жени и коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: жени и коли

Мнение от Borymeckata » 01 Фев 2019, 13:24

Аз вече тотално се обърках... :dunno: :dunno:

Тази тема е за жени и коли - ОК. Имаме тема за жени и пари (колко са станали меркантилни), а също и за жени и приятели (на жените)... Такааа...
Освен това имаме тема за коли и пари (за М-ките и реализацията нещо беше). Имаме тема само за коли (без жени, може би - с мъже?). Със сигурност има тема само за жени (без коли и пари). Има и само за пари (без жени и коли - за криптовалутите).

Значи, по пътя на дедукцията - каква тема още трябва да пуснем, за да затворим всички интересни "мъжки" въпроси и всички възможни комбинации от тях? :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 01 Фев 2019, 13:27

Остават 'приятели и коли' и 'приятели и пари" ! Въпреки,че е казано,че има ли намесени пари,приятели нямало :dunno: ...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 01 Фев 2019, 13:31

Аз като гледам темата за жените и приятелите накъде отива - май ще бъде за мъже и приятели... :dunno: :dunno:

Мордехай написа:Еийй се на педерастия го обръщате. ...

Няма лошо де, нали сме толерантни към "различните"...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Фев 2019, 15:48

Borymeckata написа:Аз вече тотално се обърках... :dunno: :dunno:

Тази тема е за жени и коли - ОК. Имаме тема за жени и пари (колко са станали меркантилни), а също и за жени и приятели (на жените)... Такааа...
Освен това имаме тема за коли и пари (за М-ките и реализацията нещо беше). Имаме тема само за коли (без жени, може би - с мъже?). Със сигурност има тема само за жени (без коли и пари). Има и само за пари (без жени и коли - за криптовалутите).

Значи, по пътя на дедукцията - каква тема още трябва да пуснем, за да затворим всички интересни "мъжки" въпроси и всички възможни комбинации от тях? :dunno: :dunno:

лош човек ей... ела сега да ми рестартираш мозъка щото съм на син екран и гледам умно...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 01 Фев 2019, 16:04

Нищо сложно няма бе... Три са основните "мъжки" теми (жени, коли и пари) и още три комбинации могат да се направят по две от тях (жени и коли, жени и пари, коли и пари). Ако вкараме още една или повече основни теми (примерно за приятели, музика, пиене и др.), съотвено комбинациите нарастват експоненциално. Май пермутация му се викаше...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 01 Фев 2019, 17:42

Основните мъжки въпроси са его,власт и пороци.Всичко друго е следствие на справянето ни с тези теми.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Фев 2019, 17:48

Benord написа:Основните мъжки въпроси са его,власт и пороци.Всичко друго е следствие на справянето ни с тези теми.

е браво- аз като нямам някакво голямо его, не мечтая за власт и нямам някакви достойни за споменаване пороци- да не съм джендър? :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 01 Фев 2019, 17:55

alx написа:
Benord написа:Основните мъжки въпроси са его,власт и пороци.Всичко друго е следствие на справянето ни с тези теми.

е браво- аз като нямам някакво голямо его, не мечтая за власт и нямам някакви достойни за споменаване пороци- да не съм джендър? :ok:

По модерно му трябва да се самоопределиш, нищо не е сигурно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 01 Фев 2019, 19:57

alx написа:

Сигурен ли си? :winky:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Фев 2019, 20:36

ildivvy написа:Остават 'приятели и коли' и 'приятели и пари" ! Въпреки,че е казано,че има ли намесени пари,приятели нямало :dunno: ...

За прятели и пари имаме - темата за заемите. Там се пишеше за давали пари на приятели, но те се оказаха по-скоро май добри познати, което не е приятел. Обаче и някои видове роднини се споменаваха. Та остава само приятели и коли, там мисля е излишно да правим - едни имат коли и ги дават на приятелите си, други имат коли и не ги дават, други имат приятели с коли и понякога им ползват колите, други имат приятели с коли, но онези не им ги дават. Та темата край с тия две теми да не правим нови, че нямат изчитане вечер. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 01 Фев 2019, 22:01

Аз да те питам теб,как ще дадеш кола на приятел?То е като да дадеш жена си за малко.Не разбирам ,наистина.Ти избираш ,тя те е избрала,не сте вечни,остава само верноста и онова чувство наречено любов,което няма обяснение и си е само за теб като усещане,но не за дълго.Как да споделиш такъв момент?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 01 Фев 2019, 22:15

ildivvy написа:Остават 'приятели и коли' и 'приятели и пари" ! Въпреки,че е казано,че има ли намесени пари,приятели нямало :dunno: ...

Абеее... и "жени и жени" няма да е лошо да има :mrgreen:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Фев 2019, 23:56

Benord написа:Аз да те питам теб,как ще дадеш кола на приятел?То е като да дадеш жена си за малко.Не разбирам ,наистина.Ти избираш ,тя те е избрала,не сте вечни,остава само верноста и онова чувство наречено любов,което няма обяснение и си е само за теб като усещане,но не за дълго.Как да споделиш такъв момент?

Айде чак да не даваме душа на колата едва ли не. :mhihi: Плюс това тя не избира, избирам аз, а жена ако няма акъл и би отишла при някой друг, неин проблем, аз такъв нямам, нито може да я спре човек, нито пък си струва да го прави щом си е такава. Ако пък би отишла при приятел...ами какво по-хубаво от това? Така хем ще разбереш, че нито тя е била жената, нито приятеля приятел. Та печелиш двойно. :yes:
Давал съм коли и ще давам, но прекалено тесен кръг хора. Иначе доста са ми искали, ама зависи от колата все пак, трошките бих ги дал на всеки добър познат в нужда.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 02 Фев 2019, 0:52

Nickelback написа:

Абеее... и "жени и жени" няма да е лошо да има :mrgreen:

Тъй де, искам да видя Джарвиса като представителка на нежния пол, какви ли ще ги мъдри :OT:

Упс, пратили са я на временна почивка. Нищо, чакам с нетърпение реабилитацита :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Фев 2019, 9:02

Benord написа:обаче като ми се нашарят като вестник с картинки и направо ми иде да ги зачаткам с един винкел..

Напоследък има някаква гнусна нова мода да си татуират бедрата с някакви огромни татуси.

Тва и с говняна пръчка не бих го пипнал.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата