Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
[quote="spirco"]Кажи за какво става въпрос защото вече го няма видеото.[/quote
Ето тука го има https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/627281
Накратко мангале яко кючек у КОВИД отделението.
Ето тука го има https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/627281
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Мангъров е виновен, тея са негови хора

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Доброволци събират да ги обгрижват че на системата не и стигал въздух и се задушавала 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Тва може да изненада само някой който не е влизал през последните 10г в държавна болница. Пътеката за ковид-а е няква смешна от сорта на 1200-300лв така че те нямат сметка да вкарват болни хора щото не могат да си покрият разноските. Имат сметка от ей такива като тея на видеото.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Не разбрах ПеЦеАр-а така ли е отредил тия да са тОлкУ болни или брат му ?

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тия лаборатории смешните с един банан могат да изкарат цяла софия прокажени 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
E34 написа:Ето тука го има https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/627281
Нямало места за заразените

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Поровете още малко сайтовете и ще разберете, че видеото е от няколко месеца. Това е частна болница и очевидно не е ковид отделение. Сега обаче е удобно да се тиражира, щото гледам бая рибки има 

TNT написа:Поровете още малко сайтовете и ще разберете, че видеото е от няколко месеца. Това е частна болница и очевидно не е ковид отделение. Сега обаче е удобно да се тиражира, щото гледам бая рибки има
Клипа е от 12 септември. Естествено че е частна. Преди "пандемията" положението беше всички скъпи пътеки в частните, всички губещи в държавните. Сега като ги задължиха да имат ковид отделения всички тежки случаи ще са в държавните, а останалите като тея примати при нашите хора из частните.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А кои са виновни, че има "губещи" и "печелещи" пътеки ?
На лекарите в частните сега кой ще им плаща заплатите ? По-тежките случаи с ковид са по 1 месец. За 1200лв (преди беше 600лв). Това са по 40лв на ден. За лекарства, за предпазните костюми/маски/ръкавици, за заплати на лекар/сестра/санитар. Ако не е фул отделението, абсурд да излезнат на плюс.
Аз не знам в друга страна да се налага да се обсъжда заплащането на лекарите в условията на пандемия. Вдига се 30% заплатата на лелката от счетоводство в МВР, а болниците пускат обяви за мед.сестри доброволци
Съществуват сестри, които взимат по-малко от касиерка в Лидл.
В момента държавата иска от лекарите да бачкат в най-рисковите условия за без пари. На държавата й трябват полицаи, които да пръскат протестиращи с пепър спрейове.
Тук има много хора с частни бизнеси. Много ми е интересно каква ще им е реакцията, ако дойде държавата и им каже... през 30% от работното ти време ще продаваш ей тая стока на загуба или те затваряме.
П.П. https://m3.jobs.bg/job/5484806 Да пуснем ли една форумна анкета колко тук бачкат безплатно ?

Аз не знам в друга страна да се налага да се обсъжда заплащането на лекарите в условията на пандемия. Вдига се 30% заплатата на лелката от счетоводство в МВР, а болниците пускат обяви за мед.сестри доброволци

В момента държавата иска от лекарите да бачкат в най-рисковите условия за без пари. На държавата й трябват полицаи, които да пръскат протестиращи с пепър спрейове.
Тук има много хора с частни бизнеси. Много ми е интересно каква ще им е реакцията, ако дойде държавата и им каже... през 30% от работното ти време ще продаваш ей тая стока на загуба или те затваряме.
П.П. https://m3.jobs.bg/job/5484806 Да пуснем ли една форумна анкета колко тук бачкат безплатно ?

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Последните 20 години всеки тръгва да прави здравни реформи, ама със старите коври. Оставиха точно тези най-прогнили елементи от докторското съсловие да си направят реформи по такъв начин, че корупцията да се легализира под формата на нова "здравна система" и реформите така да се направят, че да се максимизират възможностите за изсмукване на обществения ресурс, на две нива - на микро ниво, чрез директно изнудване на пациентите, и легално, и нелегално, а на макро ниво чрез ограбването на касата по всевъзможни схеми.TNT написа:А кои са виновни, че има "губещи" и "печелещи" пътеки ?
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Началника е коронован, аз още не
(миналата седмица имаше оплаквания от температура 38.5 и отпадналост. От няколко дни е без вкус и обоняние, с лека кашлица)
Как се процедира в такъв случай?
Предполагам въпреки отрицателния ми резултат трябва да си остана вкъщи за 10-14 дни и някъде към края на следващата седмица да си направя нов тест, но за антитела. РЗИ ще звъни ли да ме проверява

Как се процедира в такъв случай?

Предполагам въпреки отрицателния ми резултат трябва да си остана вкъщи за 10-14 дни и някъде към края на следващата седмица да си направя нов тест, но за антитела. РЗИ ще звъни ли да ме проверява

Едва ли някой ще те потърси изобщо.
Както казах по-назад, контактен съм спрямо двама души и досега никой за нищо не ме е търсил(по своя инициатива пазя околните). Заразените никой не ги провери за периода на карантината също.
Лятото когато имаше много малко случай на РЗИ им отне около седмица, за да се свържат с половинката на заразен, за да кажат да се карантинира.
В общи линии сам избираш дали да си отговорен и да пазиш другите.
Съседа е заразен при това с кашлица, но явно поради липсата на проверки го виждам да излиза от време на време да си върши работа.
Както казах по-назад, контактен съм спрямо двама души и досега никой за нищо не ме е търсил(по своя инициатива пазя околните). Заразените никой не ги провери за периода на карантината също.

Лятото когато имаше много малко случай на РЗИ им отне около седмица, за да се свържат с половинката на заразен, за да кажат да се карантинира.
В общи линии сам избираш дали да си отговорен и да пазиш другите.

Съседа е заразен при това с кашлица, но явно поради липсата на проверки го виждам да излиза от време на време да си върши работа.