Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Jorixa » 16 Дек 2021, 10:26

zAcK написа:На първия яко охрана и не може без зелен сертификат.

Абе чак да не може... На опашката оня ден, охраната гледа сертификата на чичак на средна възраст пред мен:

- Абе ти Мария ли се казваш?
- Не, тва е на леля ми сертификата, ама тя не го ползва, споко.
- А ок, минавай.

..

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Дек 2021, 10:55

Jorixa написа:
zAcK написа:На първия яко охрана и не може без зелен сертификат.

Абе чак да не може... На опашката оня ден, охраната гледа сертификата на чичак на средна възраст пред мен:

- Абе ти Мария ли се казваш?
- Не, тва е на леля ми сертификата, ама тя не го ползва, споко.
- А ок, минавай.

..

Зависи на кой ще попаднеш. Една група младежи ги изпратиха да дадат по 15 лева за тест за да влезнат :idea:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cerberus » 16 Дек 2021, 11:42

Така докато не измислят как да убедят неваксинираните, че ваксините действат, за да се ваксинират с първа доза, и същевременно да убедят ваксинираните, че ваксините не действат, за да се ваксинират с трета доза :lol:

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Дек 2021, 12:14

cerberus написа:Така докато не измислят как да убедят неваксинираните, че ваксините действат, за да се ваксинират с първа доза, и същевременно да убедят ваксинираните, че ваксините не действат, за да се ваксинират с трета доза :lol:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 16 Дек 2021, 12:30

В понеделник ми беше студено, вторник ме втресе с яка температура до 38.7° та до снощи когато излезе ПСР-а. Честито и аз съм от болните.. Засега съм добре като изключим зверската болка в гърлото Така бил Ковида в момента според личната лекарка... иначе си имам вкус и обоняние и нищо друго не ме боли...

Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 16 Дек 2021, 13:31

r19 написа:В понеделник ми беше студено, вторник ме втресе с яка температура до 38.7° та до снощи когато излезе ПСР-а. Честито и аз съм от болните.. Засега съм добре като изключим зверската болка в гърлото Така бил Ковида в момента според личната лекарка... иначе си имам вкус и обоняние и нищо друго не ме боли...

Леко да го изкараш колега!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 530D LCI и Е60 535d LCI

Мнение от andy » 16 Дек 2021, 13:52

cerberus написа:Така докато не измислят как да убедят неваксинираните, че ваксините действат, за да се ваксинират с първа доза, и същевременно да убедят ваксинираните, че ваксините не действат, за да се ваксинират с трета доза :lol:

Въпрос на личен избор.
Миналата година 99% го карах по Коледа с яки болки в ставите и главоболие цяла седмица и нищо повече. В края на февруари тази година бяхме във Велинград. От 4 семейства аз и още един се прибрахме без Ковид, другите всичките бяха положителни, дори 1 в болница.
В кравя на април поставих 2 доза Модерна. В края на Октомври пак го лепнах мисля - за 1 седмица изгубих тотално вкус, но само на солта.
на 1.12.21 поставих трета доза Модерна.
на 1 доза - 37.1 градуса
на 2 доза - 37.1 градуса
на 3 доза - 38.0 градуса
и от 1.12 до сега не са ми се появили ревматичните болки от които страдам с години. Имунитета ми се е заел в друга посока да работи и другите болежки ги е оставил, но да видим до кога.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 16 Дек 2021, 15:40

Kroki написа:
r19 написа:В понеделник ми беше студено, вторник ме втресе с яка температура до 38.7° та до снощи когато излезе ПСР-а. Честито и аз съм от болните.. Засега съм добре като изключим зверската болка в гърлото Така бил Ковида в момента според личната лекарка... иначе си имам вкус и обоняние и нищо друго не ме боли...

Леко да го изкараш колега!
Благодаря ти колега! Дано.

Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Дек 2021, 16:12

https://www.dnes.bg/notifikacii/2021/12 ... ani.514183
:kuku: :conf: :help:
И защо не го направят направо, че никой няма право да влиза в страната неваксиниран и готово? Или искат който влезе там да бъде насилствено ваксиниран един вид? Направо вече се чудя какво се случва в акъла на тия хора.
Това не е конц-лагер тяхното, не знам какво е.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 16 Дек 2021, 16:31

Top Gun Maverick написа:https://www.dnes.bg/notifikacii/2021/12/16/chujdenci-shte-napuskat-kanada-samo-vaksinirani.514183
:kuku: :conf: :help:
И защо не го направят направо, че никой няма право да влиза в страната неваксиниран и готово? Или искат който влезе там да бъде насилствено ваксиниран един вид? Направо вече се чудя какво се случва в акъла на тия хора.
Това не е конц-лагер тяхното, не знам какво е.

