Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Кличко-Пулев ДНЕС Нова тв. 23:45ч. RTL 23:45ч.
Добре е, че мисли напред и признава пред себе си, че още няма нужния опит...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Жалко за нашето момче, много желание има в него ама не става само с това за съжаление.
Като цяло мнението ми за тази боксова вечер:
Публика - уникална, НО българска....не е нормално да посрещаш световен шампион от цифра години с освиркване, не може да му освиркваш националния химн и при толкова много българи в залата на нашия химн трябваше да се тресе залата, а то пародия....
Кубрат - май прегоря, много желание, много дух, носи на бой много - щом се удържа на крака след такива удари от Кличко- шапка му свалям
Кличко - класа, шампиона си е шампион и показа защо. Мача мина както беше решил да мине Кличко
ПП: Сега гледам интервюто му: нагласена била победата, съдията го бил нокаутирал........
Като цяло мнението ми за тази боксова вечер:
Публика - уникална, НО българска....не е нормално да посрещаш световен шампион от цифра години с освиркване, не може да му освиркваш националния химн и при толкова много българи в залата на нашия химн трябваше да се тресе залата, а то пародия....
Кубрат - май прегоря, много желание, много дух, носи на бой много - щом се удържа на крака след такива удари от Кличко- шапка му свалям
Кличко - класа, шампиона си е шампион и показа защо. Мача мина както беше решил да мине Кличко
ПП: Сега гледам интервюто му: нагласена била победата, съдията го бил нокаутирал........

Nukem написа:Цяла седмица по медийте един патос и надъхват хората който не са тренирали, нито гледат бокс, че нашия ще направи нещо. А за коментатора нямам думи, първо че не беше боксов коментатор и нищо не разбираше от бокс и после национализма и типичната булгарска демагогия и представяне на нещата ми дойдоха в повече.
+1
Кличко поздрави Пулев за добрата и смела игра, нашите го освиркват, дива нация сме и тва е.. журналиста дразнеше много.
b.bonev написа:Много яки копелета са тия руснаци, укр., майка им дей.........
Аз ви казах че украинците и руснаците не са за ебаване

Don_Diego написа:
И мафиа и мафиа

Последна промяна acer на 16 Ное 2014, 1:56, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Обаче продължаваме да даваме съвети, какво е трябвало да се направи...
Срещу ТОЗИ няма какво да се направи, факт! Дори и за неразбиращите е очевидно, че сме далеч от истината.
Поне изяде няколко тупаници
Срещу ТОЗИ няма какво да се направи, факт! Дори и за неразбиращите е очевидно, че сме далеч от истината.
Поне изяде няколко тупаници

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Че избърза с този мач така е! Но самия факт, че стигна до него е показателен . Би се мъжката но просто Кличко все още е голям залък за него към момента. Искрено се надявам, да не се откаже ами да тренира упорито и отново да опита и да победи!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
1 Много прибърза...
2 Не му достигна опит и психика,но това е положението.
3 По-добре отколкото да се миши 12 рунда и да падне по точки.
ПС Сега си проличавате малките мишлета и хейтърчета
Кефете се,само това ще ви остане.
2 Не му достигна опит и психика,но това е положението.
3 По-добре отколкото да се миши 12 рунда и да падне по точки.
ПС Сега си проличавате малките мишлета и хейтърчета

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Мачът свърши в петия рунд, само защото Кличко не реши да го приключи в първия.
Разликата в класите е огромна.
Повече тренировки, по-силни съперници, по-малко приказки и може някой ден да има шанс да стане световен шампион.
Ще е хубаво и ние като хора да се научим да уважаваме другите - и за освиркванията от публиката по време на химна и на интервюто на Кличко след мача говоря и за жалкия коментатор, който отказва да признае, че нашия е слаб за това ниво.
Повече тренировки, по-силни съперници, по-малко приказки и може някой ден да има шанс да стане световен шампион.
Ще е хубаво и ние като хора да се научим да уважаваме другите - и за освиркванията от публиката по време на химна и на интервюто на Кличко след мача говоря и за жалкия коментатор, който отказва да признае, че нашия е слаб за това ниво.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Пичове, нашето момче опита и ако той беше успял да вкара толкова чист удар не се знаеше! А и това, че искахме Кобрата да победи не означава, че не знаехме срещу кой излиза.
Няма смисъл от злоба в тази тема, независимо че това е основната храна за дребните души...
Няма смисъл от злоба в тази тема, независимо че това е основната храна за дребните души...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Този мач беше ясно как ще свърши още в първия рунд. Моите надежди умряха като видях как Кличко го свали още тогава. Трябваше някакво чудо да стане, примерно Киличко да счупи крак.
Тези хора отишли там да освиркват Килчко ме е срам да кажа, че са Българи. Целият свят ни видя Ганьовщината. Никакъв Шенген, в кенефа ни е мястото. Каквито и простотии да направиха с тези ръкавици, никой шампион не заслужава такова освиркване. По време на мача да си викат, ама те срама нямат да освиркват през цялото време. Публиката постъпи като представители на малцинствата.

Тези хора отишли там да освиркват Килчко ме е срам да кажа, че са Българи. Целият свят ни видя Ганьовщината. Никакъв Шенген, в кенефа ни е мястото. Каквито и простотии да направиха с тези ръкавици, никой шампион не заслужава такова освиркване. По време на мача да си викат, ама те срама нямат да освиркват през цялото време. Публиката постъпи като представители на малцинствата.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Само аз ли видях на поне два пъти, че Кличко беше на косъм от нокдаун? Определено Кубрат имаше своите шансове, но ги изпусна.

AGD написа:Мачът свърши в петия рунд, само защото Кличко не реши да го приключи в първия.
+1 няма какво повече да се добави. Не може да те бият като мече в дирек, а после да обясняваш мафия било и затова паднал. Отиди, стисни му ръката на шампиона и това е. Още в 10-тата секунда свърши мача.
Важното е, че нашият може да ги бие всичките в Студентски град.
Нищо, Путин ще ги оправи!

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
In_Memoriam написа:Само аз ли видях на поне два пъти, че Кличко беше на косъм от нокдаун? Определено Кубрат имаше своите шансове, но ги изпусна.

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Nukem написа:In_Memoriam написа:Само аз ли видях на поне два пъти, че Кличко беше на косъм от нокдаун? Определено Кубрат имаше своите шансове, но ги изпусна.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
In_Memoriam написа:Само аз ли видях на поне два пъти, че Кличко беше на косъм от нокдаун? Определено Кубрат имаше своите шансове, но ги изпусна.
Явно само ти. Това, че Кубрат успя да удари няколко пъти Кличко, не значи, че оня щеше да падне. Той дори не се олуля, а нашия беше като наклонената кула в Пиза почти през цялото време.
Всъщност аз се радвам, че мача не свърши още в първия рунд когато ако Кличко беше тръгнал да го бие след като нашия се изправи...сещате се. Просто Кличко е с огромен опит и си знаеше, че просто ще си чака нещата да се наредят и няма за къде да бърза.
И на мен ми се искаше много да падне Кличко и се тръшках тука, но реалността бе друга.
In God we trust, all others we track.

Имаше на мнооооого пъти ! Просто не ги използва, беше много пасивен.