С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?
Модератор: Общи модератори
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?
Galaxy Nexus 5
След като моето Sony претърпя нелепа метаморфоза (превърна се от 4-инчов телефон, в 4-инчов таблет) - си го взех. Супер доволен съм. Последния Android 5.1.1 идва от оператора. Много-много бърз. Заби 1-2 пъти за 35 дни (да се чете, не си намери камерата и се наложи рестарт). Взех го 2-ра ръка и съм много доволен. Батерията му кара един ден при нормална употреба и два дни при никаква.
След като моето Sony претърпя нелепа метаморфоза (превърна се от 4-инчов телефон, в 4-инчов таблет) - си го взех. Супер доволен съм. Последния Android 5.1.1 идва от оператора. Много-много бърз. Заби 1-2 пъти за 35 дни (да се чете, не си намери камерата и се наложи рестарт). Взех го 2-ра ръка и съм много доволен. Батерията му кара един ден при нормална употреба и два дни при никаква.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Някой с Xperia Z3?
Аз съм с 1цата и съм много доволен, но обмислям ъпгрейт а и формата ми харесва много!
Аз съм с 1цата и съм много доволен, но обмислям ъпгрейт а и формата ми харесва много!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
всичките компоненти са на едни производители, просто различен клас и различна опаковка, по-важно е ОС-то, а различните производители различно ги ръчкат 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Е.Димитров написа:P1tbuL написа:!
Крива работа, но може да се оправи с връщане на фабричните настройки. Прочети темите в андроид форума и действай по този начин и смятам че няма да имаш проблеми.
Успех
Знаеш ли колко пъти му връщах фабричните настройки... нищо не става.
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
В момента с Galaxy S6. Хубав телефон като изключим всичкия bloatware в него. За щастие има ромове тотално изчистини от всички боклуци.
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Murd3rWorship написа:bloatware
кой?
Murd3rWorship написа:За щастие има ромове
сичкото сиганин на партито...
обясни

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
Нa въпроса ти: http://bfy.tw/1flF
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
Xiaomi MI2S - Или IPhone killer.

Супер евтин,мощен и китайски.
Единственият смартфон който ми е попадал в ръцете , способен да издържи поне 36 часа по-интензивно ползване и постоянно включено 3G. Има си достатъчно сила, тъчскрийна е с чувствителността на този на Iphone 5 и си има седмични ъпдейти,като ако откриеш някой бъг и го съобщиш- кръщават ъпдейта на теб
Общо-взето е най-добрата слушалка за мен. Взех го от Китай за 250 долара , когато долара беше 1.40.

Супер евтин,мощен и китайски.

Общо-взето е най-добрата слушалка за мен. Взех го от Китай за 250 долара , когато долара беше 1.40.
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
На скоро един приятел купи Xiaomi Mi4, и телефона се справя доста добре. Единствения минус който ми идва на ум е MIUI рома, но овъролл телефона е чуден.
- strongholder
- Потребител
-
- Кара: е60 530d '03
HTC One s...много забиващ и бавен телефон, слаба камера вечер. Единствения плюс е снимките през деня всичко останало е боза. Никога повече HTC. И аз се замислям за един Oneplus One само размера му ме притеснява.
FuRoRR написа:Xiaomi MI2S - Или IPhone killer.
Супер евтин,мощен и китайски.Единственият смартфон който ми е попадал в ръцете , способен да издържи поне 36 часа по-интензивно ползване и постоянно включено 3G. Има си достатъчно сила, тъчскрийна е с чувствителността на този на Iphone 5 и си има седмични ъпдейти,като ако откриеш някой бъг и го съобщиш- кръщават ъпдейта на теб
![]()
+ 1! Аз го взех от емаг за 380лв, като в същото време за тия пари можеше да се вземе някой телефон с характеристики делени на две. MIUI рома е супер стабилен и удобен, не знам как може да бъде минус

Снима доста прилично

Минуси
- Батерията... не знам как караш 36 часа, аз съм наполовина.
- Доста се нагрява
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Това не е ли флагмана?strongholder написа:HTC One s...много забиващ и бавен телефон, слаба камера вечер. Единствения плюс е снимките през деня всичко останало е боза. Никога повече HTC. И аз се замислям за един Oneplus One само размера му ме притеснява.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
имам бюджетен iphone 4s ... нали, ако някой нещо
не му работи wi-fi

не му работи wi-fi
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- strongholder
- Потребител
-
- Кара: е60 530d '03
Bogat-Beden написа:Това не е ли флагмана?strongholder написа:HTC One s...много забиващ и бавен телефон, слаба камера вечер. Единствения плюс е снимките през деня всичко останало е боза. Никога повече HTC. И аз се замислям за един Oneplus One само размера му ме притеснява.Аз съм с доста ниския клас HTC 300 и е много,много бавен наистина,единствените приложения ,които съм свалял допълнително са Viber и Skype,като второто не го ползвам.. Мислех,че е просто е бавен,щото не е скъп,но май не е само това?
HTC One е флагмана, моят е One s.
- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
alX3m написа:FuRoRR написа:Xiaomi MI2S - Или IPhone killer.
Супер евтин,мощен и китайски.Единственият смартфон който ми е попадал в ръцете , способен да издържи поне 36 часа по-интензивно ползване и постоянно включено 3G. Има си достатъчно сила, тъчскрийна е с чувствителността на този на Iphone 5 и си има седмични ъпдейти,като ако откриеш някой бъг и го съобщиш- кръщават ъпдейта на теб
![]()
+ 1! Аз го взех от емаг за 380лв, като в същото време за тия пари можеше да се вземе някой телефон с характеристики делени на две. MIUI рома е супер стабилен и удобен, не знам как може да бъде минус
Снима доста прилично
Минуси
- Батерията... не знам как караш 36 часа, аз съм наполовина.
- Доста се нагрява
Eмаг ти е грешката... Самите им батерии когато постоят неизползвани, макар и заредени за шипинг (на 50%) не издържат много... Нямам идея защо, но аз имам 3 , от които двете си ги ползвам на ротационен принцип, а третата я бях оставил неизползвана около 5 месеца. Двете ме държат по посочените 36 часа , като в тях има поне 2 часа разговори. Другата едвам избутва 12тина часа без да го пипам.
Също така самите партиди, поръчвани в родните сайтове май не са много качествени.Моя го взимах от някакъв китайски сайт със странно име.
MIUI рома е най-хубавото нещо което ми се е случвало - подбрани са най-добрите попадения от всички операционни системи за телефони.
Самия телефон е доста по-удобен за разговори от ябълките и не убива на ухото.
Има OTG и си правя диагностика на колата с него

Самият телефон се включва за 5 секунди.
Снимка без каквато и да е манипулация

Минусите :
Грее доста наистина.
Трябваше ми седмица да свикна с ОС
Говорителчето му не е много качествено(но пък е доста силно)
Камерата при слаба светлина не се представя много добре.
Доста шум има в снимките-

Другия ми телефон е HTC EVO 3D на който батерията,RAMта ,процесора и камерата му изнемогват,но пък това 3D разбива леда във всяка компания.Хората са ме спирали по пътя да ме питат защо има 2 камери отзад.