Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Re: Криптовалути

Мнение от TheDriver » 03 Мар 2023, 0:55

Принципно нищо не пречи да опитат нещо такова, но не съм сигурен, че ще се получи без общността да участва.

Бизнесът или клиентът не контролират през кои точки ще мине плащането. Алгоритъмът го определя. За да сработи тази регулация ще трябва общността да приеме тази промяна в процеса. Нещо което не виждам как ще стане.

Принципно е възможно бизнесите да работят само с "лицензирани" точки на първата стъпка и да изискват канали само с големите портфейли.
Тогава обаче се обезмисля цялото упражнение, защото се създава монопол.

Общо взето такава регулация е възможна само, ако променят процеса.
Дори да има само точки с лицензи, плащанията пак са анонимни, особено ако са през Тор и се ползва self hosted wallet.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 07 Мар 2023, 21:12

Днеска Джеромката в изказване пред сената или не знам там къде беше охлади ентусиазма в пазарите който цари напоследък. Като гледам предстоящото вдигане ще е 0.5.
Screenshot from 2023-03-07 19-49-13.png

Една интересна графика която ми попадна в туитър, доходите в щатите са със стабилен ръст, много над прогнозираното(то е черната линия). Интересното обаче е, че биткойна дропна и веднага върна на цената от преди изслушването, докато SNP500 и златото си кървят цял ден. :dunno:
IMG_2741.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Мар 2023, 9:13

Добро утро :paranoid:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Мар 2023, 9:21

Идеално утро е. Гледам въпреки спада под 20к никой в групите не търси тетер. Според мен повечето от ритейла изкупихме каквото имахме да купуваме и остана по-малката част за дадени моменти. Сега китовете спокойно могат да си изкупуват бавно пак докато всеки ще почне да трепери как цената отива към нови дъна към които тя...просто няма да иде вероятно. Има някакъв мизерен шанс да слезе, но нищо фрапиращо, основните позиции са направени и сега само остава да четем из нета как ще умира. Това добро утро да речем е ясен знак за такива неща. :mhihi: Очаквах повече танци от мечките тука де, разочаровате ме, явно трябва още да падне, че да се събудите хубаво от двумесечния сън.

Джеромката ей сега като излезе със сериозен тон(забравих на коя дата ще говори официално от името на феда)и обяви колко са зле нещата, това ще даде сили на много народ. :ok:

П.п: Кардано, Полигон и Полкадот странно ги оставиха да не паднат много. Двойно по-малко от БТЦ и Етер без да издребнявам за точност.
А иначе хората спокойно в тоя момент си манипулират пазара, вероятно имат 75% от целия БТЦ някакъв кръг от хора, 15% за раята и с едни 5% си разиграват целия цирк към момента, а липсващите проценти са на изгубените койни да речем. Съвсем примерни проценти де, никой не ги знае какви са, но според мен това правят. И яко с ботове разбира се. Защото всеки купува и тегли на флашки, цяла една година основно хора със силни убеждения от раята купуваме и реално грам не можем да влияем на нищо, а сме само свидетели. Ходъл и това е то.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Мар 2023, 9:57

Това добро утро беше, защото ми интересно и друг път е имало дропове и тнт, но в момента по групите каналите се опитват да създадат масова паника, интересно ми е защо, и преди са опитвали но сега е в пъти, защо точно сега си дават зор ?
332954695_1888635401536272_3561748602212595236_n.jpg

333018378_770124500928946_8286882652656892088_n.jpg
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Мар 2023, 11:29

Това е от осми март, ама кой да ти каже правителството на САЩ ли е пък точно? :mhihi: Тия пророци обикновено търсят абонати и лайкове. Но в случая сигурно става дума за онова със Силвъргейт, нали правителството им иззе койните и щеше да ги продава.
Аз си чакам, за миг съжалявах, че не съм продал 20% от количеството на 25 когато ме сърбеше и не съм купил обратно на 22(нямаше да чакам 20, признавам си)но реално това ще ме вкара в онзи термин "куче, което си гони опашката", а това е най-сигурния път към зануляване. Уви, няма как да знаем много неща. Сега ще гледам и ще посъбера лев за тетери, ако се появи голям дип може да вкарам нещо, ако не, пак ще вкарам в някакъв момент когато сметна за добре според вижданията ми тогава.
Ходъл и то друг шанс нямам.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Мар 2023, 11:21

USDC? Такова клатушкане не е имало от върха април 2021. До 0.87 слезе одеве. Това е графиката му от началото на 2020.

Имах там едни 2300 тетера, купих 2500 юсдс, ако не умре ще е добре. :ahah:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 11 Мар 2023, 12:48

Депегна щото Circle имаха 3.3 милиарда в Silicon Valley Bank която вчера сгъна цирка. Тая игра която играеш в USDC-тата ми идва твърде рискова :mhihi: За да спечелиш 200$ може да загубиш 2300, нещо риск/награда съотношението не ми се вижда яко :D Въпреки, че тоя път си мисля, че няма да стане като с луната и ust и ще се възстанови. Хубавото е, че пак ще има промоция на биткойна по тоя случай и аз си се възползвам. :bchug: Интересен уикенд ще е с яки движения според мен, и вече в понеделник като отворят банките ще стане ясно дали доминото е тръгнало и ще има още някоя банка или ще закрепят положението.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Мар 2023, 12:56

Ами рискова е, ама просто си мисля, че няма да умре точно сега, има бая пари там, а и да кажем, че сумата не ми изглежда голяма. Някак не го виждам като голям риск, а тия 200 долара са ей така, колкото да си начеша крастата. :mhihi:

Иначе промоция...всички взеха да чакат промоция, 16к или нови дъна, ама си мисля, че промоцията ще е това под 20к или около. А може и така да ми иска понеже няма да имам пари да заредя на промоция от 15-20к. :mhihi:
Виж ако иде на 10 веднага ще взема пари на заем. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Мар 2023, 14:52

Изображение
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Мар 2023, 15:03

То хубаво, ама мечката все ей така ще си гледа. :mhihi: Много лонг време и накрая за да е истинска мечка това става част от характера и.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Мар 2023, 22:55

За трети път гледам цяло добро утро крипто, че ми стана интересно за някакви неща извън крипто и то поред и Пламен нещо избочи, че му се струвам редовен и ме направил модератор. Смятайте колко нормално за спамър като мен. :ahah:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 11 Мар 2023, 23:15

Надушил те е, макситата имате особена аура, дето се познава и от километри :lol:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Мар 2023, 10:07

Абе аз не съм писал нищо за кон, ама айде, може да е надушил нещо. :mhihi: Аз спах снощи докато говори за usdc, ама карай.
Събуждам се тая сутрин и го гледам 0.98. Викам айде върна на долар. И то взе да пада. Отиде на 0.96 и...си навзех алтове. :mhihi: По равно от тия, които са ми харесвали винаги поради някакви причини, накрая и едни 150 останаха и ги набих в Шибата :ahah: да има там. Хубаво е чувството да имаш и нещо различно от БТЦ и Етер.
Сега вероятно ще кажете, че е грешка защото съм минал през трудното на usdc да се върне от 0.87 и ще иде до 1 долар, ама нищо, не искам да го мисля. Начесах си крастата там, извадих късмет с около 140-150 долара, кяра ми е Шибата реално, която може да умре, но да се въртят колелата както обичам да казвам. Поне вече се реших да вкарам нещо в интересните за мен съществуващи алтове. Догето е ясно защо го вземам, стар проект и няма да умре според мен скоро, плюс...мАск. :mhihi:

П.п: Няма да се занимавам да ги тегля даже на флашката. :mhihi: От ден първи имам някакво доверие в борсата ми. Не е под светлините на прожекторите, стабилна, стара и сериозна, няма някакви кофти слухове и...би трябвало да оцелее.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 13 Мар 2023, 7:54

https://twitter.com/cz_binance/status/1 ... 00674?s=20

Може и да има интересни движения тези дни... хубаво е, че си казва овреме, иначе щяха да са баси спекулациите с тия движения по адресите.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата