жени и коли
Модератор: Общи модератори
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: жени и коли
Аз вече тотално се обърках...
Тази тема е за жени и коли - ОК. Имаме тема за жени и пари (колко са станали меркантилни), а също и за жени и приятели (на жените)... Такааа...
Освен това имаме тема за коли и пари (за М-ките и реализацията нещо беше). Имаме тема само за коли (без жени, може би - с мъже?). Със сигурност има тема само за жени (без коли и пари). Има и само за пари (без жени и коли - за криптовалутите).
Значи, по пътя на дедукцията - каква тема още трябва да пуснем, за да затворим всички интересни "мъжки" въпроси и всички възможни комбинации от тях?

Тази тема е за жени и коли - ОК. Имаме тема за жени и пари (колко са станали меркантилни), а също и за жени и приятели (на жените)... Такааа...
Освен това имаме тема за коли и пари (за М-ките и реализацията нещо беше). Имаме тема само за коли (без жени, може би - с мъже?). Със сигурност има тема само за жени (без коли и пари). Има и само за пари (без жени и коли - за криптовалутите).
Значи, по пътя на дедукцията - каква тема още трябва да пуснем, за да затворим всички интересни "мъжки" въпроси и всички възможни комбинации от тях?

Excellent! Steven is my name!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Остават 'приятели и коли' и 'приятели и пари" ! Въпреки,че е казано,че има ли намесени пари,приятели нямало
...

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Аз като гледам темата за жените и приятелите накъде отива - май ще бъде за мъже и приятели...
Няма лошо де, нали сме толерантни към "различните"...

Мордехай написа:Еийй се на педерастия го обръщате. ...
Няма лошо де, нали сме толерантни към "различните"...
Borymeckata написа:Аз вече тотално се обърках...![]()
![]()
Значи, по пътя на дедукцията - каква тема още трябва да пуснем, за да затворим всички интересни "мъжки" въпроси и всички възможни комбинации от тях?![]()
лош човек ей... ела сега да ми рестартираш мозъка щото съм на син екран и гледам умно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Нищо сложно няма бе... Три са основните "мъжки" теми (жени, коли и пари) и още три комбинации могат да се направят по две от тях (жени и коли, жени и пари, коли и пари). Ако вкараме още една или повече основни теми (примерно за приятели, музика, пиене и др.), съотвено комбинациите нарастват експоненциално. Май пермутация му се викаше...
Основните мъжки въпроси са его,власт и пороци.Всичко друго е следствие на справянето ни с тези теми.
Benord написа:Основните мъжки въпроси са его,власт и пороци.Всичко друго е следствие на справянето ни с тези теми.
е браво- аз като нямам някакво голямо его, не мечтая за власт и нямам някакви достойни за споменаване пороци- да не съм джендър?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
alx написа:Benord написа:Основните мъжки въпроси са его,власт и пороци.Всичко друго е следствие на справянето ни с тези теми.
е браво- аз като нямам някакво голямо его, не мечтая за власт и нямам някакви достойни за споменаване пороци- да не съм джендър?
По модерно му трябва да се самоопределиш, нищо не е сигурно

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
alx написа:Benord написа:Основните мъжки въпроси са его,власт и пороци.Всичко друго е следствие на справянето ни с тези теми.
Сигурен ли си?

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
ildivvy написа:Остават 'приятели и коли' и 'приятели и пари" ! Въпреки,че е казано,че има ли намесени пари,приятели нямало...
За прятели и пари имаме - темата за заемите. Там се пишеше за давали пари на приятели, но те се оказаха по-скоро май добри познати, което не е приятел. Обаче и някои видове роднини се споменаваха. Та остава само приятели и коли, там мисля е излишно да правим - едни имат коли и ги дават на приятелите си, други имат коли и не ги дават, други имат приятели с коли и понякога им ползват колите, други имат приятели с коли, но онези не им ги дават. Та темата край с тия две теми да не правим нови, че нямат изчитане вечер.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Аз да те питам теб,как ще дадеш кола на приятел?То е като да дадеш жена си за малко.Не разбирам ,наистина.Ти избираш ,тя те е избрала,не сте вечни,остава само верноста и онова чувство наречено любов,което няма обяснение и си е само за теб като усещане,но не за дълго.Как да споделиш такъв момент?
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
ildivvy написа:Остават 'приятели и коли' и 'приятели и пари" ! Въпреки,че е казано,че има ли намесени пари,приятели нямало...
Абеее... и "жени и жени" няма да е лошо да има

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Benord написа:Аз да те питам теб,как ще дадеш кола на приятел?То е като да дадеш жена си за малко.Не разбирам ,наистина.Ти избираш ,тя те е избрала,не сте вечни,остава само верноста и онова чувство наречено любов,което няма обяснение и си е само за теб като усещане,но не за дълго.Как да споделиш такъв момент?
Айде чак да не даваме душа на колата едва ли не.

Давал съм коли и ще давам, но прекалено тесен кръг хора. Иначе доста са ми искали, ама зависи от колата все пак, трошките бих ги дал на всеки добър познат в нужда.
In God we trust, all others we track.

Nickelback написа:ildivvy написа:Остават 'приятели и коли' и 'приятели и пари" ! Въпреки,че е казано,че има ли намесени пари,приятели нямало...
Абеее... и "жени и жени" няма да е лошо да има
Тъй де, искам да видя Джарвиса като представителка на нежния пол, какви ли ще ги мъдри

Упс, пратили са я на временна почивка. Нищо, чакам с нетърпение реабилитацита

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Benord написа:обаче като ми се нашарят като вестник с картинки и направо ми иде да ги зачаткам с един винкел..
Напоследък има някаква гнусна нова мода да си татуират бедрата с някакви огромни татуси.
Тва и с говняна пръчка не бих го пипнал.