Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от DriftoMania » 09 Юни 2018, 9:36

(bubsa) написа:Не е лошо и ти да се позагледаш от коя лента се прави десен завой там ;)

От двете? Като по-дясната е за градския? В предния ми коментар малко съм объркал понятието външна, имах предвид лявата за надясно, тая, по-която си продължават мнозинството напред..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 09 Юни 2018, 13:14

На тангентата...Стоя повече от 2ч.Изображение

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 09 Юни 2018, 13:34

:censored: :banghead: :banghead: :banghead:
Това е подсъдно бе, дееееба и кретенията ..
Ни триъгълник е на правилното разстояние (предполагам и на това не ги учат вече), нито виждам от тия светлоотразителните жилетки ..
И едно че ако я тресне нЕкой ше умре на 7-8 парчета ...
Деееба и кретените ..
Никога не съм разбирал кретени и подобни идиоти (без извинение) който като стане нещо там си и остават ... И то е винаги в най-кривата лента, създвайки най-много опасност .. .Редовно на Околовръста са се лупнали щото некой блее някъде, в другата посока некой "Чакай да снимам за новините", и го ударят и него, счупат мигача и край - колата е за репатрак и не мое да откине и мм настрани ..
Редовно заради някой такъв около Диана или Симеоновско, задръстването е чак до Бояна ... Една кола сприра криво, всичкото движение умира !
Направо се чудя как тия хора живеят с толкова малко мозък и разсъдък .. :bang: :censored: :banghead:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 09 Юни 2018, 16:45

От снимката не си личи,но ОВЦАТА държеше бебе в ръцете си докато си седеше в багажника в лявата лента :censored:

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 09 Юни 2018, 16:51

(bubsa) написа:От снимката не си личи,но ОВЦАТА държеше бебе в ръцете си докато си седеше в багажника в лявата лента :censored:
Такава заслужава да слезеш, да и набиеш един шамар и да и преместиш колата в аварийната...

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 09 Юни 2018, 16:56

Ако някой утре го види на събора, би било редно да му напука шутовете...

https://www.facebook.com/groups/5934403 ... 719271580/

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 09 Юни 2018, 21:27

(bubsa) написа:На тангентата...Стоя повече от 2ч.Изображение

И как за два повече от 2 часа не се намери един, който да отиде и помогне?

Честно казано, лично мен би ме било срам да постна таква снимка....Единият бие шамари, другия обяснява за триъгълника, третия засичал, колко време "овцата" е стояла там....момчета срамна работа.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 09 Юни 2018, 21:48

С какво да и помогна?Беше се ударила в този в аварийното и само капака и беше леко смачкан.Просто си е тъпа пача и си мисли,че като не си мръдне колата ще и се размине пред КАТ.
И не съм засичал,а просто минах в двете посоки и тя си стоеше.

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 10 Юни 2018, 11:21

Колоездач нарязал гумите на линейка

https://www.dnes.bg/sofia/2018/06/10/s-edna-lineika-po-malko-ostana-sofiia-vchera-za-4-chasa.378902

Що за изрод, олигофрен и малоумник трябва да си, за да направиш такова нещо. И без това нямам особено високо мнение за колоездачите в града, но това е... нямам думи просто!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 10 Юни 2018, 12:30

то не останаха нормални хора... всичко живо е от олигофрен НАГОРЕ :shock: :clap: :angel:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Юни 2018, 13:19

Писнало ми е от тия педерунгели. Както писахме и по-назад, вече са по-нагли от ония със скутерчетата. Миналият ден наближавам пешеходна пътека и на метър-два от нея поредния такъв клоун скочи ЛЕТЯЩ с колелото все едно го гонят отзад банда канибали да го ядат и се озова точно пред колата ми. :shock: Ако бях някой злобар сигурно щях да засиля някой подобен индивид някой ден, ами първо не съм и второ ще ми отнеме много време да ме бавят ченгетата. Толкова ли няма кой да им обясни, че тия пътеки са за ХОРА, с колеолото слизаш и буташ. Все пак ако решиш да го караш, то се оглеждаш защото вече не си с предимство! Аз съм бил колоездач като спортист за известно време, ама никога не съм летял така дори като келеш тогава, а можех да карам и вземам завои без ръце, все едно са ми на кормилото.
От време на време ми се случва пак да карам колело, да ходя пеш, ама съзнавам, че пътищата са построени за коли и всичко е съзобразено спрямо тях, а не спрямо колелетата.
Линейката като спира нито има време да мисли чак толкова къде спира, отива да спаси живот. Ланс Армстронг може просто да я заобиколи.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 10 Юни 2018, 14:36

Аз само искам да попитам на педеругите с моторите кой им даде право да се пререждат на КППТ-ата пред всички коли? Вчера направо побеснях, като на Кулата ми се изсипаха 4 броя такива и най-нагло минаваха на една боя разстояние от всички коли, плазмодият спира по средата между двете гишета, слиза и застава между мен и колата пред мен, след него се нарежда следващия и така докато се изредят всички :kuku: Няма по-големи нагледци от тия...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 10 Юни 2018, 15:17

https://trafficnews.bg/plovdiv/zrelisht ... ta-106626/

Зрелищна гонка край панаира: Патрулка преследва две БМВ-та :clap:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 10 Юни 2018, 15:56

Exclusive89 написа:https://trafficnews.bg/plovdiv/zrelishtna-gonka-krai-panaira-patrulka-presledva-dve-bmv-ta-106626/

Зрелищна гонка край панаира: Патрулка преследва две БМВ-та :clap:
Наистина ли си изненадан?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Юни 2018, 16:15

Това с моторите е много гадно наистина. Тука им бе събора вчера...

Относно тия мощни БМВ-та пише снимки, ама няма нищо. Тоест я е така, я не е, а като са излезнали от панаира и дали малко газ голяма работа. Като е имала камера, която ги е заснела(УЖЖЖЖ)значи какъв е проблема, че някой да ги гони? :shock: Пращам им глобата и те се оправят. Затов аима закон, а не дали газ и хайде патрулката ще ги гони защото решили, че карат бързо. Подаваш сигнал, че някой помагистралата кара неадекватно, засича и всякакви такива нещаи познай някой, някъде дали ще го чака? Ама сега хайде да се намправим, че вардим най-проблемните шофьори в страната. Полицаите са около панаира за да присъстват и като са им били проблем скоростите, просто слагат камера, която уж я е имало. Уведомени са, хиляди коли са там.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата