Лудогорец
Модератор: Общи модератори
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: Лудогорец
Абе, да ви кажа, за медиите не знам, но "следих" мача в официалния форум на Ливърпул и най-лошото, което прочетох за Сайкофорест, беше, че Ливърпул са толкова слаби, че карат Лудогорец да изглеждат като Реал...Повечето време обсъждаха собствения си отбор и към края се надяваха да не стане 3:2 за нас...
От друга страна във форума на топспорт изобистваше от псувни, подигравки, обиди и клетви... Едно е да кажеш - "не подкрепям Пулев, не е на ниво", друго е "Ш*бани резаци, сега славния британски лъв ще ви разпори анала"...
Иначе - Лудогорец продължават да градят славна история, изключително симпатични на този етап!
От друга страна във форума на топспорт изобистваше от псувни, подигравки, обиди и клетви... Едно е да кажеш - "не подкрепям Пулев, не е на ниво", друго е "Ш*бани резаци, сега славния британски лъв ще ви разпори анала"...

Иначе - Лудогорец продължават да градят славна история, изключително симпатични на този етап!

Без страх, без спирачка!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Сезона приключи, резултата беше очакван за мен. Надявам се за по-добър сезон следващата година.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Каквото и да кажат хейтърите истината е че, Лудогорец играха добре. Не ме е срам от тях въпреки че, ги биха с 4:0. Левски бяха много по-зле като играха с Барса..

Статистиката е красноречива:
33 удара към вратата
17 корнера
4:0 резултат
"Хейтърите" ще си замълчат тактично...

33 удара към вратата
17 корнера
4:0 резултат
"Хейтърите" ще си замълчат тактично...

zazomazo написа:чак отделна тема....![]()
спокойно може да се коментират в темата за шампионска лига...

Много са ми интересни такива хора....Притесняват се от пускането на нови теми, все едно човек ги пише у тях, по тапетите.

Bokrael написа:zazomazo написа:чак отделна тема....![]()
спокойно може да се коментират в темата за шампионска лига...
![]()
Много са ми интересни такива хора....Притесняват се от пускането на нови теми, все едно човек ги пише у тях, по тапетите.

Да се притеснявам????
Неееее, колега..... ужасявам се!
Ужасявам се от пускането на нови теми от типа на:
Фолио за рег. номер против камери?
Анти-реклама е36
Първи грижи за нова татуировка?
и др. подобни

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
http://www.sportal.bg/news.php?news=521317
Това е г/д едно добро обяснение за хейтърите, и тяхното мнение по въпроса с "турския" клуб Лудогорец.
Това е г/д едно добро обяснение за хейтърите, и тяхното мнение по въпроса с "турския" клуб Лудогорец.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Мен лично ме дразнят изказванията на собствениците. Всички отбори играели срещу тях на 120% (както си искат ще си играят...), те били Барселона/Реал Мадрид на България, не знам си какво... Моци бил като Стивън Джерард... И до една простотиите са от собствениците. Аз такива върхови глупости не съм чел да са казвани от треньори или от играчи. Иначе като игра, като отбор, като развитие и всичко от футболна гледна точка... са над всички в А група.

k-hristov написа: http://www.sportal.bg/news.php?news=521317
- Код: Избери целия код
...
И те бяха постигнати с бюджет, който е в пъти по-малък от този на споменатите клубове,
...
Стигнах до тук и спрях да чета тоя пасквил

Само покупката на Браян Ангуло е на стойност 1.5 млн. евро, а заплатата му е 400 хил. евро на година.
Почти 4 млн. лева за САМО ЕДИН ИГРАЧ.
И ЦСКА и Левски имат годишен бюджет около 5.5-6 млн.лева. За целите отбори

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
За Левски нямам идея, но ЦСКА-да.
от около 2 години ЦСКА са под финансов мониторинг от УЕФА и са принудени да редуцират разходите.
Последния играч, за който ЦСКА плати трансферна сума беше Присо /мисля 300 хил. евро/
от тогава селекцията е от свободни агенти /без трансферна сума/ и има таван на заплатите 15 хил. лева
от около 2 години ЦСКА са под финансов мониторинг от УЕФА и са принудени да редуцират разходите.
Последния играч, за който ЦСКА плати трансферна сума беше Присо /мисля 300 хил. евро/
от тогава селекцията е от свободни агенти /без трансферна сума/ и има таван на заплатите 15 хил. лева

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
zazomazo написа:За Левски нямам идея, но ЦСКА-да.
Понеже Левски от тази година също са под финансов надзор от УЕФА, обясни моля те, защо двата ни любими гранда стигнаха до там, че хептен да седят без пари?Да не би да е, щото и двата отбота имаха огромни разлики в разходите и приходите, и единствено врътките на собствениците чрез кредити от техните фирми, и вдигане на бюджетите успяха да ги спасят?А това се дължи може би на факта, че идваха играчи за глупави суми, на които се плащаха глупави заплати, и след 3 месеца си отиваха с неустойки, които съсипваха всичко в клубовете.Да не говорим, че публиката беше трагично малка, участия в Лига Европа НЯМАТ, защото НЯМА кой да ритне топката от тях, спонсори НЯМАТ, понеже не могат да се нарекат даже и футболни клубове.Статията която съм пейстнал е много правилно написана, и си е точно на място.Наистина, ако ги нямаше Лудогорец, всичко щеше да си е по старо му.Даже направо щеше да си 100% по сценарии, като знаеме че и Лупи и Гонзо се върнаха в клубовете си.Истината боли, мен ме боли, че на 100-годишнината на Левски нямахме 1 повод за радост, а потъвахме все повече и повече.Писнало ми е да ги гледам тея хора как играят все едно са на бавен кадър.Ако Левски или ЦСКА, в състоянието в което са в момента (будна кома), излязат да играят срещу Реал, Кристиано ще стане едноличен лидер в класацията за голмайстор на ШЛ пред Меси, и то с поне 3-4 попадения аванс.Политиката и на двата отбота е сбъркана, а хората които се мешат постоянно в работата и в касата на отбора сриват всичко.Няма да се оправят скоро за съжаление, така че се примиряваме да гледаме един отбор, който макар и от село, и без традиции се старае да направи нещо.Стараят се, личи им, а и им се получава.Фактите го сочат, и догодина ще са още по-силни.Показах го предните два пъти, сега им остава просто да си направят по-силна селекция.
Не ми е работа да ти обяснявам за ЦСКА и Левски, щото темата е за Лудогорец
Просто ти дадох елементарен пример защо статията от линка ти издиша и е писана тенденциозно в полза на Делиормана.
Все пак влизам в положението на автора и /въпреки, че го е досрамяло да се подпише под творението си/- и той деца има да храни, а хонорарите на Киро са тлъсти...
И Лудогорец не е проблема на ЦСКА, те са проблем за родното първенство.
Не като отбор-играят на прилично ниво.
Проблем са с амбициите на собственика да е на гребена на вълната с цената на всякакви средства.
А това /обратно на твърденията ви/ не вдига нивото на футбола ни.
За справка какво имам предвид- скандалното съдийство на последния им мач с ЦСКА, мача им с Миньор от миналата година, мача им с Марек от преди около месец... дори и господари на ефира се подиграха с "футбола" в последния мач... http://gospodari.com/%D0%B8%D0%B7%D1%81 ... 45397.html

Просто ти дадох елементарен пример защо статията от линка ти издиша и е писана тенденциозно в полза на Делиормана.
Все пак влизам в положението на автора и /въпреки, че го е досрамяло да се подпише под творението си/- и той деца има да храни, а хонорарите на Киро са тлъсти...
И Лудогорец не е проблема на ЦСКА, те са проблем за родното първенство.
Не като отбор-играят на прилично ниво.
Проблем са с амбициите на собственика да е на гребена на вълната с цената на всякакви средства.
А това /обратно на твърденията ви/ не вдига нивото на футбола ни.
За справка какво имам предвид- скандалното съдийство на последния им мач с ЦСКА, мача им с Миньор от миналата година, мача им с Марек от преди около месец... дори и господари на ефира се подиграха с "футбола" в последния мач... http://gospodari.com/%D0%B8%D0%B7%D1%81 ... 45397.html

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
zazomazo написа:И Лудогорец не е проблема на ЦСКА, те са проблем за родното първенство.
кажи честно, верно ли го мислиш това?
единствената бяла лястовица в т.нар. ни първенство е проблема?
трябваше да ви погне нап - вас и всички останали отбори, да ви вземат лиценза още преди няколко години.
Как може всеки който не си плати данъците и осигуровките да духа, само отборите са неприкосновенни.
Да започнат да се дават малко, но чисти пари на играчите - то дали имаш скъпи маймуни или деца от школите, Мура и Зибру си остават непреодолими съперници

Ето заради такива като вас вече нямаме никакъв футбол и човек го е срам да каже, че е гледал мач от българското първенство.
Вместо да разкарате лупи крадеца, мустака, венци и всички такива примати, и да настоявате за излизане на светло, и игра само с деца от школите, вие гледате на кирчо в паницата. Ама то е по-лесно да се мрази и да се хули труда на другите, отколкото да се впрегнат усилия за направата на нещо добро.
Хайде гледай си мачовете със аскую и догодина август месец пак се напий на куче, що сте паднали от колоса иртиш

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Doberman_vas написа:zazomazo написа:И Лудогорец не е проблема на ЦСКА, те са проблем за родното първенство.
кажи честно, верно ли го мислиш това?
единствената бяла лястовица в т.нар. ни първенство е проблема?
трябваше да ви погне нап - вас и всички останали отбори, да ви вземат лиценза още преди няколко години.
Как може всеки който не си плати данъците и осигуровките да духа, само отборите са неприкосновенни.
Да започнат да се дават малко, но чисти пари на играчите - то дали имаш скъпи маймуни или деца от школите, Мура и Зибру си остават непреодолими съперници.
Ето заради такива като вас вече нямаме никакъв футбол и човек го е срам да каже, че е гледал мач от българското първенство.
Вместо да разкарате лупи крадеца, мустака, венци и всички такива примати, и да настоявате за излизане на светло, и игра само с деца от школите, вие гледате на кирчо в паницата. Ама то е по-лесно да се мрази и да се хули труда на другите, отколкото да се впрегнат усилия за направата на нещо добро.
Хайде гледай си мачовете със аскую и догодина август месец пак се напий на куче, що сте паднали от колоса иртиш![]()
![]()
Един път с теб да сме на едно мнение по отношение на футбола.