Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
14%
не
29
78%
не знам
3
8%

Общо гласове : 37
големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от BMW_POWER » 31 Май 2026, 3:27

enigma написа:
BMW_POWER написа:Нерде Обама, нерде Путин. Какво общо има едното с другото :?:

Общото е, че са президенти на суперсили и могат щом искат по някои въпроси да поддържат дискретност по една или друга причина.
Тръмп пък не си показва резултатите от медицинския преглед.

ПП само те проверявам дали веднага ще скочиш на амбразурата някой като каже лоша дума за Путин :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти разби мокрите сънища на безброй либералопитеци във форума. Русия "суперсила"??? Стига бе :shock: Бензиностанция с ракети, фалирала държава с външни тоалетни, правят ракети с чипове от микровълнови фурни, хората им мрат по улиците от глад, армията им всеки ден напада поне по 20-25 страни в Света, а ти ги наричаш "Суперсила"? Такъв автогол не си е вкарвал и Тръпмолина, когато нареди 18-тото поредно спиране на огъня по Иран поради поредното свършване на амунициите
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 31 Май 2026, 5:09

Не отклонявай темата :mhihi: :mhihi:
Въпросът ми е защо американският президент трябва да доказва, че жената и децата му са истински, а руският не? Не може така двоен стандарт :dunno:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 31 Май 2026, 5:13

enigma написа:Не отклонявай темата :mhihi: :mhihi:
Въпросът ми е защо американският президент трябва да доказва, че жената и децата му са истински, а руският не? Не може така двоен стандарт :dunno:

Един КГБ-ец има какво да крие. Един американец има ли какво да покаже? Хората, които са постигнали нещо си взимат гимнастички.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 31 Май 2026, 5:24

BMW_POWER написа:Хората, които са постигнали нещо си взимат гимнастички.

Е няма нужда да се самоизтъкваш сега :mhihi:

И суперсила са да - един приятел руснак седмица не минава без да ми напомни, че могат да ме изпарят в радиоактивен облак. С такива приятели врагове не ми трябват… :mrgreen:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 31 Май 2026, 5:35

enigma написа:
BMW_POWER написа:Хората, които са постигнали нещо си взимат гимнастички.

Е няма нужда да се самоизтъкваш сега :mhihi:

И суперсила са да - един приятел руснак седмица не минава без да ми напомни, че могат да ме изпарят в радиоактивен облак. С такива приятели врагове не ми трябват… :mrgreen:

Аз предпочитам да ме изпарят, отколкото да оцелея и да гледам, как месата ще ми капят на живо. Тръмполинът се изнася от Европа и там остават групата кресливи ********.
Ти чувал ли си, как и къде той се е запознал с Мелания?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 31 Май 2026, 7:27

Малко меса да окапят не е проблем, може да станеш като този пич, ско си добър с железата :ok:

На Лолита експреса, къде да се е запознал… то имаше даже някакви полуголи снимки на Мелания по самолетите … Никоя себеуважаваща се жена няма да се занимава с такъв освен за $$$, той не може две изречения да върже.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 31 Май 2026, 12:48

enigma написа:За всеки критично мислещ човек е очевидно, че това е съшита с конци история, за да скрият, че Путин е гей. :ok:

Системната употреба на ботокс, наистина е повод за размисъл.

Злите езици упорито шушукат, че за да опровергае слуховете, че в руската политика от десетилетия няма нови лица, той си е направил... фейс лифт :ok:
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 31 Май 2026, 16:34

Интересното е, че Мелания сега изглежда много по-добре, отколкото преди. От друга страна, като си тапваш картата, никой не те кара да говориш. $$$ са си $$$. По въпроса:

Едун дърт чичак (като мен), ама дебел и грозен (щото аз съм кльщаф и убав :mhihi: ) метнал око на някакво маце и взел да се усуква. Знаеш, критиката кара мъжете да се наметкват на млади. Друг е въпроса, че днес критиката започва да ги друса след 40, а не като едно време далеч по-нагоре, ама не е това въпроса. Та мацето го усетило и му казало да си върви по пътя. Ама чичакът пробивен и взел да мятка цифри. Мацето му обяснила, че "не е такава" и номерът няма да мине. Да, ама чичакът взел да вдига залозите. Тя пак му обяснила, че не е к*рва. Чичакът пак не се отказва и продължава да вдига. Явно имал възможности човека. И като влязъл в четирицифрените числа, при мацето започнал да работи калкулатора. С тия пари тя може да плати това, да си купи онова, да си позволи дълго мечтано трето и ... кандисала. Тогава той и казал:
- Мен не ме интересува, каква си. Мен ме интересува, колко струваш.

Отделно, с Мелания имаме доста голям процент обща кръв. Балканка е :ok:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Май 2026, 20:39

Интересното е как една от нашите златокопачки се ориентира правилно във бързо променящата се ситуация и “raised to the occasion”. Пичка и половина как от нищо направи нещо със себе си. Сигурен съм, че дори в най- дивите й сънища не е предполагала, че ще си изиграе толкова добре картите … и с малко късмет разбира се. Държи се прекрасно, дозирано и е много повече съпруга на президента от колкото президента ни е президент. Тръмп не се научи всичките тези години на това. Остана си същия fake it until you make it and then fake it more измекяр. И сега със възрастта и позицията му отпаднаха повечето (елементарни) социални филтри и се вижда точно от какво е изтъкан.

За това как Мелания изглежда сега- ние имаме един лаф- “не си стар, беден си”…
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Юни 2026, 18:55

Цяла седмица тишина по темата :shock:

https://vkvideo.ru/video-201784613_456262222

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Юни 2026, 20:05

Нещо не се ангажират да търсят мир в Украйна, каквото можаха, направиха. :mrgreen:
За сметка на това пък украинците все повече тласкат руснаците към...мир. Някаква рафинерия в района на Краснодарск дала на късо нещо и избухнала в пламъци. Руснаците казват, че било технически проблем. Украинците обаче твърдят съвсем друго, което пък се потвърждава от факта, че чак такива технически проблеми нямаха руските рафинерии да горят в пламъци преди тая война. :mhihi: Нещо се активизирали и някакви дронове техни...та тук Тръмп няма да вземе Нобел за мир, ще го вземат Зеленски и ЕС, понеже продължават да натискат Русия за мир. :mhihi:
Нещо и в Санкт Петербург станало, но понеже е сграда и дрона се вижда, нямало е как да се опитат да кажат, че причината е технически проблем. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 07 Юни 2026, 23:31

Top Gun Maverick написа:...За сметка на това пък украинците все повече тласкат руснаците към...мир. ..

:mhihi: Не се напъвай да анализираш, че отдавна знаем колко разбираш от този конфликт. Приготви една пачка и бегай да зареждаш.

:mhihi: Шестопръстия каквото прави в Ливан почва да му се връща:
photo_2026-06-07_23-18-48.jpg

Иран е извършил ракетни удари по Северен Израел след въздушни удари по Бейрут, заяви Мохсен Резаи, военен съветник на върховния лидер на Иран.
„Ислямска република Иран многократно е заявявала, че няма да толерира нарушения на прекратяването на огъня или агресия срещу Ливан. Тази вечер агресорите получиха отговор. Този отговор е предупреждение към тях да прекратят зверствата си; всякакви по-нататъшни действия ще бъдат посрещнати с още по-смазващ отговор и ще доведат до по-тежки последици.“
:mhihi: Гевгира пак протече - Кфар-Хейш северен Израел: https://streamable.com/oju9ft
- Пряко попадение по военновъздушната база Рамат Давид близо до Хайфа: https://streamable.com/7m1jqb
Израелските медии твърдят (както винаги), че ракетата е ударила жп гара Кфар Йехошуа, разположена близо до военновъздушната база Рамат Давид.
:mhihi: Тръмп в ефира на Fox News се обръща към Иран: „Изстреляхте ракетите си, стига толкова, върнете се към преговорите и ще сключим сделка.“
Само, че вървеше втората вълна ракети когато го казваше - в момента 6-та върви :ok:
photo_2026-06-07_23-24-49.jpg

:mhihi: Кореспондентът на Axios Барак Равид: „Президентът Тръмп ми казва: „В момента се обаждам на Нетаняху и му казвам да не отмъщава на Иран.“
photo_2026-06-07_23-26-21.jpg

:mhihi: Не че не го знаем: белгийски анализатор: „Иран е готов за открита война с Израел и неговите съюзници. Това е ясна война: или тя спира на всички фронтове, или продължава в Иран и Ливан.
Ако Америка се намеси, в един момент протокът Баб ел-Мандеб, Червено море и Средиземно море ще бъдат затворени.“

:ok: Аз да добавя, това отдавна трябваше да стане.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Юни 2026, 23:57

Че от кога Иран са фактор, който казва какво да се случва или не в Ливан? Значи чалмите съсипаха и нея държава и сега ще дават наклон ли? А когато от ливанска територия се извършваха разни нападения над Израел не реваха за зверства? Иран са тъпи копелета, онзи им казва, че са си изстреляли прашките и да не се занимават повече като се върнат към преговорите, обаче те точно като някакви малоумни ще мятат още. Е, дано имат, че видяхме колко бързо им свършват ракетите. И да се молят по-скоро да не се случва това с откритата война. Колко тъп трябва да си за да мислиш, че до безкрайност можеш да шантажираш някой със затваряне на проток и да го заплашваш с открита война като на всеки му е ясно, че може да я загубиш доста болезнено?
Всъщност това мятане на прашки е типично за държави като Иран, трябва да се покажат като силен бабуин в региона, иначе малките бабуинчета няма да имат и капка респект към тях за в бъдеще.

А за Украйна...чакай, чакай, отдавна забоксувахте, ама пътя назад ще бъде съпроводен с голям срам и дългосрочни последици. Сигурен съм, че ако можеше да върне времето назад, вожда нямаше да почне тази война. :mrgreen:
И като гледам нашият бензин напоследък само пада. А ти вместо да се тревожиш за него, виж колегата каква хубава новина е пуснал темата за предсказанията:
https://youtu.be/RJ5STb93msE?is=EnlrAaLScMXEEza0
Сега в виждам след като писах това за срама, ама мисля е само началото.
Айде с подвити куйруци обратно към Москва, поне като източат от танковете бензин, може да им останат за държавните нужди като неотложна медицинска помощ, полиция и разбира се пожарна, че с тези зачестили аварии по рафинериите... :ahah:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 08 Юни 2026, 10:17

Taя "война" много ми напомня на това по-долу:
https://www.youtube.com/watch?v=xw60AWO21mw

Много репчене, много фейк видеа и накрая чалмата посрана на земята :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 08 Юни 2026, 16:19

Тръмп в едно интервю наскоро обясни, че примирие в близкия изток означава само, че се стреля по-малко - такива са културните особености :D Така че положението е напълно спокойно :yes:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата