bchug:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 24 Апр 2013, 0:53

Le Transporteur написа:Съдиите да бяха сгрешили и в полза на на Барса, ама като нямат положения на точната врата.
Байерн яко ме изненадаха, очаквах дори равен, най-много с триста зора, победа с гол разлика. :clap:
Не трябва в този форум да се говори срещу Байерн, това е "НАШИЯТ" отбор. :bchug:

Те баварците освен, че знаят как да правят коли, и футбол знаят как да играят :mhihi:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 24 Апр 2013, 0:56

подминавам с насмешка някои писаници тук,верно засада имаше мнооого тънка
два пъти играчите на барса играха с ръце в наказателното ок.
мюлер бутнал еди си кой...точка
мача свърши,а резултата е факт.
щастлив съм.
а дали ще бъдем на финал и там кво ще стане вече ми е през оная работа защото за мен този мач бе като финал на уембли,много по сладка победа
от колкото неприятна загуба от челси на финал на алианц.
ей байерн победи тази вечер,кво толкова има да пишем :wave: :lalala:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 24 Апр 2013, 1:00

в последно време обаче нещо става със съдиите и то по цял свят, правят супер много грешки...

иначе се радвам, че Байерн победи и то толкова категорично. даже бих казал напълно заслужено с оглед на играта.

мисля, че финала ще е Байерн - Реал, но според мен с реал ще е доста по - труден мача. пък и те имат горе долу сходен стил на игра.

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 24 Апр 2013, 6:46

Байерн биха :D 4-0 точка. Невероятен резултат, заслужена победа! Барсата кво нищо не игра, тва гол да не вкарат не ми се вярваше ма така стана.. бях твърдо за Байерн. Колко пъти имаше игра с ръка на играч от Барсата и съдията така и не даде дузпа имаше и няква засада на 2-я гол ма ко от тва гола нали се брои :mhihi: С то резултат почти са на финала вече, на реванша ще е интересно Барса колко ще вкара защото са опрени до стената. Залагам на Байерн - Реал финал и Байерн шампион!
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 24 Апр 2013, 9:09

При всичките положения, при които имаше игра с ръка то само при второто (далечният удар, при които Пике застана на пътя на топката) е дузпа. При другото дузпа няма как да се даде защото Санчез скача във въздуха и ръката си е естествено положение макар и не до тялото, а и разстоянието беше изключително малко. При следващото пък играча на Барса беше в гръб с топката и няма как да знае, че ще го удари по ръката :D И дори и една дузпа да е, да не забравяме, че дузпата не е гол. Факт е, че първите 3 гола са нередовни на Байерн. И още нещо - абсолютно всички специалисти в Испания, Германия та даже и в България са го обявили това, така че спора е излишен, малко или много те повече разбират от футбол от нас. 3 от последните 5 мача, Барса е ощетяван и то по един категоричен начин.
Факт е също и че Барса не игра абсолютно нищо и загубата им е напълно заслужена :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 24 Апр 2013, 9:44

Не знам за вас, ама от средната снимка на djkita аз виждам, че играча на Барса, който скача за топката е на една линия с Гомез. Според мен засада при този гол няма.
Иначе няма каво да плачат Барса от съдиите. Баерн просто ги смачкаха целия мач. Мисля, че нямат удар към вратата.

П.С. Барселонец съм от както Стоичков играеше за Барса , ама на черното бяло ... :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 24 Апр 2013, 9:48

Ако моя отбор загуби с 4:0 и няма шут във вратата на противника щях да съм по нисък от тревата. То пък се оказало, че това е заради съдията :mhihi:
Честито на Мюник, жалко само, че ще загубят втори пореден финал
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 24 Апр 2013, 10:32

dimov_ написа:Не знам за вас, ама от средната снимка на djkita аз виждам, че играча на Барса, който скача за топката е на една линия с Гомез. Според мен засада при този гол няма.
Иначе няма каво да плачат Барса от съдиите. Баерн просто ги смачкаха целия мач. Мисля, че нямат удар към вратата.

П.С. Барселонец съм от както Стоичков играеше за Барса , ама на черното бяло ... :roll:

Загледай се по-добре. Играча на Байерн е точно една крачка по напред :)
Както казах Барса заслужено загуби и донякъде резултата е справедлив, не зависимо от това как са постигнати головете. Всеки отбор прави такива мачове, точно фенове на Байерн трябва да го знаят най-добре това, защото го видяха много ясно на осминафинала на ШЛ срещу Арсенал.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318Is
Мечтае да кара: X6, M6

Мнение от kliuna » 24 Апр 2013, 11:17

никой не оспорва заслужената победа на Байерн, предвид слабата да не кажа никаква игра на Барселона резултата можеше и да е още по-срамен и категоричен. Горчивия привкус на очевадни съдийски грешки дразни феновете, които са отишли на стадиона да гледат битка между 2 отбора, а не съдията да е главно действащо лице. Ако съдийските грешки бяха в полза на Барселона също щях да съм разочарован. Не ме разбирайте погрешно фен съм на Барса, но не съм кон с капаци. Дано се получи хубав реванш, но предвид представянето на Барса и резултата от първия мач, по-скоро ще е протоколен и на ход. все пак едно е 2:0 с Милан и друго 4:0 с Байерн. А какво ви е мнението за Алексис Санчес и има ли място изобщо в Барса, не говорим само за вчерашния мач.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 24 Апр 2013, 14:25

А "заслона" ще го коментираме ли? Лично аз за първи път виждам използването на баскетболния приом във футбола и то позволено!

"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 24 Апр 2013, 15:43

Koлкото "отрязаха" Барселона, толкова и Байерн. Заслона беше нарушение, както и засадата, но и дуспа имаше за баварците(поне 1). Аз съм доволен от победата на баварците, защото са ми далеч по-симпатичния отбор от "ония". Факт е, че немците просто ги прегазиха и това е. Не случайно имат само 1 загуба от последните 20 мача.

Надявам се довечера и Дортмунд да постигнат добър резултат, но се съмнявам с оглед на мръсния номер, който им извъртяха с Гьотце в навечерието на мача.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Апр 2013, 16:42

djkita написа:При всичките положения, при които имаше игра с ръка то само при второто (далечният удар, при които Пике застана на пътя на топката) е дузпа.
Факт е също и че Барса не игра абсолютно нищо и загубата им е напълно заслужена :yes:

:yes: :yes: :yes:

Convertible написа:Честито на Мюник, жалко само, че ще загубят втори пореден финал

От кой :mhihi: :mhihi: :mhihi: Че аз нямам спомен Барса да са падали скоро с 4:0 от някой, та чак да не могат положение да направят :dunno: Това, че паднаха няколко пъти от Мадрид и един път от Милан... Кога беше толкова категорична загуба? Да не могат да си вземат топката, едно положение да направят... Статистиката показва 1 или 2 удара в очертанията на вратата. Срещу кой отбор Барса е падал с такава статистика? Отдавна казах, че тази година купата е в Байерн :yes: Прекалено добри са просто тази година. Смятам, че поне 80% от хората в темата са съгласни, че миналата година беше супер късмет купата на Челси... Според мен още на полуфиналите трябваше да отпаднат и изобщо да ги няма на финал. Когато имаш по-малко удари към вратата, отколкото другия отбор греди... за мен си е късмет. А на финала с Байерн, ако Робен подаваше :mhihi: и късмета нямаше да им помогне.

П.П. Дано поне отсега нататък гледаме футбол, а не съдийски решения и повторения :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 24 Апр 2013, 17:06

С тая игра на Байерн в защита, аз не виждам как Барса ще вкарат повече от 1-2 гола в най-добрия случай.

Иначе, за съжаление тази година турнира е белязан от съдийските грешки. Тенденцията е всяка година нещата да стават все по-зле, но докато ПлатиМи е там, това е бъдещето.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата