Спам тема кога??
Модератор: Общи модератори
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: Спам тема кога??
drifty написа:Добре се получи, да![]()
Ама как ми се спи да ви кажа, пак се прибрах по нощите и днес на работа, ама тоя сняг не мога да му устоя
Мале къв сняг..супер, при нас няма..наскоро бях до Търново.

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
peshehodetz написа:DLVasilev написа:Волга се завръща. Ако имат и дизел направо взимам една. Ако нямат знаеме добре схемата - 240д от 123ка и газ или ЗМЗ 511 от виетнамка 4,7 8мак
Колега, като спомена волга той и баща ми им беше голям фен някъде началото на 80-те и ние имахме струваха около $4000 в кореком. Иначе аз си спомням че го навивах да отиде на някой от търговете дето кореком организираха за разпродажба на употребявани автомобили за малко повече пари отгоре можеше да се вземе Е12 или Мерцедес от онези с фаровете тип конска глава ма той не та не, новото си е ново.
Аз мога да ти разкажа за една червена Волга дето съм я засичал 2 пъти в София. Доколкото чух звука баш си ревеше като виетнамка с руското ЗМЗ. Не знам с какви скорости и диф е, ама на следващия светофар ме беше срам, че карах е38 с 4,4 мотор

Седеше на един светофар на Сливница първа кола, аз до него, Волгата припуква и прищраква като че е с хеми Биг блок и припушва на масълце през двете гърнета като ги редуваше. Тъпия зф докато се сети да потегли от волгата бяха останали две черни следи и аромат на бензин и масло

bmw maniqk ivo bmw написа:DLVasilev написа:barty написа:bmw maniqk ivo bmw написа:https://www.instagram.com/p/B6op-i6gK_D/?igshid=1ufdomt8z6fbs
Тц, не става за сняг
И моя ситроен не става за сняг. Това е наказание от Бога за един бмвист. Предно предаване и на всичкото отгоре ръчната е на предните колелабоклук е страшен това. Ако не ме возеше за без пари никога нямаше да си го взема
Нали знаеш какво казват майсторите дето мразят френски коли.Мачка, п**** и борче не правим.
![]()
Да, и за трите ф-та го знам Фиат Форд и всички френски

ATR-42/72
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Аз доколкото знам в онези години КГБ пък и ДС са имали някакви по специални Волги с V8 и автоматична скоростна кутия, от Чайка, ЗиМ или нещо подобно. Доста са вървяли за времето си. Иначе в youtube има една много барната с двигател V8 от Лексус и автоматик доколкото си спомням от Нисан, изцяло промемена спирачна система, окачване и доста екстри като климатик, ел стъкла и др.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
peshehodetz написа:Аз доколкото знам в онези години КГБ пък и ДС са имали някакви по специални Волги с V8 и автоматична скоростна кутия, от Чайка, ЗиМ или нещо подобно. Доста са вървяли за времето си. Иначе в youtube има една много барната с двигател V8 от Лексус и автоматик доколкото си спомням от Нисан, изцяло промемена спирачна система, окачване и доста екстри като климатик, ел стъкла и др.
От чайка. Ма нейния мотор е 5,5 литров. Почти като на понтиак транс ам от 82ра

ATR-42/72
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
DLVasilev написа:peshehodetz написа:Аз доколкото знам в онези години КГБ пък и ДС са имали някакви по специални Волги с V8 и автоматична скоростна кутия, от Чайка, ЗиМ или нещо подобно. Доста са вървяли за времето си. Иначе в youtube има една много барната с двигател V8 от Лексус и автоматик доколкото си спомням от Нисан, изцяло промемена спирачна система, окачване и доста екстри като климатик, ел стъкла и др.
Волга АМГ 55

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Don_Diego написа:c04 написа:Към кой край ходи? Ниш, Пирот?Don_Diego написа:Няма кой да ги бие на мръвки тия хора, може би само турската кухня е на кантар с тях![]()
Всичко е мега вкусно там! Пътя беше приказка: слънце, студ, никакъв трафик...красота
Днес бях в Босилеград с едни местни девойки
Е що не се обаждаш

пс: оная волга 1-вата от снимките на предната страница, ако я направят ще изглежда супер. Иначе Чайката мен ми хареса като я видях на живо, вътре с килима

Последна промяна c04 на 30 Дек 2019, 21:14, променена общо 1 път
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
И едни коньове бонус.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Pisobella написа:Е ви малко снег...
И едни коньове бонус.
Стига, че вече яд ме хваща. Къде е т`ва?
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Балкана 
Северозападнало

Северозападнало

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Pisobella написа:Е ви малко снег...
И едни коньове бонус.
Яко сняг е натрупал там

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Толкова сняг незнам от кога не съм виждал..

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Не е чак толкоз много. Ма на места е до колене 

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
DLVasilev написа:peshehodetz написа:Аз доколкото знам в онези години КГБ пък и ДС са имали някакви по специални Волги с V8 и автоматична скоростна кутия, от Чайка, ЗиМ или нещо подобно. Доста са вървяли за времето си. Иначе в youtube има една много барната с двигател V8 от Лексус и автоматик доколкото си спомням от Нисан, изцяло промемена спирачна система, окачване и доста екстри като климатик, ел стъкла и др.
Баш 5.5 от Чайка го има като заводска модификация на Волга. Хубавото е, че можеш вероятно да регистрираш такава през Технотест, ако сменяш мотор, след като си го е имало като заводска модификация. Даже е била с дискови спирачки отпред

Много ми беше странно като карах на дядото Волгата с 4те барабана и без серво - тоя голям шлеп докато спре

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Pisobella написа:Не е чак толкоз много. Ма на места е до колене
Снегоходките как са?