Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Регистраторът /човек, който снима тъпи клипчета с видеорегистратор Б.А/ е виновен по презумпция без необходимост от доказване, това няма нужда да го коментираме.
В случая аз си карам в ограничението и в лентата, така че реплики тип "правиш го само за лайковете" не вАжат
Не виждам как аз мога да бъде виновен, че някой глупак не може да прецени колко точно не му върви кочината
Ами ако нямаше къде да отбия?
В случая аз си карам в ограничението и в лентата, така че реплики тип "правиш го само за лайковете" не вАжат

Не виждам как аз мога да бъде виновен, че някой глупак не може да прецени колко точно не му върви кочината

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
dextuar написа:Регистраторът /човек, който снима тъпи клипчета с видеорегистратор Б.А/ е виновен по презумпция без необходимост от доказване, това няма нужда да го коментираме.
Той че е за бой е, ама кАжи честно дали и не натисна газта за да стане ситуация, че така ми се струва някак си

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Don_Diego написа:Помощ!![]()
Как се процедира с коли запушили улица? Става въпрос за улица без изход в центъра. Масово влизат коли и паркират в средата, с което запушват всички вече паркирали, един малък паркинг на жилищна сграда и паркинг на офис сграда. От градска мобилност казаха, че няма какво да направят - ако сложат скоби става по-лошо, а паяк не може да влезе и да вдига![]()
112 ли е решението? На какво основание ако е така? Приложенията за нарушители дали ще свършат работа?
Пробвайте с бондаж или букаке, действа безотказно.....

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Без думи, това е качването над тунела в Пловдив, идеален център, 22:00... Има капана фест и тия двамата които бяха приятелчета просто спряха така. 

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Класик 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Мисля да си купя скоро видеорегистратор - ако някой има препоръки, да драсне ЛС.
Вчера карам една колежка и на това кръстовище заставам за ляв завой, на крачето на Т образно кръстовище съм реално:
https://www.google.com/maps/@43.0794214 ... 312!8i6656
Докато се оглеждам да видя има ли някой, за да си завия, от лявата страна на улицата, към която се включвам, връхлетя някакъв мерцедес купе. Само видях как е навил волана надясно, гумите са завити, но колата не завива и се пързаля насочена към мен, натиснал е спирачките и виждам как ме удря. Задна и се измъкнах обратно от там, от където идвах, и веднага след като върнах назад, този с цлк-то се озова там, където секунди по-рано, бях се престроил за левия си завой.. Половината му кола си беше точно там ,където бях спрял, докато чаках.. За къде толкова бързаше, не разбрах
Вчера карам една колежка и на това кръстовище заставам за ляв завой, на крачето на Т образно кръстовище съм реално:
https://www.google.com/maps/@43.0794214 ... 312!8i6656
Докато се оглеждам да видя има ли някой, за да си завия, от лявата страна на улицата, към която се включвам, връхлетя някакъв мерцедес купе. Само видях как е навил волана надясно, гумите са завити, но колата не завива и се пързаля насочена към мен, натиснал е спирачките и виждам как ме удря. Задна и се измъкнах обратно от там, от където идвах, и веднага след като върнах назад, този с цлк-то се озова там, където секунди по-рано, бях се престроил за левия си завой.. Половината му кола си беше точно там ,където бях спрял, докато чаках.. За къде толкова бързаше, не разбрах

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Knoxville_ написа:Класик
Да не му ударят умрялата единичка

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ами за някои е важно. Има хора паркиранщи на големи паркинги далеч от входа на обекта където няма почти никой друг, без значение каква е колата. Умряла или не, въпрос на лични убеждения. Ако не си с кола чиито калници и врати не оправяш след леки удари от разни лумпени, все е неприятно. Тия снимки все ми напомнят за онзи с БМВ-то, който бе спрял тъкмо така, но бе пуснал две билетчета. Значи като платиш може, а така всеки го обявява за краен кретен и най-големия проблем в държавата. И не го оправдавам де, лично аз никога не съм спирал така, по-скоро ако ме вълнуват калниците на дадената кола спирам надалеч.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Не знам дали имате наблюдение, но последно време виждам адски много хора, които минават на червено.
Без да се бърза за някъде, просто минават.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Колеги, запомнете, че ръкава на околовръстния, който се налива в бул. България Е БЕЗ ПРЕДИМСТВО!!!
Не знам какъв по размер знак трябва да се сложи там, за да се зачита или трябва специално обяснение за това какво означава знак "Път без предимство".
Поста е и по-специално насочен към изтъпелника с черно БМВ СВ 9991 **, с подканяне да следи и спазва правилата за движение, а не са се газира като вдовица за курбан чорба, щото другия път няма да засече друго БМВ, а ще засече камион и ще го дириме под моста!
Поздрави,
Венко
Не знам какъв по размер знак трябва да се сложи там, за да се зачита или трябва специално обяснение за това какво означава знак "Път без предимство".
Поста е и по-специално насочен към изтъпелника с черно БМВ СВ 9991 **, с подканяне да следи и спазва правилата за движение, а не са се газира като вдовица за курбан чорба, щото другия път няма да засече друго БМВ, а ще засече камион и ще го дириме под моста!
Поздрави,
Венко
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
Kroki написа:Не знам дали имате наблюдение, но последно време виждам адски много хора, които минават на червено.![]()
Аз това забелязвам в последно време.
А освен това последните 2 седмици няколко пъти се натъквам на линейки, които карат в бус лентата за да изпреварат колите и като стигнат до кръстовището пускат светлини за да минат на червено. Ако стигнат до колона на светофара, обаче, се нареждат и си чакат с другите. Поне 3 пъти го видях това, а карам само уикендите.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Kroki написа:Не знам дали имате наблюдение, но последно време виждам адски много хора, които минават на червено.![]()
И аз и то редовно. Не говоря за след жълт сигнал и да не им се спира, ами напротив. Спират за няколко секунди, подават се, оглеждат се и газ между колите на червено

Особено от лентите само за ляв завой

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Аз пък в последно време виждам адски много "състезатели"..
То верно, че винаги като се затопли и всеки е като развързано магаре след дълъг престой в обора, ама си е направо лудница..
То верно, че винаги като се затопли и всеки е като развързано магаре след дълъг престой в обора, ама си е направо лудница..

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
madafaka_donkele написа:Knoxville_ написа:Класик
Да не му ударят умрялата единичка![]()
![]()
Вие като искате боядисвайте постоянно. Аз ако целия паркинг е зает и не мога да спра в някой далечен край, също спирам така.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Направо си ги дръжте в стъклени гаражи скъпоценните коли
Човек, ако не знае, ще каже, че всички дето спирате на място за две коли карате wraith с боя за 20 000 евра, а не масови кошове за 10-15-20к
Продължавайте да си спирате, както си знаете, после пускайте теми из форумите и фейса и се чудете що ми вдигнаха чистачката, що ми надраха колата с ключ, що ми нарязаха гумите и т.н.