Море в Гърция 2020

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Море в Гърция 2020

Мнение от Leon » 19 Юли 2020, 18:22

Дай координати на лс на тия къщи, моля.
Never mistake motion for action...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Юли 2020, 18:33

N.Mihaylovski написа:
carmanf1 написа:На Тасос сме от вчера.
С две малки деца е рай.
Тишина, спокойствие, хубава храна, хубави плажове, хубаво узо
Почти празни таверни и плажове.
В комплекса от 8 къщи сме само ние и някакви румънци в другия край
Бай Костакис, собственика на комплекса, сутрин носи пресни риби и калмари за печене (и пари не иска :shock: )
Май му е хоби да излиза вечер с лодката да лови и после носи на сутринта

Носи без пари за да идете пак ;)

Точно :idea: Ние така на едното минихотелче хапвахме, пийвахме, собственичката писа в тефтера(компютъра на бара) и накрая ги изкара мисля 115 евро, а аз си ги бях сметнал поне 200 :bowdown: Явно фрешове и т.н. не ги е броила въобще. Казах й, вика ми "Недей да спориш с мен" :mhihi: Дадох и 150 от кеф :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 19 Юли 2020, 18:39

Да ви разкажа ако на някой му се случи като на мен. Значи направих си още два теста - още един в Рамус и един в Токуда. Разбира се - отрицатели и двата. Обаче от РЗИ не приемат нищо, важното е че съм имал положителен. Говорих с трима различни инспектори, които ми дадоха три разлчн отговора. За съжаление и полицаи дойдоха в къщи и започнаха да ме заплашват чрез кмета на селото и съседите, щели да ми откъснат главата. Само че аз, твърдо убеден в конспирацията, продължих да си търся правдата и накрая стигнах до д-р Златанов, директор на РЗИ София област и за голям късмет, човекът ми помогна и излезнах от ситуацията благополучно. За двата дни разправии и губене на време разбрах, че един обикновен човек като мен, има много ограничени права, всички се дразнят от мен и ми обясняват как да съм си починел 14 дни и да не ровя повече, всички ме гледат накриво, всички искат пари от мен, в Рамус работят страшно злобни момиченца с малки изключения, в РЗИ инспекторите ми говорят с тежък далечен диалект и са напълно неадекватни, за пореден път осъзнах, че България не е моята държава и че родината ми е там където ми е добре и че бих дал всичко от себе си за правдата и за да полея няколко дръвчета на непознато за повечето хора място.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 19 Юли 2020, 19:13

Тоест поговорили сте с шефа и той е отменил 14 дневната карантина?
А не беше ли поначало след техен втори контролен тест на вече положителен да въвеждат карантина?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 19 Юли 2020, 19:23

Според Кантарджиев една положителна да има и си в играта.
Ама д-р Златанов е пич и не е кон с капаци. Приятел ми е и много си го уважавам.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 19 Юли 2020, 19:54

ID A написа:Тоест поговорили сте с шефа и той е отменил 14 дневната карантина?
А не беше ли поначало след техен втори контролен тест на вече положителен да въвеждат карантина?

Да, обясних му всичко и му пратих всички последвали отрицателни тестове. А иначе не им знам правилата за втори или първи или друго.
Моджо написа:Според Кантарджиев една положителна да има и си в играта.
Ама д-р Златанов е пич и не е кон с капаци. Приятел ми е и много си го уважавам.

Това се опитах да обясня на всички. Ако човек е обвинен в убийство, но съдът го оправдае, според тях трябва да лежи в затвора за всеки случай. Страшно много злобни и паникьосани хора има навсякъде, всеки се отдръпваше от мен като чумав, без да слуша изобщо историята ми, важното беше грешния положителен тест. Знам че сме като мексиканците - нация от обслужващ персонал, имаме измислена "велика" история, нямаме велики учени и отриватели, но се убедих, че и бъдещето ще продължи да ни бъде същото - сиво и незначително. Всъщност зависи и от тези, които остават в "територията".
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 19 Юли 2020, 21:42

Мордехай написа:Да ви разкажа ако на някой му се случи като на мен. Значи направих си още два теста - още един в Рамус и един в Токуда. Разбира се - отрицатели и двата....

Погледни го от друг ъгъл бе човек....ОЗДРАВЯЛ СИ за два три дена :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз пък тая седмица заминавам в Испания на почивка. Така да се каже камък ми падна от сърцето, че Тити Папазов и Галена вече се излекуваха и прескочиха трапа, въпреки че Дара сега е ковидна ама така е, вечно ще има за кого да жаля!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 20 Юли 2020, 6:05

Капарото е прехвърлено за 2021 г. Ако има промени в ситуацията ще си го ползвам още тая, ама де да видим.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Юли 2020, 8:59

Аз залагам, че някой друг е болен. С Ковид не знам дали има вариант да се замърси пробата. Лично съм го ял преди години със замърсена проба при профилактично изследване, после два месеца ме побъркаха, изпих кви ли не тежки антибиотици и проблеми с нервите ми създадоха.

Според вас има ли шанс септември да разпуснат мерките за Гърция или да си планирам нещо по нашите дупки ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 20 Юли 2020, 9:13

По мое мнение, докато има завишаване ръста на заболелите в България то гърците ще държат на ограниченията.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Юли 2020, 9:31

Мордехай написа:Да ви разкажа ако на някой му се случи като на мен. Значи направих си още два теста - още един в Рамус и един в Токуда. Разбира се - отрицатели и двата. Обаче от РЗИ не приемат нищо, важното е че съм имал положителен. Говорих с трима различни инспектори, които ми дадоха три разлчн отговора. За съжаление и полицаи дойдоха в къщи и започнаха да ме заплашват чрез кмета на селото и съседите, щели да ми откъснат главата. Само че аз, твърдо убеден в конспирацията, продължих да си търся правдата и накрая стигнах до д-р Златанов, директор на РЗИ София област и за голям късмет, човекът ми помогна и излезнах от ситуацията благополучно. За двата дни разправии и губене на време разбрах, че един обикновен човек като мен, има много ограничени права, всички се дразнят от мен и ми обясняват как да съм си починел 14 дни и да не ровя повече, всички ме гледат накриво, всички искат пари от мен, в Рамус работят страшно злобни момиченца с малки изключения, в РЗИ инспекторите ми говорят с тежък далечен диалект и са напълно неадекватни, за пореден път осъзнах, че България не е моята държава и че родината ми е там където ми е добре и че бих дал всичко от себе си за правдата и за да полея няколко дръвчета на непознато за повечето хора място.

:OT: напълно те разбирам, но постави се на мястото на дребните хора в системата, които са те ядосали. ПЦР ту показва, ту бърка. След като един път е дал положителен резултат и след това отрицателен, ти как би реагирал? Ако някой е манипулирал резултата, това ще е някой на висока позиция и никой надолу няма да знае... Или поне тия от комисията няма да знаят, каквото се знае от лабораторията. Кофти ситуация, но в такива обстановка не трябва да се раздават такива присъди....

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 20 Юли 2020, 9:46

:OT:
Само ще ви кажа, че в голяма част от лабораториите са пълни бастуни. Носили сме проби от стерилна урина в една лабораторя, от един човек, на две различни имена. Дали не изкарват различни резултати. Случвало ни се е преди 4 години, случи ни се и преди година. След това носим във втора лаборатория и там не откриват нищо. Първият път като ни се случи ни побъркаха! Въпросният човек вземаше антибиотици, простотии, мамата ни се еба :banghead: Тогава се сетих да предложа, да занеса едната проба на друго ЕГН от същия пол и вече така процедираме. И за кръвни изследвания ходим в 2 лаборатории различни от години и ги сменяме.......

Отделно вече няколко познати са с положителноотрицателни проби за тая тъпотия кУрона :kuku: Тука има, тука нема! Положителен, отрицателен? Почвам да си мился, че тия тестове въобще не работят, или хващат всичко де що е корона :conf: Трима познати, които са положителни и са имали доста контакти, не са успели да заразят никой :conf: Тествали са безразборно контактните им, някой сами са се тествали на частно и няма други заразени. Говоря за трима човека от тотално различни компании.

И най-якото е, че ги оставят да кажат къде ще карат карантината и примерно единият е решил да отиде на другия край на България, да си я кара там :mhihi: :kuku:
Ебем ти ковидата :kuku: Като в парламента. Едвам зарази 3-ма човека, а на Тити му мигаха бавно очите :kuku: :conf: :banghead:
:OT:

Относно Гърция, ще взема да отворя една тема за имотите там, че ми става все по-интересна :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 20 Юли 2020, 10:00

Ачо прав си, но това беше поредната цепеница в огъня на омразата и разочарованието ми. Миналата седмица се връщах четири пъти в КАТ за поправка на грешни данни в талона. Идва ми в повечко това постоянно да е по този начин. Ебем ти и бизнеса и парите като ще умирам от нерви. Вкъщи или няма вода, или няма ток. Кметицата забрани поливането на градините и миенето на колите заради гостите на селото от София, дошли за лятото. Институциите се опитват всячески да натискат бизнеса ми за пари, за да възстановят загубите от подпомагането на бизнесите на "наште" ора. Чрез неадекватната толсистема пълниме гушката на дебелия бизнесмен, още не ми се изброява.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 20 Юли 2020, 17:11

Наехме къща в Златоград за 1 седмица. Август може да идем и до Гръцкото море за няколко дни, има как да се кракне системата :))
Хм,хм...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Юли 2020, 18:30

pcr тестовете които се правят в родината (срещу скромната сума от 110 лева, но базова цена $17.27) имат 33% шанс за грешка и в двете посоки. само да вметна.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата