Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
Re: Кличко-Пулев FINISH
Бе бил Кличко наклонен, единственият който реално разлюля Кличко е Самуел Питър в първата им среща
Приликите м/ж Самуел и Пулев са.. да не давам сравнения.
А тва че тука имало хейтъри бива ли такова лицимерие, при това че Владимир поздравява Кубрат за добрата игра, а нашите го освиркват след речта и преди мача на химна им
всъщност публиката ни май беше наистина отишла там да освирква Кличко, не да гледа мач. Показахме си магарията отново и западняците със сигурност са си затвърдили презрението към нас.. кат некви орки, докато украйнците махаха културно флагчета, нема такъв срам 

А тва че тука имало хейтъри бива ли такова лицимерие, при това че Владимир поздравява Кубрат за добрата игра, а нашите го освиркват след речта и преди мача на химна им

Последна промяна acer на 16 Ное 2014, 2:18, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Логично бях за Кубрат....ама нашия е далеч от класата на Кличко и яде много бой.
Всякакви приказки от сорта "те са монополисти", "допинг", " имат си техни съдии", "мафия"......мисля че звучат глупаво.
Колко и какъв допинг трябва да е вземал Кличко, че Кубрат Пулев да седне няколко пъти на земята още първия рунд ?
А до съдиите на Кличко въобще не се стигна.....
п.с. Иначе публиката беше уникална !
Всякакви приказки от сорта "те са монополисти", "допинг", " имат си техни съдии", "мафия"......мисля че звучат глупаво.
Колко и какъв допинг трябва да е вземал Кличко, че Кубрат Пулев да седне няколко пъти на земята още първия рунд ?
А до съдиите на Кличко въобще не се стигна.....
п.с. Иначе публиката беше уникална !
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
А бе верно ли от хейт се ослепявало, чак толкоз че очевидни моменти се пропускат тук от някои хора?
Кличко си беше пътник малко преди да се подпрат на въжетата

Кличко си беше пътник малко преди да се подпрат на въжетата

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Определено 20-те победи го бяха главозамаяли! Този удар мисля че му дойде на място! В никакъв случай не го осъждам, радвам се за положените усилия, дори само във физиката му резултата е добър, така че нека сега се изправи и наитина да продължи напред като един по-узрял и по-готов играч!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
владимирчо се беше назобал като слон и това му беше тактиката де да търси нокдаун в първите рундове, щото след 7/8мия щеше да види победа точно никога...
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Аз без аргументи не обичам да приказвам, но утре ще излязат гифовете и клиповете и ще посоча за кои моменти говоря, щото някои хора май са проспали мача.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Кличко-Пулев ДНЕС Нова тв. 23:45ч. RTL 23:45ч.
In_Memoriam написа:BMW Power ACM написа:In_Memoriam написа:Само аз ли видях на поне два пъти, че Кличко беше на косъм от нокдаун? Определено Кубрат имаше своите шансове, но ги изпусна.
Явно само ти. Това, че Кубрат успя да удари няколко пъти Кличко, не значи, че оня щеше да падне. Той дори не се олуля, а нашия беше като наклонената кула в Пиза почти през цялото време.
Беше след като понесе тежките удари след 2-ри рунд. Ако беше продължил с нападенията без да го оставя да се възстанови можеше мачът да има друго развитие. Но затова казвам, че си изпусна шансовете и се видя кой е по-добър.
Ами и на мен ми се стори, че има шансове по това време и даже взех да подскачам тука, станах прави и т.н.

Но реалността бе такава, че Кличо го бе свалил и явно чакаше своя момент като си му нанасяше малко, но пък редовно удари през това време. Кубрат тогава просто пробва да направи нещо и не, че изпусна, ами бързо се умори следствие на тези си атаки. Както и да го гледаме този мач, това бяха проблясъци, а не шансове, а оня си дебнеше като животно от засада. През цялото време си контролираше мача. Но не съм такъв спец в бокса, така изглеждат нещата в моите очи.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Витанов написа:владимирчо се беше назобал като слон и това му беше тактиката де да търси нокдаун в първите рундове, щото след 7/8мия щеше да види победа точно никога...
Точно така

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Много ме е яд на Кличко. Бях заложил за нокаут в първия рунд на нашия паляк, но се смили и го остави. Така ме лиши от 2100лв. Сега за самия мач, бих го определил като един голям срам. Пулев се представи като посредствен боксьор, какъвто всъщност си е. И на ринга и извън ринга. Един палячо. Не може след като си нокаутиран по най-балъшкия начин с класическо ЛЯВО кроше и още първия рунд да почнеш да събираш стотинките по ринга да разправяш, че съперника ти имал късмет! Чиста излагация. Но важното е, че Ганьо освири шампиона и химна му, сега ще се напие на маса и ще псува.
Срам. Какво става хора, не разбирате ли и не виждате ли реалността? Защо се излагаме така?
Поне разбрах, че колкото и голямо лайно да съм и каквато и простотия да направя е нужно да кажа, че "Българите сме голям народ!" и всичко е ок 
Срам. Какво става хора, не разбирате ли и не виждате ли реалността? Защо се излагаме така?

Последна промяна E34 на 16 Ное 2014, 2:26, променена общо 1 път
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
In_Memoriam написа:Аз без аргументи не обичам да приказвам, но утре ще излязат гифовете и клиповете и ще посоча за кои моменти говоря, щото някои хора май са проспали мача.
Аз им се чудя на тея въпросните,защо са будували залудо

alekangg написа:Витанов написа:владимирчо се беше назобал като слон и това му беше тактиката де да търси нокдаун в първите рундове, щото след 7/8мия щеше да види победа точно никога...
Точно така![]()
![]()
не че нещо ама сме почти 2015та вече и химииката е доста понапреднала. от друга страна нашия са го проверявали 6 пъти а владимирчо колко? всички знаем че може да си зобва и за мача да се изчисти.. тавариш!?!
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
E34 написа:Много ме е яд на Кличко. Бях заложил за нокаут в първия рунд на нашия паляк, но се смили и го остави. Така ме лиши от 2100лв. Сега за самия мач, бих го определил като един голям срам. Пулев се представи като посредствен боксьор, какъвто всъщност си е. И на ринга и извън ринга. Един палячо. Не може след като си нокаутиран по най-балъшкия начин с класическо ЛЯВО кроше и още първия рунд да почнеш да събираш стотинките по ринга да разправяш, че съперника ти имал късмет! Чиста излагация. Но важното е, че Ганьо освири шампиона и химна му, сега ще се напие на маса и ще псува.
Срам. Какво става хора, не разбирате ли и не виждате ли реалността? Защо се излагаме така?Поне разбрах, че колкото и голям лайно да съм и каквато и простотия да направя е нужно да каже, че "Българите сме голям народ!" и всичко е ок
И най-якото е, че сега ще си хейтър в очите на много тук. Не знам дали знаят какво точно значи думата, но се използва във всеки втори пост!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
acer написа:Бе бил Кличко наклонен, единственият който реално разлюля Кличко е Самуел Питър в първата им срещаПриликите м/ж Самуел и Пулев са.. да не давам сравнения.
А тва че тука имало хейтъри бива ли такова лицимерие, при това че Владимир поздравява Кубрат за добрата игра, а нашите го освиркват след речта и преди мача на химна имвсъщност публиката ни май беше наистина отишла там да освирква Кличко, не да гледа мач. Показахме си магарията отново и западняците със сигурност са си затвърдили презрението към нас.. кат некви орки, докато украйнците махаха културно флагчета, нема такъв срам
Да няма такава селяния.....
Вместо спорт показахме ,че можем да викаме "УУУУУУ" по време на химна на държава

Относно мача , беше се едно кръчмар срещу киборг. Но Кличко определено изглежда назобен отвъд нормата.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
Его целия мач https://www.youtube.com/watch?v=rUdW4YluD5Y 
Аз не разбирам много много, но при нокаут удара ръката на Кубрат беше ниско... Не очакваше, че Кличко ще е толко адекватен след ударите, които понесе и затова го изпусна да го удари толко лошо...

Аз не разбирам много много, но при нокаут удара ръката на Кубрат беше ниско... Не очакваше, че Кличко ще е толко адекватен след ударите, които понесе и затова го изпусна да го удари толко лошо...

Последна промяна hotride на 16 Ное 2014, 2:36, променена общо 2 пъти
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
E34 написа:Много ме е яд на Кличко. Бях заложил за нокаут в първия рунд на нашия паляк, но се смили и го остави. Така ме лиши от 2100лв. Сега за самия мач, бих го определил като един голям срам. Пулев се представи като посредствен боксьор, какъвто всъщност си е. И на ринга и извън ринга. Един палячо. Не може след като си нокаутиран по най-балъшкия начин с класическо ЛЯВО кроше и още първия рунд да почнеш да събираш стотинките по ринга да разправяш, че съперника ти имал късмет! Чиста излагация. Но важното е, че Ганьо освири шампиона и химна му, сега ще се напие на маса и ще псува.
Срам. Какво става хора, не разбирате ли и не виждате ли реалността? Защо се излагаме така?Поне разбрах, че колкото и голямо лайно да съм и каквато и простотия да направя е нужно да кажа, че "Българите сме голям народ!" и всичко е ок
Аз пък ме е срам от хора като теб, и щом теб те е срам от България и българите спокойно можеш да изчезнеш в някоя друга държава, на мен поне няма да ми липсваш изобщо.