FUN: Вицове, картинки, линкове, текстове.
Модератор: Общи модератори
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
http://forum.gorna.net/viewtopic.php?t=91444
Flipmode написа:Айде майне фройнде ауф Дойчланд... нека ви подпаля с малко унищожение на един от любимите ви РАСОВИ, ГРАЖДАНСКИ модели
Honda Civic vs BMW M6
И нека великата дискусия започне и завърши в тая тема, не във всички останали като офтопикЦелта е ясна - да се изясним аджеба кой е по-по-най и те така... :cool:
Flipmode написа:nightWatcher написа:и какво показа и по важното, какво доказа това клипче? - нищо... М6 не е автомобил създаден за драг... за драг - има драгстери... абе ко ли ви обяснявам... карайте си японските "мега" машини... а на нас простосмъртните оставете немските кошници...
Хондата също не е създадена за драг, но какво става на практика
MASTER.NET написа:Японските коли са много по-бързи и в това спор няма.Едни от най-щастливите собственици са на японски коли + това бият по продажби немските.В САЩ освен колите който пройзвеждат карат масово и японски коли.В България също нараснаха продажбите на японски машни.Защо за драгове в САЩ използват масово Хонда,Мицубиши, Тойота,Мазда и Нисан естествено? ми цената им е ниска, качеството е добро и много бягат.В никакъв случай неща да обиждам собствениците на немски коли обаче с една дума JAPAN TECHNOLOGY.
Butt написа:Забоде ме![]()
Ъъъ...знаем на какво си фен ти и още дузина юзъри, и затова не прави грешката да слагаш под един покрив "немското" щото се излагаш по тоя начин, че и гилдията. Без да се тормозя веднага в съзнанието ми изкачат 2 марки от които всеки фен на автомобилостроенето от тая страна може да се срамува...амааа яко да го е срам.
Ще се сетиш ли сам или пак ще пробваш с хумор :001:
Голяяяяма хранилка.................

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
st.George написа:
http://forum.gorna.net/viewtopic.php?t=91444Flipmode написа:Айде майне фройнде ауф Дойчланд... нека ви подпаля с малко унищожение на един от любимите ви РАСОВИ, ГРАЖДАНСКИ модели
Honda Civic vs BMW M6
И нека великата дискусия започне и завърши в тая тема, не във всички останали като офтопикЦелта е ясна - да се изясним аджеба кой е по-по-най и те така... :cool:
Flipmode написа:nightWatcher написа:и какво показа и по важното, какво доказа това клипче? - нищо... М6 не е автомобил създаден за драг... за драг - има драгстери... абе ко ли ви обяснявам... карайте си японските "мега" машини... а на нас простосмъртните оставете немските кошници...
Хондата също не е създадена за драг, но какво става на практикаMASTER.NET написа:Японските коли са много по-бързи и в това спор няма.Едни от най-щастливите собственици са на японски коли + това бият по продажби немските.В САЩ освен колите който пройзвеждат карат масово и японски коли.В България също нараснаха продажбите на японски машни.Защо за драгове в САЩ използват масово Хонда,Мицубиши, Тойота,Мазда и Нисан естествено? ми цената им е ниска, качеството е добро и много бягат.В никакъв случай неща да обиждам собствениците на немски коли обаче с една дума JAPAN TECHNOLOGY.Butt написа:Забоде ме![]()
Ъъъ...знаем на какво си фен ти и още дузина юзъри, и затова не прави грешката да слагаш под един покрив "немското" щото се излагаш по тоя начин, че и гилдията. Без да се тормозя веднага в съзнанието ми изкачат 2 марки от които всеки фен на автомобилостроенето от тая страна може да се срамува...амааа яко да го е срам.
Ще се сетиш ли сам или пак ще пробваш с хумор :001:
Голяяяяма хранилка.................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
NeoPrint написа:....
st.George написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко злобни намеци усетих по мой адрес... Впредвид че не аз съм започнал темата и спора... Прекалено навътре го вземате май....Butt написа:Извинявай...нямам лоши чувства все пак. И не е ли George - Джордж?
Нека да си перефразирам първото мнение от темата:
BMW е РЕЛИГИЯ чада мои...!!!
Споменаването на МАРКАТА до подобни марки е обидно!
...Карайте си там недозавиващите, БАЛОНООБРАЗНИ, Супер Бързи, Супер НОВИ и
адски Хай Тек автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела...,
...ОСТАВЕТЕ НИ НАС БАЛЪЦИТЕ, да караме 10-15 годишни БМВ-та...

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
има и турбоMagi написа::help:
http://img142.imageshack.us/my.php?image=obqvadm2.jpg

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- KickingKing
- ентусиаст
-

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!