Пак някоя журналистическа партенка "След 28 февруари 2022 г.,за да бъде допуснат на борда на самолет или влак в Канада,
чуждестранният гражданин трябва да докаже, че е напълно ваксиниран." Т.е. има кораби, коли и т.н., като не искаш да се ваксинираш.
Дори не съм сигурен, че тия са го превели правилно това. Кой знае истинската новина каква е!
Ако искаш напусни с плуване! Спрете се с тия глупости вече. Разбрахме, че ние сме най-умните в целия свят и във всички вселени!

Ако слушаш новините в БГ, или пък ако четеш писанията на слушащите новини в БГ може да си кажеш,
че целият останал свят ще бъде унищожен от чиповете на Бил Гейц и ние наистина ще го завладеем след това.

Ама, не. Ние ще си останем най-бедните, най-болните, най-умиращите и т.н., а тия тъпаци от Запада, дори и с чипове, пак ще са 100000 пъти по-добре от нас :idea:

П.С. Намало да могат да напускат страната :kuku: Да, ще ги държат там насила....... :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 16 Дек 2021, 20:56

За първи път чувам такива симптоми за ковид :shock: На мен ми звучи като класическа ангина това.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 17 Дек 2021, 7:50

zAcK написа:Дори не съм сигурен, че тия са го превели правилно това. Кой знае истинската новина каква е!
Ако искаш напусни с плуване! Спрете се с тия глупости вече. Разбрахме, че ние сме най-умните в целия свят и във всички вселени!

Ако слушаш новините в БГ, или пък ако четеш писанията на слушащите новини в БГ може да си кажеш,
че целият останал свят ще бъде унищожен от чиповете на Бил Гейц и ние наистина ще го завладеем след това.

Ама, не. Ние ще си останем най-бедните, най-болните, най-умиращите и т.н., а тия тъпаци от Запада, дори и с чипове, пак ще са 100000 пъти по-добре от нас :idea:

П.С. Намало да могат да напускат страната :kuku: Да, ще ги държат там насила....... :kuku:

https://www.mltaikins.com/covid-19/cana ... -airports/
https://www.canada.ca/en/public-health/ ... sures.html

То и зеления сертификат на пръв поглед изглеждаше леко налудничав, поне за доста хора. А умните и красиви западняци се оказва, че имат останал някакъв процент свободномислещи хора и всеки ден в големите градове има протести против силно ограничаващите мерки... И да, има си причини да сме умиращи и болни като нация, но това не прави автоматично западняците и тяхната система по-добри във всичко.

Живи и здрави!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 17 Дек 2021, 10:08

Jorixa написа:

За първи път чувам такива симптоми за ковид :shock: На мен ми звучи като класическа ангина това.

И аз това си помислих. През последната година имах около 5 пъти гърлобол за около 2-4 дена, но не мисля, че съм карал ковид. Температура съвсем слаба де. Иначе не се връзват много симптомите, но PCR-a така или иначе те заковава вкъщи за две седмици. СЛед няколко дена ще си проличи на снимката какво е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Дек 2021, 10:17

Нали тука битуваше теория че втория път ковид направо ги събарял пък третия и четвъртия път като се заразят умират прави моментално в момента на заразяването ?
Според моето скромно мнение повечето активни хора в големите градове го изкараха по два и три пъти вече тоя грип за 2 години .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 17 Дек 2021, 10:23

driver69 написа:
zAcK написа:Дори не съм сигурен, че тия са го превели правилно това. Кой знае истинската новина каква е!

https://www.mltaikins.com/covid-19/cana ... -airports/
https://www.canada.ca/en/public-health/ ... sures.html

То и зеления сертификат на пръв поглед изглеждаше леко налудничав, поне за доста хора. А умните и красиви западняци се оказва, че имат останал някакъв процент свободномислещи хора и всеки ден в големите градове има протести против силно ограничаващите мерки... И да, има си причини да сме умиращи и болни като нация, но това не прави автоматично западняците и тяхната система по-добри във всичко.

Живи и здрави!

И какви са причините? Да включим и това, че сме най-бедни, живеещи в мизерия,
унищожаващи всичко покрай нас и крадящи от всичко, дори от парите за здраве на дечицата?

Иначе, това пише на линковете, които си цитирал. Ваксинация за определени транспортни сектори.
Та който иска, може да плува до БГ, или да се качи на колата и да хване самолет от САЩ :dunno:

Mandatory vaccination for federally regulated transportation sectors
As announced on August 13, 2021, travellers in the federally regulated air and rail sectors will need to be vaccinated with a COVID-19 vaccine accepted by the Government of Canada for the purpose of travel. After extensive consultations, Transport Canada issued orders and guidance to airlines and railways to implement the vaccination requirements for travellers, which came into effect at 3 AM (EDT) October 30, 2021.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата