НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Re: НВ-ВМХ
bum_bum написа:speeder88 написа:В този ред на мисли я кажете къде да ида да ми измерят процента телесни мазнини.
Spidersport в София, на др място не знам. Това става единствено и само с калипер (качествен, което ще рече много скъп). С разните кантарчета, дето ловиш разни дръжки и ти мерят мазнините нищо не става.
20лв е, аз в събота ходих да ме мерят. Изкараха ме 8,4%, като каза, че реално съм малко по малко, защото краката са ми слаби и малко бъркат формулата.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Жоро 320и написа:bum_bum написа:speeder88 написа:В този ред на мисли я кажете къде да ида да ми измерят процента телесни мазнини.
Spidersport в София, на др място не знам. Това става единствено и само с калипер (качествен, което ще рече много скъп). С разните кантарчета, дето ловиш разни дръжки и ти мерят мазнините нищо не става.
20лв е, аз в събота ходих да ме мерят. Изкараха ме 8,4%, като каза, че реално съм малко по малко, защото краката са ми слаби и малко бъркат формулата.
Току що бях! 7,8%! Доволен съм! Продължаваме със свине, масла, сланини и т.н. След два месеца пак ще премерим и ще видим как се движа! Bum, благодаря за полезният контакт!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И накрая кво ще се окаже, че сланината е по-добре от разни бОстери и прахове
Аз два месеца тренирах много сериозно и се хранех на 100% чисто, че покрай тва бебе жената няма време да готви глупости. Метаболизма ми отиде в небесата направо. Бях качил 3-4кг доста чисто и много сила и издръжливост. Сега за 3 седмици пак си тренирах ама ядях доста слабо и 7кг надолу
Метаболизма ми явно се върна на нивото от тинейджърските години. 

Аз два месеца тренирах много сериозно и се хранех на 100% чисто, че покрай тва бебе жената няма време да готви глупости. Метаболизма ми отиде в небесата направо. Бях качил 3-4кг доста чисто и много сила и издръжливост. Сега за 3 седмици пак си тренирах ама ядях доста слабо и 7кг надолу

- speeder88
- младши ентусиаст
-
БОстреите и другите захарни л@йна ги забравих още в мига, в който ги спрях и за месец ги изпиках! Сега съм екстра! Правя си тежка тренировка за 40-на минути, след това за 20 минути 3,5км. бягане и съм капитан! В началото бях на около 2400кcаl, сега съм на около 3000 и даже мисля да покачвам още. Единственият въглехидрат, който приемам е тахан и зеленчуците за гарнитура на обяд. Направо съм идеален. Сега след този резултат съм още по-мотивиран и надъхан. Я кажете верна за кардиото след тежка тренировка, че никой нищо не спомена!

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ако имаш сили за кардио, значи не е била тежка 

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
speeder88 написа:БОстреите и другите захарни л@йна ги забравих още в мига, в който ги спрях и за месец ги изпиках! Сега съм екстра! Правя си тежка тренировка за 40-на минути, след това за 20 минути 3,5км. бягане и съм капитан! В началото бях на около 2400кcаl, сега съм на около 3000 и даже мисля да покачвам още. Единственият въглехидрат, който приемам е тахан и зеленчуците за гарнитура на обяд. Направо съм идеален. Сега след този резултат съм още по-мотивиран и надъхан. Я кажете верна за кардиото след тежка тренировка, че никой нищо не спомена!
Тия 3000кал от какво ги набавяш, сутрин....обед......?
- speeder88
- младши ентусиаст
-
Действам така: Сутрин задължително 50гр. сланина към нея добавям нещо за прокарване - 100гр. сирене или няколко яйца или мляко и т.н. От там идват към 700ккал, на обяд задължително свиня - 200-300гр. с някаква гарнитура - обикновено броколи - още към 700ккал. След обяд мушкам по 50-60гр. кашкавал и масло - нови 600-700ккал и вечерята е каквото дойде и не ме мързи да готвя, но обикновено или пак е свиня или яйца с луканка или извара и гледам да ги докарвам до към 2800-3000. http://dox.bg/files/dw?a=39e2544387 Тук съм си играл да сваля данните на основните неща, с които се изранхвам. Въвеждаш си количеството храна като 100 грама е равно на 1, 150 на 1,5 и т.н. На първия шийт е приемрно дневно меню, коеот съм си изготвил, но след консултация с колегите тук стана ясно, че е бедна вечерята, а и мисля че беше с пилешко на обяд, та съвсем не става. В края на деня си смяташ всчики постъплени и това е.

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
speeder88 написа:Действам така: Сутрин задължително 50гр. сланина към нея добавям нещо за прокарване - 100гр. сирене или няколко яйца или мляко и т.н. От там идват към 700ккал, на обяд задължително свиня - 200-300гр. с някаква гарнитура - обикновено броколи - още към 700ккал. След обяд мушкам по 50-60гр. кашкавал и масло - нови 600-700ккал и вечерята е каквото дойде и не ме мързи да готвя, но обикновено или пак е свиня или яйца с луканка или извара и гледам да ги докарвам до към 2800-3000. http://dox.bg/files/dw?a=39e2544387 Тук съм си играл да сваля данните на основните неща, с които се изранхвам. Въвеждаш си количеството храна като 100 грама е равно на 1, 150 на 1,5 и т.н. На първия шийт е приемрно дневно меню, коеот съм си изготвил, но след консултация с колегите тук стана ясно, че е бедна вечерята, а и мисля че беше с пилешко на обяд, та съвсем не става. В края на деня си смяташ всчики постъплени и това е.
А кила качваш ли? Аз не мога да мръдна!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
До момента държа едни килограми, но съм на високите мазнини от месец, отделно около две седмици усещам, че бях в период на адаптация, а и почнах пак кардио. Днес хората в спайдъра ми казаха да продължавам в същия дух и да се мъча с колкото се може повече килограми.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Leon написа:Е, колко пък вредни неща да поемеш от малко суши веднъж седмично, не ви ли се струва малко прекалено това вече...?
Ами аз имах доста дълъг период, в който имах по едно основно ядене суши почти всеки ден. Ама да и другото наистина то малко това, малко онова и нещата не стават. Пък и после като разбрах, че примерно едно от нещата не е рачешко месо, а някаква тъпотия "imitation crab meat"... http://en.wikipedia.org/wiki/Crab_stick

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- steeN
- старши ентусиаст
-
Тва е за другата тема 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Тоя ме разплака

- steeN
- старши ентусиаст
-
НВ-ВМХ
The Full-Fat Paradox: Whole Milk May Keep Us Lean
http://www.npr.org/blogs/thesalt/2014/0 ... m_campaign
какъв парадокс хаха
http://www.npr.org/blogs/thesalt/2014/0 ... m_campaign
какъв парадокс хаха

Някой да е попадал скоро на някаква статия колко и какви витамини са препоръчителни като добавки. Не говоря за някакви мултивитамини. Обикновено бум-бум ги следи доста нещата витамини/омега-3 както спомена малко по-горе. Предполагам покрай жена му е попрочел нещо допълнително за витамините. За мен лично е по-лесно и с конкретни грамажи