Море в Гърция 2020

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: Море в Гърция 2020

Мнение от mr_petroff » 15 Юли 2020, 15:12

Моджо написа:И моята върви към отлагане....да им го....

Аз пък пренасочвам само ...В БГще е ,ама още не знам на къде...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 16 Юли 2020, 8:03

Не ходете за тестове в Рамус - изкраха ме болен. Отидохме с жената и детето - техните отрицателни, моя положителен. По сто кинта на всеки. Явно им е казано да пускат положителни, че иначе конспирацията няма да върви. Са трябва някъде другаде да си правя светкавичен тест, че ша проваля уикенда.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Потребител
Аватар

Мнение от mart1nn » 16 Юли 2020, 8:42

Мордехай написа:Не ходете за тестове в Рамус - изкраха ме болен. Отидохме с жената и детето - техните отрицателни, моя положителен. По сто кинта на всеки. Явно им е казано да пускат положителни, че иначе конспирацията няма да върви. Са трябва някъде другаде да си правя светкавичен тест, че ша проваля уикенда.

И според теб световната конспирация работи срещу твоя уикенд в Гърция? Явно не е възможно да си носител на вируса?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Юли 2020, 8:45

Те дават фалшиво отрицателен по принцип. Пиши после какво е станало.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 16 Юли 2020, 8:47

Мордехай написа:Не ходете за тестове в Рамус - изкраха ме болен. Отидохме с жената и детето - техните отрицателни, моя положителен. По сто кинта на всеки. Явно им е казано да пускат положителни, че иначе конспирацията няма да върви. Са трябва някъде другаде да си правя светкавичен тест, че ша проваля уикенда.
Абе може и само ти да си положителен. Един познат така като теб - той положителен (при два теста) жена му и детето отрицателни,та сега е под карантина

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Юли 2020, 9:04

Хора, в момента това, което се разиграва е пълен цирк. Последните дни такива случаи видях на безхаберие от страна на ръзъйи и всички по веригата, че направо е жалко :mhihi: А преди това ни бяха затворили като престъпници :kuku:

P.S. Тая пасмина, дето ни управлява, няма ли да се измете най-накрая :banghead:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Юли 2020, 11:03

mart1nn написа:

И според теб световната конспирация работи срещу твоя уикенд в Гърция? Явно не е възможно да си носител на вируса?

ПЦР уж е на 70% верен, но май ще се окаже на 70% Грешен. Дано при "Мордехай" е станала поредната грешка.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 16 Юли 2020, 11:19

Колега, според мен съвсем скоро ще те намерят от РЗИ за втори тест и ако излезе и той положителен.... карантина.

Аз края на август началото на септември мислех да отскоча до Гърция без резервация, но само ако махнат тестовете. Не е въпросът в парите, колкото в карантината.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 16 Юли 2020, 12:34

Сутринта си направих нов тест в Токуда, ше видим кво ша покаже. Никой нищо не ме е търсил, на Рамус телефоните не отговарят.
mart1nn написа:

Пич по принцип на заядливци като тебе не отговарям, но смятам точно че съм жертва на тази конспирация и не смятам че съм носител на вирус. Миналата седмица пет човека обиколихме половин Европа и ядохме като индианци от едни чинии и никой не е болен, а няма и симптоми, всичките бяхме яки мъжаги, някои в понапреднала бременност. Вече пет теста имам за последния месец и все отрицателни. Е, може пък утре да вдигна температура и да пукна, ама някак не ми се верва. С последни сили ще пиша, ако не - ще пробвам да пратя нишан от отвъдното.
Пп. Боли ме петата на крака, даи пък не е коронавирус.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 16 Юли 2020, 22:12

Преди малко се върнах от Гръцко, хората са на 20% цените са си същите, в добрите заведения пак е пълно, за мен по добре да няма хора, че голяма гъчканица в пристанищата.
Границата в посока Гърция се минава бързо 10-15 мин, на влизане в БГ даже не спряхме.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 17 Юли 2020, 13:19

zAcK написа:Хора, в момента това, което се разиграва е пълен цирк. Последните дни такива случаи видях на безхаберие от страна на ръзъйи и всички по веригата, че направо е жалко :mhihi: А преди това ни бяха затворили като престъпници :kuku:

P.S. Тая пасмина, дето ни управлява, няма ли да се измете най-накрая :banghead:

Викаш, като го няма Бойко и РЗИ-тата ще почнат да работят :mhihi: :mhihi: Това за безхаберието си е само до хората работещи там, а и не само там. Цялата държавна администрация работи така от поне 60 години.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 19' G31 540i

Мнение от HDI » 17 Юли 2020, 16:31

Аз се завърнах от Скиатос преди 3 дни. Бях предвидил доста по-надалеч със самолет да летя (Крит), но се отказах от полета. На отиване на 6ти Юли чакахме Час и 20 минути на границата (опашката беше 5-6 км и тъкмо тогава по новините казваха, че се чака 5 часа...), тестваха ни за ковид (тогава все още за тяхна сметка). В Гърция в момента е рай - дори на места, които са били претъпкани по това време на годината сега няма хора. Цените по заведенията не бих казал, че са паднали. Половината заведения и хотели не работят за сезона, но в хубавите такива си е пълно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 19 Юли 2020, 13:06

На Тасос сме от вчера.

С две малки деца е рай.

Тишина, спокойствие, хубава храна, хубави плажове, хубаво узо

Почти празни таверни и плажове.

В комплекса от 8 къщи сме само ние и някакви румънци в другия край

Бай Костакис, собственика на комплекса, сутрин носи пресни риби и калмари за печене (и пари не иска :shock: )

Май му е хоби да излиза вечер с лодката да лови и после носи на сутринта

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 19 Юли 2020, 15:04

carmanf1 написа:На Тасос сме от вчера.

С две малки деца е рай.

Тишина, спокойствие, хубава храна, хубави плажове, хубаво узо

Почти празни таверни и плажове.

В комплекса от 8 къщи сме само ние и някакви румънци в другия край

Бай Костакис, собственика на комплекса, сутрин носи пресни риби и калмари за печене (и пари не иска :shock: )

Май му е хоби да излиза вечер с лодката да лови и после носи на сутринта

Носи без пари за да идете пак ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 19 Юли 2020, 16:28

Няма лошо. Пак ще отидат.Ама така се прави бизнес бе деа.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата