Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от NGneer4eto » 06 Яну 2022, 21:27

mr_petroff написа:Имам едно питане по темата . От 8.12 до към 15.12 нещо се бях сговнясал ,кашлица , сополи ,кихане и най много един ден да съм бил като леко уморен . Нито температура , нито главоболие ,нито загуба на вкус и мирис ,имах си сила , даже доволно си хапвах и пийвах.Личният ми изписа по телефона витамини и имуностимуланти и за кашлицата нещо.Прати ме на тест още първият ден - отрицателен .Според него теста не бил показал и нямало какво друго да е освен ковид.Десет дена болничен и каза да си седя в къщи . Жена ми и тя един-два дена се сополеви и я боля глава.Та изкарах го това нещо , но и досега покашлям леко . И на ски бях два пъти и нямам проблем с пауъра.Не съм се ваксинирал , ако е от значение. Та въпроса ми е дали е било Ковид , възможно ли е декември да съм изкаръл омникрон варианта , и кога е най добре да си направя тест за антитела?

Че прави си антитела веднага! Доколкото знам след боледуване са супер много антителата. Тъкмо ще имаш достатъчно за сертификат. Че иначе си обществен труп без това зелено говно.
Да не те разочаровам, но е възможно да си карал настинка. Теста на много хора не показва. Имам един познат, който си прави няколко теста, докато му излезе положителен. На 6-7-я ден беше почнал да сдава багажа от пневмония и добре, че му излезе положителен от 3-я път, че не искаха да го приемат в болница без позитивен тест. На 44 години човек.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 06 Яну 2022, 22:03

Мен честно казано не ме кефи да съм покрай прясно ваксинирани хора. Днес се возих за около час в колата с човек с прясно поставена бустерна. Странно, че се имат за безопасни.... И се притесняват едва ли не ти да не ги заразиш. Накарах го да си сложи маска :lol: И му показах, че аз трябва да се притеснявам, не той. (Вчера пък един бастун беше дошъл на тренировка, ама нямало да тренира, понеже не се чувствал добре след бустерна доза. И него го резнах).

Днес ми се наложи да вляза и в едно ковид отделение служебно... Ама това друга тема. Този с бустерната доза ми вика що влезе? Викам, ебал съм му майката.... Че то персоналът в ковид отделението всичките без маски и се смеят и лафят, голямата работа, че съм влязъл. Те да не са некви свръхчовеци?

п.п Кантарджиев, тоя мустак мазен днес разправяше, че ваксинираните заразявали след поставяне на ваксина, но за кратко....хахаха

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 06 Яну 2022, 22:54

Това със заразяването след ваксиниране ми идва малко в повече. Майка ми, след като се ваксинира, стоях почти денонощно до нея като вдигна температура на следвашия ден и започна да припада от ниско кръвно. Грижих се за нея 2-3 дни, докато започне сама да го прави. През това време, ако беше заразна със сигурност да съм се заразил, а не съм имал грам симптомче след това. Затова дето ваксинираните заразявали смятам, че е глупост. А и логически няма смисъл, защото няма жив вирус, който да се размножава и да се предаде. Тези слухове винаги са силни по пиковете, когато човек се е заразил от някъде другаде, а си мисли, че е от близкия ваксиниран. А и тия ваксинираните като знам по какви опашки стоят и каква е хигиената в центровете, на 90% може да си го прихващат. Все още има хора, които си мислят, че като си измият ръцете след като се приберат имат бруталната хигиена. А като ги почерпиш с бонбонче, си взимат веднага, без даже да се замислят поне да си избършат ръката в тениската(ако нямат мокри кърпи). Че си и облизват пръстите, да не остане неизядено.
Може би по времето на Астра Зенека беше възможно, защото тя си беше адската ваксина дето здраво разболяваше. Въпреки, че пак не ми се вярва.
Последна промяна NGneer4eto на 06 Яну 2022, 22:59, променена общо 1 път

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Яну 2022, 22:59

Какви са тия глупости, че ваксинираните заразявали след ваксиниране :shock: С какво заразяват :mhihi: Плюят РНК по останалите и те хващат трипер ли? :dunno: :help:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 07 Яну 2022, 3:14

Голяма забава. Всичко е доказано, изпитано и изобщо не мутира след масова ваксинация ПО ВРЕМЕ на пандемия. :mrgreen:

"Доказано е, че Омикрон се кара по-леко. Двете дози с Pfizer, Moderna и AstraZeneca почти не пазят от повторно заразяване. Janssen и AstraZeneca имат 0% ефективност срещу заразяване с Омикрон. Pfizer има 30% ефективност с 2 дози, а бустерът има 75%. Може да очакваме от 5 до 10 хил. случая дневно. Зависи как населението ще подходи към ваксинацията", обясни доц. Иванов пред Bulgaria ON AIR.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 07 Яну 2022, 4:48

Ваксини,максини,никакъв резултат. Ваксиниран,болен по-малка карантина.

На майка ми познато семейство. Мъжа постъпва в болница в началото на декември с тежък Ковид и преди Коледа почина,жена му-ваксинирана почина преди 2 дни.

Вчера приказвах с мой приятел. Баща му с бъбречна криза постъпва в болница преди Коледа и там се заразява с Ковид. Майка му постъпва в същата болница преди Нова година с проблеми с кръвното. На 1-2 януари и тя дава положителна проба за Ковид. Вчера докато разговаряхме,той вика че голямото заразяване е в болниците. Всичко болно наред. Лекари,санитари,чистачи. Влизаш в коридорите на болницата и след 5 минути си заразен от въздуха там. Не се ваксинират,а поне за тях трябваше да е задължително...
Днес майка му и баща му починали в един ден...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Яну 2022, 7:53

Ами преди няма и месец на мой братовчед баща му си замина след като беше сложил около две седмици преди това втората доза ваксина. Причината не е ваксината, а Ковид. До тоя момент имаше колебания в родата да се слагат ли ваксини или не, който сложил, сложил, вече никой няма да се занимава. И никой не смята, че си е заминал заради ваксината, а просто че и тя не може да ти помогне когато нещата са зле.
Но е интересно как никой не излиза никъде и не натъртва, че Х брой човека са умрели след като са били с една доза с две дози, с три, с четири и т.н. но в другата посока винаги се казва. А за такива умрели след ваксина също не се казва бройка, понеже първо никой не се занимава да търси може или не тя да е причината, просто се споменава някъде, че е възможно да има странични ефекти при 0.много нули%-та от пациентите. После в обяснения тип "трябва да се ваксинирате" се казва, че ползите далеч надхвърлят евентуалните вреди. Ами после се чудете защо хората не желаят да се ваксинират и фрапиращото - лекарите също. :conf:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 07 Яну 2022, 9:19

Значи, за да те приемат и лекуват с пневмония, трябва да си и с Ковид! Иначе не... Ясно, всичко е точно :yes: !
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 07 Яну 2022, 9:42

ildivvy написа:Значи, за да те приемат и лекуват с пневмония, трябва да си и с Ковид! Иначе не... Ясно, всичко е точно :yes: !

За тия с Ковид взимат кинти, за тия без - не. За това с приоритет са първите. Ама то дори да нямаш ковид, ако влезеш в болница е твърде вероятно там да хванеш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 07 Яну 2022, 9:51

Така де.. Здравеопазването си е чиста търговия :mhihi: :mhihi: :mhihi: Какво го отричат? Поне да не се правят на интересни!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Яну 2022, 10:27

Като влизаш в болница защо мислиш, че те изследват за Ковид, понеже много ги е страх ли? Че те лекари, санитари и сестри се разхождат без макси навсякъде и не са ваксинирани, грам не им пука за Ковида. Случаи от първо лице, че отиват хора със съвсем различни симптоми и гнойна ангина с гной на сливиците, от Александровска не им направиха тест за корона на преглед и въобще не им минало през акъла, в юсул обаче настояват как можело да не ги тестват в Александровска при преглед за корона. Хората спорят, че нямат корона, обаче ония се натискат, накрая тестовете не показват и лекуват в друга посока.
Разбирам задължителното изследване, ама да моташ лечение на друго, понеже искаш да излезе Ковид си е жива търговия. Преди това търгуваха по всякакъв друг начин. Един приятел скоро обяснява как отива, намира там който трябва в отделението без да го познава и му тика 1000 лева в ръцете да му лекуват детето, че иначе грам доверие няма на нищо.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Яну 2022, 11:05

Top Gun Maverick написа:Но е интересно как никой не излиза никъде и не натъртва, че Х брой човека са умрели след като са били с една доза с две дози, с три, с четири и т.н. но в другата посока винаги се казва. А за такива умрели след ваксина също не се казва бройка, понеже първо никой не се занимава да търси може или не тя да е причината, просто се споменава някъде, че е възможно да има странични ефекти при 0.

Но е интересно как никой не излиза някъде и не натъртва, че Х човека са умрели след като са били с бронирана жилетка, след като са простреляни, но в другата посока винаги се казва. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 07 Яну 2022, 11:20

Когато кажеш, че от хикс умрели 96% не са били ваксинирани, какви ли са били останалите 4%? Явно математика и логика за трети клас са непосилно нещо.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 07 Яну 2022, 11:20

"Омикрон гази сертифицираното население като глиган люцерна" :lol:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Яну 2022, 11:22

Така де, ама се натъртва само в едната посока, не става дума за математика, а за манипулация и пари.

Да ти кажа Стийн няколко месеца не влизах в тая тема или ако влизах не пишех, викам ще гледам и слушам отстрани, но понеже пропагандата за ваксиниране стигна невиждани нива, трябва някак да има баланс. Нали всяко действие там противодействие, знаете закона. :mhihi: Та аз си ръся тук вече всякакви истории, които все пак съм чул от хора, които не мисля, че лъжат(понеже съм чувал и много от компрометирани такива)и така трябва. Щом като усещам как нещата станаха на насилствено ваксиниране, а президента на водеща нация в Европа като Франция излиза и казва подигравателно, че ще трябва да лази по нервните на неваксинираните...коня отдавна е отърван.
Та одеве една жена си говори с една бабичка, която бабичка с втора доза ваксина и се ежи, че трета ще ходи да слага. Та няйна приятелка си сложила ваксина, а имала псориазис, аавтомунно заболяване, че и хемороиди. И получила кръвоизливи от тия хемороиди. Лекаря я питал дали има ваксина и като казала гордо да, той и казал, честито, всеки месец сега ще идваш с кръвоизливи, а този и бил втори. Не знам каква е връзката и какво и е обяснил, но така и казал в заключение. Та явно страничните ефекти отговарят на някои въпроси вече задавани от всякакви хора, които бяха осмивани навсякъде, че питаха какви и заявяваха, че реално никой не може да знае какви ще са евентуалните странични ефекти. Пускаха се тъпизми с кренвирши, някакви снимки със страх какво имало във ваксините, а реално никой не се запита, че това което ти казват, че има дори да е така, какво може да предизвика и най-вече след колко време. Навсякъде тестваха ваксини по сума и години, но тука казаха вирус и хоп след отрицателно време ваксини, че и тествахме ги вече, ама ще продължим върху вас. И за мен е против правата на човека да те карат да слагаш ваксина за които странични ефекти НИКОЙ не носи отговорност. Да кажем, че се опитват да ни убедят как е нормално да слагаш ваксина на свой риск, но за мен не е нормално да те задължават да я сложиш на свой риск! Щом като никой не поема отговорност, не трябва да те задължават, а то така стана реално на много места по света.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата