Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от b00st » 07 Юни 2018, 11:29

Ти ли ще му кажеш къде ще спира? "Мога - правя го" - така се разсъждава.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Bogat-Beden » 07 Юни 2018, 16:02

Дано тия летящите със 160+ да прочетат и тук и да осмислят малко, доколкото им е възможно ;)
(Особено тия дето си ги мерят, щото явно не им достига ..)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Юни 2018, 20:09

Кога ще се научат тия хора да се включват правилно на това Цариградско шосе? :banghead:
Един днес се опита право в средна лента да се включи на включването при Шел посока Пловдив. Едвам спрях да не го отнеса, после започна с пръстите, а като го настигнах се заключи в колата :mhihi:
Обясни ми, че бил пуснал мигач и съм бил едва ли не длъжен да го пусна :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 07 Юни 2018, 20:19

Don_Diego написа:Кога ще се научат тия хора да се включват правилно на това Цариградско шосе? :banghead:
Един днес се опита право в средна лента да се включи на включването при Шел посока Пловдив. Едвам спрях да не го отнеса, после започна с пръстите, а като го настигнах се заключи в колата :mhihi:
На светофара ли го сгащи или го отби? :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 07 Юни 2018, 20:31

Сутринта някакъв олигофрен с вектра се беше ушил на младост до пътеките, вследствие на което задръстването почваше още от хит-а.

Вечерта по черни връх, почти сме стигнали околомръсното, някакъв олигофрен псевдо батка с ново 318 душегуб чакали за забранен обратен. Видя ме 100000%, че му гледам дебилната физиономия и въпреки, че бяхме доволно засилили и пак повтярям си ни видя реши, че точно пред нас ще си направи умрелия обратен. Съответно ние спирачки и клаксон. Вдясно на нас също спирачки и клаксон. Травестита с БМВ-то опитва някакви куци маневри и настъпва, ама умрялата 318-ка не ще да тръгва, системите 100% се включиха, щото колелата превъртаха много изкуствено и странно. Изравняваме се в задръстването и му свирим, ръкомахаме да свали джама, ама джендъра се прави на разсеян и си играе с радиото и се прави, че уж търси нещо :censored: :banghead: :ranting:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Юни 2018, 20:38

dextuar написа:
Don_Diego написа:Кога ще се научат тия хора да се включват правилно на това Цариградско шосе? :banghead:
На светофара ли го сгащи или го отби? :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Директно на пътя го спрях :mhihi:
Първоначално само го освирих доволно и се бях престроил вече да слизам от Цариградско, но като видях пръстите и си промених мнението, пък и винаги е готино да видиш как някой от голям мъж става мишле :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1999 BMW 320D

Мнение от b_velev » 07 Юни 2018, 20:51

Аз на Цариградско най се дразня на тези, които карат в бус лентата и си мислят, че са с предимство колите, които се опитват да се включат или излязат от него (на местата, където бус лентата свършва). Обикновено при такава маневра освен мигач използвам и клаксон. И пак някои ме гледат тъпо и учудено все едно аз съм наглия.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Потребител
Аватар
Кара: E70 , E83
Мечтае да кара: E34 M5
Детайли за колата: E70 xDrive 30d, E83 3.0d

Мнение от barbaron » 07 Юни 2018, 21:03

Много ме дразнят от Гешов като се наредят в лентата за на дясно към България и чакат за на право. По някой път по 5-6 коли. Минавам на клаксон и псувни всеки път, а те гледат като телета. :censored:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 08 Юни 2018, 9:45

barbaron написа:Много ме дразнят от Гешов като се наредят в лентата за на дясно към България и чакат за на право. По някой път по 5-6 коли. Минавам на клаксон и псувни всеки път, а те гледат като телета. :censored:

Последния път бях за надясно към България от външната лента за надясно - заобикаляха ме и си продължаваха за направо, от всички коли видими пред и зад мен само аз бях с мигач и намерение да завия, зачудих се дали не са намалили от две на една лентите за надясно без да съм разбрал.. Отделно пък тия за направо така бомбят и задръстват кръстовището продължавайки от грешната лента, че много пъти, аз от лента за направо, съм увисвал за следващото зелено, ако ги нямаше съм щял да мина при всички случаи, както и 5-6 коли зад мен минимум.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Юни 2018, 11:27

чат пат бомбещите биват избомбени от куките, които редовно стоят на такива места... ама глобите са ни малки... джасни му 500 кинта и му вземи книжката и талона на място да ходи да си ги прибира от КАТ да видиш ще завие ли пак така...

ТОЯГА ТРЯБВА!!! От дума не разбираме!!! (включая и себе си) :banghead:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Юни 2018, 15:53

barbaron написа:Много ме дразнят от Гешов като се наредят в лентата за на дясно към България и чакат за на право. По някой път по 5-6 коли. Минавам на клаксон и псувни всеки път, а те гледат като телета. :censored:

Много интересно, като са пълни лентите до овча купел, а ти излизаш от пряката по която сега въртят тролеите, какво би направил?
Дали не би отишъл най отпред за да се изнесеш и да не пречиш на завиващите на дясно, или би се изпльоскал насредата да чакаш някой да благоволи да те пусне?
Аз пък такива ги псувам, че не се сещат как най мазно да станат нещата, без да пречат на никой.
Щото аз редовно се опитвам да завия на дясно по българия и все се намират един двама да се увъртят и да запънат движението....
Щото са толерантни и праволинейни разбираш ли :kuku:
Докато "бавни" полицаи регулират такива възлови кръстовища това ще е положението.
Крайно време е софийска община да инвестира в система за контрол на трафика.
Хем ще намалеят задръстванията хем няма да има такива ситуации на висене по половин час, защото минава премиера например ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 08 Юни 2018, 16:50

Адаш, то нали инвестираха, само да не казвам какво ми контролират с нея... :lol:
Иначе отдавна вече не ми пука.. Който бърза, бърза, който не - си чака..
Е така вчера си изчаках 3 светофара за ляв по Гешов от България, включително и автобуса предреди всички и спря колоната.. Ама какво от туй, да няма да се гръмна я или да се бием там. Не бързам - чакам, бързам - минавам отпред и пререждам, това е.
Който бърза си поема риска от акт или друг да го набие, изнервен индивид.
Иначе съм съгласен с теб, за тези, които излизат от преки и не могат да се включат - така се прави, но пред полицията, ако е там - не минава. Но пък аз правя ли го и видя полицай - продължавам в другата посока. Няма драми...
Айде приятен уикенд :bchug:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 08 Юни 2018, 20:02

DriftoMania написа:

Последния път бях за надясно към България от външната лента за надясно - заобикаляха ме и си продължаваха за направо, от всички коли видими пред и зад мен само аз бях с мигач и намерение да завия, зачудих се дали не са намалили от две на една лентите за надясно без да съм разбрал.. Отделно пък тия за направо така бомбят и задръстват кръстовището продължавайки от грешната лента, че много пъти, аз от лента за направо, съм увисвал за следващото зелено, ако ги нямаше съм щял да мина при всички случаи, както и 5-6 коли зад мен минимум.

Не е лошо и ти да се позагледаш от коя лента се прави десен завой там ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 08 Юни 2018, 22:59

Мдаа, като ме светна преди време че има знак, специално отидох да го видя и вече си се редя в правилната лента. :mhihi:
Друг е въпросът че при настоящата организация на градския там този знак е напълно излишен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 09 Юни 2018, 5:59

Някой забелязал ли е последно време, че има олигофрени, които спират на средата на пътя, за да снимат природата? За 2 седмици 3 пъти виждам такова чудо по пътя Самоков София и 1 път на пътя Самоков Дупница в този случай дори спрях да попитам хората дали нямат нужда от помощ (бяха на 100м след изкачване и имаше сериозна опасност да не ги видиш) получих отговор няма проблем ние само си снимаме. Мъж и жена на около 35 години теглих им една много дълга псувня, най-вече защото 300м напред има отбивка...

Изпратено от моят G3311 с помощта на Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата