Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Reportera написа:Крик да не забравиш за утре
Няма да забрави момчето, щом с ЦСКА ше се играе, в никъв случай

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Аз съм аут за доста време,и другата събота ако още ме боли нема рискъвам пак.Така че ви моля малко по сериозно да се сабираме за да не се налага някои хора да идват болни с температура или да куцат цял мач а другите да идват когато си искат и да имат претенции после!!!

момчета много слаба игра днеска
за 2ри път ги изпускате ЦСКА !!!
БМВ-ЦСКА 4:4

за 2ри път ги изпускате ЦСКА !!!
БМВ-ЦСКА 4:4
Последна промяна krilce на 29 Фев 2008, 15:01, променена общо 1 път
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- M2PR
- старши ентусиаст
-
Крика каза че ще дойде....
Боливив също....
Относно мача, на мен лично ми се стори че играхте по-грубо от обикновено, което май беше отражение на играта на цска... не знам, поне така ми се стори
Последния гол в нашата врата малко ме озадачи, защото ако имаше някой отзад при Милен нямаше да вкарат...
Тъй, сега, тази седмица ще разпратя лс-та; мейли; смс-и и да видим последно кой ше идва по тея мачове и кой не
Боливив също....
Относно мача, на мен лично ми се стори че играхте по-грубо от обикновено, което май беше отражение на играта на цска... не знам, поне така ми се стори

Тъй, сега, тази седмица ще разпратя лс-та; мейли; смс-и и да видим последно кой ше идва по тея мачове и кой не

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Нищо им нема на лубимите ти ЦСКА не бои се,а и крайно време беше да почнеме да играеме така,нема само нас да ни ритат!!!
Относно последния гол,не е до това че нямаше човек пред милен а тва че се правиме на Марадона пред наща врата,просто на Фифо брат му трябвасхе да изчисти топката не да меша там ама никои не ме слуша кат викам само си хабя гласа по мачове!!!
Относно последния гол,не е до това че нямаше човек пред милен а тва че се правиме на Марадона пред наща врата,просто на Фифо брат му трябвасхе да изчисти топката не да меша там ама никои не ме слуша кат викам само си хабя гласа по мачове!!!

- M2PR
- старши ентусиаст
-
А извинявам се ама тоя мач надмина всички, проявени доесега понякакъв начин... като каруцар се цепеше, не знам на какво се дължи... на по-слаба игра!?Няма значение...
Говоря от страната на наблюдател, просто нямаше никой при Милен.И не ти е виновен на Фифо брат му
През целия мач отзад седя едно момченце ново, и във финалните минути се изтегли напред...
Говоря от страната на наблюдател, просто нямаше никой при Милен.И не ти е виновен на Фифо брат му

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
M2PR написа:А извинявам се ама тоя мач надмина всички, проявени доесега понякакъв начин... като каруцар се цепеше, не знам на какво се дължи... на по-слаба игра!?Няма значение...
абе ти май не помниш миналата година как не се смееха хората на мене и на мето

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Knight_Rider написа:Първо- Просто казвам грешката която доведе до последния гол а не обвинявам някой че не е играл както трябва
Ми значи аз нещо не съм прочела като хората,м?

Knight_Rider написа:Второ- Какво вобще ти разбира на тебе главата от футбол
Да не се чувстваш обиден?!Просто споделям как изглежда отстрани

Knight_Rider написа:И Трето (най-важното) - На Фифо брат му и Жоро играха болни а аз контузен,и благодарение на тва те ще останат болни поне още седмица а аз се довърших и не е ясно кога пак ще мога да ходя норамлно камоли да играя,така че недеи да ми се правиш на много наблюдателна и разбираща!!!!!
Знам, че са били болни, знам че и ти също не си ок, и оценявам това че играхте

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Първо- Просто казвам грешката която доведе до последния гол а не обвинявам някой че не е играл както трябва
Второ- Какво вобще ти разбира на тебе главата от футбол
И Трето (най-важното) - На Фифо брат му и Жоро играха болни а аз контузен,и благодарение на тва те ще останат болни поне още седмица а аз се довърших и не е ясно кога пак ще мога да ходя норамлно камоли да играя,така че недеи да ми се правиш на много наблюдателна и разбираща!!!!!
Второ- Какво вобще ти разбира на тебе главата от футбол
И Трето (най-важното) - На Фифо брат му и Жоро играха болни а аз контузен,и благодарение на тва те ще останат болни поне още седмица а аз се довърших и не е ясно кога пак ще мога да ходя норамлно камоли да играя,така че недеи да ми се правиш на много наблюдателна и разбираща!!!!!