FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 10 Мар 2009, 16:05

Съдят гинеколог за убийството на една циганка. Съдията го пита:
- Добре, моля, обяснете защо убихте циганката?
- Ще ви обясня. Та значи, беше ужасен ден. Бях затрупан от работа. Направил сьм 10 аборта, излекувал сьм над 30 трипера, 40 сифилиса. Махнал сьм 35 спирали, а колко пьк сьм сложил…!
Накрая, смазан от умора, прибирам се вкьщи и жена ми ми вика: "Скьпи, старичка сьм вече, да ми махнеш спиралата?", и аз какво да правя, жена ми е, махнах й спиралата.
Идва след малко голямата дьщеря: "Татко, аз се ожених и искам да имам деца. Да ми махнеш спиралата?", и аз какво да правя, дьщеря ми е! След малко идва малката дьщеря и ми вика: "Тате, тате, вече сьм на 16 години! Слагай спиралата!". И аз я слагам, какво да правя, дьщеря ми е.
И накрая, смазан от умора, излизам навьн да изпуша една цигара на спокойствие, идва при мене една циганка и ми вика: "Бате, дай 5 лева да видиш к"во е п****,бе!"
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 10 Мар 2009, 21:18

:D
Изображение
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 10 Мар 2009, 21:26

кадър от новия "бързи и яростни"
Изображение :D

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 10 Мар 2009, 21:47

http://vbox7.com/play:3a0ee532

Абе хубаво правили са грешки, ама да си сложиш каската на обратно.... незнам :roll: :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Мар 2009, 2:32

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 11 Мар 2009, 12:39

Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Мар 2009, 14:14

Speedy1: ха така, сгре ми се душицата да го ева! снощи така се натепах с боб, па на заранта запалих юргана с ебем ти пръдните, зе да излиза зелен пушак чак! и са като видех, кви сме ги натвориле се понадигнах, така малко на ена кълка от стола и пуснах един картечен откос! дано не са ме чули колежките, че не моем после да се отървем от обожателки да го ева! па виа си знаете от опит де, че и на голем к.р и на малък само ена фичка може да се надене и те така...

izveinik: Тава е нищо. Язе имАх един колега, голем сАтвер - Пешо торлака. Таа гад като рЕсна у асансьоро, зе да капе бакелита от фасунгата. А едно келеме викна баш тогива асансьоро на горнио етаж. КогИ отвОри враата еба та
ударИ на коленца и зе обраща дзъркелете. Добре че се пущиа двама кибици та го изтеглИа на чист въздуу. Тоа изрод има още жертви ама за тех че разпраам друг път.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 11 Мар 2009, 14:40

- Какво е кавалерство?

- Държанието на един мъж към жената на друг мъж.

Ако трети ден не ти се работи, значи е сряда.

Ако сте се събудили сутринта и не трябва да ставате, значи сте спали прав.

Ако сте пили добре, значи утрото ще е лошо! Ако утрото е добро, значи сте пили лошо!!!

Ако се возите в кола и силно са ви ударили - излезте и проверете: ако са ви ударили отзад е на пари, ако е отпред - на бой.

Презерватив, намерен от жена ви във вашето палто - имали сте подарък при покупката на чадъра...

Ако един мъж отваря вратата на колата на жена, то или това е нова кола или нова жена.

Колкото по-добре се вижда деколтето - толкова по-трудно се помни лицето.

Ако около слънцето са се появили кръгове - време е да проветрите стаята и да измиете прозорците.

Ако ракията се пие тежко и трудно - чакайте я обратно!

Нисколетящи гълъби над главата - предстои ви пране.

Ако пърхотът ви се движи - това са въшки!

Детска мъдрост: ако мама се смее на шегите на татко, значи вкъщи има гости.

Да ходиш на работа е на пари.

Ако един кон ви говори, че сте смахнат, то това си е самата истина...

Пътят до хладилника на една жена минава през сърцето й.

Ако момиче види във водата лицето на своя любим в нощта на 6-ти срещу 7 юли, то в нощта на 5-ти срещу 6-ти юли любимият й неудачно се е гмурнал.

Ако сте се събудили с момиче, което не си тръгва, то това е вашата жена...
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 11 Мар 2009, 15:01

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 11 Мар 2009, 15:18

Нема такива :shock: :shock:
http://vbox7.com/play:381d2879
Дали обират и рибата после.... :mhihi:

http://vbox7.com/play:06e955c7 ИзображениеИзображениеИзображение

Тва негро не е истина как пише:

Yo,da 333i was a down tuned 733i motor.I tink it had +-150kw's and i can bet my life on dat.Da only ting dat made da 333i hot and fast was da way it layed down dat 150kw's on da tar.It had very litle traction loss 4rm a refined LSD and a suspension dat made it king on da road at dat tym.Wen da 333i was releasd,no car was able 2 keep up wid it.I say dat was da beginin of straight 6 //M power in S.A

Yo da power B

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 11 Мар 2009, 18:47

Вижте обявата на човека и преценете кое не е наред :mhihi:

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 11 Мар 2009, 19:10

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 11 Мар 2009, 19:16

Kris написа:
amd написа:Вижте обявата на човека и преценете кое не е наред :mhihi:

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details

К'во и е на колата, бре?

ммм нещо интериора не е от тая кола ;)

Да не съм офф.

http://www.vbox7.com/play:109e4038 :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_725 » 11 Мар 2009, 23:03

най гадното прицакване на приятел Гледаите го :mhihi:
http://www.vbox7.com/play:0103cf1e
много е хилеж :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 11 Мар 2009, 23:35

Всички знаете че метал музика има много разновидности.един истински метълхед (например аз Razz ) знае каква е разликата но как да разберат „простосмъртните” хора? Др. Ники във вашите услуги..ще ви разкажа една кратка история за един металяга и как той би спасил принцесата от дракона

1) Heavy Metal: нашият герой пристига карайки мотор харлей дейвидсон..убива дракона , пие няколко бири и ебе принцесата
2) Power Metal: нашият герой пристига яхвайки един бял еднорог , избягва атаката на дракона, спасява принцесата и правят любов на една красива и магическа гора.
3) Thrash Metal: героят пристига , бори се с дракона,спасява принцесата и я ебе
4) Folk Metal: нашият герой пристига заедно с няколко приятели които свирят на акордеон ,цигулка , флейта и други такива , дракона ляга да спи уморен от танците..след това всички си тръгват ....без да вземат принцесата
5) Viking Metal: героят пристига с един кораб..убива дракона с една внушителна брадва и го изяжда , изнасилва принцесата докато умре , краде всичкото й имане и подпалва замъка преди да си тръгне...
6) Death Metal: героят пристига , убива дракона , ебе принцесата и я убива , след това си тръгва
7) Black Metal: героят пристига към полунощ , убива дракона и го забива на кол пред замъка..изнасилва принцесата и преди да я убие й източва кръвта и я изпива..след това я забива на кол заедно с дракона пред замъка
Cool Gore Metal: героят пристига, убива дракона и разпръсква вътрешностите му около замъка..после ебе принцесата и я убива..след това я ебе отново и коли трупа й и изяжда вътрешностите...след това ебе трупа за пореден път след което го изгаря...след това ебе каквото остана от саждите на трупа..
9) Grind Metal: героят пристига , крещи нещо съвсем неразбираемо за около 2 минути и след това си тръгва
10) Doom Metal: героят пристига..констатира размерите на дракона и разбира че никога няма да успее да го убие...това го депресира до такава степен че се самоубива..драконът изяжда трупа на героя ни и принцесата за десерт.и това е края на една тъжна история.
11) Progressive Metal: нашият герой пристига с един Фендер Стратокастер и свири соло за около 26 минути. Драконът се самоубива от скука.героят влиза в спалнята на принцесата и свири още едно дълго соло комбинирайки всяка възможна техника научена всичките тези години покрай ингви малмстиин и джо сатриани.принцесата избягва търсейки нашия хеви метал герой (виж 1)
12) Industrial Metal: нашият герой пристига облечен с мръсно кожено яке..показва среден пръст на дракона. той вика охраната която извежда навън нашия герой
13) Speed Metal: изведнъж едно кратко соло! Драконът се изненадва , някой крещи нещо неразбираемо и изчезва , принцесата мигновено е загубила девствеността си..драконът и принцесата още търсят кой го направи.
14) Christian Metal: нашият герой пристига след като посетил неделната литургия на църквата. Пее на дракона колко много е голяма е обичта на иисус христос и как трябва дракона да повярва на Него. Драконът веднага приема христианството.принцесата иска да „благодари” на нашия герой но той я отблъсква понеже е грях секса преди сватбата.
15) Glam Metal: героят пристига , драконът избухва в смях пред външния вид на нашия герой и го пуска да влезе в замъка. Героят ни краде от мейк-ап на принцесата и тръгва..принцесата вика „what the fuck was that?”
16) Battle Metal: героят ни пристига заедно с войска състояща се от 100 войници , танкове и т.н. като голям военен експерт обсажда замъка за 6 часа и убива дракона..принцесата е заспала от скука
17) Nu Metal: героят пристига с една разбита Хонда Сивик (или фауве голф) и се опитва да се бие с дракона..уви , умира в мъки след като огромните му раперски панталони се запалиха от дъха на дракона.. конец
1Cool Symphonic Metal: героят пристига с целия състав на Виенската филхармония и изпява две арии...драконът си реже вените и принцесата пържи яйца
19) Epic Metal: героят пристига на замъка облечен внушително като рицар ,яхнал е свой собствен дракон , убива другия дракон , спасява принцесата и всички заедно се връщат на замъка и се женят...един китук и приказката е дотук...
Опитах се да направя този превод и се надявам да го разберете.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата