СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: Новогодишна спам тема MY2023
немо написа:BMW_POWER написа:Тръгнеш ли да сменяш тройка кабрио с петица комби, отекъл си
Той не сменя, а допълва
Наденат ли му халката, в следващите 20-25 години кабриото ще го гледа през крив макарон. Аз се бях вгледал миналата година в едно Е30 325 кабрио, ама парите отидоха в моргиджа.
Кофти

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
BMW_POWER написа:Наденат ли му халката, в следващите 20-25 години кабриото ще го гледа през крив макарон. Аз се бях вгледал миналата година в едно Е30 325 кабрио, ама парите отидоха в моргиджа.
Aaaa, не е сигурно...познавам един, който когато се гаджьоса за сегашната си жена имаше 1 брой Е30, сега семейно имат 5 броя

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
немо написа:BMW_POWER написа:Наденат ли му халката, в следващите 20-25 години кабриото ще го гледа през крив макарон. Аз се бях вгледал миналата година в едно Е30 325 кабрио, ама парите отидоха в моргиджа.
Aaaa, не е сигурно...познавам един, който когато се гаджьоса за сегашната си жена имаше 1 брой Е30, сега семейно имат 5 броя
Toва звучи многозначително

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
slatanic написа:Нормалните семейства и бус имат и баничарка...така за обем и разкош...
И 40 тона лодка и влекач 500коня за зор заман....
И един кемпер на базата на Актрос минимум

- немо
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Toва звучи многозначително
Кое звучи многозначително ? Имаш гадже, което после ти става жена (официално) ? Така ясно ли е ?
Човешките ресурси на моята компания изплискаха маслото окончателно. Току що ми бе сведено, че от 1ви януари 2023 всеки служител може да взима колкото иска ваканция- няма ограничения. Интересно …. 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
It’s a trap
Всеки пак ще ползва колкото до сега и няма да се акумулира една голяма сума, като лайъбилити на тефтерите. Сърби ме да го направя, но си в орязване на бенефити, пакетирано, като нещо екстра. Много е модерно.

Всеки пак ще ползва колкото до сега и няма да се акумулира една голяма сума, като лайъбилити на тефтерите. Сърби ме да го направя, но си в орязване на бенефити, пакетирано, като нещо екстра. Много е модерно.
немо написа:BMW_POWER написа:Toва звучи многозначително
Кое звучи многозначително ? Имаш гадже, което после ти става жена (официално) ? Така ясно ли е ?
Да де, ама между "жена ми" и "сегашната ми жена" ...

- немо
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:немо написа:BMW_POWER написа:Toва звучи многозначително
Да де, ама между "жена ми" и "сегашната ми жена" ...Второто е малко като временно явление
Това не разбрах що го написа, но да приемем,че аз съм тъпият

немо написа:BMW_POWER написа:немо написа:BMW_POWER написа:Toва звучи многозначително
Да де, ама между "жена ми" и "сегашната ми жена" ...Второто е малко като временно явление
Това не разбрах що го написа, но да приемем,че аз съм тъпият
Чувство за хумор с лека нотка на заяждане

Как ще реагира твоята, ако ви видя и те питам:
"Това сегашната ти жена ли е?"
Жените са ненормални и са оперирани от всичко нестандартно. Имам колега (хаитянин), дето е женен четири пъти и има девет деца. Та веднъж го засичам с неговата в центъра. Спирам до него, казваме си "Здрасти" и аз с целия си акъл го питам:
"Кога ще те видя два пъти с една и съща жена?"
Леле, оная се обърна към мен и така ме изгледа, че ......
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
BMW_POWER написа:Kroki написа:И аз с това се оправдавам като ме питат. Ама 2023 мисля да действам
Тръгнеш ли да сменяш тройка кабрио с петица комби, отекъл си
А аз пък наопъки , сигурно 15 години се каня да взема нещо я Z4 , я 6-та серия ,я някоя М-ка -е така нещо за гъдел .Ама семейният живот е път с приоритети. Апартамент , къща , материални бла-бла , образование на децата ,практични и функционални коли и т.н. Обаче тази година май ще е моята година

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Аз такава автомобилна трилема не мога да реша адекватно.
С кабриото не искам да се разделя при никакви обстоятелства, влязло ми е дълбоко под кожата.
В ролята на 5-ца комби е сув, който събира супер много багаж, комфортен е и дава относителна сигурност.
Но най- приятно ми е в града да се придвижвам с хот хеч ръчка- пъргав, гори малко, евтин за поддръжка, може да събере пералня, хладилник и т.н.
От човек, обожаващ компактните седани, вече не искам да чувам за такова нещо. Ако трябва да взема прагматично решение коя кола да оставя, май хеч е смисленото решение. Комбитата са грозни, кво да направя
Единствено ми харесват тези с shooting brake дизайн, но пък заради скосения покрив полезно пространство йок. 
С кабриото не искам да се разделя при никакви обстоятелства, влязло ми е дълбоко под кожата.
В ролята на 5-ца комби е сув, който събира супер много багаж, комфортен е и дава относителна сигурност.
Но най- приятно ми е в града да се придвижвам с хот хеч ръчка- пъргав, гори малко, евтин за поддръжка, може да събере пералня, хладилник и т.н.
От човек, обожаващ компактните седани, вече не искам да чувам за такова нещо. Ако трябва да взема прагматично решение коя кола да оставя, май хеч е смисленото решение. Комбитата са грозни, кво да направя

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Имаш ли семейство най-удобно е комби.
Винаги има нещо за превоз. Я шкафове, я колело, я буркани
Пробвал съм и седан, хечбек, СУВ... комбито е най-добре, според мен.
А комби на газ е класика
Винаги има нещо за превоз. Я шкафове, я колело, я буркани

Пробвал съм и седан, хечбек, СУВ... комбито е най-добре, според мен.
А комби на газ е класика

Мдааа....тая година w203 комби догодина w211 E550 комби.
Обем да има...

Обем да има...