Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Абстрахирайки се от всичко, елементарен въпрос:
Какво промениха:
А - първа ваксина
Б - втора ваксина
В - трета ваксина
Можете ли да идете на кръчма, да се съберете с приятели, да идете на почивка, да се качите на самолет?
Нищо не се е подобрило и това е факт. Експериментите с хора са забранени. Но продължават. При над 90% двойно и тройно ваксинирани затварят всички неважни бизнеси. Къде отиде "стадния имунитет" при +65% ваксинирани?
Всъщност се промени. Някои направиха такива пари за две години, каквито поколения наред не са и мечтали. PCR тестовете позлатиха производителите. Колумбийските картели зарязаха кокаина и произвеждат тестове. Четирицифрени норми на печалбата няма в нито един бизнес. И още повече, това е задължително за всички. Цените на едни и същи тестове започват от 3-4 евро (Индия) до $200 на места в Канада. Бачкаш в дом за възрастни, тройно имунизиран, два теста седмично. Тук правителството плаща, ама сметнете цифрите. Четиричленно семейство да иде на почивка, едни $1500 отгоре само за клечки в носа.
Никога в историята хората не са били обирани по такъв начин. Дори по време на войни.
Какво промениха:
А - първа ваксина
Б - втора ваксина
В - трета ваксина
Можете ли да идете на кръчма, да се съберете с приятели, да идете на почивка, да се качите на самолет?
Нищо не се е подобрило и това е факт. Експериментите с хора са забранени. Но продължават. При над 90% двойно и тройно ваксинирани затварят всички неважни бизнеси. Къде отиде "стадния имунитет" при +65% ваксинирани?
Всъщност се промени. Някои направиха такива пари за две години, каквито поколения наред не са и мечтали. PCR тестовете позлатиха производителите. Колумбийските картели зарязаха кокаина и произвеждат тестове. Четирицифрени норми на печалбата няма в нито един бизнес. И още повече, това е задължително за всички. Цените на едни и същи тестове започват от 3-4 евро (Индия) до $200 на места в Канада. Бачкаш в дом за възрастни, тройно имунизиран, два теста седмично. Тук правителството плаща, ама сметнете цифрите. Четиричленно семейство да иде на почивка, едни $1500 отгоре само за клечки в носа.
Никога в историята хората не са били обирани по такъв начин. Дори по време на войни.
Демокрация, майка! Това беше получено току що на всички мобилни телефони, радио и телевизия. При над 90% двойно и тройно дрогирани ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
За тебе съм се сетил сутринта, че едно време като ми разправяше за Канада ми беше писал като минус, че всички били болни зимата, ама се свиквало да подсмърчат от октомври до май и на никой не му правело впечатление. Сега какво се обърка толкова, преди никой ли не умираше от пневмонии след усложнения, колко случая имате реално за пандемията на фона на колкото преди това от подобни вируси?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В Албърта нямат такива есемеси 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Top Gun Maverick написа:За тебе съм се сетил сутринта, че едно време като ми разправяше за Канада ми беше писал като минус, че всички били болни зимата, ама се свиквало да подсмърчат от октомври до май и на никой не му правело впечатление. Сега какво се обърка толкова, преди никой ли не умираше от пневмонии след усложнения, колко случая имате реално за пандемията на фона на колкото преди това от подобни вируси?
1. Са ваксинирани 77%. 90 ...да, добре.
2. Имат скок на нови случаи.
3. Много ниска смъртност.
Хм,хм...
Top Gun Maverick написа:За тебе съм се сетил сутринта, че едно време като ми разправяше за Канада ми беше писал като минус, че всички били болни зимата, ама се свиквало да подсмърчат от октомври до май и на никой не му правело впечатление. Сега какво се обърка толкова, преди никой ли не умираше от пневмонии след усложнения, колко случая имате реално за пандемията на фона на колкото преди това от подобни вируси?
Така е! Местните са уникати. Щом няма сняг, жените са масово с обувки с гол крак. Изчистена една малка пътечка и те прескачат буците лед с високите токчета. Минавам покрай едно училище всеки ден и момиченцата (14-17г) с голи рамена и кореми. Да, красиво е, секси е, ама при -10С - -15С, те майки няма ли да стават? Не помня, дали съм качвал снимки тук. Две кокошки и вали сняг. Едната с ботуши, другата по джапанки ... Сега покрай хоум-офиса не са толкова много, но пак ги има. Понеже течащият нос е симптом на грип, не са толкова много ненормалниците. Нашият офис пак го затвориха за неопределено време. Аз съм безумно щастлив, понеше няма да се виждам с ненормалната ми мениджърка поне до февруари, дай Боже до Април.
Аз чакам Колегата Генчев, като фен на отровата, исках да кажа "ваксината", да излезе и да каже. При какъв процент двойно, тройно и т.н. "ваксинирани", ще паднат забраните и маските. Ние сме над 90% пълно "ваксинирани" (две и + дози). Не искам да кажа, над 98% с поне една "ваксина". Изключая децата, аз познавам само трима човека, които не са принудени да се набодат към момента. И при всичките тези условия, болниците са пълни, интензивните са пълни (в Гатино както и преди продължава да има шест легла за ковид болни), забрани, дистанции, затворени бизнеси, маски, противогази, химически костюми...
Кога ще свърши този цирк? При какъв процент и колко пъти друсани?
Представете си, че живеем през Средновековието и вие сте поканени на кралски банкет. Домакините държат да опитате виното. Изключително настоятелни са.
Вероятно бихте заподозрели, че виното е отровено.
- Пийнете си от това прекрасно вино!
- Не, благодря.
- Бъдете добър гост и го опитайте. Отворихме го специално за случая. Прекрасна, рядка реколта!
- Оценявам жеста, но не искам, благодаря.
- Пий от виното! Много е скъпо, а ти ще можеш да изпиеш цяла чаша безплатно, даже ще ти дадем допълнително ястие за вечеря!
- Не, благодаря, няма нужда.
- Пий от виното и ще осигурим храна за седмица за цялото ти село, също ще намалим данъците ти.
- Еха, всичко това само, ако пийна вино, ама какво има в това вино? Все пак, не, благодаря.
- Ще те направим херцог!
- Много сте щедри, но не, благодаря ви, чувствам се добре такъв, какъвто съм.
- Ти си анти-винар??? Признай си!
- Не, не съм, просто не ми се пие от това вино тази вечер.
- Пий от шибаното вино или ще ти забраним да работиш!
- Ъм?!? - Забелязвате, че в домакините назрява отчаяние.
- Ще ти забраним търговията!
- Вашият тон доста се промени...
- Сега трябва вече да изпиеш 3 чаши или ще ти забраним да яздиш коня си и да виждаш семейството си през следващата година!
- Чакайте, чакайте! 3 чаши!? Няма да мога да виждам семейството си?!?
- 3 чаши ли казахме? Имахме предвид 3 бутилки!
- 3 бутилки???
- Да... На всеки няколко месеца искаме да изпиваш 3 бутилки от това вино, което сме приготвили в неограничени количества за следващите няколко години!
- Години??
- Да! И ако не го направиш, ще те осъдим за държавна измяна!
- Добре, ама какво толкова има в това проклето вино, което толкова употито се опитвате да пробутате на всеки да пие?
- Не можем да кажем, защото това е търговска тайна.
- Отровно е, нали?
- Не... ъмммм... то е много, много полезно за теб... ъъъ, специално лечебно вино!
- Тогава защо ме заплашвате?
- Ние просто те задължаваме ... не, ние те окуражаваме да пиеш от виното, за да не изпуснеш тази възможност.
- Да, обаче Ърл изпи една чаша и пропадна!
- Няма връзка!!!
- Но той беше съвсем добре, след което изпи чаша вино и падна на колене, все още се влачи по пода. Вижте го, лицето му е синьо и се е сграбчил за гърдите.
- Съвпадение! Пазачи, моля ескортирате г-н Ърл до покоите му. Пил е прекалено много вино.
- Знаех си, че причината е виното. А какво ще кажете за половината царски двор, които също се сгромолясаха, след като пиха от виното?
- Тези гости се разболяха от нещо друго, сигурно пилешкото.
- Всички по едно и също време?
- Ти задаваш прекалено много въпроси! Стража! Стража, донесете виното за този мъж.
- Не искам. Ами, ако нещо ми стане, след като го изпия?
- Не носим отговорност за това.
- Не сте отговорни за собственото си вино?! Не, определено не го искам.
- Изпивай си виното, за да нямат махмурлук останалите гости!
- Ъ? В това няма логика. Може би, ако не бяха изпивали своите вина, нямаше да имат махмурлук впоследствие.
- Виж тези картини на хора, които пият вино навсякъде из стаята, виж колко са щастливи.
- Картини? Вижте, аз не пия вино. Дори идеята да изпия това вино ми дава горчив вкус.
- Всъщност няма значение дали искаш да го пиеш.
- Чудесно, нека сменим темата.
- Ти няма нужда да го пиеш. Ние ще го инжектираме във вените ти. Няма дори да разбереш, че си го изпил!
- Какво? Във вените ми! Ама вие сериозно ли! Не искам проклетото ви вино!
- ИЗПИВАЙ ПРОКЛЕТОТО ВИНО! ВЕЧЕ СМЕ КУПИЛИ ПО ЕДНА ЩАЙГА ОТ НЕГО ЗА ВСЕКИ ОТ СЕМЕЙСТВОТО ТИ! ПОДПИСАЛИ СМЕ ДОГОВОР С ДЕСТИЛЕРИЯТА! НА ВСЕКИ, КОЙТО ГОВОРИ ЛОШО ЗА ВИНОТО, ЩЕ МУ БЪДЕ ОТРЯЗАН ЕЗИКА! ВСИЧКИ, КОИТО СА ПИЯНИ ОТ ПОСЛЕДНАТА ПАРТИДА, ЩЕ БЪДАТ КЛАСИФИЦИРАНИ КАТО ТРЕЗВИ И ТРЯБВА ДА ИЗПИЯТ НОВАТА ПАРТИДА! ИСКАМЕ И ДЕЦАТА ТИ ДА ПИЯТ ВИНОТО! ДОРИ БЕБЕТО ТИ! СМЕНЯЙ БУТИЛКАТА Й С МЛЯКО С БУТИЛКА ВИНО! ВЕЧЕ Е ГОЛЯМА ДА ПИЕ ВИНО! СЪЩО И БРЕМЕННАТА ТИ ЖЕНА! ТЯ ИМА НУЖДА ОТ ВИНОТО, ЗА ДА Е ЗДРАВА! ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ПИЕ ВИНОТО СЕГА!
Ето толкова абсурден е т.нар. диалог с хората в момента.
Винаги, когато някой се опитва по всякакъв начин да ви принуди да направите нещо, то не е във ваш интерес или за ваше добро. Най-вероятно е в интерес на този, който ви принуждава.
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
Да де, ама Канада е на 94то място по смъртност, а ние сме на второ. В СВЕТА! Преди ваксините бяхме доста по-надолу в класацията.BMW_POWER написа:Top Gun Maverick написа:За тебе съм се сетил сутринта, че едно време като ми разправяше за Канада ми беше писал като минус, че всички били болни зимата, ама се свиквало да подсмърчат от октомври до май и на никой не му правело впечатление. Сега какво се обърка толкова, преди никой ли не умираше от пневмонии след усложнения, колко случая имате реално за пандемията на фона на колкото преди това от подобни вируси?
Така е! Местните са уникати. Щом няма сняг, жените са масово с обувки с гол крак. Изчистена една малка пътечка и те прескачат буците лед с високите токчета. Минавам покрай едно училище всеки ден и момиченцата (14-17г) с голи рамена и кореми. Да, красиво е, секси е, ама при -10С - -15С, те майки няма ли да стават? Не помня, дали съм качвал снимки тук. Две кокошки и вали сняг. Едната с ботуши, другата по джапанки ... Сега покрай хоум-офиса не са толкова много, но пак ги има. Понеже течащият нос е симптом на грип, не са толкова много ненормалниците. Нашият офис пак го затвориха за неопределено време. Аз съм безумно щастлив, понеше няма да се виждам с ненормалната ми мениджърка поне до февруари, дай Боже до Април.
Аз чакам Колегата Генчев, като фен на отровата, исках да кажа "ваксината", да излезе и да каже. При какъв процент двойно, тройно и т.н. "ваксинирани", ще паднат забраните и маските. Ние сме над 90% пълно "ваксинирани" (две и + дози). Не искам да кажа, над 98% с поне една "ваксина". Изключая децата, аз познавам само трима човека, които не са принудени да се набодат към момента. И при всичките тези условия, болниците са пълни, интензивните са пълни (в Гатино както и преди продължава да има шест легла за ковид болни), забрани, дистанции, затворени бизнеси, маски, противогази, химически костюми...
Кога ще свърши този цирк? При какъв процент и колко пъти друсани?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
На 94 място трънци .....тия дето са ритнали бакърчето сега през зимата ги намират чак напролет ....замръзнали в 2 метра сняг . Изкривяват статистиката раизшли .. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
BMW_POWER написа:Представете си, че живеем през Средновековието и вие сте поканени на кралски банкет. Домакините държат да опитате виното. Изключително настоятелни са.
...
Винаги, когато някой се опитва по всякакъв начин да ви принуди да направите нещо, то не е във ваш интерес или за ваше добро. Най-вероятно е в интерес на този, който ви принуждава.
Да, същото е! Само дето от началото почнаха с "Това вино ще те направи безсмъртен". И голяма част се хванаха.
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
NGneer4eto написа:BMW_POWER написа:Представете си, че живеем през Средновековието и вие сте поканени на кралски банкет. Домакините държат да опитате виното. Изключително настоятелни са.
...
Да, същото е! Само дето от началото почнаха с "Това вино ще те направи безсмъртен". И голяма част се хванаха.
Всичко това ми напомня на един интересен филм - A cure for wellness
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Антиваксър, привърженик на Възраждане разбира се, арестуван в новогодишната нощ с гранати и др оръжие. Сигурен съм, че сте я пропуснали тази новина и затова не пишете за нея.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
За това ли става дума:
https://www.google.com/amp/s/dariknews. ... ia-2295698
Аз му мернах заглавието, ама така и не отворих новината.
https://www.google.com/amp/s/dariknews. ... ia-2295698
Аз му мернах заглавието, ама така и не отворих новината.
In God we trust, all others we track.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Псоледно учебни или бойни са гранатите ?