Тръмп трети мандат?
Модератор: Общи модератори
Re: Тръмп трети мандат?
Аз не съдя за хората по външният им вид. Имам съученик, който е ...150кг. Но това е "благодарение" на тежък здравословен проблем, който води и до това.
Иначе, я го какъв е младеж
Иначе, я го какъв е младеж

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:enigma написа:BMW_POWER написа:34 000 човека (плюс добичетата) на консерви три пъти дневно. Баси, при нас в тъмните години само в четвъртък беше консервен ден.
Добичетата си имат отделна храна, само столовата е затворена.
Е защото сте били само четвъртък на консерви сте загубили битката с империализма. Я питай маринките какво ядат - консервите ще ти се видят като манна небесна
Така е. В американската армия хранят животните по-добре, отколкото хората. Ненапразно готвачите им избягаха в Русия![]()
![]()
![]()
Не знам за готвачите, обаче от руски инструктор съм запомнил, че истинският воин трябва да е гладен, за да е озлобен
Така че тия снимки от столовая с борша и печеното пиле, са постановка enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:BMW_POWER написа:enigma написа:BMW_POWER написа:34 000 човека (плюс добичетата) на консерви три пъти дневно. Баси, при нас в тъмните години само в четвъртък беше консервен ден.
Добичетата си имат отделна храна, само столовата е затворена.
Е защото сте били само четвъртък на консерви сте загубили битката с империализма. Я питай маринките какво ядат - консервите ще ти се видят като манна небесна
Така е. В американската армия хранят животните по-добре, отколкото хората. Ненапразно готвачите им избягаха в Русия![]()
![]()
![]()
Не знам за готвачите, обаче от руски инструктор съм запомнил, че истинският воин трябва да е гладен, за да е озлобенТака че тия снимки от столовая с борша и печеното пиле, са постановка
Всички руски инструктори, които са те учили, са били в графата "предатели".
Други въпроси?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:
Други въпроси?
Да - Затова ли ни научиха как точно да ги побеждаваме?
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:BMW_POWER написа:
Други въпроси?
Да - Затова ли ни научиха как точно да ги побеждаваме?
Къде по-точно?
В Корея, във Виетнам .... я ми припомни къде сте ги "победили"
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Ключовият въпрос, който ти убягва е - кои сме “ние” 

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
nikola59 написа::mhihi: Рекапитулацията за загубите на хегемона (8-22 юли). Трагедия, базите му станаха на юфка
Ох, Слава Богу, краят наближава! Веднъж да се свърши, без значение кой ще победи, че вече не се издържа!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
BMW_POWER написа:Аз не съдя за хората по външният им вид.
Да си свиня не е външен вид, да си кривоглед, с крив нос или щръкнали уши е външен вид за който не си виновен. Да си съсипеш здравето от лакомия си е за осъждане от всякъде...
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
nikola59 написа::mhihi: Къде му е на хегемона 99.95% от хардуера, че нещо се оцапва работата
Заети са, на маневри с конете - нямат време да се занимават с прищевките на Тръмп
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
b_u_b_o написа:BMW_POWER написа:Аз не съдя за хората по външният им вид.
Да си свиня не е външен вид, да си кривоглед, с крив нос или щръкнали уши е външен вид за който не си виновен. Да си съсипеш здравето от лакомия си е за осъждане от всякъде...
Когато 80% от органите ти не работят нормално, когато +20 години се бориш с една или друга форма на рак, когато го питам "Защо не включиш камерата?", а той ми отговори "Не мога, защото от всичките ми дупки тече кръв!", когато на 45 годишна възраст са те признали за инвалид и едвам се придвижваш с помощтта на патерици .....
Ма както и да е, не го пожелавам на никого.
enigma написа:Ключовият въпрос, който ти убягва е - кои сме “ние”
"Вие" направихте толкова "дълбоко прочистване", за каквото дори не сте си и мечтали. Разбихте толкова митове и легенди, доказахте безсмислеността на всякакви устни договорки или подписани договори, докарахте "канибализма" в икономиката до най-високото възможно ниво, но най-важното е едно. Всички маски са долу

BMW_POWER написа:enigma написа:Ключовият въпрос, който ти убягва е - кои сме “ние”
"Вие" направихте толкова "дълбоко прочистване", за каквото дори не сте си и мечтали. Разбихте толкова митове и легенди, доказахте безсмислеността на всякакви устни договорки или подписани договори, докарахте "канибализма" в икономиката до най-високото възможно ниво, но най-важното е едно. Всички маски са долу
много, много вярно
без значение кои са вие и ние
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
BMW_POWER написа:b_u_b_o написа:BMW_POWER написа:Аз не съдя за хората по външният им вид.
Когато 80% от органите ти не работят нормално, когато +20 години се бориш с една или друга форма на рак, когато го питам "Защо не включиш камерата?", а той ми отговори "Не мога, защото от всичките ми дупки тече кръв!", когато на 45 годишна възраст са те признали за инвалид и едвам се придвижваш с помощтта на патерици .....
Ма както и да е, не го пожелавам на никого.
Нарочно не цитирах втората част на мнението ти защото не визирам нея. Това изречение което съм извадил е за ония на снимката, неговото си е чисто освинване, както и на 99% от хората. Това, че има хора стигнали до там по външни причини(колко са външни пак е дълбока тема), не значи че всички трябва да се оправдават.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:enigma написа:Ключовият въпрос, който ти убягва е - кои сме “ние”
Мда, определено бъркаш кои сме ние и те, защото не става въпрос за държавни граници и националност.
Интересно обаче, че повдигаш въпроса за канибализма в икономиката, защото аз от уроците по история си спомням за Голодомора в СССР и в други подобни режими -
Голодоморът от 1932–1933 г., включващ по-специално принудително реквизиране на зърно, износ на пшеница от държавата и агресивна колективизация на селското стопанство. Тези разрушителни политики карат режима да лиши собственото си селско население от храна, за да финансира тежката промишленост
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