С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Операционната система на телефона ви е :

Android
279
42%
iOS
129
19%
BlackBerry
18
3%
Symbian
149
22%
WindowsPhone
35
5%
Друга
53
8%

Общо гласове : 663
ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

Мнение от u`F`o » 03 Сеп 2015, 23:32

Galaxy Nexus 5
След като моето Sony претърпя нелепа метаморфоза (превърна се от 4-инчов телефон, в 4-инчов таблет) - си го взех. Супер доволен съм. Последния Android 5.1.1 идва от оператора. Много-много бърз. Заби 1-2 пъти за 35 дни (да се чете, не си намери камерата и се наложи рестарт). Взех го 2-ра ръка и съм много доволен. Батерията му кара един ден при нормална употреба и два дни при никаква.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 04 Сеп 2015, 16:55

Някой с Xperia Z3?

Аз съм с 1цата и съм много доволен, но обмислям ъпгрейт а и формата ми харесва много!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 04 Сеп 2015, 21:16

всичките компоненти са на едни производители, просто различен клас и различна опаковка, по-важно е ОС-то, а различните производители различно ги ръчкат ;)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 05 Сеп 2015, 17:44

Е.Димитров написа:
P1tbuL написа:!

Крива работа, но може да се оправи с връщане на фабричните настройки. Прочети темите в андроид форума и действай по този начин и смятам че няма да имаш проблеми.
Успех

Знаеш ли колко пъти му връщах фабричните настройки... нищо не става.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Мнение от PolandBall » 06 Сеп 2015, 23:49

В момента с Galaxy S6. Хубав телефон като изключим всичкия bloatware в него. За щастие има ромове тотално изчистини от всички боклуци.
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Сеп 2015, 9:02

Murd3rWorship написа:bloatware

кой?

Murd3rWorship написа:За щастие има ромове

сичкото сиганин на партито...

обясни :dunno: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PolandBall » 07 Сеп 2015, 16:02

Нa въпроса ти: http://bfy.tw/1flF
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Два умрели форда и 28ца
Мечтае да кара: Танк
Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile

Мнение от FuRoRR » 07 Сеп 2015, 19:49

Xiaomi MI2S - Или IPhone killer.
Изображение
Супер евтин,мощен и китайски. :mhihi: Единственият смартфон който ми е попадал в ръцете , способен да издържи поне 36 часа по-интензивно ползване и постоянно включено 3G. Има си достатъчно сила, тъчскрийна е с чувствителността на този на Iphone 5 и си има седмични ъпдейти,като ако откриеш някой бъг и го съобщиш- кръщават ъпдейта на теб :D
Общо-взето е най-добрата слушалка за мен. Взех го от Китай за 250 долара , когато долара беше 1.40.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PolandBall » 08 Сеп 2015, 0:20

На скоро един приятел купи Xiaomi Mi4, и телефона се справя доста добре. Единствения минус който ми идва на ум е MIUI рома, но овъролл телефона е чуден.

Потребител
Аватар
Кара: е60 530d '03

Мнение от strongholder » 08 Сеп 2015, 8:45

HTC One s...много забиващ и бавен телефон, слаба камера вечер. Единствения плюс е снимките през деня всичко останало е боза. Никога повече HTC. И аз се замислям за един Oneplus One само размера му ме притеснява.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 08 Сеп 2015, 12:25

FuRoRR написа:Xiaomi MI2S - Или IPhone killer.
Супер евтин,мощен и китайски. :mhihi: Единственият смартфон който ми е попадал в ръцете , способен да издържи поне 36 часа по-интензивно ползване и постоянно включено 3G. Има си достатъчно сила, тъчскрийна е с чувствителността на този на Iphone 5 и си има седмични ъпдейти,като ако откриеш някой бъг и го съобщиш- кръщават ъпдейта на теб :D
Общо-взето е най-добрата слушалка за мен. Взех го от Китай за 250 долара , когато долара беше 1.40.

+ 1! Аз го взех от емаг за 380лв, като в същото време за тия пари можеше да се вземе някой телефон с характеристики делени на две. MIUI рома е супер стабилен и удобен, не знам как може да бъде минус :confused:
Снима доста прилично
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Минуси
- Батерията... не знам как караш 36 часа, аз съм наполовина.
- Доста се нагрява

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Сеп 2015, 13:58

strongholder написа:HTC One s...много забиващ и бавен телефон, слаба камера вечер. Единствения плюс е снимките през деня всичко останало е боза. Никога повече HTC. И аз се замислям за един Oneplus One само размера му ме притеснява.
Това не е ли флагмана? :shock: Аз съм с доста ниския клас HTC 300 и е много,много бавен наистина,единствените приложения ,които съм свалял допълнително са Viber и Skype,като второто не го ползвам.. Мислех,че е просто е бавен,щото не е скъп,но май не е само това?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Сеп 2015, 14:06

имам бюджетен iphone 4s ... нали, ако някой нещо :mhihi:

не му работи wi-fi
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Кара: е60 530d '03

Мнение от strongholder » 08 Сеп 2015, 14:23

Bogat-Beden написа:
strongholder написа:HTC One s...много забиващ и бавен телефон, слаба камера вечер. Единствения плюс е снимките през деня всичко останало е боза. Никога повече HTC. И аз се замислям за един Oneplus One само размера му ме притеснява.
Това не е ли флагмана? :shock: Аз съм с доста ниския клас HTC 300 и е много,много бавен наистина,единствените приложения ,които съм свалял допълнително са Viber и Skype,като второто не го ползвам.. Мислех,че е просто е бавен,щото не е скъп,но май не е само това?

HTC One е флагмана, моят е One s.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Два умрели форда и 28ца
Мечтае да кара: Танк
Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile

Мнение от FuRoRR » 08 Сеп 2015, 15:44

alX3m написа:
FuRoRR написа:Xiaomi MI2S - Или IPhone killer.

+ 1! Аз го взех от емаг за 380лв, като в същото време за тия пари можеше да се вземе някой телефон с характеристики делени на две. MIUI рома е супер стабилен и удобен, не знам как може да бъде минус :confused:
Снима доста прилично
Минуси
- Батерията... не знам как караш 36 часа, аз съм наполовина.
- Доста се нагрява

Eмаг ти е грешката... Самите им батерии когато постоят неизползвани, макар и заредени за шипинг (на 50%) не издържат много... Нямам идея защо, но аз имам 3 , от които двете си ги ползвам на ротационен принцип, а третата я бях оставил неизползвана около 5 месеца. Двете ме държат по посочените 36 часа , като в тях има поне 2 часа разговори. Другата едвам избутва 12тина часа без да го пипам.
Също така самите партиди, поръчвани в родните сайтове май не са много качествени.Моя го взимах от някакъв китайски сайт със странно име.
MIUI рома е най-хубавото нещо което ми се е случвало - подбрани са най-добрите попадения от всички операционни системи за телефони.
Самия телефон е доста по-удобен за разговори от ябълките и не убива на ухото.
Има OTG и си правя диагностика на колата с него :mhihi:
Самият телефон се включва за 5 секунди.
Снимка без каквато и да е манипулация
Изображение
Минусите :
Грее доста наистина.
Трябваше ми седмица да свикна с ОС
Говорителчето му не е много качествено(но пък е доста силно)
Камерата при слаба светлина не се представя много добре.
Доста шум има в снимките-
Изображение

Другия ми телефон е HTC EVO 3D на който батерията,RAMта ,процесора и камерата му изнемогват,но пък това 3D разбива леда във всяка компания.Хората са ме спирали по пътя да ме питат защо има 2 камери отзад.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата