Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Оо, не си само ти.. още много твърдо убедени почитатели на ваксините има тук, та що да не ми отговорят? Въпроса ми е елементарен..Spit-Fire написа:FaceOff написа:Хубаво, ама бих искал да чуя и мнението на останалите яростни поддръжници на ваксинирането. Дойде ли им време за бустера? Боцнаха ли се? След колко време ще си сложат новата за Омикрон? Ще послушат ли шефа на фирмата в която безрезервно вярват да се боцкат два пъти годишно, фор мени иърс то кам?Spit-Fire написа:Аз ще си сложа и 4 и 5 и 6 дози. Прооооблем
Интересно ми е вие какво ще правите като ви принудят - и вие ли сте от хората дето ще живеят в гората
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Що да ходя в гората, нали вие ще измрете, и за нас ще остане рая на земятаВие изобщо давате ли си сметка докъде стигнахме?
Според мен никой няма да ти го даде защото само на мен ми е толкова малко акъла да тролвам тука, хората си гледат живота, това за мен е и една от идеите на ваксинирането.
И пак казвам, ако една част от нас живеят в черупки, други не. Покрай мен измряха сумати родители на приятели, сумати приятели на приятели, кои млади, кои стари. В прякото си обкръжение имам хора, които са в ковид отделения. Познавам и други уважавани доктори, зъболекари, мениджъри и директори в големи компании и прочие - всичките се ваксинираха много преди да бъдат достъпни за другите хора ваксините. И бустер си сложиха. Аз не съм чак толкова умен и гледам те какво правят. Де да знам, струва ми се по-правилно да имитирам успелите и учени хора а не някой таксиджия например.
Някой по-горе каза, че ни е яд, че сме се прецакалимен не ме е яд, но признавам си - яд ме е и ненавиждам малоумниците, чиито аргументи не струват и 5 ст.
А относно умните и успели хора, чийто пример следваш, и които имат и трета игла, и само чакат следващата.. та колко от тях са ПРЕБОЛЕДУВАЛИ, и след това са се боли?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Германия и Гърция обмислят задължителна ваксинация на всички...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Току що узнах нова схема как си изкарват сертификати. Един, който има анти-тела и е горе-долу на сходна възраст с някой друг, който няма достатъчно, отива и го питат за егн само, той си го казва и вземат кръв от него, после отива и си взема сертификата.
На всичко отгоре и работи схемата. Та който иска...
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
търсиш къде има бомбоубежища, ако засечеш в някое от тях човек с пет маски една върху друга, държейки с трепереща ръка спринцовка с ваксина това е такъвFaceOff написа:Оо, не си само ти.. още много твърдо убедени почитатели на ваксините има тук, та що да не ми отговорят? Въпроса ми е елементарен..Spit-Fire написа:FaceOff написа:Хубаво, ама бих искал да чуя и мнението на останалите яростни поддръжници на ваксинирането. Дойде ли им време за бустера? Боцнаха ли се? След колко време ще си сложат новата за Омикрон? Ще послушат ли шефа на фирмата в която безрезервно вярват да се боцкат два пъти годишно, фор мени иърс то кам?Spit-Fire написа:Аз ще си сложа и 4 и 5 и 6 дози. Прооооблем
Интересно ми е вие какво ще правите като ви принудят - и вие ли сте от хората дето ще живеят в гората
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Що да ходя в гората, нали вие ще измрете, и за нас ще остане рая на земятаВие изобщо давате ли си сметка докъде стигнахме?
Според мен никой няма да ти го даде защото само на мен ми е толкова малко акъла да тролвам тука, хората си гледат живота, това за мен е и една от идеите на ваксинирането.
И пак казвам, ако една част от нас живеят в черупки, други не. Покрай мен измряха сумати родители на приятели, сумати приятели на приятели, кои млади, кои стари. В прякото си обкръжение имам хора, които са в ковид отделения. Познавам и други уважавани доктори, зъболекари, мениджъри и директори в големи компании и прочие - всичките се ваксинираха много преди да бъдат достъпни за другите хора ваксините. И бустер си сложиха. Аз не съм чак толкова умен и гледам те какво правят. Де да знам, струва ми се по-правилно да имитирам успелите и учени хора а не някой таксиджия например.
Някой по-горе каза, че ни е яд, че сме се прецакалимен не ме е яд, но признавам си - яд ме е и ненавиждам малоумниците, чиито аргументи не струват и 5 ст.
А относно умните и успели хора, чийто пример следваш, и които имат и трета игла, и само чакат следващата.. та колко от тях са ПРЕБОЛЕДУВАЛИ, и след това са се боли?
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- FaceOff
- ентусиаст
-
Разбира се, и за децата им искам да питам, нали дойдоха 'детските' ваксини, които естествено са същите, ама били в други кутийки.. с картинки може би? Та вдигнахте ли ръкавчетата вече, в очакване? Зак, Стийн и т.н.. ?
Очаквайте скоро
Новата по добра ваксина, в нова и по добра опаковка, за незабравими болезнени усещания
Новата по добра ваксина, в нова и по добра опаковка, за незабравими болезнени усещания
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Top Gun Maverick написа:Току що узнах нова схема как си изкарват сертификати. Един, който има анти-тела и е горе-долу на сходна възраст с някой друг, който няма достатъчно, отива и го питат за егн само, той си го казва и вземат кръв от него, после отива и си взема сертификата.На всичко отгоре и работи схемата. Та който иска...
Къде отиваш с тия допотопни измами ? Ето това е истински финес в антиваксърското изкуство , не някакви тривиални заменки на пробата .
Подаваш изкуствената ръка на доктора да ти влее еликсира в изкуствената вена и си готов .
Вероятно вече има и фалшиви антитела за да не се налага човек да мами с пробите .
Мъж е бил хванат да продава изкуствена ръка за ваксинация. Човекът, който обявяват като антиваксър, е публикувал обява онлайн, в която описва и параметрите на продукта.
Освен лява и дясна ръка, той предлага и различни цветове на кожата. Обявената цена е 1500 долара, а съветът на мъжа е да се носи под зимно яке за по-добро прикритие.
https://glasnews.bg/sviat/hvanaha-antiv ... se-468756/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
После в БГ били схемите за фалшиво ваксиниране. 
Огур Шахим (ако правилно го пиша) изп. директор на Бионтех мисля се явява(така чух по радиото)казал, че ваксините против Ковид ще станат сезонни както тези срещу обикновения грип. Това било с оглед новите щамове и т.н.
Та на поддръжниците на ваксините им остават два избора- или приемат да се бодат до живот или да се отрекат след време от ваксините. Кофти, но трета опция според този човек явно няма. Лично аз нямам против, който иска ако ще и като умре след дай боже мноооого години да продължава да ползва ваксините в отвъдното, но какво правим със задължителното ваксиниране?
Също така споменал, че е въпрос на много кратко време да си адаптират ваксините към новия щам и след това новите щамове, които щели да се появят неизбежно.
Аз пък се чудя как уж естествения имунитет ти дава някаква защита и срещу новия щам, пък този от ваксините не и им трябва нова ваксина, тоест да не излезе и че срещу старите щамове са имали толкова ефективност? Че толкова ще има и срещу новите по тая логика, ама иначе се прилага да обясняват, че нашия имунитет не е като техния създаден с цел колосално забогатяване, ъъъъ...с цел опазване на човешкия вид, които иначе ще изчезне без тяхна помощ. Затова скоро върху опаковките им може да пише както на храните за котките да се дава до края на живота.
Огур Шахим (ако правилно го пиша) изп. директор на Бионтех мисля се явява(така чух по радиото)казал, че ваксините против Ковид ще станат сезонни както тези срещу обикновения грип. Това било с оглед новите щамове и т.н.
Та на поддръжниците на ваксините им остават два избора- или приемат да се бодат до живот или да се отрекат след време от ваксините. Кофти, но трета опция според този човек явно няма. Лично аз нямам против, който иска ако ще и като умре след дай боже мноооого години да продължава да ползва ваксините в отвъдното, но какво правим със задължителното ваксиниране?
Също така споменал, че е въпрос на много кратко време да си адаптират ваксините към новия щам и след това новите щамове, които щели да се появят неизбежно.
Аз пък се чудя как уж естествения имунитет ти дава някаква защита и срещу новия щам, пък този от ваксините не и им трябва нова ваксина, тоест да не излезе и че срещу старите щамове са имали толкова ефективност? Че толкова ще има и срещу новите по тая логика, ама иначе се прилага да обясняват, че нашия имунитет не е като техния създаден с цел колосално забогатяване, ъъъъ...с цел опазване на човешкия вид, които иначе ще изчезне без тяхна помощ. Затова скоро върху опаковките им може да пише както на храните за котките да се дава до края на живота.
Последна промяна Top Gun Maverick на 03 Дек 2021, 15:20, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Jordana написа:Top Gun Maverick написа:Току що узнах нова схема как си изкарват сертификати. Един, който има анти-тела и е горе-долу на сходна възраст с някой друг, който няма достатъчно, отива и го питат за егн само, той си го казва и вземат кръв от него, после отива и си взема сертификата.На всичко отгоре и работи схемата. Та който иска...
Къде отиваш с тия допотопни измами ? Ето това е истински финес в антиваксърското изкуство , не някакви тривиални заменки на пробата .
Подаваш изкуствената ръка на доктора да ти влее еликсира в изкуствената вена и си готов .
Вероятно вече има и фалшиви антитела за да не се налага човек да мами с пробите .Мъж е бил хванат да продава изкуствена ръка за ваксинация. Човекът, който обявяват като антиваксър, е публикувал обява онлайн, в която описва и параметрите на продукта.
Освен лява и дясна ръка, той предлага и различни цветове на кожата. Обявената цена е 1500 долара, а съветът на мъжа е да се носи под зимно яке за по-добро прикритие.
ше тъ съдъ за омишлен упит са убийство...4 минути са забъкнах от смех....ей опасен си

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
FaceOff написа:Оо, не си само ти.. още много твърдо убедени почитатели на ваксините има тук, та що да не ми отговорят? Въпроса ми е елементарен..
За 2-ма знам със сигурност.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
EBEEMVACIA написа:Jordana написа:Top Gun Maverick написа:Току що узнах нова схема как си изкарват сертификати. Един, който има анти-тела и е горе-долу на сходна възраст с някой друг, който няма достатъчно, отива и го питат за егн само, той си го казва и вземат кръв от него, после отива и си взема сертификата.На всичко отгоре и работи схемата. Та който иска...
Вероятно вече има и фалшиви антитела за да не се налага човек да мами с пробите .Мъж е бил хванат да продава изкуствена ръка за ваксинация. Човекът, който обявяват като антиваксър, е публикувал обява онлайн, в която описва и параметрите на продукта.
ше тъ съдъ за омишлен упит са убийство...4 минути са забъкнах от смех....ей опасен си![]()
Това как ти се струва ? Здравните работници явно са по големи мошеници от пациентите
Италианец се е появил във ваксинационен център със силиконова ръка, надявайки се, че по този начин ще заблуди медицинския персонал при поставяне на ваксината срещу коронавируса и ще получи с измама зелен сертификат,
Агенция АНСА съобщи, че мъжът е работил в здравния сектор и е бил отстранен временно от работа, защото е отказал да се ваксинира срещу КОВИД-19
https://dnes.dir.bg/svyat/italianski-zd ... shiva-raka
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Top Gun Maverick написа:Та на поддръжниците на ваксините им остават два избора- или приемат да се бодат до живот или да се отрекат след време от ваксините.
Баси прозрението чуек. А на теб ти остават два избора или да се правиш на луд доживот или да се отречеш след време от антиваксърството. Сигурен съм, че не се беше сещал до сега
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- FaceOff
- ентусиаст
-
Дефинирай 'да се правиш на луд' .. не за друго, да знам какви са опциите
- FaceOff
- ентусиаст
-
Ама тия са тото или наследствени милионери?Spit-Fire написа:FaceOff написа:Оо, не си само ти.. още много твърдо убедени почитатели на ваксините има тук, та що да не ми отговорят? Въпроса ми е елементарен..
За 2-ма знам със сигурност.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Добре де, мен друг въпрос ме мъчи…
Задължителната ваксинация рано или късно ще е факт - какво правят тези, които по една или друга здравословна причина не могат да се ваксинират?
Майка ми е с две автоимунни заболявания, личният и друг доктор й казаха, че не е безопасно да се ваксинира…
Аз имам история с тромбофлебит…как да се ваксинирам като знам, че има случаи на тромби след ваксина
Задължителната ваксинация рано или късно ще е факт - какво правят тези, които по една или друга здравословна причина не могат да се ваксинират?
Майка ми е с две автоимунни заболявания, личният и друг доктор й казаха, че не е безопасно да се ваксинира…
Аз имам история с тромбофлебит…как да се ваксинирам като знам, че има случаи на тромби след ваксина