Ад на магистралата София-Бургас- за това ли плащаме винетки
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Ад на магистралата София-Бургас- за това ли плащаме вине
Aко някой реши да направи протест, то той начаса ще бъде заклеймен като политизиран и за нула време ще направят контра-протест, нали знаете герберюгите как анатемосваха всяка критика като клатене на държавността.
Най- големите и мащабни "протести" винаги са били платени и режисирани от управниците. Хубава работа, ама българска, нали знаете защо казана с българите никой не го пази

Най- големите и мащабни "протести" винаги са били платени и режисирани от управниците. Хубава работа, ама българска, нали знаете защо казана с българите никой не го пази

Никой не мое ма връне на селу!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
drago_pavlov написа:Doberman_vas написа:така че по-добре да се казват нещата както прави бум-бум,
Аз не виждам никакъв смисъл "да се казват нещата" по форумите...
Нещата "се казват" пред парламента като румънците и гърците.
Да, факт е че нищо не правя за да променя ситуацията. Ходих последно на протестите, които свалиха Бойко. И кво? 10 пъти да го свалят 10 пъти пак той ще се върне, щото от едни няколко милиона дееспособни пълнолетни граждани няма кой едва ли не.
Наистина не разбирам как може да твърдиш, че всичко се развива чудесно? В другата тема хвалеше тангентата и магистралите с чудесните прегради по тях. Пуснах ти снимки на калпавото изпълнение и на двете. Нищо не каза.
Мини пеша по Околовръстното от Ринга до Симеоново и се опитай да преброиш поне 100 здрави плочки. А са положени само преди няколко години. Мини пеша по моста до Икея и ми кажи, че е направен качествено.
Разходи се пеш 7-8 километра из която и да е част на София и ми кажи, че не живеем в абсолютна клоака. Умрели животни по тротоарите, прах, кал и мръсотия. Разходи се из "гъзарските" квартали. Кал до кокалчетата, а един крив парцел с денивелация като на Хо Ши Мин шапката е 500к. Тротоар няма, а улицата е широка колкото за една кола. И се получават задръствания между бентлита и ферарита

И за капак- статия във вестника "Чудо, мият центъра на София".
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Мен също ми направи впечатление е сега като се стопи снега,че всичко е в боклуци навсякъде направо е ужас. Разхождам се и гледам пластмасови чашки, пликове и всякакви л@йна, мизерия пълна..
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Боклуците изпод снега са изхвърлени от хора. Голяма част от същите тия хора реват, че държавата не става. Не знам как да коментирам...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
bum_bum написа:Наистина не разбирам как може да твърдиш, че всичко се развива чудесно? В другата тема хвалеше тангентата и магистралите с чудесните прегради по тях. Пуснах ти снимки на калпавото изпълнение и на двете. Нищо не каза.
Е какво да кажа, аз не казвам на черното бяло. Разхвърчали са се преградите - ок.
Но не помня някъде да съм казвал, че всичко се развива чудесно. Чак да съм ги хвалил не съм. Просто казах, че преувеличаваш, казвайки "че най-добрата ни магстрала е по-зле от третокласен път в развитите страни" или нещо подобно. И все още държа на мнението си, че преувеличаваш много.
И в развитите страни има дупки и мизерия. Няма рай на земята.
Това че тук е кенеф не е по вина на политиците, а на народа. Политиците са от народа, народа ги избира. Всички крадат, не само политиците. Бай Иван краде нафта от камиона, ток от комшията или спестява осигуровки, а бат Сали краде милиони, но и двамата са едни и същи боклуци. Просто кацата за единия е по-дълбока. Хиляда пъти съм го казвал и пак ще го кажа - народът е мърша и си заслужава съдбата и кочината, в която живее.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Честно, возил съм се по т.нар. "национал" в Испания. Викам на човека- баахти и магистралата имате. Като стъкло. Само да беше с три ленти цена нямаше да има. А той- тва е алтернативния път пич, минавам от тук че е безплатен.
Тук и до ден днешен не съм намерил път на който да мина 100 метра без неравност.
Пак в чужбина- вали дъжд. И аз седя на една наклонена улица и гледам течащата по нея вода като идиот. Питат ме- кво зяпаш бе? А аз гледам водата, че е бистра като в планински поток.
Да. Дупки и мизерия има във всички държави, дори и най-прекрасните. Но тук просто няма място, квартал или улица където да ги няма.
Ако искаш да се хванем на бас, че което и място в София да ми посочиш в рамките на една минута пешеходно разтояние от него ще то покажа поне 10 свинщини.

Тук и до ден днешен не съм намерил път на който да мина 100 метра без неравност.
Пак в чужбина- вали дъжд. И аз седя на една наклонена улица и гледам течащата по нея вода като идиот. Питат ме- кво зяпаш бе? А аз гледам водата, че е бистра като в планински поток.
Да. Дупки и мизерия има във всички държави, дори и най-прекрасните. Но тук просто няма място, квартал или улица където да ги няма.
Ако искаш да се хванем на бас, че което и място в София да ми посочиш в рамките на една минута пешеходно разтояние от него ще то покажа поне 10 свинщини.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
bum_bum написа:
Да. Дупки и мизерия има във всички държави, дори и най-прекрасните.
Значи не си бил Холандия или Люксембург. Аз единственото лошо, което съм видял там, са размазаните дъвки по тротоарите в центровете.
Последна промяна Мордехай на 08 Фев 2017, 22:29, променена общо 1 път
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Нема да ви се мешам в спора
Ама се присетих ...
Тръгваме с два бели буса от Германия, Вито и Спринтер. Взехме ги перфектно чистички.
Караме по магистралата и ни запуква зверски порой, 3 часа в пороя и спряхме да пикаем ...
Те също толкова бели както като тръгнахме

bum_bum написа:Пак в чужбина- вали дъжд. И аз седя на една наклонена улица и гледам течащата по нея вода като идиот. Питат ме- кво зяпаш бе? А аз гледам водата, че е бистра като в планински поток.
Тръгваме с два бели буса от Германия, Вито и Спринтер. Взехме ги перфектно чистички.
Караме по магистралата и ни запуква зверски порой, 3 часа в пороя и спряхме да пикаем ...
Те също толкова бели както като тръгнахме

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Имам един чепик, дето си го купих с голям мерак и за една камара пари. Ама подметката му тънка 3-4мм. Тук няма носене. От страни е велур и забрави. На всяко излизане- пране. Носих ги 4-5 пъти и е така седят в кутията вече. А в чужбина карат по една седмица и все едно съм ги носил в къщи.
И 100 процента имат и хора, които от време на време да чистят и дъвките от тротоара.

Мордехай написа:bum_bum написа:
Да. Дупки и мизерия има във всички държави, дори и най-прекрасните.
Значи не си бил Холандия или Люксембург. Аз единственото лошо, което съм видял там, са размазаните дъвки по тротоарите в центровете.
И 100 процента имат и хора, които от време на време да чистят и дъвките от тротоара.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
bum_bum написа:Имам един чепик, дето си го купих с голям мерак и за една камара пари. Ама подметката му тънка 3-4мм. Тук няма носене. От страни е велур и забрави. На всяко излизане- пране. Носих ги 4-5 пъти и е така седят в кутията вече. А в чужбина карат по една седмица и все едно съм ги носил в къщи.![]()
Иван (половината от Иван и Андрей

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Тва с калта и мен ме дразни аадски много. сигурно едно от най-дразнещите мизерии у нас. Не знам кой е по- и най-виновен, според мен всички, и "почистващите" фирми, и "гражданите" дето обичат да си купуват по 3 коли за двама човека и да ги спират на възможно най-калните ливади...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Проблемите рядко са еднопосочни и почти винаги комплексни
Има го и ефекта, че когато е мръсно не се пази ... малко омагьосан кръг се получава ...

Има го и ефекта, че когато е мръсно не се пази ... малко омагьосан кръг се получава ...

...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
кал кал ама един 3стаен апартамент 100к евра 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И на мен това ми направи впечатление, като бях по УСА. Почти всеки ден минаваше една машинка да почиства улиците от прах. Всички градинки и зелени площи бяха с буйна зелена трева и прочие. Процента на мръсни коли беше много минимален, гумите на всички от долната им страна(контакната им площ с асфалта) са си един цвят като страничната, черен. Купих си некви найкове и за 3 седмици белите ми подметки не станаха черни странично, затова и масово си ходят с обувките в домовете. Колите пушещи черно, ако влезнат в боост са големите пикапи, дето са с по 5-6л турбо дизел двигатели и задното им гърне е просто една голяма фуния ф100 или ф120.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Като говорим за мръсотия, ония ден жената си пуснала някакво готварско предаване.
става въпрос за двама рокери, дето обикалят на сам и на там, опитват месната кухня и съответно въртят някаква манджа.
Конкретното предаване бе от Санкт Петербург, Русия.
Движеха се насам и натам из този град и това, което ми направи силно впечатление бе невероятната чистота по улиците и хубавият асфалт, по който се движеха. Просто бе чисто и подредено на всякъде, учуди ме, защото мислех, че навсякъде в русия е бая мизерия и мръсотия, но специално в Санкт Петербург не бе така.
Не бих отишъл там на екскурзия, но се вижда, че там полагат усилия и изглеждаше като един добър град в Европа...каквито ние тук в България нямаме.
става въпрос за двама рокери, дето обикалят на сам и на там, опитват месната кухня и съответно въртят някаква манджа.
Конкретното предаване бе от Санкт Петербург, Русия.
Движеха се насам и натам из този град и това, което ми направи силно впечатление бе невероятната чистота по улиците и хубавият асфалт, по който се движеха. Просто бе чисто и подредено на всякъде, учуди ме, защото мислех, че навсякъде в русия е бая мизерия и мръсотия, но специално в Санкт Петербург не бе така.
Не бих отишъл там на екскурзия, но се вижда, че там полагат усилия и изглеждаше като един добър град в Европа...каквито ние тук в България нямаме.