Цена на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Цена на горивата

Мнение от Alpina_fanatic » 13 Мар 2011, 17:08

Nukem написа:
Цената се качва, но май никой не спира да кара.

Не е така колега, аз на месец харчех 2 резервоара, през две седмици си ходех до Хасково, в петък напуснах работа и мръсната София и спирам да им пълня гушите!

Йордане,
На "село" не дават нормални заплати :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 13 Мар 2011, 19:42

:mhihi:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 14 Мар 2011, 0:27

Незнам за вас ама аз неска заредих на 4 места за 20ст :mhihi: :mhihi: Единия път даже едното момиче на петрола плачеше и аз реших да се направя на пич и заредих за 1.25 :oops: , но когато и подадох стотинките тя напрао ги захвърли :mhihi: :mhihi: Май трябваше да постъпя като джентълмен и да и ги събера и пак да и ги дам ама.. :paranoid: :mhihi: :mhihi:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 14 Мар 2011, 0:28

Протест по български...протест в неделя...протести през седмицата след 18.00.
Защо гърците не протестират така?Защото това не е протест,а сбирка.
И не разбрах защо се насочил протеста към НС?Към празното НС?
Докато сме такива мишки ще зареждаме на европейски цени.

ПС Не ти стиска да си вземеш отпуск един ден и търпиш робията на работодателя,ноо по бензиностанциите в неделя си ВЕЛИК!
36436
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Мар 2011, 0:38

Ти се хилиш, ама сети се, че служителите в съответните бензиностанции бяха най-потърпевши и е нормално на някои да не им издържат нервите :roll:

Днес зареждах газ догоре на Еко, ама кой да помни, че вчера я напълних и съм минал 20-на км. :confused: Касиерката като видя сума 2,17лв. ме изгледа странно, взе ми парите и някак жално ме попита "Тук ли ще е протеста днес" :mhihi: :mhihi: :mhihi: И някак много ми се зарадва като и казах НЕ ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 14 Мар 2011, 0:48

Има и такива моменти в живота :mhihi:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Мнение от player123 » 14 Мар 2011, 0:58

бахти процеса колко беше жалък чак ме беше срам,че очаствах в такава пародия ... на протест :no: ако ще се прави да затворим целият център да дойдат тирове и да не мъдаме там ако трябва и седмица .. няма друг избор

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 14 Мар 2011, 1:08

ms написа: ....
Днес зареждах газ догоре на Еко, ама кой да помни, че вчера я напълних и съм минал 20-на км. :confused: Касиерката като видя сума 2,17лв. ме изгледа странно, взе ми парите и някак жално ме попита "Тук ли ще е протеста днес" :mhihi: :mhihi: :mhihi: И някак много ми се зарадва като и казах НЕ ;)

Преди баща ми само зареждаше неговото Ауди до горе с нафта. Резервоара си беше пълен, но мине не мине 100/120 км и до горе за да го засече колко харчи ... Къф кеф беше като се изсила на Шел и да кажа В-Пауър дизел до горе и да сипе момчето 5 кила нафта :mhihi:
Сега няма такива филми, вече си е постоянно към червеното, а инвестиция от 180лв да се напълни едва ли ще се случи ...

player123 написа:бахти процеса колко беше жалък чак ме беше срам,че очаствах в такава пародия ... на протест :no: ако ще се прави да затворим целият център да дойдат тирове и да не мъдаме там ако трябва и седмица .. няма друг избор

Добре е. Следващия път повече ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Мар 2011, 1:13

vanci88 написа:Протест по български...протест в неделя...протести през седмицата след 18.00.
Защо гърците не протестират така?Защото това не е протест,а сбирка.
И не разбрах защо се насочил протеста към НС?Към празното НС?
Докато сме такива мишки ще зареждаме на европейски цени.

ПС Не ти стиска да си вземеш отпуск един ден и търпиш робията на работодателя,ноо по бензиностанциите в неделя си ВЕЛИК!

:idea: :idea: :idea:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 14 Мар 2011, 12:45

Петролът поевтиня, поради спекулации, че бедствието може да предизвика нова рецесия в третата по големина икономика в света, свивайки потреблението на черното злато. В 10.30 ч. българско време цената на сорт брент намаля с 1.4% до 112.3 долара за барел, а тексаският суров петрол се търгуваше за 99.1 долара за барел.

:roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 14 Мар 2011, 13:23

Барела маже и да стане 40-50$ а ние пак няма да разберем.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 14 Мар 2011, 15:00

Следващия протест пред Лукойл в Бургас, да не могат да излязат тировете. И пред НС в петък да не могат да си отидат по вилите.
С това 20ст зареждане измъчихме само работниците по бензиностанциите. Не че и те не слагат яко надценка (бензиностанциите), ама първите 2-ма на редичката лапат най здраво ... Снощи само разни пульовци говориха по новините, как виждаш ли всичко е тип топ и цените са нормални. Средни за европа ... Да ма стандарта ни не е среден. В Русе нещата са плачебни, познати работят за 300лв заплата. :conf: Имам колежка която бачка за 280лв и каза засега добре, да си плащам сметките поне .. Това момиче на 23год с висше. :bang:
Нещо ефекта от ЕС се губи за сега ... За какво са тия нови магистрали ако заплатите са 300лв и не може да си напълниш резервоара ... :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 14 Мар 2011, 15:13

масимо има истина в думите ти, но този протест според мен беше по-скоро като предупреждение, че може да се стигне и по-надалеч и в същото време проверка дали ние самите можем да стигнем по-далеч в действията си, както видяхме вчера явно можем ;) мисля, че и в работен ден ще се съберем и праламента можем да запушим и лук оил можем и границите можем да затворим, но тогава със сигурност ще има и ексцесии полициии полицейщина и т.н
Последна промяна leTransporteur на 14 Мар 2011, 16:43, променена общо 1 път
Карай бързо
Стигни 'пръв

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 14 Мар 2011, 15:21

masimo написа:Следващия протест пред Лукойл в Бургас, да не могат да излязат тировете. И пред НС в петък да не могат да си отидат по вилите.
С това 20ст зареждане измъчихме само работниците по бензиностанциите. Не че и те не слагат яко надценка (бензиностанциите), ама първите 2-ма на редичката лапат най здраво ... Снощи само разни пульовци говориха по новините, как виждаш ли всичко е тип топ и цените са нормални. Средни за европа ... Да ма стандарта ни не е среден. В Русе нещата са плачебни, познати работят за 300лв заплата. :conf: Имам колежка която бачка за 280лв и каза засега добре, да си плащам сметките поне .. Това момиче на 23год с висше. :bang:
Нещо ефекта от ЕС се губи за сега ... За какво са тия нови магистрали ако заплатите са 300лв и не може да си напълниш резервоара ... :banghead:

Масово извън София се работи за по 300 лв. не са само твоята позната и още няколко човека. Най се дразня като навсякъде всички разправят, че всички били работили за по 600 лв а минималната заплата никой не бил вземал СМЯХ !!! Колко е разликата от 240 до 300 ?!
Масово работодателите използват минималната и никой и не оспорва защото ако те уволни работа НЯМА и после и за 260 няма да работиш и става да си еве
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 14 Мар 2011, 15:30

Боко каза "не"... Другия път не в неделя, ами в сряда! Не на бензиностанциите, ами на жълтите павета! Гадове!
Без страх, без спирачка!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата