Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от alekangg » 06 Яну 2022, 7:26

Top Gun Maverick написа:Койните ги зарежи, риск от друго естество, но реално без да вярваш в нещо, не знам какво се получава.
Естествен имунитет? Това на мен ми звучи по-добро от ваксината срещу Ковид говоря, да не вземеш да ми вкарваш други болести в случая. Този тип вирус работи както много други и за мен лично естествения имунитет ми изглежда далеч по-доброто от решение от сам се изрази така, нещо неясно още като ваксината. Щом не е някаква супер смъртоносна болест, можеше да оставят на хората свободната воля!
Ето, един Сърбин им доказа на сума ти и народ, че свободната му воля е по-важна от евентуални 2-3 млн. долара при титла и повеждане на едноличен рекорд за най-много титли от големия шлем. Разрешават на Джокович като супер специален случай да вземе участие в Откритото първенство на Австралия по тенис. Медиите сега там негодуват, ама да го духат. Показа им какво значи да си отстояваш принципите и правата! Де да бяха всички като него, а не продажници ламтящи първо за много пари. Всеки малко запознат с тениса знае какво значи този турнир за Джокович и то точно в този момент, та щом каза, че няма да участва ако трябва да се ваксинира, значи има много против това ваксиниране за самия себе си и семейството си.
Дано е сигнална лампичка за много хора, но едва ли. Очаквам коментари как е типичен Балканец. Не тук във форума де. :mhihi:
Джокович седи в хотел в Австралия ч, поне за сега. Не е допуснат да излезе от летището, та може да пропусне този път.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2022, 7:51

Гледам ги, че се запънаха нещо с визата, да не се уплашиха, че ще сложи фиктивно ваксина при някой Балкански лекар и да решиха да го подмамят? :mhihi: Може и тоя цирк да направят пък - "ела да играеш, пък после ще решим дали да играеш". :no: Още едно доказателство ще е, че и те не знаят нито какво да правят, нито къде се намират. Какво да очакваш от предци, които са били затворници някъде и са ги натирили на тоя континент да се мешат с аборигените и местните странни вируси носени от насекоми и всякакви твари. Те последното са го надживяли векове да се чудиш как, ама сега короната ги съсипа уж. Смятай какви страшни болести се разнасят там сред природата, ама на никой не са му забранили да хване къра и да ходи където му падне и след това да е сред обществото. Защо ли? Нали са много загрижени. Или там вече може човек да има свободна воля да донесе ли някоя нова болест или не.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 06 Яну 2022, 8:50

Съжалявам те

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2022, 9:17

Ама не е необходимо. Лично аз пък не те съжалявам само защото не споделяме едно и също мислене, понеже не те познавам, все ми е тая какво мислиш общо взето. Всеки с убежденията си. Ти вярваш, че са много загрижени, аз пък съм убеден, че им е все тая и всеки гледа неговия си интерес. Разлика да има, ако всички бяхме еднакви...скука.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 06 Яну 2022, 9:52

Top Gun Maverick написа:Още едно доказателство ще е, че и те не знаят нито какво да правят, нито къде се намират. Какво да очакваш от предци, които са били затворници някъде и са ги натирили на тоя континент да се мешат с аборигените и местните странни вируси носени от насекоми и всякакви твари. Те последното са го надживяли векове да се чудиш как, ама сега короната ги съсипа уж. Смятай какви страшни болести се разнасят там сред природата, ама на никой не са му забранили да хване къра и да ходи където му падне и след това да е сред обществото. Защо ли? Нали са много загрижени. Или там вече може човек да има свободна воля да донесе ли някоя нова болест или не.

А така, скапани каторжници, кАжи им го :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2022, 9:56

И ти ли ще ме базикаш? И ти ли бе Бруте? :mhihi:
Сега ще ви налазят вълната от анти-ваксъри и ще видите вие.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 06 Яну 2022, 10:06

K_Ilkov написа:А така, скапани каторжници, кАжи им го :mhihi:

Що бе неква скрита Ентелигенция ли са тия бушмени там на макя си у гъзо? Не е тайна, че са едни от най-големите малоумници. Още преди петнайсе години наши тарикати им точеха картите с поглед и ги лъжеха с картинки от дъвки Турбо :mrgreen: Даваха мило и драго да се докопат дотам щото после било се едно да вземеш на дете близалката, толко лесно им зимали кинтите на тия олигофрени :mrgreen:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2022, 10:29

Ти остави, ама май не са толкова прости. Подлъгаха хората да си купят билети защото Джоката ще играе, а той е икона там, сега ще им върнат ли парите? А и да им ги върнат, повечето няма да си ги искат защото ще си кажат, че така и така са купили билети за финала да речем, все някой ще е там и ще гледат.
Джоката как да го пуснат, първо балканец, второ християнин, трето хетеросексуален.. кое от това се цени в днешно време? Че и бял, малееееееееее...
Я да беше някой негър, педал, сектант от секта с някой известен пастор и роден в...Белгия да речем, щяха да си му лижат задника яко.
Плачат пак Путин да се обърка и да им прати няколко кораба и подводници на разходка близо до бреговете, че да ревнат на усато как им нарушава териториалните води, права и свободи.
Ама те всъщност само се прецакват с тия рестеикции и насилие на властите над населението им, даже децата не жалят.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 06 Яну 2022, 10:40

E34 написа:
K_Ilkov написа:А така, скапани каторжници, кАжи им го :mhihi:

Що бе неква скрита Ентелигенция ли са тия бушмени там на макя си у гъзо? Не е тайна, че са едни от най-големите малоумници. Още преди петнайсе години наши тарикати им точеха картите с поглед и ги лъжеха с картинки от дъвки Турбо :mrgreen: Даваха мило и драго да се докопат дотам щото после било се едно да вземеш на дете близалката, толко лесно им зимали кинтите на тия олигофрени :mrgreen:

А не, не просто се замислих ние каква Ентелигенция сме … ама щом сме ги окрали значи сме доста по-умни :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Яну 2022, 10:54

Kleta majka bAlgariya... :banghead: :banghead: :banghead:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 06 Яну 2022, 11:27

Моджо написа:
Jorixa написа:И аз имам достая познати с омикрон.

Не виждам да пише "предполагам", "съмнявам се", "отгатвам", нали.?
Сички са с омикрон и тва e. Откровените глупости дето ги четете и им вярвате са същите. Некой нещо се изходил някъде по интернето и фейсо и тва е истината, баце.

В интерес на истината вобще не ме интересува как се казва варианта, дали е омикрон, делта, или Пешо... Не беше тва идеята на постовете, не знам за какво точно се заяждаш. Идеята е, че симптомите на всички около мен в момента са 1:1 с тия на грипа, пък ПЦР-а им е положителен. И въпроса беше по какво точно се различава в момента короната и грипа. То даже има нов термин вече - "флурона", дето уж караш 2те едновременно...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2022, 11:49

Мда, тука покрай мен има двама сега с ДОКАЗАНИ корони, карат го много леко, все едно са хванали настинка.
Между другото за Джоката да ги викнат и да му кажат после, че няма да играя си мисля, че може и букмейкърите да са лобирали. Първо в Австралия залаганията са много разпространени и залагат на всичко на което може да се сетите като това включва коне, кучета и всякакви животни, после идва ред и на хора. :mhihi: А и отделно в цял свят е така, а тия буките имат много силни позиции, много милиарди играят там. Братовчедката на баща ми е треньор по баскетбол на деца на пъпа на Австралия още от 90-те години и работата там е много зле откъм това къде да ходят, как да дишат и въобще всичко. Насилствено буквално са ваксинирали цялата държава почти. Малцина са били желаещите, но в последствие...бетер Канада.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 06 Яну 2022, 12:02

Една от малкото държави, в които изкорениха HPV причиняващ рак именно чрез ваксинация.Вашите деца имунизирани ли са, знаете ли колко е куца програмата в България? Нека да са зле австралийците.
Показаха, че правилата важат за всички.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 06 Яну 2022, 12:05

България - центъра на света, българите най-великата и умна раса, ама си тъне в тинята защото така им е кеф.
Щеше да е смешно, ама положението е плачевно и тъжно.

Всичко е топ и си заслужаваме положението на 100%

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2022, 12:13

Ваксинирайте се всички и ще си решим проблемите.
Тия дни на мой познат майка му се ваксинира и след 10 часа умря. Внезапно. Без заболявания, без нищо. Отиват там да искат картон ли е каквото е, където са я ваксинирали и първо отказват да дадат, после им пробутват някакъв на друга жена, която имала заболявания, после като видяли "объркването" казали, че не могат да намерят нейния. Та така, все ей такива неща се прикриват странно защо.
Племенницата е мед. сестра и странно защо казва и тя като много други, че около нея лекари не се ваксинират с някои изключения, а сред тия изключения има и такива, които с техните колеги си правят машинацията на ваксина в мивката.
Та който иска да се боде, не виждам защо продължавате да ни ги врете и на нас това като задължение обаче.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата