Европа под обсада - атентати,жертви ....
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Извънредно! Париж под обсада - атентати,жертви ....
bum_bum написа:larbi написа:http://sekirabg.com/в-германия-става-много-страшно-немски/
Тоя сайт малко..
Знам, знам, ама много работи които пишат се оказват верни. Не всичко е плява.
Ето и този сайт е някайъв такъв ама http://bultimes.com/v-germaniya-se-sfor ... igrantite/
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Силно се надявам да не е вярно. Не заради това, което са направили, а заради реакцията на власите.
Кажи честно? Полицията къде беше като изнасилват по улиците тия?
Как задържаха 9 националисти, а нито един резняк в Кьолн?
„Ние, а не гражданите, носим отговорност за обществената сигурност“, бе коментарът на полицията в Дюселдорф.
Кажи честно? Полицията къде беше като изнасилват по улиците тия?
задържани са 9 човека
Как задържаха 9 националисти, а нито един резняк в Кьолн?
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Тия мангали са страхливи и то много, доста време съм бачкал с тях на тяхна територия
Един като обърне бялото на очите и другите са пас, лошото е, че ги пазят тях, а не нас. А ние не сме единни, за една винетка не можем да се разберем, какво остава за другото .... Пропаганда и нЕкви измислени ценности, права и свободи
И все пак, българите не случайно са оцелели, има ни все още 

Ubi dubium, ibi libertas
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Абе аз викам да не попадаш на такъв, дето се е снимал с отрязана човешка глава в ръка па да се надяваш, че е страхлив.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
То у нас не е минавало без рязане на глави, не е сефте де, като в Германия.
Ubi dubium, ibi libertas
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
То бьлгарките и без това винаги са харесвали мургавите мьже и най-вече арабите, едно време ги чукаха за един чорапогащник от кореком. Арабите даже бяха научили една реплика на бьлгарски: Арабче купи чорапче!... И айде в леглото.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Да бе ама едно е да ти даде едни чорапи, друго е да те рита по улицата и да те ебе на тротоара.
А иначе е трудно да си беден и да имаш морал. Тъй, че жените не са толкова виновни.
Аз съм сигурен, че една бабишкера с едни 1000лв да кажем ще опука тука поне едно 95% от форума така както сме големи моралисти
А иначе е трудно да си беден и да имаш морал. Тъй, че жените не са толкова виновни.
Аз съм сигурен, че една бабишкера с едни 1000лв да кажем ще опука тука поне едно 95% от форума така както сме големи моралисти

- Larbi
- Потребител
-
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Е това не го разбирам...
http://news.bg/int-politics/s-vodni-oradiya-politsiyata-razpraskva-miting-na-pegida-v-kyoln.html
"Цари много напрегната ситуация", заяви представител на правоохранителните органи. Сред участниците на демонстрацията, която се провежда под девиза: "ПЕГИДА! защита" за централната железопътна гара в града, има известни на полицията личности.
Примерно около 1,3 хиляди души се събраха на ответна демонстрация, която е против расизма, сексизма и в защита на бежанците. Правоохранителните органи са обезпечили проявите в Кьолн с около 1,7 хил. сътрудници на полицията.
Полицията разпръснала митинг на Пегида - ОК. Обаче в СЪЩОТО време и на СЪЩОТО място се провела друга демонстрация - в зашита на емигрантите. И естествено - полицаите са я охранявали. Те това ако може да ми го обясни някой - разни черни маймуни се гаврят със сестра ми и дъщеря ми, а аз излизам на митинг в тяхна зашита... Ами, колкото и тъпо да звучи... заслужават си го.
http://news.bg/int-politics/s-vodni-oradiya-politsiyata-razpraskva-miting-na-pegida-v-kyoln.html
"Цари много напрегната ситуация", заяви представител на правоохранителните органи. Сред участниците на демонстрацията, която се провежда под девиза: "ПЕГИДА! защита" за централната железопътна гара в града, има известни на полицията личности.
Примерно около 1,3 хиляди души се събраха на ответна демонстрация, която е против расизма, сексизма и в защита на бежанците. Правоохранителните органи са обезпечили проявите в Кьолн с около 1,7 хил. сътрудници на полицията.
Полицията разпръснала митинг на Пегида - ОК. Обаче в СЪЩОТО време и на СЪЩОТО място се провела друга демонстрация - в зашита на емигрантите. И естествено - полицаите са я охранявали. Те това ако може да ми го обясни някой - разни черни маймуни се гаврят със сестра ми и дъщеря ми, а аз излизам на митинг в тяхна зашита... Ами, колкото и тъпо да звучи... заслужават си го.
Excellent! Steven is my name!
- Larbi
- Потребител
-
Няма нищо кой знае какво за обснение. Това е като нашия Хелзински комитет, който защитава циганите, които изнасилват, ограбват и убиват бабичките по селата. Същата работа. Световна конспирация в действие.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Има нещо гнило в цялото това толериране на тия подчовеци. В момента Европа е със събути гащи и застанала в много удобна за обладаване. Всички евролидери знаят, че тия трудно се интегрират...ако успеят да интегрират поне половината то това ще е успех, а с останалите кво правим?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
.........дали Германия ще се въздигне или ще пропадне , това е безразлично за социалдемократите - стига само партията да стои на власт .Същото вълнува и демократите - важното е да не се увреди доктрината , да не се пречи на сближаването на народите , на мира на народите ....Тези народни избраници гледат спокойно как загива целия германски народ ...
А.Х.
написано преди 80 години в "моята борба"- съвсем актуално и днес .
А.Х.
написано преди 80 години в "моята борба"- съвсем актуално и днес .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Стига се оплаквахте. Ето как бяла расистка атакува група невинни афро-европейци:
Мисля, че такива като нея насаждат междурасова омраза и накърняват имиджа на европейския мултикултуризъм
Мисля, че такива като нея насаждат междурасова омраза и накърняват имиджа на европейския мултикултуризъм