Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Едно време през соца в кварталните магазини висяха едни табла със снимки на джебчии и разни антиобществени елементи . Един вид представляващи позор за обществото индивиди , може би в случая ства въпрос за удачна соц идея превъплатена в електронен формат 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Knoxville_ написа:vixx написа:madafaka_donkele написа:Knoxville_ написа:Класик
Да не му ударят умрялата единичка![]()
![]()
Вие като искате боядисвайте постоянно. Аз ако целия паркинг е зает и не мога да спра в някой далечен край, също спирам така.
И ако някой път те запуша, не забравяй да пишеш във форумите
Не знам какво ми се нервирате толкова. Дали ми струва 1000 или 10000, или 100000 колата си е моя работа и когато някой от вас се наеме да си губи времето по сервизи и затрахователи с мойта кола, тогава може и да ви чуя. Причината да спирам така не е за да дразня, а както казах защото ми омръзна всяка втора кифла и майка й, и детето й, да си тряскат вратата в моята и дори да не разбират, че са го направили. Като искаш запушвай, дери, каквото искаш прави, но в редките случаи, в които място няма далеч от другите, спирам така. Мисля, че за пет години се е случило два или три пъти.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Преди малко из Младост горд баща и шофьор на 20год дръгел Мерцедес беше оставил едното 5-6 годишно дете да се вози право до него, а другото му дете на идентична възраст беше в него и държеше волана. Всички бяха много щастливи.
Много ми е интересно, ако някой го удари малар и с 40 какво ще стане с тях.
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
alekangg написа:Преди малко из Младост горд баща и шофьор на 20год дръгел Мерцедес беше оставил едното 5-6 годишно дете да се вози право до него, а другото му дете на идентична възраст беше в него и държеше волана. Всички бяха много щастливи.
Редовна гледка за съжаление. Смятай тези хора нехаят за живота на децата си, нещо, което би трябвало да е естествено и първосигнално, какво остава за нещо друго
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
alekangg написа:Много ми е интересно, ако някой го удари малар и с 40 какво ще стане с тях.
Обществото ще се отърве от 1 настоящ и 2 бъдещи дебила, това ще стане.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Спира го катаджията, взима му колата (на наказателен паркинг), джаска му една глоба 5к и ги праща с такси да си ходят тримата да видиш ще кара ли повече така...
С малоумни индивиди трябват КРАЙНИ МЕРКИ!!! Очевидно е, че възпитание и морал ЛИПСВАТ, но те се придобиват!
С малоумни индивиди трябват КРАЙНИ МЕРКИ!!! Очевидно е, че възпитание и морал ЛИПСВАТ, но те се придобиват!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
vicho написа:, но те се придобиват!
с бой или с много бой

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- barbaron
- Потребител
-
- Кара: E70 , E83
- Мечтае да кара: E34 M5
- Детайли за колата: E70 xDrive 30d, E83 3.0d
vixx написа:Knoxville_ написа:vixx написа:madafaka_donkele написа:Knoxville_ написа:Класик
Да не му ударят умрялата единичка![]()
![]()
Вие като искате боядисвайте постоянно. Аз ако целия паркинг е зает и не мога да спра в някой далечен край, също спирам така.
И ако някой път те запуша, не забравяй да пишеш във форумите
Не знам какво ми се нервирате толкова. Дали ми струва 1000 или 10000, или 100000 колата си е моя работа и когато някой от вас се наеме да си губи времето по сервизи и затрахователи с мойта кола, тогава може и да ви чуя. Причината да спирам така не е за да дразня, а както казах защото ми омръзна всяка втора кифла и майка й, и детето й, да си тряскат вратата в моята и дори да не разбират, че са го направили. Като искаш запушвай, дери, каквото искаш прави, но в редките случаи, в които място няма далеч от другите, спирам така. Мисля, че за пет години се е случило два или три пъти.
Спирайки по тоя бастунски начин имаш по-голям шанс някой да ти тегли един ключ от край до край, от колкото кифла да те удари с нейната врата.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Леко прекалена ми се струва реакцията ви, едва ли случката е била по улиците, по скоро на някой паркинг.
Ако е по улиците да за наказание си е отвсякъде, като не цени себе си, то поне децата си да пази.
Ако е било на паркинг човека не заслужава всичката храна дето отнесе......
Аз също не рабирам как хората си позволяват да си возят децата без столчета и колани....
Моите ги връзвам винаги, колкото и да мрънкат, нон стоп обяснявам, че е за безопасност, те естествено от своя страна следят аз дали си слагам колана и дори докато маневрирам пред вкъщи винаги ми напомнят, че без колан е опасно
Ако е по улиците да за наказание си е отвсякъде, като не цени себе си, то поне децата си да пази.
Аз също не рабирам как хората си позволяват да си возят децата без столчета и колани....
Моите ги връзвам винаги, колкото и да мрънкат, нон стоп обяснявам, че е за безопасност, те естествено от своя страна следят аз дали си слагам колана и дори докато маневрирам пред вкъщи винаги ми напомнят, че без колан е опасно

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
поне 80% от хората, които превозват собствените си деца НЕ вземат мерки за безопастност...
Ганьо не спазва правила!!! Те са за балъците!
Ганьо не спазва правила!!! Те са за балъците!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
vld написа:Леко прекалена ми се струва реакцията ви, едва ли случката е била по улиците, по скоро на някой паркинг.
Ако беше на паркинг щях да кажа. Беше по улиците, като се включи към Анна Ахматова, която си е натоварена сутрин.
vicho написа:Спира го катаджията, взима му колата (на наказателен паркинг), джаска му една глоба 5к и ги праща с такси да си ходят тримата да видиш ще кара ли повече така...
Етва е! Само така Ганя ще се научи на правила!

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Като се ушие пак ще реват "ма те автомобилистите виновни...пази моториста..." к*ра ми янко

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Говорите за децата, които се возят прави отпред, честа гледка е едното да е право отпред, а другото право МЕЖДУ двете седалки като реално стои уж отзад.
Моите лично за начуени като се качат да слагат коланите. Не, че през годините не са предавали чалъми, особено когато жена ми ги вози(тоест в 90%-та от времето
)но и тя ги кара да се закопчават ако се правят на дяволи и са забравили. Научени са, че трябва и им е обяснено, а малката специално от две годишна претендира сама да се закопчава, особено като гледаше батко си все закопчан.
Работата е там, че всеки подценява това(всеки допускащ го)с извинението, че е з амалко в колата и кара бавно, ще спре и т.н.
Глобата и сега не е малка колеги, ако е без кошница или седалка мисля беше 400 лв.
Не вярвам много хора да има, на които им е все тя дали ще ги глобят. Работата е там, че глобата дори според мен е прекалено висока и полицаите се притесняват да я пишат заради голямата сума и наглед невинното нарушение. Ако беше 100 лв. щях ада ги шарят повече, дори и 50 да беше защото при мен като се качат хора и си слагат колана почти винаги казват "нянам излишни 50 лв." или на жена си която се качва отпред казват същото. Тоест и 50 лв. плашат, но защото се налагат, а при кошниците аз глобен досега не познавам, НИТО ЕДИН! Сигурно има и такива, но аз лично не познавам, вие познавате ли?
Моите лично за начуени като се качат да слагат коланите. Не, че през годините не са предавали чалъми, особено когато жена ми ги вози(тоест в 90%-та от времето

Работата е там, че всеки подценява това(всеки допускащ го)с извинението, че е з амалко в колата и кара бавно, ще спре и т.н.
Глобата и сега не е малка колеги, ако е без кошница или седалка мисля беше 400 лв.
Не вярвам много хора да има, на които им е все тя дали ще ги глобят. Работата е там, че глобата дори според мен е прекалено висока и полицаите се притесняват да я пишат заради голямата сума и наглед невинното нарушение. Ако беше 100 лв. щях ада ги шарят повече, дори и 50 да беше защото при мен като се качат хора и си слагат колана почти винаги казват "нянам излишни 50 лв." или на жена си която се качва отпред казват същото. Тоест и 50 лв. плашат, но защото се налагат, а при кошниците аз глобен досега не познавам, НИТО ЕДИН! Сигурно има и такива, но аз лично не познавам, вие познавате ли?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.